Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα!!!

Ριτα κ Ελενη να σας ζησουν τα αγορακια σας!!!να τα δειτε οπως εκεινα επιθυμουν!!:tongue::tongue::P:p

thena κ γω θα νευριαζα πολυ!!οχι γιατι βγηκε αλλα ας επερνε ενα τηλ η ας το απαντουσε ο ιδιος!!

ωραια περασαμε στο γαμο αλλα η παπαρουνα μου εχει χαλασει εντελως το προγραμμα της αφου κοιμαται στη μια απ την ανησυχια,βεβαια εκανε τις καλυτερες δημοσιες σχεσεις!!δεν αφησε κανεναν παραπονεμενο!σε ολες τις αγκαλιες πηγε!!

fairy καλο ταξιδι να εχεται!!

φιλακια πολλα!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό είναι πολύ καλό! ;)

μαιρουλα ναι ειναι απο τα καλα καθισματα (το ψαξαμε πολυ) αλλα το επομενο μας μεγαλυτερο καθισμα θα ειναι σιγουρα besafe...ημουν πολυ ατυχη την περιοδο που ηθελα να παρω το ιδιο besafe με εσας και βιαζομουν γιατι επρεπε να κανουμε ταξιδι...

sa na exoume minei piso sto upsos mou fainetai. eno xekinise dunamika tous teleutaious mines exei minei sxedon stasimos. anusixo ligaki

νατασσα μην ανησυχεις καθολου...μια χαρα ειναι ο μικρος σου...

κι εμενα αυτο τον μηνα δεν πηρε καθολου υψος..ειμαστε 66εκ

Ax vre koritsia ti einai ayto pou epatha! Oute 2 wres ypno :( olo to brady sthn toualeta to perasa me apisteyto pono sthn koilia k sto stomaxi :(

K ante o ponos sthn koilia anakoufizete pou kai pou, me to stomaxi den kserw ti na kanw k pws na niwsw ligo kalytera...:(:(

κοριτσακι περαστικα....

ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και να μην σε ταλαιπωρησουν στο νοσοκομειο...

καλημερα!!!

ριτακι και ελενακι να σας ζησουν τα ζουζουνια σας!!!

thenaki υπομονη...συζητηστε το ηρεμα...τωρα με τα 3 ειναι λογικο να εχεις μεγαλυτερη πιεση και να θελεις παραπανω βοηθεια και κατανοηση...

εδω εγω με το ενα και δεν τον κανω καλα...

Αννικο ολα καλα?

Fairoula καλο ταξιδι και ολα στην βαφτιση να ειναο ονειρεμενα!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

καλη βδομαδα φιλες μου

naya μου περααστικα.........ευχομαι να μην ειναι κατι ανησυχητικο κ γρηγορα να εχουμε νεα σου

ΤΗΕΝΑΚΙ που χαθηκες?ελπιζω το θεμα με τον αντρουλη να εχει ληξει κ απλα να σε τρεχουν τα ζουζουνια σου

andith μου γλυκια προσεχε μας το ολγακι κ πολλλλλλλλλλλλα φιλουθκια;););)

σημερα αν δεν κανω λαθος εχουν μηνογενεθλια τρεια ομορφα αγορακια της παρεας ..............της mpoumpous της pasxalitsas κ της sue ........τις τις καλυτερες ευχες:P

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες! Σας διαβασα στα γρηγορα...Τι ωραια που συναντηθηκατε οι Σαλονικιες...

Ελενη με εσενα πρεπει να μενουμε κοντα.Που μενεις Μεταμορφωση?Εγω μενω Παλαιο Ηρακλειο, συνορα με Μεταμορφωση.Στο Βεροπουλο απο πισω. Να χαιρεσαι το αστερι σου!

Ο δικος μου σημερα εκλεισε τους 7!Ευχαριστώ Ριτακι!ΚΙ εσυ να χαιρεσαι τον δικο σου!!!Πασχαλιτσα, Μπουμπου να μας ζησουν!!!

Τον ευχαριστηθηκα το Σκ!Ηθελα να τον ταιζω μονο εγω, γιατι μου λειπει που δεν το κανω μεσα στην εβδομαδα συνεχεια...Τρωει μια χαρα το πουλακι μου!Και απο χθες εφαγε ολο το μεσημεριανο κοτοπουλο-λαχανικα χωρις συμπληρωμα γαλα. Μια χαρα! Μονο που εχει γκρινια αυτες τις μερες, ολο αγκαλια θελει...Και κουραζομαι να τον κραταω...Οταν δεν ειμαι μονη το αποφευγω γιατι πρεπει να προσεχω και για το αλλο μπεμπεκι..!

Θενακι ελπιζω να εχετε ηρεμησει λιγο με το συζυγο...Κι εμενα μου τη δινει οταν εκεινος μπορει να αργησει λιγο γιατι νιωθω οτι πρεπει να μοιραζομαστε τα βαρη και να με ξεκουραζει κι εμενα...Δεν πρεπει ομως να κραταμε μουτρα ο ενας στον αλλον.Πρεπει να συζηταμε και να τα βρισκουμε για να υπαρχει ψυχικη ηρεμια μεσα μας και κατα συνεπεια στα παιδια μας...!

Σας χαιρετω για την ωρα!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Kalimera,

den xekinisame kala simera!

to laptop tou suzigou xalase exthes (to peirame ton Augousto) kai thelei kanena 400? gia na ftiaxtei. Kai oi m@l@kes den to vazoun stin egguisi.

o mpempis xupnise me to mati kleisto, kati ton ponaei-tsouzei? pios xerei. mas edose o ofthalmiatros apo to tilefono mia alifi. alla klaei o mpempis mas!

to mono kalo einai pos irthe to kathismataki fagitou kai einai polu omorfo.

thena kai naya sas skeftomai kai tis duo.

a! emena exthes to stomaxi mou itan polu kalutera xoris na paro farmako alla simera...

kati mou leei pos einai apo to agxos ola auta.

uDLqp1.png

Καλημέρα....

Νατάσα μου περσαστικά σας και υπομονή. μα τι πάθανε όλα τα μπαμπάκια με τα ματάκια τους???

Εγώ είμαι σαφώς καλύτερα σήμερα, χθες περάσαμε τη γνωστή τραγική κατάσταση του νοσοκομείου, έφτασα να ξερνοβολάω στους διαδρόμους και να χρειάζομαι φορείο για να μη λιποθυμήσω αλλά ευτυχώς από τη στιγμή που μου έβαλαν ορό και "κάτι για το στομάχι" συνήλθα πολύ γρήγορα.

Τώρα είμαι δουλειά, επανέρχομαι

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοριτσια!!!!!!:P

Χαρουμενα μηνογεννεθλια sue, pasxalitsa και mpoumpou!!!

Sue μενουμε πολυ κοντα, εμεις ειμαστε 1 χλμ απο τον προαστιακο Ηρακλειου, στην Δεξαμενη αν ξερεις. Και εμεις στην φαση της αγκαλιας ειμαστε αλλα εσυ πρεπει να προσεχεις πολυ, απο συμπτωματα πως εισαι;

Naya και Νατασσα περαστικα σας. Γιατι δεν δεχονται την εγγυηση;

Θενα οι αντρες μπορουν να γινουν μεγαλα γαιδουρια μερικες φορες, δειξε του ποσο ενοχλιθηκες, αλλα μην το τραβηξεις πολυ(λεω τωρα εγω, εσυ ξερεις καλυτερα)

Ριτακι καλημεραααα!!

Χθες τον βαζω στην μπανιερα του(με κλειστο το ντουζ) και ξεκιναω να τον σαπουνιζω. Γυριζει το παιδι να με κοιταξει και παθαινω ΣΟΚ. Ολη η αριστερη πλευρα του προσωπου του ειναι κατακοκκινη, σαν να καηκε, αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν επεσε καυτο νερο πανω του..........Πουθενα αλλου τιποτα και στο προσωπο σαν να ειχες τραβηξει γραμμη με χαρακα.....Πανικος με επιασε. Ευτυχως μετα απο μιση ωρα εφυγε τελειως. Η γιατρος ειπε μαλλον το πορτοκαλι που ξεκινησαμε προχθες(αν και στην αρχη επεμενε για καψιμο, το οποιο ομως ειπε δεν θα εφευγε αμεσως) Ευτυχως δεν καταλαβε τιποτα, γελαγε συνεχεια αλλα εμεις τα χρειαστηκαμε.....:(:(

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κοριτσια!!!!!!:P

Χαρουμενα μηνογεννεθλια sue, pasxalitsa και mpoumpou!!!

Sue μενουμε πολυ κοντα, εμεις ειμαστε 1 χλμ απο τον προαστιακο Ηρακλειου, στην Δεξαμενη αν ξερεις. Και εμεις στην φαση της αγκαλιας ειμαστε αλλα εσυ πρεπει να προσεχεις πολυ, απο συμπτωματα πως εισαι;

Naya και Νατασσα περαστικα σας. Γιατι δεν δεχονται την εγγυηση;

Θενα οι αντρες μπορουν να γινουν μεγαλα γαιδουρια μερικες φορες, δειξε του ποσο ενοχλιθηκες, αλλα μην το τραβηξεις πολυ(λεω τωρα εγω, εσυ ξερεις καλυτερα)

Ριτακι καλημεραααα!!

Χθες τον βαζω στην μπανιερα του(με κλειστο το ντουζ) και ξεκιναω να τον σαπουνιζω. Γυριζει το παιδι να με κοιταξει και παθαινω ΣΟΚ. Ολη η αριστερη πλευρα του προσωπου του ειναι κατακοκκινη, σαν να καηκε, αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν επεσε καυτο νερο πανω του..........Πουθενα αλλου τιποτα και στο προσωπο σαν να ειχες τραβηξει γραμμη με χαρακα.....Πανικος με επιασε. Ευτυχως μετα απο μιση ωρα εφυγε τελειως. Η γιατρος ειπε μαλλον το πορτοκαλι που ξεκινησαμε προχθες(αν και στην αρχη επεμενε για καψιμο, το οποιο ομως ειπε δεν θα εφευγε αμεσως) Ευτυχως δεν καταλαβε τιποτα, γελαγε συνεχεια αλλα εμεις τα χρειαστηκαμε.....:(:(

o proigoumenos paidiatros mou eixe pei pos gia na einai allergiko tha prepei ta simadia-kokkiniles na einai se olo tou to soma kai oxi estiasmena se ena simeio.

mipos neuriase kai kokkinise parodika?

emena to kanei kapooies fores. otan den pairnei anasa p.x otan troei polu lemarga. alla oxi na moiazei k me kapsimo.

koimatai akoma to mikraki mou. poso ton leipame!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Naya περαστικα σου! Τι ηταν τελικα, σου ειπαν?

ΚΙ εσυ Νατασα καλα εισαι τωρα?Ο μικρος σου του περασε το ματακι?Περαστικα του γρηγορα!

Ελενη ευχαριστώ!Ειμαστε ψιλογειτονισσες δηλαδη...Τον δρομο Δεξαμενης ξερω, φανταζομαι εισαι στην περιοχη που διασχιζει ο δρομος αυτος...Αντε να κανονισουμε κανα καφεδακι με τα μπεμπεκια σε εκεινη την καφετερια πανω απο την Αττικη οδο που μαζευει μαμαδες με καροτσια!Δεν εχω παει χειμωνα, εχεις παει?Εχει χωρο μεσα για καροτσια? Λαχταρησατε με το μωρο!!!Φανταζομαι σας ειπε να μην φατε τωρα κοντα παλι πορτοκαλι...

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

o proigoumenos paidiatros mou eixe pei pos gia na einai allergiko tha prepei ta simadia-kokkiniles na einai se olo tou to soma kai oxi estiasmena se ena simeio.

mipos neuriase kai kokkinise parodika?

emena to kanei kapooies fores. otan den pairnei anasa p.x otan troei polu lemarga. alla oxi na moiazei k me kapsimo.

koimatai akoma to mikraki mou. poso ton leipame!

Τωρα που το λες και ο δικος μου αν τον ενοχχλησει κατι,πχ μια βλεφαριδα στο ματι , και το τριψει, κοκκινιζει το προσωπακι του γυρω απο την περιοχη που ετριψε, αλλα υποθετω οτι ειναι αντιδραση του δερματος του απο την ενοχληση γιατι μετα απο 5-10 λεπτα του περναει.. Μηπως επαθε κατι τετοιο και της Ελενης και δεν ηταν αλλεργικο?

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Δεν νευριασε, δεν τριφτηκε, τι να πω δεν ξερω, μακαρι να ειναι κατι τετοιο. Κομμενο το πορτοκαλι για 1 μηνα και βλεπουμε. Παντως μου ειχε πει παλιοτερα οτι αλλεργικη αντιδραση μπορει να βγαλει τοπικα πχ γυρω απο το στομα ή στο εσωτερικο απο τα μπρατσα. Τωρα για το μισο ακριβως προσωπο της εκανε και εκεινης εντυπωση...

Sue γειτονισσα στην Δεξαμενης μενω, αλλα λεγεται και η συνοικια ετσι. Στην καφετερια που λες δεν εχω παει μεσα, αλλα εξω γινεται χαμος απο πιτσιρικια και καροτσια, εχει και την παιδικη χαρα διπλα, εμεις εκει παμε καροτσαδα, να κανονισουμε μετα τις γιορτες οπωσδηποτε!!!!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Δεν νευριασε, δεν τριφτηκε, τι να πω δεν ξερω, μακαρι να ειναι κατι τετοιο. Κομμενο το πορτοκαλι για 1 μηνα και βλεπουμε. Παντως μου ειχε πει παλιοτερα οτι αλλεργικη αντιδραση μπορει να βγαλει τοπικα πχ γυρω απο το στομα ή στο εσωτερικο απο τα μπρατσα. Τωρα για το μισο ακριβως προσωπο της εκανε και εκεινης εντυπωση...

Sue γειτονισσα στην Δεξαμενης μενω, αλλα λεγεται και η συνοικια ετσι. Στην καφετερια που λες δεν εχω παει μεσα, αλλα εξω γινεται χαμος απο πιτσιρικια και καροτσια, εχει και την παιδικη χαρα διπλα, εμεις εκει παμε καροτσαδα, να κανονισουμε μετα τις γιορτες οπωσδηποτε!!!!

Ναι, ναι, να κανονισουμε!Στην παιδικη χαρα δεν εχω παει ακομη, αλλα σιγουρα θα πηγαινουμε εκει αργοτερα!Θα δινουμε ραντεβου εκει λοιπον!Φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ κοριτσια

Εμεις καλα

Όπως ειχα πει δεν με πείραξε που αργισε αλλα που δεν με πήρε να μου πει ότι θα αργησει αλλα το χειρότερο μου ηταν ότι το σήκωσε κ τις δυο φορες ο φιλος μας ,λες κ εγω ημουν καμια γκομενα που ηθελε να αποφυγει ,ειχα γινει τουρκος σας λεω τεσπα :roll:

Χθες αφου ξυπνησαμε αρχισαμε το δευτερο ημίχρονο με παρών τα παιδια κ αφου αρχισε να ουρλιαζει κ αυτος κ να λεει δεν εγινε κ τπτ κ γιατι το κανω τοοοοσο θεμα φευγω παω στο δωματιο μου κλαμένη κ έρχονται κ τα παιδια κ μου λεει η Δαναη΄μαμα ο μπαμπας δεν σ αγαπαει’:confused:κ ο Γιώργος παει κ τον βαραει κ του λεει ‘γιατι την παντρευτηκες την μαμα παλια, αφου τωρα δεν την αγαπας ,είναι αδικο :!:΄ δεν ξεραμε τι να πουμε από τη μια γελαγα κρυφα από την άλλη λεω κοιτα τα παιδια πως τα αντιλαμβάνονται κ τα σκεφτοντε όλα ,μετα ολο πηγαινε κ του την ελεγε ο Γιωργος κ αυτος μουγκα .

Πηγαμε για καφε σε παιδοτοπο κ κατά τις 3 πηγαμε στα ικεα να τα δουμε κ εμεις τα χωριατακια :tongue::tongue:τι είναι πια αυτά τα ικεα σαν να μην εχει γινει τπτ κατι μουτρα του ειχα αλλα αυτος ολο προσπαθουσε να παει με τα νερα μου.

Εχουν κανει ωραια κατασταση εκει στα ικεα δίπλα ανοιξαν κ αλλα jumbo μας καταλαβαν λεω ότι οι γιαννιωτες ειμαστε υπερκαταναλωτικοι κ φτιαξαν κ δευτερα ,κ θα ερθουν κ τα Leroy Merlin σε λιγες μερες ,μετα πηγα τα δωρα στις βαφτιστήρες κ μετα σπιτι ηρθε η νονα της Δαναης με τα μικρα της κ μεχρι να φυγουν να ετοιμασω τα παιδια να κοιμηθουν περασε η ωρα κ δεν σας εγραψα κατι.

Περαστικα στις αρρωστουλες μας κ στα μωρακια νατασσα ισως είναι ιωση με το ματακι σασν τον ιασονα θα ηταν εμας μας περασε αλλα του βαζω λιγο κολλυριο μεχρι 7 μερες λεει.

Fairy καλο ταξιδι καλως να μας ερθεις.:-D

Sue πως πας ,από αναγουλες?

Νnaya τι σου ειπαν ότι ειχες? Εγω το εχω παθει από ανχος ,την ημερα που βάφτιζα τη Δαναη πηγα στο νοσοκομειο κ τα βαφτισια αρχισαν 1 ωρα πιο μετα ευτυχως με περιμεναν οι καλεσμενοι κ το καλυτερο ,ειχε γαμο μετα από μας αλλα αναβλήθηκε

Αυτά τα πολλα από μενα φιλακια σε ολεσ

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...