Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

marsolan oraio kathismataki, kai ego prepei na koitao gia kainourgio siga siga! oi upoloipes ti peirate kai poso? thelo Isofix gia megaluteri asfaleia. auto to be safe koitaei kai mprosta etsi den einai?

gia sou mairoula!

fairy tha petaxei don't worry!!

ego teleiosa me to stolisma k to mazema erixa k ena skoupismataki kai aurio ilektriki k sfouggarisma. exo kai poluuuuuuuuuuu douleia.

o loukoumos akoma xupnios dipla mou.

uDLqp1.png

καλησπέρα και από μένα!!

τα καταφέραμε τελικά και βρεθήκαμε οι Θεσσαλονικιές :D:D

Πολύ όμορφα είμασταν αν και η δική μου βάλθηκε να σηκώσει το μαγαζί...

Σας άφησα λίγο βιαστικά Irene και Mary να ξέρετε όμως ότι χάρηκα πάρα-παρα πολύ που τα είπαμε από κοντά και ήδη σκέφτομαι την επόμενη συνάντηση μας :tongue::tongue:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

καλησπέρα και από μένα!!

τα καταφέραμε τελικά και βρεθήκαμε οι Θεσσαλονικιές :D:D

Πολύ όμορφα είμασταν αν και η δική μου βάλθηκε να σηκώσει το μαγαζί...

Σας άφησα λίγο βιαστικά Irene και Mary να ξέρετε όμως ότι χάρηκα πάρα-παρα πολύ που τα είπαμε από κοντά και ήδη σκέφτομαι την επόμενη συνάντηση μας :tongue::tongue:

Κι εγώ χάρηκα και πέρασα πολύ καλά! Θα το επαναλάβουμε σίγουρα! :D

2522daf9de.png

swGop2.png

marsolan oraio kathismataki, kai ego prepei na koitao gia kainourgio siga siga! oi upoloipes ti peirate kai poso? thelo Isofix gia megaluteri asfaleia. auto to be safe koitaei kai mprosta etsi den einai?

gia sou mairoula!

fairy tha petaxei don't worry!!

ego teleiosa me to stolisma k to mazema erixa k ena skoupismataki kai aurio ilektriki k sfouggarisma. exo kai poluuuuuuuuuuu douleia.

o loukoumos akoma xupnios dipla mou.

Αυτό που πήραμε έχει isofix, αλλά μόνο για πίσω. Όταν το παιδί κοιτάζει μπροστά (έχει και αυτή τη δυνατότητα), τότε καταργείται το isofix, αλλά έχει πολύ καλό "κούμπωμα" με τη ζώνη και προσωπικά δεν με απασχολεί καθόλου. Εγώ θα προσπαθήσω να συνηθίσει να κοιτάζει πίσω. Εξάλλου είναι υπερυψωμένο και βλέπει το παιδί καλά. Αν, όμως, δεν τα καταφέρουμε (π.χ. ζαλίζεται και κάνει εμετό-εγώ το πάθαινα αυτό μικρή), τότε θα το γυρίσω μπροστά.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Fairoula εχεις δικιο τωρα με το παιδι να αγχωνεσαι λιγακι...

θελει περισσοτερο προγραμματισμο...

εμεις απο καθισματακι πηραμε αυτο...

θελαμε ενα 0-18 απο την αρχη ετσι ωστε οταν ερθει με το καλο το 2ο να παρουμε ενα μεγαλυτερο στον μικρο μας τωρα, και αυτο να το χρησιμοποιησει το μωρο...

http://www.inglesina.com/en/collection/car-safety/marco-polo-2011#

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

νατασουλι μπραβο γι ατον χριστουγεννιατικο στολισμο............... γιατι αργησες?:rolleyes:

εσεις οι θεσσαλονικιες βρεθηκατε κ πολυ καλα κανατε ..βγαλατε καμι φωτο να μας βαλετε ?ετσι να ζηλεψουμε

marsolan καταρχην περαστικα στην ομορφια σου .τι επαθε καλε????? θελω 2 χαρες αν μπορεις πρωτον το τηλ αν ειναι ευκολο,για να παρω ενα τηλεφωνακι κ εγω γιατι ο αγγελος εχει τρελαθει απτην τιμη κ απορει . το εχουμε δει στα λητω το καθισματακι αυτο ...μας ειπαν οτι ειναι περιπου μεχρι 4χρονων κοιταει κ μπροστα κ πισω κτλ κτλ το ειχαν καμια 500αρια:?ξερεις αν μπαινει σε ολα τα αυτοινητα? δηλαδη κ του 2005?????? πως κουμπωνει στο καθισμα?????για βοηθησε με λιγο ...

fairy μου μην ανησυχεις βρε ολα καλα θα πανε

το μικρο μου ρεσιταλ γκρινιας οοοοοοοοοοοοολο το απογευμα τωρα κοιμηθηκε

88M1p3.pngycQap3.png

ante na doume oi athinaies mpote tha vrethoume!

mairy ego thelo na koitaei mprosta gia na katso kai ego mprosta. olo piso eimai kai kourastika. thelo na katso mprosta mazi me ton andra mou. idios se taxidi. kai nomizo thelo oposdipote ISOFIX giati einai pio asfales. prepei na to psaxo arketa mou fainetai.

uDLqp1.png

Αυτό πήραμε. Στην αρχή δεν ενθουσιάστηκα με το καφέ μιας και έχει πολύ πιο όμορφα χρώματα (που, όμως, δεν ήταν διαθέσιμα όταν το παράγγειλα), αλλά τελικά είναι πολύ όμορφο και ταιριάζει απόλυτα με την ταπετσαρία του αυτοκινήτου που το τοποθετήσαμε.

http://www.hts.no/images/products/large/izicombiisofix_24.jpg

2522daf9de.png

swGop2.png

νατασουλι μπραβο γι ατον χριστουγεννιατικο στολισμο............... γιατι αργησες?:rolleyes:

εσεις οι θεσσαλονικιες βρεθηκατε κ πολυ καλα κανατε ..βγαλατε καμι φωτο να μας βαλετε ?ετσι να ζηλεψουμε

marsolan καταρχην περαστικα στην ομορφια σου .τι επαθε καλε????? θελω 2 χαρες αν μπορεις πρωτον το τηλ αν ειναι ευκολο,για να παρω ενα τηλεφωνακι κ εγω γιατι ο αγγελος εχει τρελαθει απτην τιμη κ απορει . το εχουμε δει στα λητω το καθισματακι αυτο ...μας ειπαν οτι ειναι περιπου μεχρι 4χρονων κοιταει κ μπροστα κ πισω κτλ κτλ το ειχαν καμια 500αρια:?ξερεις αν μπαινει σε ολα τα αυτοινητα? δηλαδη κ του 2005?????? πως κουμπωνει στο καθισμα?????για βοηθησε με λιγο ...

otan les argisa? polles ores --> to dentro einai megalo 2.10 kai eixa k to mpempi.

an ennoeis toso konta sta Xmas eleipa arketa kai meta eixa douleies den prolavaino pio prin. kanonika eixa pei to proigoumeno SK omos eixame paei stin Anoixi gia ta xionia.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Αυτό πήραμε. Στην αρχή δεν ενθουσιάστηκα με το καφέ μιας και έχει πολύ πιο όμορφα χρώματα (που, όμως, δεν ήταν διαθέσιμα όταν το παράγγειλα), αλλά τελικά είναι πολύ όμορφο και ταιριάζει απόλυτα με την ταπετσαρία του αυτοκινήτου που το τοποθετήσαμε.

http://www.hts.no/images/products/large/izicombiisofix_24.jpg

polu oraiomfainetai, emena mou aresei to kafe polu genika san xroma

uDLqp1.png

Θα σου δώσω το τηλέφωνο να συννενοηθείς. Θα σου πω και ποιον να ζητήσεις. Είναι φοβεροί άνθρωποι. Το καθισματάκι ήρθε σούπερ πακεταρισμένο, πεντακάθαρο, με τις εγγυήσεις με τα όλα του!

Περισσότερα με pm.

ante na doume oi athinaies mpote tha vrethoume!

mairy ego thelo na koitaei mprosta gia na katso kai ego mprosta. olo piso eimai kai kourastika. thelo na katso mprosta mazi me ton andra mou. idios se taxidi. kai nomizo thelo oposdipote ISOFIX giati einai pio asfales. prepei na to psaxo arketa mou fainetai.

Εγώ σήμερα τον πήγα βόλτα και ήμουν μόνη στο αυτοκίνητο. Το καθισματάκι αυτό, όπως είπα, είναι υπερυψωμένο και το παιδί έχει άλλη αίσθηση. Κοιτάζει έξω και δεν γκρινιάζει. Και εσύ δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Είναι, επίσης, πολύ σημαντικό ότι το rear-facing είναι 5 φορές ασφαλέστερο από το forward. Αυτό το ήξερες;

2522daf9de.png

swGop2.png

εννοω κοντα στα χριστουγεννα νατασσα μου αλλα μου ειχε διαφυγει οτι λειπατε :rolleyes:

καλα κ εγω που στολισα νωρις νωρις κ ειχε ζεστη τι καταλαβα ?

mary κ μενα μου αρεσει το χρωμα καλε ωραιοτατο ειναι :D

88M1p3.pngycQap3.png

εννοω κοντα στα χριστουγεννα νατασσα μου αλλα μου ειχε διαφυγει οτι λειπατε :rolleyes:

καλα κ εγω που στολισα νωρις νωρις κ ειχε ζεστη τι καταλαβα ?

mary κ μενα μου αρεσει το χρωμα καλε ωραιοτατο ειναι :D

http://www.hts.no/images/products/large/izicombiisofix_33.jpg

Εγώ αυτό ήθελα, αλλά τελικά το καφέ έκατσε πολύ καλά.

2522daf9de.png

swGop2.png

Fairoula εχεις δικιο τωρα με το παιδι να αγχωνεσαι λιγακι...

θελει περισσοτερο προγραμματισμο...

εμεις απο καθισματακι πηραμε αυτο...

θελαμε ενα 0-18 απο την αρχη ετσι ωστε οταν ερθει με το καλο το 2ο να παρουμε ενα μεγαλυτερο στον μικρο μας τωρα, και αυτο να το χρησιμοποιησει το μωρο...

http://www.inglesina.com/en/collection/car-safety/marco-polo-2011#

Αυτό είναι πολύ καλό! ;)

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...