Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα...καλημερα!!!

ελπιζω η fairy να περασει ομορφα Χριστουγεννα...να ερθει με το καλο...και να εχουν μια υπεροχη βαφτιση!!!!!!!!!!

κοριτσια αποστειρωση σταματησατε???

με τις πιπιλες τι κανετε οσες χρησιμοποιειτε?

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα καλημερα

δεν θα καθισω πολυ στην παρεα σας γιατι γιορταζει ηπεθερα κ η ξαδελφη του μικρου κ θα παμε για καλαντα κ χρονια πολλα

ελενακι να περασετε σουπερ !!!!!!!!

νατασσουλι καλη αδεια απο σημερα (σωστα?)

georgina μου περαστικα σας

mary εισαι ψυχη .............μεγαλη ψυχη αυτο σου λεω .............

ασχετα με τι εγινε κ γω την σκεφτομαι την νεκταρια

andith κουμπαρουλα 3xmama φιλαρες

πασχαλιτσα μου εγω εχω σταατησει την αποστειρωση αλλα το νερακι που του φτιαχνω γαλατακι το βραζω ακομα(δεν τ κανω με εντολη γιατρου αλλα επειδη το θελω εγω ) κ τις πιπιλες μια στο τοσο οταν το θυμαμαι τις αποστειρωνω.αλλα αυτο το κανω 1 φορα στις 10μερες που το θυμαμαι

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι να τους χαιρεστε!!!

καλα Χριστουγεννα σε ΟΛΕς τις Μαγιομανουλες και ΟΛΑ τα Μαγιοπαιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι να περασουμε ομορφα με πολλη αγαπη και χαμογελα!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Θελω να ευχηθω σε ολες τις οικογενειες να εχουμε υγεια πανω απο ολα, να ειμαστε ευτυχισμενοι, χαρουμενοι, να χαιρομαστε τα παιδακια μας και ο νεος χρονος να φερει στον καθενα μας οτι επιθυμει.

Μια παραπανω ευχη για τη Sue να εχεις μια ευκολη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο να ερθει το δευτερο μωρακι σας!!

Κοριτσια σας φιλω ολες, θα τα ξαναπουμε με το καινουριο ετος:D:D

Ελενη μου ευχαριστώ παρα πολύ για την γλυκια ευχη σου!!!!! Να εισαι καλα κι εσυ με το παιδακι σου και τον αντρα σου!Να περασετε πολυ ομορφα!

Και σε ολες τις φιλες με τα μαγιοπαιδα να ευχηθω κι εγω ΥΓΕΙΑ και ευχαριστες στιγμες με τις οικογενειες σας!!!!!! Ειναι υπεροχο που περισυ τετοια μερα ονειρεομασταν τα επομενα Χρισουγεννα που θα κρατουσαμε τα αγγελουδια μας και τωρα το ζουμε και το απολαμβανουμε!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Καλα Χριστουγεννα σε ολες τις Μαγιομαμαδες και Μαγιομωρουλια!!

Να περασετε πολυ ομορφα και ζεστα την αυριανη μερα και....θα τα ξαναπουμε!!

Χρονια Πολλα:P

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! :D:D

τι ωραία που όλες έχουμε μπει σε γιορτινό κλίμα :D

εγω αυριο θα εχω το μεσημερι την οικογενεια του αντρα μου και το βραδυ ... ο Θεος βοηθός, μας βλεπω να μαζευομαστε 15-20 άτομα!! Οπότε καταλαβαινετε τρεξιμο αυτες τις μέρες.

Δυστυχώς άκουσα και αρκετά άσχημα νέα σήμερα αλλά επικεντρώνομαι σε αυτό που λέτε: τα πρώτα Χριστούγεννα με τη γλυκιά μας φατσούλα!

Πιθανότατα θα ξαναμπώ αλλά να σας ευχηθώ κι εγώ χαρούμενα Χριστούγεννα και ένα 2011 με υγεία, χαμόγελα και ατέλειωτες ευτυχισμένες στιγμές με τα πιστισιρίκια μας!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

μπαινω γρηγορα για να σας ευχηθω καλα χριστουγεννα

να χαιρομαστε οοοοοοοοοοοοοολες τις οικογενειες μας ................

παντα απολα υγεια κ αγαπη ..............

σας αγαπαω ΟΛΕΣ παρα πολυ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα κ παλι χρονια πολλα!!!!!!!!!!

ευχομαι ολες να περασατε τελεια !!!!!!!!!

σημερα εχουμε κ την βαφτιση του γιωργου , της fairys μας ε?!!!! να πανε ολα τελεια να κανει μπλουμ ο γιωργακης της:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εδω τριγυρω θα ειμαι σημερα

εβαλα κ φωτο στην ομαδα με το αγ.βασιλακη μου :D

88M1p3.pngycQap3.png

Ritaki καλημερα!!!! Χρονια πολλά!!!Να χαιρεσαι το αντρακι σου! Πως περασατε?

Εμεις περασαμε ομορφα, ησυχα.Πηγαμε σε οικογενειακα και φιλικα σπιτια Παραμονη και Χριστουγεννα και χθες ειχαμε τους νονους του γιου μου σπιτι μας. Καλα ηταν.Τα Χριστουγεννα το πρωι του δωσαμε το δωρο του Αη Βασιλη και το χαρηκε το μικρο μου! Τον ειχαμε ντυσει κι εμεις αγιοβασιλακι!Μου αρεσε πολυ που τον ειχαμε αγκαλιτσα!Τα ωραιοτερα Χρισουγεννα των τελευταιων χρονων!

Χρονια πολλά σε ολες τις μανουλες και ολα τα μωρακια!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα sue μου !!!

οντως ηταν τα πιο μαγικα χριστουγεννα που εχω ζησει :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ανυπομονω για την πρωτοχρονια !

στην πεθερα μου ειχαμε παει τα χριστουγεννα .........μαζευτηκαμε εκει ολοι κ περασαμε καταπληκτικα !!!!

εχτες ειχαμε φιλους στο σπιτι κ καθησαμε με φαγητακι κ κρασακι κ θυμηθηκαμε κ λιγο τα παλια ............ωραια ηταν χρειαζοταν κ αυτο ;)

την τεταρτη ερχεται το βαφτιστηρι μου απο κερκυρα......... ερχονται οικογενειακως (η ξαδελφη μου ο αντρας της κ τα 2 της παιδακια ) εχω να τους δω απο περσυ τα χριστουγεννα κ ανυπομονω !

το μωρο μονο απο φωτο το εχουν δει ........

ισως κοιμησω εδω κ το βαφτηστηρι μου καποιο βραδυ ..περσυ το ειχα κανει ...... φετος αναλογα πως θα αντιδρασει με τον μπεμπη μας........

αυτα λιγο πολυ .........

:)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...