Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!!τι κανετε??δεν προλαβαινω καθολου να μπαινω γιατι παντρευτηκε ο αδερφος μου σημερα κ το βραδυ εχουμε τραπεζι κ τρεχουμε συνεχεια!!!

Ριτα σ'αγαπω!!!!:P

φιλακια σε ολες δεν εχω διαβασει πολλα πραγματα!!

:P:p:p:p:p:p:p κ γω !!!!!!!

κ μου λειψατε αφορητα (αλλα ειπα δεν θα σχολιασω τιποτα)

αντε συνχαρητηρια για τον αδελφουλη σου κ με το καλο οι απογονοι !!!!!!!!!!!!

φιλια στην νυφη ολγα !!!!!!!!!!!!!:-D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχ...δηλαδη? αν φυσικα δεν γινομαι αδιακριτη ετσι...απλα για να καταλαβω... :mrgreen:

δεν μπορω να πω πολλα τωρα γιατι κ γω πρπει να μαγειρεψω κ να μεζεψω λιγακι το χαος θα σας πω το βραδυ ομως η αυριο .......η οποτε θελετε

αλλα ζηλευω οταν τον ακουμπαει αλλος κ τετοια .....

δεν κανω λογικα πραγματα σου λεω

ο αγγελος συνεχεια μου χτυπαει καμπανακι κ κανει υπομονη ο κακομοιρης

88M1p3.pngycQap3.png

πρωτον μπορεις να το αλεθεις λιγο λιγο

δευτερον...γιατι αλεσμενο φαι δεν κανει να μεινει στο ψυγειο? τι διαφορα εχει απο το μη αλεσμενο? :roll: μηπως κανω εγω το λαθος?

δεν ξερω κ εγω το εχω μπερδεψει να σου πω

αλλ μου ειπε η γιατρος πως ΟΧΙ αλεσμενο μενει στο ψυγειο 2-3 μερες. κ εχω κολησει σε αυτο .....ισως κανω λαθος κ 3 μερες το πεταω γιατι το αλεθω ολο σαν χαζη κ φυσικα οπως σου ειπα τρωει ελαχιστο

88M1p3.pngycQap3.png

δεν μπορω να πω πολλα τωρα γιατι κ γω πρπει να μαγειρεψω κ να μεζεψω λιγακι το χαος θα σας πω το βραδυ ομως η αυριο .......η οποτε θελετε

αλλα ζηλευω οταν τον ακουμπαει αλλος κ τετοια .....

δεν κανω λογικα πραγματα σου λεω

ο αγγελος συνεχεια μου χτυπαει καμπανακι κ κανει υπομονη ο κακομοιρης

οκ θα τα πουμε αλλη φορα οταν εχω κ εγω χρονο...παω κ ερχομαι τωρα χεχε

αλλ μου ειπε η γιατρος πως ΟΧΙ αλεσμενο μενει στο ψυγειο 2-3 μερες. κ εχω κολησει σε αυτο .....ισως κανω λαθος κ 3 μερες το πεταω γιατι το αλεθω ολο σαν χαζη κ φυσικα οπως σου ειπα τρωει ελαχιστο

μεχρι 3 μερες ομως κανει σωστα? τοσο το κραταω...δηλαδη θα το φαει 3 μερες το πολυ κ τελος

μπορεις επισης να το καταψυχεις βρε

φαγαμε κ εμεις φρουτα επιτελους !!!!!!!!!!!!!!!!! κ ειμαι υπερβολικα χαρουμενη γιατι τελευταια ειχε εθιστει στην βρωμη κ μονο αυτο ετρωγε(με γαλα κ σπανια με φρουτο) ελπιζω να φαει κ το μεσημεριανο του ετσι :-P

χαχαχαχα Γιώργος εθισμένος στη βρώμη, κι εμεις που δε δίνουμε ζάχαρη και αλάτι για να μην εθιστούν :tongue::tongue::tongue:

αποψε εχουμε κ το χριστουγεννιατικο δειπνο μας για τους φιλους μας οποτε νευτηηηηη:D:D:D

αχ fairy εγω θα τα εχω αυτα ανήμερα εις διπλούν, το μεσημερι φαγητό η οικογένεια και το βραδάκι φίλοι και γνωστοί. Αντε πες καμια καλή ιδέα εσύ που το έχεις με το μαγείρεμα

Καλημερα κοριτσακια!!τι κανετε??δεν προλαβαινω καθολου να μπαινω γιατι παντρευτηκε ο αδερφος μου σημερα κ το βραδυ εχουμε τραπεζι κ τρεχουμε συνεχεια!!!

Ριτα σ'αγαπω!!!!:-P

φιλακια σε ολες δεν εχω διαβασει πολλα πραγματα!!

να σας ζήσουν!! αντε τώρα και ένα ξαδελφάκι για την όλγα :D

εγώ πάντως τα λαχανικά τα αφήνω στο ψυγείο 1-2 μέρες αλεσμένα και 3-4 ολόκληρα... αλλά είναι σύμφωνα με τη δική μου λογική, δεν ρώτησα κάποιον είναι η αλήθεια....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

κοριτσια sos...

οσες δινετε βρωμη παιρνετε νιφαδες ή σκονη? ποια ειναι καλυτερη???

τα αλλα θα τα σχολιασω μετα...:roll:

πασχαλιτσα,εγω οπως εχω ξαναπει δινω και νιφαδες αλλα και βρωμη-καρπο που την αλεθω μονη μου γιατι ηδη αλεσμενη δεν βρισκω!!Και οι δυο ειναι πολυ καλες επιλογες-οι νιφαδες απλα θελουν κατα την γνωμη μου λιγο δουλεμα παραπανω ενω οταν μαγειρευω την αλεσμενη ειναι ετοιμη και λεια σε χρονο dt!!

Γεια σας ομορφούλες!

Πώς είστε;

Όλα καλά;

Ρίτα χαίρομαι πολύ που σε ξαναβρίσκω!

Naya εγώ λέω να βρεθούμε τώρα που τακτοποιήθηκα επιτέλους. Να τηλεφωνηθούμε για τα περαιτέρω.

2522daf9de.png

swGop2.png

Καλημερες σε ολες σας!!

Μου αρεσει που ζεσταθηκε ξανα η παρεα σας εδω μεσα!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα,και να περνατε οσο πιο ομορφα γινεται!

Εμεις χτες καναμε και τα τελευταια εμβολια,μετα τα 2 αλλα!

Τερμα τα παλιοτσιμπηματα!Η μικρη εξακολουθει να εχει μυτη που τρεχει και τρεχουν και τα ματια της ως αποτελεσμα!Ολο ορο και για τις παλιοτσιμπλες που βγαινουν στο ματακι της!Απο κιλα...9485 το βαριδακι μας,μπρατσα φουλ η μαμα..αλλα ευτυχως:tongue:δεν μας φαινονται γιατι μας βοηθα το υψος μας 75 ποντους!!

Κατα τα αλλα...κολλητηλικα με την μαμα,πολυ εντονο αυτο το αλμα βρε κοριτσια...τιποτε δεν με αφηνει να κανω!Λιγο να λειψω απο κοντα της...τα μπηγει:confused:

Καλημερες σε ολες σας!!

Μου αρεσει που ζεσταθηκε ξανα η παρεα σας εδω μεσα!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα,και να περνατε οσο πιο ομορφα γινεται!

Εμεις χτες καναμε και τα τελευταια εμβολια,μετα τα 2 αλλα!

Τερμα τα παλιοτσιμπηματα!Η μικρη εξακολουθει να εχει μυτη που τρεχει και τρεχουν και τα ματια της ως αποτελεσμα!Ολο ορο και για τις παλιοτσιμπλες που βγαινουν στο ματακι της!Απο κιλα...9485 το βαριδακι μας,μπρατσα φουλ η μαμα..αλλα ευτυχως:tongue:δεν μας φαινονται γιατι μας βοηθα το υψος μας 75 ποντους!!

Κατα τα αλλα...κολλητηλικα με την μαμα,πολυ εντονο αυτο το αλμα βρε κοριτσια...τιποτε δεν με αφηνει να κανω!Λιγο να λειψω απο κοντα της...τα μπηγει:confused:

Μας είναι Μάρσυ μου! Και δική σου δηλαδή. :D

Αλήθεια, το παρέλαβες το καθισματάκι; Εγώ ναι και είναι τέλειο! Να είσαι καλά κοπέλα μου. Σε ευχαριστώ και πάλι!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

marsolan στην δικη μου περιπτωση νομιζω οτι το αλμα το περναω εγω κ οχι ο γιωργης μου ! χαχαχαχαχαχαχααχχαχα

σε φιλω ολες προς το παρον παβ για δουλειες κ αργοτερα σουπερ ........... θ τα πουμε τπο βραδακι

φιλια ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Ναι βρε Μαιρουλα!Μας!!!

Το καθισματακι δεν το παρελαβα ακομη..κι απορω!!

Κατσε να ριξω ενα τηλεφωνημα!!

ολα ok!!Σημερα το πηγαν στο μαγαζι των πεθερικων μου:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...