Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

περιφερομαι

κανω σουπα

ριτα τωρα

αν δεν προλαβαινεις μιας κ ειναι ο ασπρουλης μπροστα στο laptop βαλτον να στειλει αυτος το μειλ :D

αχ η fairy μας εχει ταλαιπωρηθει παρα πολυ.εγω δεν βλεπω τηλεοραση κ δεν εχω παρει τι γινεται αλλα τωρα ειδα στο ιντερνετ :?:?:?:?κακος χαμος

ολα θα πανε καλα ομως για το κοριτσακι μας κ ο γιωργης θα κανει μπλουμ !

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!!!!!!!!Τι κάνετε;Δεν προλαβαίνω να σας διαβασω, ελπίζω να είστε όλες - μαμάδες και παιδάκια - καλά. Τρέχω να προλάβω να πάρω δώρα, είναι και πολλά τα άτιμα, αφου ούτε μελομακάρονα δεν έχω προλάβει να κάνω. πολλά φιλιά

Νομίζω οτι βγάζουμε δόντι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα σας πω σίγουρα τις επόμενες μέρες

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

kαλημερα φιλες μου !!!!!!!!!!

ελενακι μπραβο για την καλη διαθεση ..........ευχομαι οχι μονο να συνεχιστει , αλλα κ να διπλασιαστει :tongue:

ειρηνη μου αυτα ειναι ευχαριστα τρεχαματα , μακαρι ολες μας να εχουμε μονο τετοια:P καλοριζικο κ το δοντακι σας :P

νατασουλι υπομονη γλυκια μου θα περασει κ αυτο , ανυε να ερθει επιτελους η αδεια. ελπιζω του λουκουμου το ματακι να ειναι καλυτερα

κουμπαρουλα οι σχεσεις με τον αντρουλη λιγο καλυτερα ειναι?:rolleyes::rolleyes:

naya το στομαχακι σου ?????

σας φιλω γλυκα ολες!

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜακια

88M1p3.pngycQap3.png

Αδιαθετησα μετα απο 16 μηνες, χωρις καθολου ενοχλησεις ευτυχως.

Συνηθως ημουν μεσα στα νευρα, αλλα σημερα αισθανομαι πολυ καλα.

Παω να φτιαξω την χορτοσουπα(μονο πατατα και καροτο εχω, πρεπει να βγω για ψωνια)

Φιλια!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλημερα

ελενακι απ οτι φαινεται μονο εσυ εχεισ κεφια σημερα ,κανενασ εδω αδιο το μαγαζακι :shock:

αχ νατασσα τι τραβασ κ εσυ κοπελα μου :|

εμεισ σημερα πηγαμε στη γιορτη του γιωργου στο σχολειο ,επεσε πολυ γελιο αλλα κ συγκινηθηκα:oops::oops:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέρα κορίτσια!

εξαφανίστηκα χθες γιατι με το που εφυγα απο τη δουλεια με περιμενε το χαος...

Νατάσα μου ήθελα να σου πω και για την ονοματοδοσία, έτσι κάνανε ένας ξάδελφος του άντρα μου και τελικά τη βάφτισαν την κορούλα τους 6-7 χρονών για καθαρά κοινωνικούς λόγους.... Τώρα γιατί ένα τέτοιο θέμα (βάφτιση) να συζητιεται αναμεσα στα πιτσιρίκια....

Ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια!!! :D:D

Το άλμπουν δυστυχώς με απογοήτευσε, καμία σχέση με του γάμου μας που είναι πραγματικά ξεχωριστό... ΤΕΣΠΑ...

φιλάκια σε όλες!!

αααα αντίθετα με το άλμπουμ οι φωτο ειναι καλες οπότε σε πρωτη ευκαιρια θα ανεβάσω κι άλλες (κουκουβαααα κτλ κτλ:tongue:)

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

eπειδη κατα καιρους ο μικρος δεν ετρωγε(εκτο την βρωμης που την τσακιζε) πηρα εχτες την παιδιατρο μας κ την ρωτησα μην τυχον ειχε να μυ προτεινει αλλες λυσεις η κατι αλλο γευστικο...........μου εδωσε σαν πρωτη συμβουλη να του αφηνω μεγαλυτερα διαστημα μεταξυ των γευματων .

λοιπον σημερα το εφαρμοζω κ εχει τσακισει τα παντα . τα φρουτα που ουτε να τα δει ηθελε σκετα (χωρις βρωμη εννοω) σημερα τα τσακισε κ μαλιστα ειχα βαλει κ μαναρινι που παντα του ξυνιζε .................

βεβαια ετσι θα παω αρκετα πισω το μεσημεριανο (αν σκεφτειτε οτι τωρα εφαγα φρουτο )

μακαρι να πετυχει κ οντως αυτος να ηταν ο λογος που δεν πολυετρωγε ;)

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...