Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η καημένη με την ψυχή στο στόμα θα έρθει. Είναι και η βάφτιση. ελπίζω όλα να πάνε καλά και να έρθετε όλοι χωρίς άλλη καθυστέρηση και ταλαιπωρία

thanks!:P

Εμείς πότε θα βρεθούμε????Αν κατέβουμε βέβαια! Πότε το υπολογίζετε περίπου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω την άλλη εβδομάδα κάθομαι , τελείωσα σχεδον με τις υποχρεώσεις μου οπότε θα έχω άπλετο χρόνο. Θα μιλήσω και με τα κορίτσια και θα βρούμε μια μερα. Ας έρθετε με το καλό

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

κοριτσακια τι κανετε?

χαθηκα αυτες τις μερες αλλα πολλες δουλιες...

σας διαβαζα πολυ βιαστικα αλλα τωρα δεν θυμαμαι ΤΙΠΟΤΑ!

ευχαριστω για τις ευχες ριτακι...

γιναμε κι εμεις 7...

περαστικα στα καρουμπαλοπαιδακια...

κριμα μωρε..οταν πεφτουν η χτυπανε ειναι δραμα...

εμενα σημερα ενω τον ειχα καθιστο στο παρκο σε 1 μετρο αποσταση ξαφνικα ακουω ενα κλαμμα πονου πολυ δυνατο!!!

γυρναω και τι να δω...

ειχε πεσει πισω,ειχε πλακωσει το χερι του που ειχε γυρισει στην πλατη του και το κεφαλι του ειχε προσγειωθει σε ενα σκληρο παιχνιδι...

ε,χειροτερα δεν γινοτανε...

φοβηθηκα πολυ για το χερακι του...εκλαιγε κανενα 5λεπτο...

ευτυχως ομως ολα καλα...

τον πηρα οπως ειμασταν και βγηκαμε βολτα...

εμεις ακομα προγραμμα φαγητου ΔΕΝ εχουμε...

δηλαδη γενικα ΔΕΝ εχουμε προγραμμα...

πολυ φοβαμαι πως πρεπει αλλα δεν ξερω πως...

τεσπα...αλλη ωρα...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

κοριτσακια τι κανετε?

χαθηκα αυτες τις μερες αλλα πολλες δουλιες...

σας διαβαζα πολυ βιαστικα αλλα τωρα δεν θυμαμαι ΤΙΠΟΤΑ!

ευχαριστω για τις ευχες ριτακι...

γιναμε κι εμεις 7...

περαστικα στα καρουμπαλοπαιδακια...

κριμα μωρε..οταν πεφτουν η χτυπανε ειναι δραμα...

εμενα σημερα ενω τον ειχα καθιστο στο παρκο σε 1 μετρο αποσταση ξαφνικα ακουω ενα κλαμμα πονου πολυ δυνατο!!!

γυρναω και τι να δω...

ειχε πεσει πισω,ειχε πλακωσει το χερι του που ειχε γυρισει στην πλατη του και το κεφαλι του ειχε προσγειωθει σε ενα σκληρο παιχνιδι...

ε,χειροτερα δεν γινοτανε...

φοβηθηκα πολυ για το χερακι του...εκλαιγε κανενα 5λεπτο...

ευτυχως ομως ολα καλα...

τον πηρα οπως ειμασταν και βγηκαμε βολτα...

εμεις ακομα προγραμμα φαγητου ΔΕΝ εχουμε...

δηλαδη γενικα ΔΕΝ εχουμε προγραμμα...

πολυ φοβαμαι πως πρεπει αλλα δεν ξερω πως...

τεσπα...αλλη ωρα...

χρόνια σας πολλά !

Μη φοβάσαι για το πρόγραμμα , είναι και στο παιδί. Κι άλλωστε είπαμε με τα παιδιά ειδικά το πρέπει δεν πάει και πολύ!!! Κι εμείς έχουμε πρόγραμμα στο να βγαίνουμε από το πρόγραμμα! Εκεί που λέω ωραία σταθεροποιηθήκαμε ...άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα ...χαχαχα!

ειμαι μπερδεμενη με αυτο...την μια λεω να του βαλω προγραμμα...την αλλη λεω θα το φτιαξει μονος του...

νυσταξα...καλο βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

κοριτσουδια μου ?!

περασα να σας πω την καληνυχτα μου

ο μικρος ευτυχως δειχνει καλα ............κοιμηθηκε πριν λιγο κ ολα εδειχναν φυσιολογικα .............

του εχει γινει μωβ το κεφαλακι βεβαια αλλα ελπιζω να περασει .

ο αγγελος μου εφερε λουλουδια επειδη ημουν στεναχωρημενη κ εκλαιγα .......

απτην fairy δεν εχουμε νεα δυστυχως ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει αλλο ουτε αυτη ουτε ο γιωργης .......αρκετα εχουν περασει τοσες μερες

κ κατι τελευταιο .......ελαβα απο μια υπεροχη μανουλιτσα απο εδω μεσα ενα καταπληκτικο δωρο σημερα ................. προς το παρον δεν μπορω να το μοιραστω μαζι σας (δυστυχως) αλλα την ευχαριστω πααααααααααααααρα πολυ για την εκπληξη της!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

η fairy μας ειναι ακομα λονδινο στις 25 πετανε για ελλαδα

(ελπιζω κ παλι να μην παρεξηγηθει που με δικη μου πρωτοβουλια το λεω κ εδω )

ας στειλουμε ολες την θετικη μας ενεγεια κοριτσια στον γιωργη κ στην φιλη μας

ο γιωργης θα κανει κατευθειαν μπλουμμμμμμμμμμμμμμμμ την κυριακη αποτι φαινεται

88M1p3.pngycQap3.png

geia sas koritsia!!!!

sas diavasa alla den eimai sigouri oti ta thumamai ola:

Rita: 1.Perastika sas, kai emena mia fora pou xtupise stin allaxiera prin apo kairo eklapse kai ego ton esfugga stin aggalia mou kai nomiza pos eixe anoixei i muti tou kai exei skistei klp. ego eklega pio pllu apo ekeinon. eutuxos ton eide meta o kalos mou giati apo psixremia...0. Bravo tou pou sou efere k louloudia

2. ek ton pragmaton o mikros troei ola tou ta geumata kathisterimenaa kai afou exei lusaxei to paidi stin peina.. eimai athlia mana :( den prolavaino. alla kai pali ta troei siga siga kai sxedon pote olo. toulaxiston oxi me ti mia. etsi ta frouta p.x ta xekiname noris to mesimeri kai kamia fora ta teleionoume to apogeuma. kai to mosxari-laxanika allote mesimeri 1 dosi kai apogeuma/vradu to upoloipo allote 8 to vradu gia mesimeri (:( ntrepomai polu giauto)

THENA petheno sto gelio me tis attakes sou

3xmama kalo taxidi na exete

eleni elpizo na min einai sovaro to xtupima sas

sue ..upomoni!

irene bravo gia ta melomakarona. emena mou efere polu oraia fetos i petheroula mou ta opoia ta exo tsakisei (malista skeftomai tora na fao ena!) exoun meinei elaxista

naya oi foto einai uperoxes

marsolan ...filakia!

pasxalitsa kai emeis apo programma tpt! oute sto fai oute ston upno. omos ftaio ego nomizo. akolouthei to paidi to programma mou afou koimatai mazi mas. opote simera koimithike sti 1:00 (eimai athlia mana, epeidi den paraponietai ton taleporo re gamoto! den prolavaino na ton taiso stin ora tou, na ton koimiso, na ton louso! alla sto forum xero na mpaino. tora pou ta grafo me pianoun tupseis!)

telospanton simera gurisa apo to nosokomeio pou eixa paei gia douleia apo to proi stis 18:00 kai koimomoun mexri tis 21:00. efaga sokolata gia na mporeso na anoixo ta matia mou!

tora exo pali douleia. ante na do ti ora tha teleioso

uDLqp1.png

η fairy μας ειναι ακομα λονδινο στις 25 πετανε για ελλαδα

(ελπιζω κ παλι να μην παρεξηγηθει που με δικη μου πρωτοβουλια το λεω κ εδω )

ας στειλουμε ολες την θετικη μας ενεγεια κοριτσια στον γιωργη κ στην φιλη μας

ο γιωργης θα κανει κατευθειαν μπλουμμμμμμμμμμμμμμμμ την κυριακη αποτι φαινεται

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

makari na leixei edo i talaiporia tous kai na exoun omorfes diakopes kai mia oneiremeni vaftisi!

uDLqp1.png

καλε η ειρηνη εφτιαξε μελομακαρονα?????

α τα διαβασα κ δεν θυμαμαι κ γω ........πρεπι να σας ξαναδιαβασω κ να σχολιασω

νατασσακι εχω να σου πω αυτο που μου λενε ολες οι φιλες εδω μεσα κ εμενα................. να ειμαι ενοχικη με τον εαυτο μου κ να μην τα βαζω μονο με μενα .............. τι σε επιασε αποψε????????ααααααα γιασυνελθε σε παρακαλω παρα πολυ

mary mary εισαι εδω ?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!!!!

Σημερα εχω καλυτερη διαθεση, αλλα ξυπνησα με πονοκεφαλο και ανακατωσουρα...Προς το παρον δεν εχω πεσει, να δουμε μεχρι να σχολασω...Τον μικρο τον πηγα στη μαμα μου την οποια βρηκα στο δρομο που ειχε βγει για δουλειες, και της τον αφησα να τον κανει και βολτα με το καροτσι.Δεν νομιζω να κρυωσει, δεν κανει πολυ κρυο.Πιστευω θα το ευχαριστηθει το πουλακι μου!

Κοριτσια τι εγινε με τα μωρακια μας?Ξεπεταχτηκαν και αρχισαν τις τουμπες?? Μακαρι να ειναι ολα περαστικα και να μην ξανασυμβει τιποτα!!Ο δικος μου ακομη την εχει γλιτωσει, μια μερα πηγε να πεσει απο τον καναπε και τον προλαβα στον αερα!!Και ημουν μπροστα του αλλα γυρισα να πω κατι στη μαμα μου και τσουπ τον βλεπω να τσουλάει...Λαχταρησα αλλα τον προλαβα ευτυχως! Της ξαδερφης μου περισυ 12 μηνων ειχε πεσει απο τις εσωτερικες μαρμαρινες σκαλες και δεν επαθε τιποτα!Τα φυλαει ο Θεος!

Φιλακια πολλα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

καλημερα κ απο μας φιλες μου !!!!!!!!!!!!!!!11

sue μου εσυ δουλευεις κ την αλλη βδομαδα ????να προσεχεις κ τον εαυτο σου κ το σποριδιο ε??? ο μαρινος σου μια χαρα θα εχει απολαυσει την καροτσαδα με την γιαγια! μια χαρα εμενα μου φαινεται ο καιρος (ειδικα για βολτες)

thenaki μου πως πηγε η γιορτουλα της δαναης????????? ε περηφανη μανα??!!!:P

νατασουλι αντε μετραμε μαζι σου αντιστροφα!!!!!!!!!!!!

ειρηνη πραβο για τα γλυκακια!εγω δεν εκανα τιποτα (δεν εχω κανει ποτε κ φοβαμαι το αποτελεσμα) ........εφτιαξε η γιαγια μου ομως κ ναναι καλα μας εφερε........τωρα μονο διπλες(η ξεροτηγανα αν τα ξερετε ετσι) θελω να αγορασω. ΜΕΓΕΙΑ κ το δοντακι σας!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω την andith μας κ την 3xmama για την συμβουλη για το βουτυρο την αλλη φορα(που ελπιζω να μην ξαναρθει) θα προσπαθησω να το θυμηθω :oops: κ δεν μου λετε???? το βαζω εκεινη την ωρα ε?????

pasxalitsa επεσε κ ο δικος σου εχτες? δεν τον πιστευω!πημως ειχε κανενα φεγγαρι ρε κοριτσια???? περαστικα κ σε σας ευχομαι να μην ηταν τιποτα απολυτος.

εγω με αφορμη την τρομαρα που πηρα εχτες εστρωσα το σπιτι με διαδρομους στην κρεββατοκαμαρα (ναι ναι καλα καταλαβατε δεν ειχα στρωσει) κ στο σαλονι εβαλα εδω μπροστα μονο στο τραπεζακι . οποτε καταλαβαινετε τα ειδα ολα απτην κουραση. σηκωσα καναπεδες κρεββατια κτλ κ καθαρισα παντου .κατεβασα τα χαλια τα αερισα κτλ κτλ

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κ απο μας φιλες μου !!!!!!!!!!!!!!!11

sue μου εσυ δουλευεις κ την αλλη βδομαδα ????να προσεχεις κ τον εαυτο σου κ το σποριδιο ε??? ο μαρινος σου μια χαρα θα εχει απολαυσει την καροτσαδα με την γιαγια! μια χαρα εμενα μου φαινεται ο καιρος (ειδικα για βολτες)

εγω με αφορμη την τρομαρα που πηρα εχτες εστρωσα το σπιτι με διαδρομους στην κρεββατοκαμαρα (ναι ναι καλα καταλαβατε δεν ειχα στρωσει) κ στο σαλονι εβαλα εδω μπροστα μονο στο τραπεζακι . οποτε καταλαβαινετε τα ειδα ολα απτην κουραση. σηκωσα καναπεδες κρεββατια κτλ κ καθαρισα παντου .κατεβασα τα χαλια τα αερισα κτλ κτλ

Ritaki δουλευω και αυριο και την αλλη εβδομαδα.Εχω αδεια παραμονη πρωτοχρονιας και δευτερα μετα την πρωτοχρονια, οποτε θα παμε στα χωρια μας.Να δουνε και τα πεθερικα μου το μωρο, το εχουν πεθυμησει.

Θα προσεχω οσο μπορω ριτακι μου!!! Ο μαρινακος το ευχαριστηθηκε μου πε η μανα μου, τον πηρε ο υπνος στο τελος...

Καλα εκανες και εστρωσες, ειδικα αφου μπουσουλαει ο γιωργακης σου!

Φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...