Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σήμερα είχαμε ένα ατύχημα : ο ασπρούλης πήρε την πρώτη του τούμπα από το δικό μας κρεβάτι, όσο τον άλλαζα. Έκλαψε για κανά λεπτό και μετά ξανάρχισε τα χαζά του. Η γιατρός μου είπε να τον παρακολουθώ για ένα 24ωρο. Μικρά και συχνά γεύματα για να μην κάνει κανάν εμετό, λίγο ύπνο με συχνά ξυπνήματα και παρατήρηση για τη διάθεσή του. Η αλήθεια είναι ότι αν και στεναχωρέθηκα πολύ, ωστόσο ήμουν καλά προετοιμασμένη. Είναι τόσο ζωηρός, που ήταν θέμα χρόνου να πάρει την τούμπα του. Ας είναι, όμως, η πρώτη και η τελευταία παρακαλώ πολύ...

αχ,ευτυχως που ειναι καλα!!!

αυτη την 1η τουμπα την τρεμω κι εγω...

ειναι μες το προγραμμα απλα ευχομαι να αργησει οσο το δυνατον περισσοτερο.............:mrgreen:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η αποπειρα με την βρωμη δεν πηγε καλα...

εβαλα και λιγο μηλο...ισως αυτο δεν του αρεσε...

ή δεν την εφτιαξα σωστα...εφαγε 10 κουταλιτσες...

γενικα σημερα δεν πηγε καλα...ουτε φρουτο εφαγε το πρωι..μονο την χορτοσουπα τσακισε..:)

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

xaxaaxaxa rita ida to video tha exi k dikio o ανθρωποσ αν σε χωρισει :mrgreen::mrgreen:

naya k elega vre de miazi kanenan:mrgreen::mrgreen::mrgreen: stile k esi kamia foto k meta tin vgazis;) k esi pasxLITSa (kala οπωσ ν ΝΑΙ ΓΡΑΦΩ ΜΕΣ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΕΙΜΑΙ Κ δεν βλεπω):mrgreen:

mary μπραβο κουκλοσ ειναι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια. Βασικά σας διάβασα γρήγορα και το μόνο που θα πω είναι

ΡΙΤΑΚΙ καλώς ήρθεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Naya εγω μπορώ αύριο το απόγευμα. Θα σε πάρω αύριο το πρωί τηλ για να μου πεις.

Εμείς είμασταν πολύ γκρινιάρες σήμερα και στεναχωρέθηκα γιατί γενικά είναι ήσυχη. Θα δούμε πως θα πάει το βράδυ

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

3mama τι κάνεις; Οι κοράκλες σου;Άντε πλησιάζουν οι μέρες!!!!!!

Μια χαρά είναι! Βέβαια η μικρή ταλαιπωρείται λίγο με τον ύπνο της ...πολύ ανησυχία... Για να δούμε σήμερα!

Ναι μετράμε ανάποδα σαν τους φαντάρους! Μια εβδομάδα!!!!!!! Ανυπομονούμε να σας δούμε κι απο κοντά κορίτσια!

Η κουκλίτσα σου τι κάνει; Πως της φάνηκε το χιονι;

Ούτε μια μέρα δεν κράτησε και δεν βγήκαμε έξω, άρα δεν κατάλαβε τίποτα. του χρόνου ελπίζς να ξαναχιονίσει. Θα τα πούμε απο κοντά. Φιλιά

Καληνυχτίζω δυστυχώς αλλά αύριο έχω δουλειές και έχω πρωινό εγερτήριο

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

την γλυκια μου καλημερα σε ολες

δεν εχω διαβασει τιποτα, βγαινω γι καοιες εξβτερικες δουλιες τωρα που κοιμουνται οι αντρες κ ξαναρχομαι αργοτερα για σχολιασμο κ κους κους :P:p:p:p

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...