Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

thena dustixos i eutuxos sumfono mazi sou. me stenoxorei to gegonos oti i vaftisi einai tupiki alla ...

pantos tha tin kano ti vaftisi sto mpempi mou apla den nexoume vrei akoma to pote, pou kai ti onoma tha dosoume!!! :) :) :)

Pantos mallon gia Septemvri leme

natasa κ εμεις μαλλον τοτε θα την κανουμε .........που κ λεπτομεριες δεν ξερουμε ουτε εμεις ........μονο το ονομα

η οπως εχω πει ηθελα Μαιο ............αλλα :twisted:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια πρωτη ξαδερφη ειχε παντευτει αφου πρωτα βαφτιστικε εναν μαροκινο κ εκανε ενα αγορακι το οποιο ειναι βαφτισμενο αλλα παρολ αυτα το παιδι συνεχεια τον κοροιδευαν για τον πατερα του που ειναι μουσουλμανοσ κ κατα το ιμηση κ αυτοσ ,το παιδι ειναι 12 τωρα στην τεταρτη δημοτικου σταματησε το σχολειο εχει αλλαξει πολλα σχολεια κ τωρα αφου εχει περασει κ περναει απο ψυχολογουσ κ ψυχιατρουσ αποφασισαν κ στελνουν στο σπιτι του δασκαλουσ κ του κανουν μαθηματα γυμνασιου ενο εχει χασει πολλα στο δημοτικο ειναι πανεξυπνοσ με μεγαλυτερο iQ κ τον προχορισαν ,πιστευω οτι τα αγορια ειναι πιο ευαισθητα ιδικα οταν θιγετε ο εγωησμοσ τουσ κ ο αντρισμοσ τουσ γιατι οταν τουσ κοροιδευουν αισθανοντε λιγοτερο αντρασ.

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

σημερα εκτος απτον γιωργη της fairys εχει μηνογενεθλια κ η κορουλα της xaintis κ επειδη κατι θυμαμαι για αρρωστα παιδακια ευχομαι εκτος απο χαρουμενα μηνογενεθλια ............κ περαστικα :rolleyes:

φιλια πολλα κ μην χανεστε

douar

mary

3xmama

anniko

georginasantorini

mpoumpou

pasxalitsa

irene

golgigo

που ειστε χαμενες????????????

mpoumpou, eleni k marsolan ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ !!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Κοριτσιαααααα!!!!!

διπλή χαρά πήρα τώρααααα :D:D:D:D

πρώτον δε δουλευω τελικά την Παρασκευη :D:D

και δευτερον πηρε ο αντρας μου επιτελους τις φωτογραφίες και το αλμπουμ της βάφτισης :D:D:D

θα το δω το απογευμα αλλα μερικές που μου εστειλε παω τωρα fb να σας τις δείξω:D:D:D:D

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

τωρα καλαβαινω γιατι δεν μπορουσε ο ασπρυλης να της αντισταθει :D:D:D:D:D

(χωρις να εννοω φυσικα το αντιθετο για την κορακλα της ειρηνης μας ) :tongue:

εξαιρετικη δουλεια κ αλλο ενα μαγιοπαιδο - μοντελο !!!!!!!!!

μα τι κρυβαμαι στις κοιλιες μας τελος παντων !:-P

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

σημερα εκτος απτον γιωργη της fairys εχει μηνογενεθλια κ η κορουλα της xaintis κ επειδη κατι θυμαμαι για αρρωστα παιδακια ευχομαι εκτος απο χαρουμενα μηνογενεθλια ............κ περαστικα :rolleyes:

φιλια πολλα κ μην χανεστε

douar

mary

3xmama

anniko

georginasantorini

mpoumpou

pasxalitsa

irene

golgigo

που ειστε χαμενες????????????

mpoumpou, eleni k marsolan ΤΕΛΕΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ !!!!

Παρούσα!

Πολύ τρέξιμο βρε κορίτσια!

Λίγο το επικείμενο ταξίδι (ψώνια για δωράκια,ετοιμασίες κλπ ), λίγο τα κορίτσια με τα σχολεία -ενημέρωση καθηγητών κλπ.. , λίγο κάτι επισκέψεις ...λίγο το σπίτι , λίγο το μωρό ..

:? = πολύ τρέξιμο

γεια σας κοριτσάκια χαρούμενα μηνογενέθλια σε όλα τα παιδάκια μας. Γίνανε κιόλας 7 μηνών χωρίς να το καταλάβουμε και θα ζήσουν και τα πρώτα τους Χριστούγεννα.Φιλιά σε όλες γιατί είμαι στη δουλειά!

γεια σας κοριτσάκια χαρούμενα μηνογενέθλια σε όλα τα παιδάκια μας. Γίνανε κιόλας 7 μηνών χωρίς να το καταλάβουμε και θα ζήσουν και τα πρώτα τους Χριστούγεννα.Φιλιά σε όλες γιατί είμαι στη δουλειά!

filia koykla mi mas ksexnas;)

trexa lola trexa:tongue: 3xmamma gia sena afto:tongue::tongue::tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Hello κουκλάρες! Πώς είστε;

3xmama συγνώμη που σε άφησα απότομα, αλλά πήρε η μαμά μου τηλέφωνο και στο καπάκι ξύπνησε κι ο απρούλης! Τώρα τον έχω δίπλα μου και αγωνίζεται να ρημάξει το laptop...

2522daf9de.png

swGop2.png

κοριτσια

εχω μια πληροφορια οτι η fairy μας κ ο γιωργης της ειναι ακομα ΛΟνδινο κ ταλαιπωρουνται με τον παλιοκαιρο

επειδη το κοριτσακι μας ειναι στεναχωρημενο κ ανχωμενο για τηνβαφτιση οπως καταλαβαινετε θελω να της στειλουμε ΟΛΕΣ την αγαπη μας κ την θετικη μας ενεργεια να πανε ολα καλα

κ παλι να χαιρεται τον γιο της τον κουκλο

(επλιζω να μην ενοχληθει που με δικη μου πρωτοβουλια το αναφερω εδω )

88M1p3.pngycQap3.png

kai go ti skeftomai re rita!

ton paliokairo! tous vlepo na pigainoun kateutheian stin ekklisia.

pantos to olo skiniko einai ligo aparadekto

NAYA oi foto apla teleies!!!

3xmama upomoni!!:)

xainti na to xairesai to moraki sou!!!

ontos mondelakia ta magiopaida alla kai oi mamades...koukouvagies xixixixixi

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...