Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Polles Kalimeres kai XRONIA POLLA se oli tin magioparea!!!!

elpizo na perasate oloi omorfa oikogeneiako Xmas!

elpizo fairoula na pige kala i vaftisi sas! Na ton xairestai to neofotisto.

kai emeis oikogeneiaka stin pethera tis kouniadas mou animera kai paramoni stin aderfi mou.

tou evala k koustoumi/gravata kai itan kouklos. Molis mporeso tha valo foto sto fb.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε? Αύριο έχω αδειούλα και την Πέμπτη για δουλειά. Και εμείς περάσαμε οικογενειακά φάγαμε στη μαμά μου και την επόμενη ημέρα πήγαμε στην κουμπάρα μου φέτος δε καταλάβαμε από Χριστούγεννα γιατί πέσανε Σαβ/κο ο άντρας μου όμως που δουλεύει σε μαγαζί του ήταν ότι πρέπει γιατί δουλεύει και Σαβ/κο.

Ταλαιπωρηθήκαμε λίγο με την μικρή μας βέβαια γιατί είχε λίγο πυρετό αλλά έχει αρχίσει και συνέρχεται τώρα. Ευτυχώς ο μικρός θα κάτσει για 2 εβδομάδες και θα ηρεμήσει και αυτός από το συνάχι αλλά θα είναι δύσκολα και στο σπίτι με 2 παιδιά.

Εύχομαι να πήγανε όλα καλά στην βάφτιση να σας ζήσει fairy και περιμένουμε φώτο στο fb.

όσο για την αποστείρωση την έχω σταματήσει εδώ και καιρό και το νερό δεν το βράζω όπως έκανα παλιά άλλωστε όλα στο στόμο τα βάζει πια. Πάντως εμένα τρώει μόνο 3 κουταλιές από φαγητό φρουτόκρεμα και κρέμα.Δεν θέλει να το βλέπει κλείνει ερμητικά το στόμα της. Ολα τα δοκίμασα και αυτό που είπε το ri_taki να το αφήνω να πεινάει αλλά τίποτα. Και ο γιος μου πάντως άργησε να φάει και ακόμα δεν τρώει τι να πω έβγαλα παιδιά που δεν τρώνε.

Καλησπέρα κοριτσάκια και παιδάκια. Χρόνια πολλάααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εμείς όπως όλες βλέπω περάσαμε οικογενειακές στιγμές. Την παραμονή φάγαμε στον μπαμπά μου (έχουμε ταβέρνα) και ανήμερα στην πεθερά μου. Μπορώ να πω ότι ήταν τα πρώτα ωραιότερα χριστούγεννα. Σκεφτόμουν οτι πέρσυ ήμουν έγκυος και φέτος εχω την καρδούλα μου αγκαλιά. Τόση ευτυχία δεν την φανταζόμουν.

Ευχομαι η βάπτιση της Fairys να έγινε όπως την ονειρευόταν και καλοφώτιστος ο επισήμως πλεον γιωργάκης της.

Πολλά φιλιά σε όλες και αν δεν μπορέσω να μπω μεχρι το τέλος της χρονιάς, λόγω τρεξίματος με το καλό να μας μπει ο καινούργοπς χρόνος και να φέρει μόνο χαρές σε όλους.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλημέρα τσούπρες!! Μου λείψατεεε :D:D

αχ πολύ χαίρομαι που μαθαίνω για οικογενειακές στιγμές, κι εμείς περίπου τα ίδια και παρόλο που Χριστούγεννα περάσαμε πολύ ωραία με όλη την οικογένεια και την παρέα στο σπίτι, μπορώ να πω ότι την επόμενη μέρα αλλά και χθες απόλαυσα πραγματικά την οικογένεια μου :D:D

Και για να μην ξεφεύγουμε και από τις χαζοερωτήσεις, δεν έχω καταφέρει ούτε μια φορά να κάνω φαρίν λακτέ χωρίς να σβολιάσει!! Τι κανω λαθος?:confused::confused:

xainti ομολογώ ότι παρηγορούμαι λίγο με αυτά που λες για το φαγητό γιατί κι εμεις κάπως έτσι είμαστε... Με τη φρουτόκρεμα τώρα τελευταία πάμε κάοως καλύτερα αλλά κρεας και λαχανικά παιδευόμαστε για 2-3 κουταλάκια και τη φαριν λακτε την πρώτη φορά την έφαγε καλα και χάρηκα αλλά από εκεί και πέρα όλο τα ρούχα μου την τρώνε (και μια που το θυμήθηκα, ανήμερα Χριστούγεννα, ντυμένη σινιαρισμένη εγώ είπα να δώσω έστω λίγη κρέμα στη μικρή και ακριβώς τη στιγμή που χτύπησε το πρώτο κουδούνι προσγειώθηκε όλο το πιατάκι με την κρέμα στο καλό μου το φουστάνι...:shock::shock:)

εδώ θα τριγυρνάω για 2 μερούλες ακόμα :D:D

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

naya μου εγω φαριν ΔΕΝ εχω δωσει καθολου ..........δινω βρωμη το απογευμα ...

κ μπορω να πω οτι εδω κ μια βδομαδα ο μικρος μου τρωει οοοοοοοοολα τα γευματα του χωρις ιδιαιτερο κοπο αλλα τον αφηνω να πεινασει(κατι που στην αρχη δεν εκανα)

τωρα το μονο προβλημα με τον μικρο παραμενει να ειναι ο υπνος. κοιμαται 1 το βραδυ καμια φορα κ λιγο αργοτερα , σπανια νωριτερα. με αυτο το ζητημα δεν ξερω τι να κανω. ενω μπορει να νυσταξει στις 11 κ ισως κ να κοιμηθει ...στο μισαωρο ειναι ορθιος κ χτυπιεται κυριολεκτικα ......γελακια ναζακια κ οτι αλλο κατεβασει το μυαλο του .

ολη μερα πλεον τον εχω κ μπουσουλαει , σηκωνεται αποτι βρει απο τοιχους απο τραπεζια απο οτιδηποτε ......στο παρκο πια καθεται ευτυχως κ παιζει με τα παιχνιδια του να βαζει κ τα βγαζει απο ενα κουτι που του εχω μετα βριεται κ σηκωνεται. οι πτωσεις βεβαια ειναι αρκετες, τις περισσοτερες φορες σκαει με τον κ@λο αλλα κ καποιες με το κεφαλι :oops:

88M1p3.pngycQap3.png

αχ αυτος ο ύπνος .... η δική μας η σουρλουλου τόσο καιρό μόνο εμένα ήθελε για να κοιμηθεί και τώρα έχει μερικές μέρες που με το που την παίρνω αγκαλι΄λα και την ξαπλώνω πλαντάζει στο κλάμα!! Μόνο με τον μπαμπά της ή με το μπουκάλι κοιμάται πλέον :(

Λέω με την καινούρια χρονιά να μπούμε σε διαδικασία να τη μάθουμε να κοιμάται μόνη της...

ΑΑΑΑ ξέχασα να ευχηθώ και στη fairy!!Ελπίζω να πήγαν όλα τέλεια κούκλα μου και να σας μείνει ένα "τέλος καλό όλα καλά"!! Περιμένουμε νέα!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ?:D

ΜΕ ΛΕΝΕ ΘΕΝΑ Κ ΕΧΩ 3 ΤΑΛΙΜΠΑΝΑΚΙΑ Κ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΑΗΔΟΝΗ

ΕΧΩ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΠΩ Κ ΙΣΩΣ ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΤΕ:mrgreen::mrgreen: ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΜΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.:tongue:

ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥ ΕΛΙΨΕΣ ΠΟΛΥ:D Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΑΛΑ? ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ ΛΕΩ!

NAYA ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ Κ Ο ΙΑΣΟΝΑΣ Κ ΠΛΑΙΟΝ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΤΟΥ Κ ΚΟΙΜΑΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ;) ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ,ΑΝ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΡΟΠΟ ΥΠΝΟΥ:shock::evil:.

ΝΕΡΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΠΤ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΔΟΣΑ ΧΛΙΑΡΟ Κ ΤΟ ΕΙΠΙΕ:shock: ΧΕΧΕ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΑ:tongue: ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΟΥ ΤΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ Κ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Κ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΙΣΥΧΗ;) ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ pLAYMOBIL K ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Κ ΤΡΕΜΩ ΜΗ ΤΑ ΦΑΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΡΥΨΩ ΚΡΙΜΑ Κ ΑΥΤΑ :rolleyes: Κ ΚΑΤΙ POLY POCET ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΜΙΚΡΑ:confused: ΤΕΣΠΑ ΟΧΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΕΓΩ ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ :-(

ΑΥΤΑ ,ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΙΑΣ Κ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΑΥΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ,ΜΗΠΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ? ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11 Κ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΩ

FAIRY ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ :D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κουμπαρουλα εχεις δικιο πως κατα καποιο τροπο εχεις ο κεφαλι σου ησυχο που δεν μπουσουλαει ...... εγω τον κυνηγαω ολη μερα .........μεχρι κ στο μπολ του σκυλου πηγε ........:shock:

κατι εχει παθει κ κατα καποιο τροπο αντιγραφει τ`ον σκυλο.

πηγαινει στο καλαθι του σκυλου κ καθεται κ του παιρνει κ τα μπαλακια κ παιζει ....ελεος τοσα παιχνιδια εχει ...........:oops:

το βραδακι θα προσπαθησω να ε`ιμΑΙ συνεπης στο ραντεβου μου

κ τωρα εδω τριγυρω ειμαι :tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

καλησπερα κι απο εμενα!

χαιρομαι που βλεπω οτι ολες περασαμε καλα!

Εμεις δεν καναμε κατι το ιδιαιτερο,οπως και τις αλλες μερες απλα ο μπαμπας μας ειναι στο σπιτι ολη μερα μιας και εκλεισαν τα σχολεια κι ετσι εχουμε παρεουλα και εξτρα βοηθεια τα πρωινα μεχρι τις 8 Γεναρη που ξανανοιγουν!

κατα τα αλλα απο σημερα θα αρχισω κατι καφεδακια με μαθητες μου και καποιους φιλους που ηρθαν απο Αθηνα κι εχω να τους δω καιρο!Πριν δυο χρονια θυμαμαι κατι τετοιες μερες κωλο δεν εβαζα στο σπιτι...Αααχ,μετα ηρθε η εγκυμοσυνη και τωρα η ομορφουλα μας και τα κεφαλια μεσα!!!χεχε

Ριτακι...που λες,αυτο το ζητημα με την ωρα υπνου το ειχα κι εγω με την μικρη...και καλα οσο ηταν μικρουλα δεν μπορουσα να της βαλω προγραμμα!Εδω και 1.5 μηνα ομως της εκοψα τον βραδυνο χαζουπνακο και ετσι η μικρη 12 η ωρα εχει κοιμηθει!

Την κραταω ξυπνια παση θυσια!

κοιμαται συνηθως ενα δυωρο 5-7 η 6-8 αναλογως και μετα δεν την αφηνω να χαλαρωσει,την απασχολουμε με καθε τροπο ωστε να πιει γαλα κατα τις 11.30 και 12 να κοιμηθει!

Παλιοτερα να δεις,μιλαμε για 3 μηνων παιδι και κοιμοταν 2 η ωρα το πρωι..αλλα βεβαια αφου κοπαναγε κατι υπνους ξεγυρισμενους ολη μερα!!!

Διαφημίσεις

marsolanγλυκια μου μπραβο που εχεις τον αντρουλη παρεα ...........φροντισε να τον χορτασεις

που λες στο δικο μου παιδακι δεν πιανουν αυτα ............τι θελω να πω

??οτι το παιδι ολη μερα ειναι ξυπνιο .κοιμαται μονο το μεσημερι μετα το μεσημεριανο κ το πρωι μετα το γαλα .......απο μια ωρα περιπου . την υπολοιπη μερα δεν κοιμαται αλλα χτυπιεται . κ οταν παει περιπου 11 γλαρωνει κ αρχιζει η γκρινια ......... αν του φτιαξω γαλα κοιμαται αλλα για παρα πολυ λιγο ξανασηκωνεται κ μας αποτελειωνει.αν δεν του φτιαξω γαλα η θα γκρινιαζει σε αφανταστο βαθμο κ μετα θα τον πιασει κ υπερενταση(κ αντι για 2 κοιμαται 3-4 απτα νευρα του ) η θα κοιμηθει εστω ορθιο (στην αγκαλια) κανενα 10 λεπτο

εχω δοκιμασει παρα πολλα η γιατρος λεει οτι ειναι στο παιδι κ καποια στιγμη θα γινει το θαυμα κ δε θα ξυπνησει θα το παει σερι.

δεν ξερω εχω κουραστει αφανταστα απο αυτο κ απορω τι θα γινει σε 1μησι μηνα που θα παω για δουλεια ....... τωρα κοιμαμαι την μερα περιπου 6-7 ωρες , μετα ποσες θα κοιμαμαι ? 4??????????

88M1p3.pngycQap3.png

πω πω....τι να σου πω τοτε βρε Ριτακι...μονο υπομονη!

Πραγματι ειναι θανατηφορος ο συνδυασμος αυπνια και δουλεια...εγω ειπα παντως οτι αν χρειαζοταν να γυρισω δουλεια συντομα θα ειχα παραδωσει πνευμα!Γιατι και η δικια μου μπορει να κοιμαται στις 12 και να ξυπνα 11.30 αλλα την νυχτα ξυπνα ακομη για το γαλα της αλλοτε 4.30 αλλοτε 6 κι αν ειμαι τυχερη σπανια δηλαδη μπορει να ξυπνησει στις 7!Αλλα απο τις 11.30 που θα ξυπνησει μεχρι 12 τα μεσανυχτα ριχνει κι εναν 3ωρο υπνο σπαστο-1 ωρα 2-3 και μετα κανενα δυωρακι 6-8(οι ωρες παιζουν)!

Ειναι λοιπον ο μικρουλης σου ξενυχτης!!

Αφου δεν μπορεις να κανεις αλλιως...χωνεψε το και προσπαθησε να βρεις ωρες να χαλαρωνεις κι εσυ!!(και ποσα αλλα θα χωνεψουμε στο μελλον:rolleyes:)

ok φευγω παω για νανακια αλλα να ξερετε την αλλη τριτη θα κανω απογραφη ,κανονιστε να μην ειστε εδω:mad::-x

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

rita ki emeis exoume themata me ton upno!

sto leo na min noiotheis moni! gia na koimithei prepei na koimithoume oloi, i na paristanoume pos koimomaste. etsi loipon panta grafo mesa sta mavra skotadia (opos tora).

i vromi se ti einai gia doste perissoteres plirofories (poio skevasma kai pos ftiaxnetai)

filakia

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...