Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tha kanonisoume tin erxomeni evdomada??????????????????

αν εννοεις για γενικη συναντηση εγω δεν ξερω να σας απαντησω φιλες μου γιατι μετα τις 27 του μηνα ερχεται το βαφτιστηρι μου (οικογενειακως) απο κερκυρα κ καποιε ςμερες θα τις περασουμε μαζι τους με εξοδους κ καποιες μερες θα τον φυλοξενησω κιολας ........ οποτε δεν ξερω σιγουρα να σας απαντησω . μποριετε να κανονισετε εσεις ομως κ αν δω οτι με βολευει μερα ωρα κ μερος μπορει να σας επισκεφτουμε :P που τοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ θελουμε

88M1p3.pngycQap3.png

GIA ime sti doulia se ligo fevgo

ta magiopeda kala ola?

naya natassa to stomaxi kala?

pasxalitsa ti enois den exi programa?dld pote ton taizis?k pote kimate?

otan theli k oso theli kimate?:rolleyes::shock:

perasame orea sxolio ,ekanan sketsaki me ta piimatakia toys idika ston pediko ixe poli gelio ta mikra .

irthe k i nona tou iasona xthes k toy efere afto,perito na sas po oti pio poli to epekse o giorgos o opios trelenete me kathe idous pexnidi(k idika kenourio:tongue:)pos na ginotan na epeze k ston ipno toy :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3301914

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ξερει καμια σας αν κανει να βαλω ενα δυο "μπαλακια" απο ροδι μεστην φρουτοκρεμα ????

να παρω να ρωτησω την παιδιατρο καλυτερα ε?:rolleyes:

rita emena i giatros moy ipe ola na ta dinoyme ana 5 meres;) alla to koykoytsi tha to vgalis i tha to poltopiisis?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

σε μια ωριτσα σχολαει ο μπαμπας μας κ θα βγουμε για ψωνια (κυριως δωρα) κ μετα μαλλον καμια βολτα απτην πεθερα ...........

για το ροδι δεν ρωτησα κ δεν του βαλα

εμας κουμπαρουλα με τα φρουτα εχει ενα θεμα η δικια μας γιατρος πχ αβοκαντο κ τετοια δεν μας αφηνει ακομα

μεγεια το δωρακι του ιασονα κ ας το χαιρεται ο γιωργος:mrgreen::mrgreen:

κ μπραβο στην κουκλα δαναη που εκανε περηφανη την μανουλα!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Προσπαθω απο το πρωι να φτιαξω βαλιτσες και δεν εχω κανει σχεδον τιποτα ακομη.....:confused::confused:

Το μπουμπουκι μου μολις κοιμηθηκε (απο τις 8,30) και ειναι ευκαιρια να τελειωσω.

Φευγουμε αυριο, ο μπαμπας μας θα γυρισει για δουλεια εμεις θα μεινουμε στο χωριο εως 2/1.

Θελω να ευχηθω σε ολες τις οικογενειες να εχουμε υγεια πανω απο ολα, να ειμαστε ευτυχισμενοι, χαρουμενοι, να χαιρομαστε τα παιδακια μας και ο νεος χρονος να φερει στον καθενα μας οτι επιθυμει.

Μια παραπανω ευχη για τη Sue να εχεις μια ευκολη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο να ερθει το δευτερο μωρακι σας!!

Κοριτσια σας φιλω ολες, θα τα ξαναπουμε με το καινουριο ετος:D:D

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

ξερει καμια σας αν κανει να βαλω ενα δυο "μπαλακια" απο ροδι μεστην φρουτοκρεμα ????

να παρω να ρωτησω την παιδιατρο καλυτερα ε?:rolleyes:

εμας μας ειπε να το παταμε να γινετε χυμος γιατι πικριζουν τα σπορακια!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

hello!!!!!

eleni na perasete kala kai na exete omorfa giortes!!

Thena ti sou fainetai periergo, kai ego ton taizo k moimizo opote nomizo oti thelei kai oso thelei.

re koritsia kante kamia protasi gia 3o gevma to opoio na min einai krema i rizalevro mias kai den ta trome. kalutera oxi kati gluko

uDLqp1.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!

ΛΕΙΠΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΙΤΑΣ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!! ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!

ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΛΕΙΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!!

ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΕΤΟ, ΜΥΞΕΣ Κ ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΩΤΙΤΙΔΑ ΛΕΕΙ!! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΡΟΙΕΣ ΜΕΤΑ ΕΠΙΑΣΕ ΕΜΕΝΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!! ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΑΜΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΕΣ!!! ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

ελενη καλα να περασετε και να ξεκουραστειτε...

douar χαρουμενα γενεθλια...

thenaki ναι...τρωει οταν πεινασει και κοιμαται οταν νυσταξει...

γενικοτερα δεν εχει συγκεκριμενο προγραμμα...οπως παει η μερα του...

αλλα δεν θυμαμαι κοριτσια να σχολιασω....sorry

ευχες πολλες κι απο μενα για ομορφα και ζεστα Χριστουγεννα!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Γεια σας κούκλες!

Πώς είστε;

Διάβασα για τα ατυχήματα και στεναχωρέθηκα. Μάλλον πρέπει να προσέχουμε περισσότερο, καθώς κινούνται πλέον εντελώς ανεξέλεγκτα... :? Τέλος πάντων...

Εμείς είμαστε καλά. Τις τελευταίες μέρες κάνουμε πολλές βόλτες και ψώνια και ο ασπρούλης το διασκεδάζει.

Δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου, αλλά κι αν ακόμα δεν μπορώ να γράψω, τουλάχιστον σας διαβάζω πάντα.

Στεναχωρέθηκα πολύ με τη Fairy. Είναι πολύ κρίμα που ταλαιπωρούνται τόσο πολύ και μάλιστα τη στιγμή που έχουν και τη βάφτιση την Κυριακή. Της στέλνω όλη μου την αγάπη και τη θετική μου σκέψη.

Επίσης τις δύο τελευταίες μέρες σκέφτομαι τη Νεκταρία. Εγώ πήρα ξεκάθαρα θέση και αν και πιστεύω ότι έσφαλε, ωστόσο της στέλνω τις ευχές μου για χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Επειδή δεν είμαι σίγουρη για το πότε θα ξαναμπώ, να ευχηθώ σε όλες τις φίλες να έχουμε χαρούμενες γιορτές! Τα Χριστούγεννα αυτά θα είναι σίγουρα ξεχωριστά, αφού στις αγκαλιές μας έχουμε αγγελάκια! Να είστε όλες γερές και αγαπημένες με τους άντρες σας γιατί τα παιδάκια μας αυτό το έχουν μεγάλη ανάγκη! Σας φιλώ και σας αγαπώ πολύ!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...