Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

thenaki με γεια...

το cd ειναι τελειο..θα του το παρω κι εγω...

ριτακι για την βρωμη χαρηκα κι εγω...θα του την δωσω με δαμασκηνο...

πηρα την γιατρο...μου ειπε αν μπορεσω οχι ακομα...αλλα δεν θελω να του βαλω υποθετο και χαμομηλι δεν πινει...

ριτακι την εφτιαξα με νερο...με γαλα θα ειναι super...

σκεφτομουν να βαλω σκονη...γινεται αραγε???

γιατι δικο μου δεν...δεν μπορω το θηλαστρο...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω χωρις να ξερω αν κανει βαζω σκονη του το φταιχνω πρωτα στο μπιμπερο κανονικα κ μετα στο κατσαρολακι μαζι με την βρωμη (σημερα πηρα λλη μαρκα, αυτη την φορα απτο σουπερ μαρκετ) κ βαζω με το ματι κ χαμηλη φωτια φυσικα

μολις γινει σαν χυλος του το δινω.

δεν εχω καταλαβει ακομα πια ειναι η σωστη αναλογια

η συσκευασια που πηρα τωρα γραφει 1(βρωμη) προς 3 (νερο) αλλα δεν ξερω γιαυτο το κανω με το ματι κ μεχρι τωρα ουτε τον εχει πειραξει ουτε τιποτα. για τις αναλογιες ξερουν καλυτερα η marsolan k i fairy νομιζω κ για την σκονη γαλα θα ξερουν σιγουρα

88M1p3.pngycQap3.png

εμενα μου ειχαν πει κ οι δυο γιατρινεσ ολα τα φρουτα να δεινω καθε 5 μερεσ για να βλεπω αν θα τον πιραξουν.

ριτα εγω με τα σπορια του το βαζω αλλα οχι καθε μερα ακτινιδιο

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ηρεμα ριτα διξε λιγη κατανοηση εισαι μια κυρια :lol::lol::lol:

βουρ στο ψητο ριτααααααααα χιχι δωστου να καταλαβει:tongue:

οχι η Δαναη του χρονου,ειναι μικρη αν κ ηταν ετοιμη να πεσει κ αυτη:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπερα μαμαδες!!

ολα καλα?Εμεις σε γενικες γραμμες...καλα!Αν εξαιρεσουμε οτι τα ματακια της μικρης μου ειναι χαλια,τρεχουν και γεμιζουν βλεννα-τσιμπλα και ειναι πρησμενα..κι αυτο μου σπαει τα νευρα:confused:να βλεπω το μωρουλι μου με τα ματακια μισοκλειστα!!

Σημερα κατσαμε και στο καινουργιο μας καθισματακι αυτοκινητου:Pθρονος πραγματικος,ψηλος!Πηραμε το besafe izi combi x3 σε γκρι σκουρο με λεπτομερειες γκρι ανοιχτο!!

Ριτακι,εγω το παρηγγειλα απο Ναρλη..κι η Μαιρη απο εκει!

Το εχει σε πολυ ανταγωνιστικη τιμη!

Ειναι πανεμορφο,εχει και ανακλιση,αυξομειωνεται το υψος της πλατης του καθισματος...αξιζε τα λεφτα του.

Σχετικα με τη βρωμη...η συνταγη που ξερω εγω που γινεται με φορμουλα γαλα θελει αλεσμενη βρωμη,οχι νιφαδες!

Σε νερακι που εχει κοχλασει χαμηλωνεις τη φωτια και ριχνεις αλεσμενη βρωμη για 10 λεπτα ανακατευοντας συνεχεια και μετα προσθετεις την φορμουλα!αναλογια στα 1 προς 4 πχ 50 γρμ αλεσμενη βρωμη,200 γρμ νερο

Δεν την εχω δικιμασει ποτε γιατι την κανω με κανονικο γαλα οπως εχω ξανααναφερει!

καλησπερα κοριτσια!!!!!

χαθηα λιγο σημερα....εφυγε ο κοσμος στις 3 το πρωι κ μετα επεσα για υπνο αλλα στις 7 με ξυπνησε το καμαρι μου...οποτε στις 10 που ξανακοιμηθηκε κοιμηθηκα κ εγω μεχρι τις 1...μετα βγηκαμε για φαγητο μιας κ καπως ελιωσε το χιονι κ μπορουσαμε να παρουμε ενα ταξι να παμε καπου

ο μικρος ηταν αστερι εχθες!!! εδωσε ρεσιταλ χαμογελων κλπ

για τη βρωμη τωρα που ρωτατε....οπως ειπα εγω την φτιαχνω με φρεσκο γαλα τωρα...οταν επαιρνα τη βρωμη για μωρα που ηταν σε σκονη την εκανα με φορμουλα αλλα δε το εβραζα τοτε

τωρα βαζω 180-200μλ γαλα φρεσκο πληρες κ 50γρ βρωμη σε νιφαδες

ουφ κ ακομα δεν εχω κανει βαλιτσες!!!!! αυριο με βλεπω να τις κανω...

Διαφημίσεις

marsoran k emena to epathe ayto me ta matakia toy k toy evala kollirio tobrex legete k ine mia xara tora amesos perase alla gia 1 vdomada tha toy vazo,malon itan ios k isos ton kolisate k esis:confused: ,katharisma ta matia me gaza k oro k meta to kolirio ,emena apo to tilefono moy to ipe mi fovithis na to valos ,oles oi files moy poy toys elega gia ton iasona amesos moy elegan gia to tobrex oles to ikseran emena proti fora moy etixe :(

fairy liga liga mazepse na min soy fanoyn vouno meta alla min paris k para polla dika sas ,pio polla toy mikroy ,exi protereotita o kirios xixi

emena o allos akoma den mazeftike apo to podosfero ,poy ferni gira den ksero,alla tha rthi de tha rthi tha tou po ego!!!!!!!!!

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

δεν νομιζω βρε κοριτσακι...νομιζω πως γενικοτερα φτιαχνει ο καιροσ...

κοριτσια με γεια το καθισμα....!!!

το ηθελα κι εγω αυτο αλλα το εβρισκα μονο σε μαυρο οταν το εψαχνα και μου ειχαν πει πως δεν κανει για μικροτερα μωρα απο 6 μηνων και ετσι πηραμε ενα αλλο...

το επομενο μας ομως θα ειναι besafe σιγουρα!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

γεια σου μαιρουλα

πασχαλιστα ετσι πιστευω...αλλα φοβαμαι τις καθυστερησεις γιατι σημερα δεν πεταξε τιποτα....φφφφ αντε να δουμε...κ αν δεν ειχα το παιδι δεν θα αχωνομουν τιποτα...κ δεν ειμαστε κ διπλα στο αεροδρομιο ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...