Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πασχαλίτσα εγω την έχω δώσει βανίλια φρούτο αλλά το 1/4 μόνο γιατι δεν έχουμε πρόβλημα δυσκοιλιότητας και μην την πειράξει.

Νατάσα αντε καλά χριστούγεννα

Ααααααααα κι εγώ δίνω βανίλια και του αρέσει πάρα πολύ.

Κάνω και κάτι άλλο : επειδή το απόγευμα τρώει ρυζάλευρο, προσθέτω σε αυτό ή ακτινίδι (χωρίς τα κουκουτσάκια γιατί αυτά πικρίζουν) ή βανίλια και ετσί είναι ok με τα κακά του.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρηνούλα εγώ είχα φέρει φωτογραφική, αλλά δίστασα να την εμφανίσω... :roll: Την άλλη φορά!

Πώπω δεν το πιστεύω! Την επόμενη φορά θα είναι τρεις κουκλάρες και ένας ασπρούλης! Ουαου!

Ακούτε Αθηναίες; Εδώ έχουμε επιλογές όχι αστεία! :lol:

2522daf9de.png

swGop2.png

Ρηνούλα εγώ είχα φέρει φωτογραφική, αλλά δίστασα να την εμφανίσω... :roll: Την άλλη φορά!

Πώπω δεν το πιστεύω! Την επόμενη φορά θα είναι τρεις κουκλάρες και ένας ασπρούλης! Ουαου!

XAXAXAXAXAXAXAXA

uDLqp1.png

Κακως βρε έπρεπε να την βγάλεις!!!!!!!!!!!!Και τι ασπρούλης να τον φας!!!!!!!!

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...