Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα :P:p:p:p

κ γω ενα κεφαλι καζανι αφου το βραδυ περιπου 2 ξυπνησε κ αργσε να κοιμηθει . γιαυτο δεν ειπα κ καληνχτα η γαιδομανα. τωρα ορθιο παλι κ μεστην τρελη χαρα

naya μου περαστικα .............μα τι επαθε το στομαχι σας?μιας το δικο σου μια της νατασσας?περαστικα αμαν μερες που ερχονται

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενακι μου

να χαιρομαστε τα παιδακια μας :P:p:p:p:p:p:p:p:p

7 μηνων σημερα ο γιος μου κ κερναω την ομορφη παρεα υπεροχα χαμογελα κ πολλα φιλια

που ειναι η αννικο μας να κερσει πρωινο κ γλυκα?:confused:

88M1p3.pngycQap3.png

ελενακι μου

να χαιρομαστε τα παιδακια μας :P:p:p:p:p:p:p:p:p

7 μηνων σημερα ο γιος μου κ κερναω την ομορφη παρεα υπεροχα χαμογελα κ πολλα φιλια

που ειναι η αννικο μας να κερσει πρωινο κ γλυκα?:confused:

Να τα χαιρομαστε Ριτακι, παντα γερα και ευτυχισμενα να ειναι!!!!!

Κοιμηθηκαμε 8 ωρες σερι και ανανεωθηκα!!!!:D

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

καλα δεν τον πιστευω εκει που επαιζε(χτυπιοταν ) στον καναπε ...........επεσε μπρουμητα ............εχωσε το κεφαλι αναμεσα σε μαξιλαρια κ τεζαρε :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

κοιμαται 5 λεπτα ετσι κ τωρα θα τολμησω να τον βαλω πισω στην κουνια του

88M1p3.pngycQap3.png

kalimera koritsaresa!

rita kai eleni na xairestai ta mpempakia sas! rita min ton kouniseis, tha xupnisei!

naya ego peira pariet kai o grl mou eipe itan to kalutero pou ekena kai mou ta edose kai gia 10 meres, akoma ta perno.

kai emeis den eixame kai polu kalo upno. o mikros arxise pali ta xupnimata opote pali me ena vuzi exo koimithika.

Pantos exo polu kali diathesi simera giati xupnisa kai eida to dentro mas!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα:(

αν ειξερα οτι εισασταν μεχρι αργα θα ερχομουν για παρεα γιατι ηταν δυσκολο βραδυ:confused:

οπωσ σασ ειπα χθεσ πηγε για να δει μπαλα απο τισ 7 κ πηγε 11:45 κ πηρα τηλεφωνο να δω που ειναι:roll: κ το συκωνει ο φιλοσ του κ ακουγοταν δυνατη μουσικη κ μου ελεγε δεν ακουω ο Αηδονησ ειναι τουαλετα κ θα του πω να σε παρει κ κατι τετοια τελοσ παντων ,αστ το γαω ειπα κ περημενα αλλα που να παρει.! κ ξαναπερνω στισ 12 κ το συκωνει παλι αυτοσ ,κ μου λεει τι θελω οτι δε με ακουει κτλ εγω μιλουσα σιγα γιατι τα παιδια κοιμοντουσαν,βγαινω εξω στο μπαλκονι κ του λεω δυνατα να μου δωσει τον Αηδονη κ μου τον δεινει κ αρχισε κ αυτοσ δεν ακουω κ τετοια κ αρχισα κ φωναζα σαν τη τρελη κ του λεω αν δεν ερθει σε 2 λεπτα κλειδωνω τη πορτα κ ετσι εκανα αν κ τσακιστικε να ερθει,τον αφυσα για λιγο εξω χτυπαγε σιγα τη πορτα αλλα εγω τπτ,μετα του ανοιξα κ φωναζα μεσα στο σπιτι αυτοσ ψυλοπιομενοσ με την ουρα στα σκελια δεν πολυμιλουσε ,τελικα κοιμηθικα στον καναπε:-( μαυρα χριστουγεννα θα περασουμε.

βρε κοριτσια ειχα αδικο φευγει για μπαλα κ χωρισ να παρει ενα τηλεφωνο γιρναει στισ 12,5 ,να βγει δε λεω αλλα να με παρει να μου το πει ,δεν ξερω τι κανουν εσασ η οι αλοι αντρεσ εμενα ο δικοσ μου ποτε δεν τα κανει αυτα κ με στεναχωρισε πολυ επεσε πολυ χαμηλα στα ματια μου ,δεν ξερω πωσ να το αντιμετοπισω τωρα ,αν αρχιζω κ εγω να το κανω αυτο μετα παει να το κλεισουμε το 'μαγαζι' ,αφυστε που στο αλλο θεμα χαλια μαυρα ουτε θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα:confused: 1,5 μηνα σιγουρα μια η κουραση μια η Δαναη πουν στο κρεβατι μασ αλλα βρε κοριτσια θα μπορουσε να ειμαστε κ καλυτερα κ χωρισ αυτο κ αν θεσ βρισκεισ χρονο αλλα ουτε ενα αγκιγμα στο κρεβατι δεν υπαρχει ,τι σασ λεω κ εγω τωρα πρωι πρωι ,αλλα κατι τετοιεσ στιγμεσ ειναι που φοβαμαι μην παθω παλι καταθληψη τρεμω μην το ξαναπαθω γιατι κ την πρωτη φορα παλι χαλια με τον Αηδονη ημουν , παντα ενασ αντρασ θα ειναι λογοσ που μια γυναικα δεν θα εινα καλα κ ποτε τα παιδια τησ.!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

naya περαστικα κοπελα μου λιγη διαιτα σημερα κ αυριο απο το φαι:wink:

ριτα ελενη να χαιρεστε τα παιδακια σασ

fairy ελπιζω να εισε τυχερη κ να πεταξετε

υπομονη κοριτσια με τα ξενυχτικα μωρα σασ τι αλλο να κανετε:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Thenaki mou se katalavaino APOLUTA!!!!

kai emena o dikos mou den vgainei suxna omos kapoies fores to exei kanei auto kai ta exo parei POLUUUUUUUUUUUUUUU ASXIMA. pantos exthes fantazomai pos sugxistike arketa me ti mpala o andras sou giati (an thumamai kala einai PAO) xasame apo ton OLYMPIAKO VOLOU kai ekane k polu asximi emfanisi i omada. Mallon xanoume k to protathlima. fantasou sto gipedo arxisan kai kunigousan tin omada oi filathloi. o dikos mou itan gipedo alla den eixe parea opote gurise noris. Otan pigainei me filous kapoies fores argei na gurisei. tora me to paidi den polu pigaino kai ego opote vgainoun kapoies fores exo meta gia poto.

uDLqp1.png

φανταζομαι η θενα τα πηρε οχι γιατι βγηκε ο αντρας της αλλα που δεν τηνενημερωσε καν οτι θα αργησει κ που το σηκωνε ο φιλος του ............. :evil::evil::evil::evil:συγνωμη αλλα κ γω θ εβγαζα καπνους απτα αυτια σε αναλογη περιπτωση ...............

τρεξτον λιγο κ αστον να σου δειξει οτι μετανιωσε.πιστευω οτι θα καταλαβει το λαθος του κ θα γινει κ παλι καλουλης

ο μικρος πριν κοικηθηκε στον καναπε περιπου 40 λεπτα κ εγω διπλα του αλλα πιαστηκα αφηστε .μου ρθε κ ζαλαδα μαλλον απτο ευχενικο

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κοριτσια....σας ψιλοδιαβασα δεν προλαβαινω περισσοτερα ...φευγουμε...παμε απο σημερα στο Λονδινο για να ειμαστε σιγουροι πως θα φτασουμε...ειναι 4 ωρες απο εδω το Λονδινο κ επιασε να χιονιζει παλι...δε το διακινδυνευουμε καθολου

να εχετε καλες γιορτες...δε ξερω ποτε θα ξαναμπω...σας φιλω γλυκα κ το 11 να σας βρει ολες χαρουμενες, χαμογελαστες κ πλημυρισμενες απο αγαπη!!!!

Διαφημίσεις

γλυκια μου fairy να εχετε ενα ομορφο ταξιδι ......να περασετε πολυ πολυ ομορφα στην ελλαδαρα μας κ φυσικα να μοιαζουν ολα μαγικα στην βαφτιση σας !!!!!!!!!!!

καλη χρονια σε ολη την οικογενεια σου με υγεια υγεια υγεια χαμογελο κ αγαπη αληθινη :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

το τηλ μου αν θυμαμαι στο εχωστειλει αν βρεις χρονο στην αθηνα παρε με αν θες :P:p:p:p:p:p:p:p:p

σας αγαπαμε πολυ κ εσενα κ τον υπεροχο γιωργη σου

88M1p3.pngycQap3.png

πωπω θελω να παω τον σκυλο για κουρεμα αλλα βαριεμαι με το καροτσι κ τον σκυλο να παω εως εκει ............. τι θα κανω ? παλι αυριο θα πω κ βλεπω ο σκυλος να μενει ετσι:(

νατασσα το στομαχακισ ου πως ειναι ?

με την κοπελα που εψαχνες για φυλαξη?βρηκες κατι τελικα?απο τιμες?

88M1p3.pngycQap3.png

πωπω θελω να παω τον σκυλο για κουρεμα αλλα βαριεμαι με το καροτσι κ τον σκυλο να παω εως εκει ............. τι θα κανω ? παλι αυριο θα πω κ βλεπω ο σκυλος να μενει ετσι:(

νατασσα το στομαχακισ ου πως ειναι ?

με την κοπελα που εψαχνες για φυλαξη?βρηκες κατι τελικα?απο τιμες?

to stomaxi einai kalutera alla exakoloutho na exo enoxliseis.

Apo kopeles kati vreika omos telika nomizo den mas pairnei oikonomika giati ena epipleon poso pou eperne o andras mou mallon tha stamatisei na to pairnei apo ton neo xrono opote de vgainoume me tpt. na fantasteis koitamai mipos figoume, mazi i prota ekeinos gia UK kai meta ego.

Simera pairno mia miroudia pos einai na exeis duo. i adrefi mou pigan se mia sunavlia kai tha leipsoun kanena 3 oro kai exoume kai tin mpempa!!!!

tora eutixos koimountai kai ta 2! o dikos mou pano stin kounia! tha valo foto se ligo!

molis teleiose i sunavlia kai erxete kai i aderfi mou!

uDLqp1.png

Γειαααα...

όπως καταλάβατε δεν έπαιζε να σχολιάσω τπτ στο κακό χάλι που ήμουν αλλά τώρα που συνήλθα κάπως και έφαγα και τον λαπά μου, τι να πρωτοπω...

Πρώτα από όλα ευχαριστώ για τα περάστικα και πολλές ευχές στη Ρίτα και την Ελένη!!

Ρηνούλα εγώ είχα φέρει φωτογραφική, αλλά δίστασα να την εμφανίσω... :roll: Την άλλη φορά!

αχ κρίμα που δεν την έβγαλες, εγώ καθόλου δεν το σκέφτηκα!

Νομίζω ότι έδειξε μια συμπάθεια στης Nayas γιατί πιανόντουσαν, είχαν πολύ γέλιο!!!!!

είχαμε το πλεονέκτημα της θέσης :tongue: αλλά τι να πω, ξεδιάντροπη η δικιά μου, βουρ να απλώσει χέρι :tongue::tongue:

naya ego peira pariet kai o grl mou eipe itan to kalutero pou ekena kai mou ta edose kai gia 10 meres, akoma ta perno.

δεν τα ξέρω νατάσα για τί πράγμα υποτίθεται ότι είναι? δεν είχα ποτέ πρόβλημα με στομάχι και είμαι τελείως ανενημέρωτη και δεν είχα και τίποτα στο σπίτι...

THENA τι να πω, εγώ μαλλον θα αντιδρούσα ακόμα χειρότερα. παρόμοια φάση δεν έχουμε ζήσει αλλά αυτή την χιλιοειπωμένη συζήτηση του "σήκωσε το κουλό σου και πάρε ένα τηλέφωνο" μου ανάβουν τα λαμπάκια μόνο που την σκέφτομαι!!

Fairy καλό ταξίδι! να περάσετε υπέροχα, και να πραγματοποιηθούν όλες σας οι ευχές για το 2011!!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...