Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

την γλυκια μου καλημερα σε ολες

δεν εχω διαβασει τιποτα, βγαινω γι καοιες εξβτερικες δουλιες τωρα που κοιμουνται οι αντρες κ ξαναρχομαι αργοτερα για σχολιασμο κ κους κους :P:p:p:p

Καλημερούδια Ριτάκι!!!!!!! μάκια μάκια μάκια!!!!

Ο μπαμπάς μας έφυγε πολύ πρωι (στις 5) για ψάρεμα... δεν έκανε ιδιαίτερη φασαρία κι ο Γιάνναρος δεν ξύπνησε (ούτως ή άλλως δε ξυπνάει αυτή την ώρα)... οπότε κι εγώ ξανακοιμήθηκα και περίμενα να με ξυπνήσει ο Γιάνναρος για το πρωινό του... αλλά πού!!! Ξύπνησα τελικά από μόνη μου χωρίς ξυπνητήρι πριν μισή ωρίτσα (10.30) κι ο Γιάνναρος κοιμάται ακόμα... :roll::roll::roll::roll: βέβαια έχουμε 3 βράδια τώρα (από την εκπομπή της Ολίβια που σχολίασα πόσο καλό ήταν το μωράκι μου στον ύπνο και νομίζω ότι τον μάτιασα τον καημενούλη μου... Mary έχει δυο χάντρες πάντα πάνω του ο Γιάνναρος τις ματάρες του -κουκουβά - αλλά μήπως τα πράσινά μου εξουδετερώνουνν αυτή την προστασία;;;;:roll::roll: χαχα δεν εξηγείται αλλιώς!) 3 βράδια λοιπόν τώρα ο Γιάνναρος κοιμάται μετά τις 12 και πιο κοντά στη μία.... κι επίσης τρώει 10.30-11.... αρνείται να φάει νωρίτερα.... :roll::roll::roll: μάλλον του πέφτουν πολλά τα υπολοιπα γεύματα μέσα στην ημέρα;;; τι να πώ;;; μου φαίνεται θα τον ξυπνήσω... αλλά και πάλι δε ξέρει αυτός καλύτερα;;;;

από τότε που βγήκε το πρώτο μας δοντάκι μ' έχει εξοντώσει ο ατιμούλης.... 8-)8-)8-):cool: κοιμάται αργά... ξυπνάει 2-3 φορές μες στη νύχτα με κλάμα τρελό και μετά από δυο λεπτά αποκοιμιέται - όταν πάω κοντά του εννοείται - fairy σε θυμήθηκα με αυτά που σου έλεγε ο γιατρός για την ανασφάλεια που νιώθουν τα μικράκια μας σε αυτή την ηλικία! και μέσα στην ημέρα έχει απίστευτη γκρίνια και δεν αντέχει λεπτό να φύγω από το δωμάτιο κι όταν είμαστε στο ίδιο δωμάτιο θέλει συνεχώς να του μιλάω ή να τραγουδάμε ή να παίζουμε....

έχει πάει 11.15 κι ακόμα να ξυπνήσει... θα τον ξυπνήσω τι να κάνω;;; δε μου'χει ξανατύχει.... το πολύ 9.30 με φωνάζει να φάει το πρωινό του γάλα....

Χθες του έδωσα κοτοπουλάκι αλλά με δική μου πρωτοβουλία του άλλαξα τα λαχανικά που βάζω συνήθως... το μοσχαράκι το φτιάχνω με 90 γρ ποντίκι νεαρού μόσχου, 1 καρότο, 1 κολοκύθι, 1 κλωνάρι σέλινο, 1 πατάτα μικρή, και αρκετό αρακά (35-40).... στην αρχή δε το πολυγούσταρε αλλά τώρα πια το τσακίζει!!! Χθες λοιπόν αποφάσισα μετά από 10 μέρες μοσχαράκι να του δώσω κοτοπουλάκι... από εδώ και πέρα δυο μέρες κοτοπουλάκι, δυο μέρες μοσχαράκι... του έφτιαξα λοιπόν... ~90γρ στήθος κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, 1 κολοκύθι, 1 καρότο, 1 κλωνάρι σέλινο και αντί για πατάτα του έβαλα μια ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ και αντί για αρακά έβαλα λίγο ΠΡΑΣΟ... μιλάμε το τσάκισε!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Λέτε όμως να του έκατσε βαρύ το πράσο και κοντεύει 11.25 κι ακόμα ο Γιάνναρος νανι νανι... :roll::roll:

Ριτάκι εγώ τα βράζω και τα λιώνω όλα... και μου βγαίνουν 400γρ περίπου... πριν βάλω λάδι και λεμόνι, βάζω τα διακόσια σε ένα ταπεράκι/βαζάκι της PlayGro που βρήκα στο Λητώ - έχω σωθεί με αυτά! - και το βάζω στο ψυγείο για την επόμενη μέρα! Δεν παθαίνει κάτι - εξάλλου κι εμείς δε τρώμε κάτι που έχει περισσέψει την επόμενη μέρα άφοβα; προσθέτω μετά το λάδι και το λεμόνι - τα χτυπάω άλλη μια φορά στο μούλτι και του το δίνω... ότι περισσέψει από αυτό που του δίνω όμως το πετάω... αν δηλαδή δε το τρώει... το πολύ να το βάλω για μια ώρα στο ψυγείο και να του το δώσω λίγο μετά... το πετάω αυτό γιατί έχει τα σαλάκια του από το στόμα του που είναι εκ φύσεως γεμάτα μικρόβια κι έτσι βάλε βγάλε το κουταλάκι του γεμίζει και το φαγητό και αν το αφήσεις αυτά τα μικρόβια αναπτύσσονται....

Κορίτσια ξύπνησε η αυτού μεγαλειότης!!! :)))

pasxalitsa να χαίρεστε το Γιώργη σας να τον καμαρώσετε όπως εκείνος επιθυμεί!! χιχιχι

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xaxaxaxa γυρισα γιατι επρεπε να φυγει ο αγγελος για δουλεια ............αλλα οι 2 ωρες ηταν ικανες να μου αδειασουν το πορτοφολι μου !!!! του δωσα κ καταλαβε ..ειχα κανει κατι κρατησεις στην εταιρεια που δουλευω αουτλετ καταστημα ομως που εμεις εχουμε -50% κ +60% κ μαζι με αυτα πηρα κ καποια της benetton που κ αυτα τα ειχα βαλει στο ματι .....

παει παει σας λεω αδειασε το πορτοφολι .......ευτχως που δεν ειχα τοσα πολλα μαζι μου . αλλα το ευχαριστηθηκα κ ενιωσα υπεροχα! ευτυχως γυρισα γρηγορα με το μηχανακι κ εφυγε ο αγγελος κατευθειαν οποτε δεν ειδε ακριβως ποσα χαλασα(νομιζει μονο τις κρατησεις που ειχα κανει )

αντε απο βδομαδα θα ψωνισουμε κ για εμας κ για το σπιτακι μας

αυτα παω να του μαγειρεψω κ ερχομαι να σας διαβασω γιατι ειμαι αδιαβαστηηηηηηηηηηηηηηη:mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

http://niemann.blogs.nytimes.com/2010/12/16/let-it-dough/

Πρωτοχροννιάτικες ευχές με λίγο καυστικό πολιτικό χιούμορ :) Αρκετά δημιουργικό και πρωτότυπο νομίζω... αν και δε θα ξαναδω τα sprinkles (τρούφα) ποτέ ξανά με τον ίδιο τρόπο... χιχιχι

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

douar k naya (να πω κ ελενη ????) με πικρα σας καλοσωριζω στο κλαμπ των ξενυχτιδων μωρων ...................πικρα εφοδιαστειτε με κονσιλερ κ υπομονη κ ευχομαι να περασει γρηγορα!

douar οι συνταγες σου μου αρεσουν πολυ !!!!!!!!!!!!

τον αρακα η γιατρος στο ειπε???? (κατεψυγμενο?)

την δευτερα θα φαμε κ εμεις κουτοπουλο

marsolan k mary με γεια τα καθισματακι! αυτες τις μερες θα κοιταξουμε κ εμεις οποτε θα σας ρωτησω πολλα πραγματα. βασικα κατι ειχε πει η marsolan αν θυμαμαι καλα κατι ειχες αναφερει εσυ ............βασικα οποια θελει ας μου στειλει πμ με τελικη τιμη κ λεπτομεριες

mary μου ελπιζω να ειναι καλα ο ασπρουλης μετα την πτωση ......εμας δυσυχως εχει γινει καθημερινο σχεδον αφου μπουσουλαει κ αν δεν τν προλαβω σηκωνεται κ πιανετα κ πολλες φορες μετα μπαμμμμμμμμμμμ......

περιμενω κ γω στο μαιλ μου ...........

φωτο θα σας βαλω κ γω απο βδομαδα με την στολη μας κ το δεντρο μας

νατασσουλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φιλακια πολλα πολλα! ελπιζω το στομαχακι να ηρεμησε ..........................:rolleyes:

ειρηνακι 3xmama φιλια στις κουκλες σας :lol::lol::lol::lol::lol:

thena ειδες την φωτο ???????????????????

χαχαχαχαχ το ασπρο κ το μαυρο διπλα διπλα ............. ο αγγελος την μισει αυτη την φωτο εγω παλι τηναγαπω...ετσι κ με παρει χαμπαρι την εβαψα:roll::lol::mrgreen:

λογικα η fairy το εχει ριξει στο πλυσιμο των πιατων σημερα ...φιλια!!!!!!!!!!!!!!

sue μου λιγο υπερβολικη με βρισκεις? ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ????????????

αχ ασε αυτο δεν τον λες λιγο .............γιαυτο τα λεω σε εσας για να με επαναφερετε

νομιζω δεν ξεχασα καμια. αν καποια ξεχασα την φιλω πιο γλυκα απολες :-D

88M1p3.pngycQap3.png

ξεχασα να σας αναφερω οτι ο σκαβενιτης εχει παλι προσφορες τα παμπερς 2 οικονομικες συσκευασιες -15ευρω με κουπονι που θα βρειτε εκει .......σας ερχεται περιπου το ενα πακετο δωρο

ενω αν παρετε ενα πακετο εχει -5 ευρω παλι με κουπονι που θα βρειτε εκει

οποια επισης θελει εχω διαφορα κουπονια για την ιδια εταιρεια (που δεν μπορεις να τα δωσεις ομως με την παραπανω προσφορα που σαας ειπα) οποια την ενδιαφερει ας μου στειλει πμ

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

douar k naya (να πω κ ελενη ????)

Να πεις, να πεις.......

Σημερα ζησαμε ενα δραμα, ξυπνησε στις 2 και εκλεγε μεχρι τις 4:-(:-(:-(

Ουτε αγκαλια, ουτε στηθος ουτε τιποτα δεν του εκανε. Στο τελος τον αφησα στην κουνια του, καθησα διπλα του και μετα απο μιση ωρα κοιμηθηκε.....ως τις 8 μη ξεχνιομαστε

Σημερα παλι ειναι ολο γκρινια, θελαμε να βγουμε και για κατι δωρα αλλα που να τον παω ετσι που κανει;;;; Εχει παει ο μπαμπας μας μονος του(να δω τι θα μου φερει:eek:) Δουλευει και το μεσημερι αρα μονη μου παλι σημερα.

Douar γυμνασια σου κανει ο Γιανναρος;;;Τουλαχιστον σημερα κοιμηθηκες

Ριτα μεγεια τα πραγματακια!

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

kalimera koritsia

ritaki elpizo na euxaristitheite ta pragmatakia pou agorases.

Kai emeis sto club ton xenixtidon edo kai kairo!!

simera tou edosa mprokolo kai polu tou arese. kai sta frouta valame ligo avokado. to kreas den eixe xepagosei opote eixe mono laxanika xoris kreas. isos to faei to vradi me ta upoloipa laxanika giati efage polu ligo.

To stomaxi mou einai etsi k etsi. exo kleisei R/V gia gastroskopisi 30/12. einai ligo arga vevaia kai skeftomai mipos katevo peiraia sti viokliniki pou exei pio amesa R/V.

Pao gia douleia kai tha prospathiso na xanampo to vradaki.

filouthkia.

P.S. Douar oraies suntages!

uDLqp1.png

απαπα που ειστε ολες????βολταρετε στα μαγαζια?! καλα κανετε!!!!!!!!!!

εγω ενιωσα υπεροχα που το κανα κ τις επομενες μερες εχει κ συνεχεια :P:p:p

λοιπον μια κ ειμαι μονη παω να κανω παρεα στα ασιδερωτα κ στο σιδερο :twisted::twisted:

88M1p3.pngycQap3.png

Εμείς έχουμε πάρει μια Handycam της Sony. Δεν ήταν ακριβή - γύρω στα 300+. Είναι πολύ καλή. Τουλάχιστον για τις δικές μας ανάγκες είναι ό,τι πρέπει.

Κι εμεις μια τετοια εχοθμε...

ριτακι με γεια τα πραγματα!!!

douar κι εμενα μ αρεσαν οι συνταγες σου...:D

νατασσακι περαστικαααααααα

παντως κοριτσια τα μικρα μας 29+30η εβομαδα περνανε το αλμα προσκολησης-φοβος αποχωρισμου...για δειτε το!

κι εμεις σε αυτο ειμαστε και με εχει πονεσει η μεση μου απο τις αγκαλιες...

(με μια εβδομαδα αποκλιση σε καποια παιδακια)

εμεις σημερα φαγαμε φασολακια...και πολυ μας αρεσαν...

το πρωι την βρωμη με το αχλαδι την τσακισε...(μαλλον την πετυχα στο βρασιμο):tongue:

δαμασκηνο εχει δωσει καμια???

δεν μπορει να κανει κακα του κ κλαιει....

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

γεια σασ κ απο μενα:-D

ειμουν το πρωι για δουλεια αν κ βαριομουν χιονιζε κ εκανε πολυ κρυο κ ηθελα να κατσω σπιτι αλλα:roll: .... με πηρε τηλεφωνο η αλλη κοπελα ηθελε λεει να παει σημερα το πρωι στα ικεα που ανοιξαν σημερα κ τι να τισ ελεγα ....κ ετσι πηγα για δουλιτσα :confused:

την πεμπτη πηγα το γιωργο κολυμβητηριο ευτυχωσ εχει ο δημοσ ιωαννιτων free internet κ θα χαζευω μεχρι να τελειωνει ο γιωργοσ :-D

μμμμμμμμ τι αλλο ααααα μετα πηγα κ πηρα δωρακια για τα βαπτιστηρια κ για τα δικα μου κ εδωσα οοοοοολο το δωρο του οαεδ:confused: δεν εμεινε τπτ πηρα κ του Αηδονη μια επαναφορτιζομενη οδοντοβουρτσα χιχιχιχι τι να του περνα ολα τα εχει κ 15 χρονια μαζι απο κολονιεσ κ βρακια αλλο τπτ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

του ιασονα πηρα διαφορα τισ fisher p. οχι κατι πολυ ακριβο τα εχουμε κ τα πιο ακριβα τα μεγαλα παιχνιδια δλδ κ αφου ακομα δεν πολυκαταλαβαινει αρκεστικα σε πιο μικροπραγματα ;) οπωσ το cd που παντα το ηθελα να το παρω κ ολο επερνα κατι αλλο:mrgreen: τελικα ηρθε η ωρα του

http://www.fisher-price.com/gr/infanttoys/product.asp?s=bulnl&id=33152

πηρα κ αυτο αλλα τωρα ειδα οτι ειναι για πιο μεγαλα παιδια:confused:

http://www.fisher-price.com/gr/products/product.asp?id=43963

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

χαχαχχαχαχα αφορμη εψαχνα να μην σιδερωσα τα παρατησα μεστην μεση .............το μικρο παιζει στο παρκο .....πασχαλιτσα με εσωσες την τεμπελα.........:P:p:p

μπραβο για την βρωμη ...........δεν ξρω για τις υπολοιες κοπελες εγω παντως εχω χαρει παρα πολυ που του αρεσει τοοοοοοοοοοοσο ........ ο πεθερος μου δε εχει χαρει 1000 φορες που ειναι της υγιενης αφηστε :tongue::tongue::tongue::tongue:

εμεις επειδη τσακισαμε την σακουλα των 200γρ ........ πηραμε μεγαλυτερη συσκευασια

πασχαλιτσα πως την εφτιαξες?με γαλα?

88M1p3.pngycQap3.png

δαμασκηνο εχει δωσει καμια???

δεν μπορει να κανει κακα του κ κλαιει....

εγω του εχω δωσει ,δεν υπαρχει προβλημα αλλα το καλυτερο ειναι το ακτινιδιο ,παει το χεσιμο συννεφο:tongue::tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

http://www.fisher-price.com/gr/infanttoys/product.asp?s=bulnl&id=33152 αυτο το εχει η ξαδελφη του γιωργη μου (ναι ναι αυτη που τον βαραει :roll:) κ του αρεσει πολυ κ του δικου μου !!!!! αλλα η μικρη αυτη η τσαπερδονα δεν τον αφηνει ...........

εμεις δωρακια για ανηψια κτλ θα παρουμε απο βδομαδα, οπως κ για εμας .........

με γεια τα δωρακια κ σε σενα θενακι ειπα?μεγειααααααααααααααααα:-D:grin::lol:

88M1p3.pngycQap3.png

ριτακι με γεια τα πραγματα!!!

ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!!!

εμεις προβλημα με τα κακακια δεν εχουμε ευτυχως 2 φορες την μερα τα κανει (ευτυχως δεν πηρε απο μενα ...........)

τωρα μαλιστα με τα φαγητακια ............ας μην μπω σε λεπτομεριες:roll:

κ το φαγακι που δεν το τρωγαμε τελικα αποτι φαινεται δεν εφταιγε το απιδι αλλα εγω που βιαζομουν να τον ταισω κ αυτος δεν πεινουσε τοσο

παντως 2 μερες τωρα φτου φτου τρωει ολα τα γευματα(οχι ολο ομως) κ οχι μονο βρωμη κ γαλα

88M1p3.pngycQap3.png

εγω του εχω δωσει ,δεν υπαρχει προβλημα αλλα το καλυτερο ειναι το ακτινιδιο ,παει το χεσιμο συννεφο:tongue::tongue:

στο ακτινιδιο βαζεις κ αυτα τα μαυρακια η βγαζεις το κεντρο ?????

:oops::oops::oops:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...