Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα σου δώσω το τηλέφωνο να συννενοηθείς. Θα σου πω και ποιον να ζητήσεις. Είναι φοβεροί άνθρωποι. Το καθισματάκι ήρθε σούπερ πακεταρισμένο, πεντακάθαρο, με τις εγγυήσεις με τα όλα του!

Περισσότερα με pm.

Εγώ σήμερα τον πήγα βόλτα και ήμουν μόνη στο αυτοκίνητο. Το καθισματάκι αυτό, όπως είπα, είναι υπερυψωμένο και το παιδί έχει άλλη αίσθηση. Κοιτάζει έξω και δεν γκρινιάζει. Και εσύ δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Είναι, επίσης, πολύ σημαντικό ότι το rear-facing είναι 5 φορές ασφαλέστερο από το forward. Αυτό το ήξερες;

den ixera oti einai 5 fores alla ixera pos einai pio asfales. makari na mporousa na to dokimaso na do an den griniazei.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και παλι!!!

Εμενα η μικρη το παθαινει αυτο οποτε τρεχει και η μυτη της,φραζει ο πορος!!Το ειχε παθει ξανα και βαλαμε tobrex οπως λες κι εσυ Τhena αλλα ειπα αυτη την φορα μηπως περασει χωρις φαρμακο!Τη Δευτερα θα την παμε και στον οφθαλμιατρο να μας πει κι αυτος,η παιδιατρος δεν ανησυχει...ορο μας ειπε και καθαρισμα!!

Αει στο καλο,πρηζονται τα ματακια και σαν να μελανιαζουν απο το τοσο καθαρισμα και τριψιμο!

Ριτακι το τηλ.του Ναρλη ειναι στο σαιτ narlis.gr παρε και ζητα τον υπευθυνο για τα καθισματακια.Παντως το καθισμα ερχεται μεσα απο την εταιρεια!!Μετα τις γιορτες θα εχει πιο μεγαλη ποικιλια σε χρωματα αλλα εγω το βιαζομουν γιατι η μικρη με 75 ποντους υψους με το ζορι χωραγε στο recaro!!

νατασσα,εμεις εχουμε παρει εναν καθρεφτη και τον βαλαμε στο μεσαιο καθισμα πισω κι ετσι εχουμε θεα στην μπουμπου χωρις να χρειαζεται να κατσω πισω...πραγμα που μεχρι τωρα το εχω κανει σπανια!!Καθομαι κατα 90% με τον αντρα μου!Παντως υπαρχουν πολυ καλα καθισματακια που κοιτανε μπροστα μετα τον χρονο και εχουν και βαση isofix οπως τα maxi cosi η τα recaro,το μονο ομως που κοιτα πισω ειναι το besafe!

Απλα (δεν ξερω αν η Μαιρη το δοκιμασε και τι συμπερασμα εβγαλε)...εγω θα το εχω μονιμα σε ανακλιση γιατι στο εντελως ορθιο η μικρη κοιμηθηκε για δευτερολεπτα και το κεφαλακι κρεμασε κατω:tongue:!

Απλα (δεν ξερω αν η Μαιρη το δοκιμασε και τι συμπερασμα εβγαλε)...εγω θα το εχω μονιμα σε ανακλιση γιατι στο εντελως ορθιο η μικρη κοιμηθηκε για δευτερολεπτα και το κεφαλακι κρεμασε κατω:tongue:!

Ακριβώς αυτό συνέβη.

2522daf9de.png

swGop2.png

euxaristoume gia tis plirofories. den fovamai na ton afiso piso mono tou apla griniazei an den mas vlepei.

re koristia tora pou to ethixe i marsloan....sa na exoume minei piso sto upsos mou fainetai. eno xekinise dunamika tous teleutaious mines exei minei sxedon stasimos. anusixo ligaki

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

euxaristoume gia tis plirofories. den fovamai na ton afiso piso mono tou apla griniazei an den mas vlepei.

re koristia tora pou to ethixe i marsloan....sa na exoume minei piso sto upsos mou fainetai. eno xekinise dunamika tous teleutaious mines exei minei sxedon stasimos. anusixo ligaki

Αχ βρε Νατασάκι! Αν και δεν είμαι ειδήμων - τι να κάνουμε; έχουμε έλλειψη πλέον από φωτεινούς παντογνώστες! :rolleyes: - εγώ λέω ότι ο λουκουμάκος είναι μια χαρά παιδάκι και άδικα ανησυχείς. Εξάλλου έχεις παιδίατρο που τον παρακολουθεί, έτσι δεν είναι; Τι σκας; Αν υπήρχε κάτι ανησυχητικό, θα σου έλεγε.

2522daf9de.png

swGop2.png

Αχ βρε Νατασάκι! Αν και δεν είμαι ειδήμων - τι να κάνουμε; έχουμε έλλειψη πλέον από φωτεινούς παντογνώστες! :rolleyes: - εγώ λέω ότι ο λουκουμάκος είναι μια χαρά παιδάκι και άδικα ανησυχείς. Εξάλλου έχεις παιδίατρο που τον παρακολουθεί, έτσι δεν είναι; Τι σκας; Αν υπήρχε κάτι ανησυχητικό, θα σου έλεγε.

ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο συμφωνω δεν λεγεται :P

88M1p3.pngycQap3.png

dustixos allazoume suxna tous paidiatrous opote....

apo gennari leo na vro enan kai na min allaxo allo.

καλε τι ανησυχεις πας καλα ?

δεν ανησυχω εγω που κ οι δυο μας ειμαστε κοντοι (τι θα απογινει το παιδι μου οεο?) αλλωστε οσους παιδιατρους κ να αλλαξεις κοιταν τις καμπυλες μην σε νοιαζει

τι να πουμε κ εμεις που ειμαστε κεφαλες!:mrgreen:

κ εσενα εχει κ 5 τριχες...........εμενα λιγο ξανθο χνουδι ακομα

88M1p3.pngycQap3.png

dustixos allazoume suxna tous paidiatrous opote....

apo gennari leo na vro enan kai na min allaxo allo.

Μιας και το συζητάς και αν μου επιτρέπεις κιόλας κι εγώ έχω αυτή την άποψη. Καταστάλλαξε κάπου και πες το εξής : δεν τον παντρεύομαι, θα πηγαίνω σε αυτόν μέχρι να αλλάξει κάτι. Είναι πολύ καλό ένας γιατρός να έχει το ισστορικό του παιδιού. Η δική μας παιδίατρος ήταν μέσα στην καισαρική μου και αυτή τον είδε πρώτη φορά και αυτή τον έστειλε στη ΜΕΝΝ και μου τον έκανε καλά. Τώρα τον ξέρει πολύ καλά και αυτό μου δίνει άλλη ασφάλεια.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

χαχα...βρε κοριτσια!!

αυτο ελεγα και σε μια φιλη που μολις ειδε οτι η Πηνελοπη και ενας αλλος μικρουλης ειναι πανω απο 9500 κιλα ανησυχησε που η δικια της ειναι 8500!!!

Της λεω"δεν χαιρεσαιαιαι????"

εμενα κοντευει να μου πεσει η μεση με το βαριδακι μου!

Γεια σας κοριτσάκια. Βλέπω το ξενυχτάμε!!!!!!!!

όντως περάσαμε πολύ ωραία σήμερα και θα το επαναλάβουμε πολύ σύντομα, θα είναι εδω τις γορτές και η 3μαμα και θα βρεθούμε όλες μαζι. Δεν το σκεφτήκαμε να βγάλουμε καμία φωτο. Την επόμενη φορά.

Η μικρή μου κοιμήθηκε από τις 11.30 σήμερα και μόλις έπλυνα πιάτα, μπουκάλια και έκανα το φαγητάκι της και περιμένω να κρυώσει να το βάλω στο ψυγείο και να πάω για νάνι.

Ριτάκι και Θένα με γειά τα πραγματάκια. Εμείς ακόμη δώρα πέρνουμε, για μας βλέπω απο την άλλη βδομάδα ή για πρωτοχρονιά.

Πασχαλίτσα εγω την έχω δώσει βανίλια φρούτο αλλά το 1/4 μόνο γιατι δεν έχουμε πρόβλημα δυσκοιλιότητας και μην την πειράξει.

Νατάσα αντε καλά χριστούγεννα

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλε τι ανησυχεις πας καλα ?

δεν ανησυχω εγω που κ οι δυο μας ειμαστε κοντοι (τι θα απογινει το παιδι μου οεο?) αλλωστε οσους παιδιατρους κ να αλλαξεις κοιταν τις καμπυλες μην σε νοιαζει

τι να πουμε κ εμεις που ειμαστε κεφαλες!:mrgreen:

κ εσενα εχει κ 5 τριχες...........εμενα λιγο ξανθο χνουδι ακομα

xaxaxaxaxaxa

epeidi eimai psili den thelo na ginei pio kontos apo mena kai exei komplex

mairy exeis dikio to xero alla...

marsy den me peirazei pou einai adunatos auto mou aresei! einai mono 7500Kgr

uDLqp1.png

Γεια σας κοριτσάκια. Βλέπω το ξενυχτάμε!!!!!!!!

όντως περάσαμε πολύ ωραία σήμερα και θα το επαναλάβουμε πολύ σύντομα, θα είναι εδω τις γορτές και η 3μαμα και θα βρεθούμε όλες μαζι. Δεν το σκεφτήκαμε να βγάλουμε καμία φωτο. Την επόμενη φορά.

Η μικρή μου κοιμήθηκε από τις 11.30 σήμερα και μόλις έπλυνα πιάτα, μπουκάλια και έκανα το φαγητάκι της και περιμένω να κρυώσει να το βάλω στο ψυγείο και να πάω για νάνι.

Ριτάκι και Θένα με γειά τα πραγματάκια. Εμείς ακόμη δώρα πέρνουμε, για μας βλέπω απο την άλλη βδομάδα ή για πρωτοχρονιά.

Πασχαλίτσα εγω την έχω δώσει βανίλια φρούτο αλλά το 1/4 μόνο γιατι δεν έχουμε πρόβλημα δυσκοιλιότητας και μην την πειράξει.

Νατάσα αντε καλά χριστούγεννα

geia sou irene!

kai emeis dora pio meta tha paroume den prolavainoume akoma!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...