Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ κοριτσια

Εμεις καλα

Όπως ειχα πει δεν με πείραξε που αργισε αλλα που δεν με πήρε να μου πει ότι θα αργησει αλλα το χειρότερο μου ηταν ότι το σήκωσε κ τις δυο φορες ο φιλος μας ,λες κ εγω ημουν καμια γκομενα που ηθελε να αποφυγει ,ειχα γινει τουρκος σας λεω τεσπα :roll:

Χθες αφου ξυπνησαμε αρχισαμε το δευτερο ημίχρονο με παρών τα παιδια κ αφου αρχισε να ουρλιαζει κ αυτος κ να λεει δεν εγινε κ τπτ κ γιατι το κανω τοοοοσο θεμα φευγω παω στο δωματιο μου κλαμένη κ έρχονται κ τα παιδια κ μου λεει η Δαναη΄μαμα ο μπαμπας δεν σ αγαπαει’:confused:κ ο Γιώργος παει κ τον βαραει κ του λεει ‘γιατι την παντρευτηκες την μαμα παλια, αφου τωρα δεν την αγαπας ,είναι αδικο :!:΄ δεν ξεραμε τι να πουμε από τη μια γελαγα κρυφα από την άλλη λεω κοιτα τα παιδια πως τα αντιλαμβάνονται κ τα σκεφτοντε όλα ,μετα ολο πηγαινε κ του την ελεγε ο Γιωργος κ αυτος μουγκα .

Κοιτα να δεις τα παιδια!!!!Μ' αρεσει παντως που εκφραζουν αμεσως την αποψη τους!!Εγω σαν παιδακι νομιζω θα κλεινομουν στο δωματιο μου και δεν θα παιρνα θεση...Παντως σε υποστηριζουν! Καταλαβαινουν ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο! Και ειχες απολυτο δικιο να εκνευριστεις τοσο πολυ.Φερθηκε πολυ ανωριμα ο αντρας σου.Ελπιζω να ηρεμησετε και να τα ξαναβρειτε συντομα. Φιλακια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α! Αναγουλες δεν εχω.Παει να με πιασει αλλα τρωω κατι και μου περναει. Ενα βραδυ εκανα εμετο αλλα ηταν απο το συνδυασμο φασολαδας με σοκολατα στο καπακι.Το ξεχναω οτι ειμαι εγκυος...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Κοιτα να δεις τα παιδια!!!!Μ' αρεσει παντως που εκφραζουν αμεσως την αποψη τους!!Εγω σαν παιδακι νομιζω θα κλεινομουν στο δωματιο μου και δεν θα παιρνα θεση...Παντως σε υποστηριζουν! Καταλαβαινουν ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο! Και ειχες απολυτο δικιο να εκνευριστεις τοσο πολυ.Φερθηκε πολυ ανωριμα ο αντρας σου.Ελπιζω να ηρεμησετε και να τα ξαναβρειτε συντομα. Φιλακια!

Αυτό μου κανει εντύπωση κ εμενα γιατι εχουν τρελη αδυναμία στον πατερα τους αλλα τελικα η μαμα είναι μαμα όπως κ να εχει κ ιδικα ο Γιώργος που είναι κ πιο μεγαλος εχει το αισθημα τις προστασιας από τωρα εινα πολύ προστατευτικός κ με τα αδερφια του αλλα κ με μενα πολύ ιδικα φετος το δείχνει κ μου αρεσει αυτό,γινετε αντρακι κ με κανει πολύ περήφανη αν κ ποτε δεν του ειχα αδυναμία ομολογώ :oops::oops::oops::oops: ουτε αυτος σε μενα , αλλα το ενστικτο υπαρχει κ θα το δειτε κ εσεισ αγορομανες (το πρωτο βεβαια) το λεω επειδή εχω πρωτο αγορι για τις κοπελες που εχουν το πρωτο κοριτσι δεν ξερω αν θα ηταν το ιδιο αν θα κανουν το δευτερο αγορι θα μας το πειτε όταν το κανετε ετσι :-D:grin::-D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Για γαστρεντεριτιδα μου ειπαν. Κατεβηκα δουλεια δηθεν για 2 ωρες γιατι ειχα αυριο μια παρουσιαση στην κοζάνη που έπρεπε να ενημερώσωαυτόν που θα την κάνει στη θέση μου και τελικά έκατσα 5ωρο :evil::evil:

Θένα εμένα μου φαίνεται πολύ συγκινητική η αντίδραση των παιδιών... Μεγαλώνουν και φαίνεται και είναι πολύ όμορφο αυτό :D Κάντε όμως κι εσείς λίγο κράτει μπροστά τους....

Ελένη σας κατατρόμαξε ε? Πάντα κάτι συμβαίνει βρε παιδί μου όσο και να προσέχουμε... Άντε ελπίζω να μην είναι τίποτα....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Kalimera. :D

Ax natasa se skeftomoun xthes. To apogeyma hmoun poly kalytera k arxiisa na peinaw poly kai efaga san kalo koritsi kotosoupa alla de mou eftase opote meta ekana kai Mia patata brasth k eipa e as balw k ligo tyraki, e de perase Mia wra, ksana sthn peina egw, fernei h pethera mou makaronia me kima! Mia writsa akoma kratithika kai meta ta tsakisa! Treles peines leme!!

Sas afinw, tha paw shmera nwris sth douleia!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλημερα στο παρεακι :tongue::tongue::tongue::tongue:

πως ειστε σημερα μανουλες????????

εμενα με περιτριγυριζει μαλλον κρυωμα γιατι σηκωθηκα με βηχα κ μυξουλες......ελπιζω να ειναι περαστικο κ κυριως να μην κολλησω το μικρο μου αγορακι

σημερα ο ο γιωργης της fairysεχει μηνογενεθλια κ ευχομαι τα καλυτερα (δεν θυμαμαι πιο αλλο παιδακι εχει μηνογενεθλια ......συγνωμη)

88M1p3.pngycQap3.png

kalimeraa Rita kai loipes manoules,

Rita perastika kai oxi polles aggalies kai filia me to Giorgi sou ;)

oso ginetai dld.

I fairy talaiporeite gia na erthei Ellada i kakomoira!:( elpizo na ta kataferoun giati exoun k mia vaftisi na kanoun :)

emeis akoma koimomaste (mi fantasteite sunexomena) olo xupnaei pernei ligo vuzi/pipila kai xanakoimatai.

ego exo POLUUUUUUUUUU douleia alla variemai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ante tin epomeni evdomada exo adeia :) kai polu to xairomai.

uDLqp1.png

καλημερα:D

νατασσα γιορταζισ σημερα? αν ναι χρονια πολλα:D

naya με τοσουσ υδατανθρακεσ που εφαγεσ πωσ να μηνξαναπεινασεισ!!:rolleyes:

ισουν κ σε διαιτα αυτεσ τισ μερεσ ε ποσο να ντεξεισ η γυναικα:tongue:

σημερα τελευταια μερα στο σχολειο απο αυριο με χανετε:shock: θα με φανε ζοντανη χιχι

χθεσ εκανα πρωτη φορα pawer plate πλακα ειχε το κεφαλι ευτυχωσ ειναι ακομα στη θεση του ,για να δω θα δω καμια διαφορα:rolleyes:.σημερα γιογκα αν προλαβω γιατι εχω το κολημβητηριο το απογευμα ,αυτα για τωρα παω να ξεσκατησω τον ιασονα:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...