Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου γεια σας!

Περαστικα στον μικρουλη σου Νατασσα!

Φιλια σε ολες,διαβασα τα νεα σας...

Δενεχω καθολου διαθεση,ειμαι πολυ κουρασμενη αυτες τις μερες...Παω σπιτι και εκτος απο το μωρο δεν εχω κουραγιο να ασχοληθω με τιποτα αλλο...Και στη δουλεια εχει τρεξιμο αλλα οι ρυθμοι μου ειναι αργοι...Δεν εχω κουραγιο....Με πιανουν κατι ζαλαδες και με χαλαει...

Ο μικρουλης μου ειναι καλα.Με στεναχωρει που δεν εχω ορεξη να παιζω πολυ μαζι του...

Σας αφηνω γιατι εχω δουλεια δυστυχως...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

δυστυχως αποτι φαινεται η χριστουγεννιατικη μας φωτο θα ειναι με καρουμπαλο. μου επεσε ο γιωργος απτο διπλο μπροστα στα ματια μου .χτυπησε ακριβως στο κεντρο. τωρα ειμαστε αγκαλια ο ενας εχει γατζωσει τον αλλον κ προσπαθουμε κ οι δυο να ηρεμησουμε

πηρα την γιατρο κ μου ειπε να κλασικα περι υπνηλιας κ εμετου (να τα προσεξω)

τωρα προσπαθω να του βαλω παγο αλλα δεν ειναι συνεργασιμος καθολου

προσεχετε κοριτσια μου να ζουζουνια σας :?:?:?:?:?

88M1p3.pngycQap3.png

δυστυχως αποτι φαινεται η χριστουγεννιατικη μας φωτο θα ειναι με καρουμπαλο. μου επεσε ο γιωργος απτο διπλο μπροστα στα ματια μου .χτυπησε ακριβως στο κεντρο. τωρα ειμαστε αγκαλια ο ενας εχει γατζωσει τον αλλον κ προσπαθουμε κ οι δυο να ηρεμησουμε

πηρα την γιατρο κ μου ειπε να κλασικα περι υπνηλιας κ εμετου (να τα προσεξω)

τωρα προσπαθω να του βαλω παγο αλλα δεν ειναι συνεργασιμος καθολου

προσεχετε κοριτσια μου να ζουζουνια σας :?:?:?:?:?

βρε Ριτα μου...ειναι η μερα σημερα:confused::confused:

κι εμενα επεσε η κοπελα μου πρωτη φορα σημερα αλλα το εκανε στον πατερα της...γιατι κι αυτος ο αθεοφοβος εβαλε το παιδι καθιστο στο διπλο και για δευτερολεπτα εφυγε απο το δωματιο στον διαδρομο κατι να με ρωτησει κι ακουσαμε το γκντουπ!!

Ευτυχως επεσε με τα χερακια της κι επειδη ηταν και η κουνια της κοντα δεν επεσε με πολυ δυναμη

Και ποσες φορες του το εχω πει βρε Ριτα...

Μην αφηνεις το παιδι μονο του,προσεχε το...θα σου πεσει,θα χτυπησει και μετα θα σε χτυπησω εγω...αυτος εκει τον χαβα του!!!

Και μην παρεξηγηθω...ατυχηματα συμβαινουν στον καθενα-δεν το εκανε επιτηδες αλλα με νευριαζει που τοσο καιρο του το ελεγα κι αυτος με εγραφε:confused::confused::confused::confused:

ελπιζω μαρσυ μου να μην τον μαλωσες πολυ τον καημενο .............δυστυχως αυτα συμβαινουν σε κλασματα δευτεροπλεπτου ακομα κ αν εισαι διπλα

εγω ημουν ακριβως διπλα σου λεω κ δεν τον προλαβα :oops:

ευχομαι να μην ειναι τιποτα κ εσας...........

εμας εχει μελανιασει δεν εχει γινει μεγαλο καρουμπαλο αλλα το χρωμα του εινι πολυ ασχημο:cry::cry::cry:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια προσοχη στα μωρακια σας σημερα!!!!!!! Το εχει η μερα μαλλον....:(

Πηγε ο μπαμπας μας να τον πεταξει ψηλα και χτυπησε(ευτυχως στο πλαι) στο φωτιστικο......:mad:

Ριτακι ειναι οπως το λες μονο το χρωμα ασχημο, marsolan ευτυχως ολα καλα.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

εσεις φιλεναδες μου ποσες ωρες αφηνετε μεταξυ των γευματων ???????

Εμεις ειμαστε περιεργη κατασταση. Τα γευματα του ειναι αν 5 ωρες αλλα στο ενδιαμεσο θηλαζει (πολυ λιγο ισα για να κοιμηθει), αλλα ολο και κατι θα πινει.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

αχ ελενακι κ σας χτυπησε?:?:?:?:?

δεν το πιστευω !

καλα μου φαινεται ματισαμε οι ιδιες τα παιδκια μας

ας ειναι μονο αυτα τα "ασχημα " νεα σημερα κ ας μην ακουσουμε τιποτα αλλο

αχ εγω πριν εχασα την ψυχραιμια μου δυστυχως τζιιζα περισσοτερο απτον μικρο ...........τον κρατουσα κολλημενο πανω μου κ προσπαθουσα απτον καθρεφτη να δω αν ειχε αιματα ............. ψυχραιμια μηδεν :shock::oops:

88M1p3.pngycQap3.png

elate ....pite tin alithia......epitides to kanate mpas k ta eksontosete k isixasete...:tongue:

gelao ego i akardi ...ma kala ooooles mazi ta pathenete?:tongue::tongue:

perastika koritsares mi fobaste ta magiopeda den katalabenoun prama poy len k oi kritikoi(asxeto etsi moyrthe tora axaxaxaxa)

pame sti giorti tis Danais tora ,deytero imixrono:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

eπειδη κατα καιρους ο μικρος δεν ετρωγε(εκτο την βρωμης που την τσακιζε) πηρα εχτες την παιδιατρο μας κ την ρωτησα μην τυχον ειχε να μυ προτεινει αλλες λυσεις η κατι αλλο γευστικο...........μου εδωσε σαν πρωτη συμβουλη να του αφηνω μεγαλυτερα διαστημα μεταξυ των γευματων .

λοιπον σημερα το εφαρμοζω κ εχει τσακισει τα παντα . τα φρουτα που ουτε να τα δει ηθελε σκετα (χωρις βρωμη εννοω) σημερα τα τσακισε κ μαλιστα ειχα βαλει κ μαναρινι που παντα του ξυνιζε .................

βεβαια ετσι θα παω αρκετα πισω το μεσημεριανο (αν σκεφτειτε οτι τωρα εφαγα φρουτο )

μακαρι να πετυχει κ οντως αυτος να ηταν ο λογος που δεν πολυετρωγε ;)

Καλησπερααααα!!!τι κανετε??

Ριτα εμας ο γιατρος μου ειπε οτι αν δε φαει φρουτο μεχρι τις 11μιση να της δινω φαγητο κ φρουτο το απογευμα ετσι κ αλλιως τρωει 4 φορες οποτε τρωει γαλα-μοσχαρι με λαχανικα-φρουτο-γαλα αν κ τα φρουτα δεν τα τρωει τις τελευταιες μερες οτι κ να της βαλω!!καμια ιδεα??της εβαλα κ βρωμη χτες αλλα τζιφος παλι!!βεβαια πινει κατι 300 γαλα λογω πεινας γιατι δεν της δινω γαλα επιτηδες αν δε φαει το φρουτο!αλλα δεν τη νοιαζει,περιμενει μετα το μπανιο να φαει γαλα!!

περαστικα σε ολα τα μωρακια!!!καπου διαβασα βουτηρο για τα καρουμπαλα!!

rXrPp3.png

Καλησπέρα και απο μένα. Τελικά κατάφερα και σας διάβασα αποσπασματικά. Καλά θα αρχίσουμε να κολλάμε και μέσω υπολογιστή!!!!!Βρε Naya μου περαστικά, μάλλον σε κόλλησε η Νατάσα που σήμερα δεν γιορτάζει και ο μικρός της κόλλησε από τον Ιασονάκο!!!!!!!!!!!!Τι να πω!!!!!!!!!!!!

Και με τα χτυπήματα πάλι επιδημία όλες μαζί. Η andith έχει δίκιο, το καλύτερο είναι λίγο βούτυρο, ούτε καρούμπαλο, ούτε μελανιά δεν γίνεται.

Naya οι φωτογραφίες είναι φανταστικές και η μικρή μια κούκλα και συνεργάσιμη από ότι φαίνεται, μάλλον πάει για μοντέλο.

Σήμερα κατάφερα και έκανα μελομακάρονα, για πρώτη φορά, και έγιναν πολύ ωραία. Καλύτερα να τα μοιράσω γιατί βλέπω να τα τσακίζω μόνη μου και μετά θα κλαίω!!!!!!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ το κάτω αριστερά χωρίς γκρίνια , φτουφτου να μην την ματιάξω.

Ριτάκι εμείς εδω και καιρό έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα στο φαί

7.30 240 γάλα

11 - 11.30 φρούτα

2.30-3 φαγητό

6 - 6.30 κρέμα

10 - 11 240 γάλα

Εμείς για να φάμε το φρούτο μας βάζουμε μέσα 3 μπισκότα μιράντα και πάλι δεν το τσακίζουμε.

Επικοινώνησε κανένας με την φαίρυ να δούμε αν έφτασςε ελλάδα;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Καλησπέρα και απο μένα. Τελικά κατάφερα και σας διάβασα αποσπασματικά. Καλά θα αρχίσουμε να κολλάμε και μέσω υπολογιστή!!!!!Βρε Naya μου περαστικά, μάλλον σε κόλλησε η Νατάσα που σήμερα δεν γιορτάζει και ο μικρός της κόλλησε από τον Ιασονάκο!!!!!!!!!!!!Τι να πω!!!!!!!!!!!!

Και με τα χτυπήματα πάλι επιδημία όλες μαζί. Η andith έχει δίκιο, το καλύτερο είναι λίγο βούτυρο, ούτε καρούμπαλο, ούτε μελανιά δεν γίνεται.

Naya οι φωτογραφίες είναι φανταστικές και η μικρή μια κούκλα και συνεργάσιμη από ότι φαίνεται, μάλλον πάει για μοντέλο.

Σήμερα κατάφερα και έκανα μελομακάρονα, για πρώτη φορά, και έγιναν πολύ ωραία. Καλύτερα να τα μοιράσω γιατί βλέπω να τα τσακίζω μόνη μου και μετά θα κλαίω!!!!!!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΟΝΤΑΚΙ το κάτω αριστερά χωρίς γκρίνια , φτουφτου να μην την ματιάξω.

Ριτάκι εμείς εδω και καιρό έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα στο φαί

7.30 240 γάλα

11 - 11.30 φρούτα

2.30-3 φαγητό

6 - 6.30 κρέμα

10 - 11 240 γάλα

Εμείς για να φάμε το φρούτο μας βάζουμε μέσα 3 μπισκότα μιράντα και πάλι δεν το τσακίζουμε.

Επικοινώνησε κανένας με την φαίρυ να δούμε αν έφτασςε ελλάδα;

Μπράβο σας Ειρηνάκι!

Η Φαίρυ μάλλον 25 θα πετάξει!

Κι εμείς τότε πετάμε - ο Θεός να βοηθήσει να τα καταφέρουμε δηλαδή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...