Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!

κοριτσια sos...

οσες δινετε βρωμη παιρνετε νιφαδες ή σκονη? ποια ειναι καλυτερη???

τα αλλα θα τα σχολιασω μετα...:roll:

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

pasxalitsa v είπε:
καλημερα!!!

κοριτσια sos...

οσες δινετε βρωμη παιρνετε νιφαδες ή σκονη? ποια ειναι καλυτερη???

νιφαδες παιρνω κοριτσι...κ βαζω τοσο γαλα ωστε να μην γινει πολυ πηχτο...γιατι αυτο σφιγγει κιολας...αν κατα λαθος μου βγει σφιχτο βαζω λιγο χυμο πορτοκαλι η ροδι μεσα να αραιωσει

καλημερα κ απο εμας :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

(δεν θελω να συζητησουμε κατι αν γινεται σας παρακαλω οσες πηρτε θεση πηρατε..............ας ληξει εδω )

φαγαμε κ εμεις φρουτα επιτελους !!!!!!!!!!!!!!!!! κ ειμαι υπερβολικα χαρουμενη γιατι τελευταια ειχε εθιστει στην βρωμη κ μονο αυτο ετρωγε(με γαλα κ σπανια με φρουτο) ελπιζω να φαει κ το μεσημεριανο του ετσι :P

παω να σας διαβασω κ ξαναρχομαι

88M1p3.pngycQap3.png

νατασσακι μπραβο για τα καλα νεα απτον ουρολογο κπεραστικα σε σενα ευχομαι ..............:-D:grin::-D:grin::-D

θα σχολιαζω μια μια επλιζω να μην ξεχασω καποια

sue μπραβο κ σενα για τα νεα απτο σπορακι !!!!!!

ερχεται μωρακι στην παρεα !!!!!!!!!!!!!

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

fairyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ο αντρουλης ειναι καλυτερα ?????

καλα για σενα thena τι να πω .............

καταρχην ελπιζω ο ιασονακος να ειναι καλυτερα με το ματακι του κ για την δαναη σε δουλευει ψιλο γαζι μου φαινεται :roll::roll::roll: ο γιωργος πως τα πηγε με το κολυμβητηριο???? για πες εντυπωσεις

88M1p3.pngycQap3.png

rita__ki είπε:
fairyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ο αντρουλης ειναι καλυτερα ?????

ναι ναι ειναι μια χαρα..λιγο βηχαλακι αλλα μια χαρα :)

αποψε εχουμε κ το χριστουγεννιατικο δειπνο μας για τους φιλους μας οποτε νευτηηηηη:-D:grin::-D

GeorginaSantorini είπε:
καλησπερα τσουπρες!!! πασχαλιτσα να σου ζησει κ καλος χριστιανος!! να τον δεις οπως ποθεις!! να κανω μια ερωτηση στισ μανουλες που εχουν ξεκινησει κρεατοσουπες ποσο κρεας βαζουν ανα μεριδα?? γιαουρτακι καμια??

η δικη μας γιατρος μας ειπε περιπου 75 (με 100γρ) κρεας

κ τα λαχανικα(καροτο, κολοκυθι, πατατα . σελινο ) κ επειδη μου βγαινει πολυ κ δεν το τρωει απο χτες βαζω μισα τα λαχανικα δεν ξερω ανειναι σωστο βεβαια αλλα τουλχιστον ετσι δεν πεταω πολυ:rolleyes:

κ γιαουρτι προς το παρον μου ειπε ΟΧΙ κ ειδικα τα παιδικα

του ειχα δωσει κ ετυχε να της πω κ μου ειπε ΟΧΙ ξανα παιδικο

88M1p3.pngycQap3.png

fairymummy είπε:
ναι ναι ειναι μια χαρα..λιγο βηχαλακι αλλα μια χαρα :)

αποψε εχουμε κ το χριστουγεννιατικο δειπνο μας για τους φιλους μας οποτε νευτηηηηη:-D:grin::-D

οποτε εχεις μαγειρεματα ?!

μιαμ μιαμ !!!!

απτην καινουργι χρονια θα παω να δω εναν παιδικο σταθμο που μου ειπε μια μανουλα εχτες(οτι εχει καλες τιμες κ σχολικο)

να δω αν μου αρεσει κτλ .............. σκεφτομαι εντονα να μην τον αφηνω στην πεθερα μου δεν ξερω αν σκεφτομαι σωστα. στην πεθερα μονο σαββατα κ καποια απογευματα (οταν θα ειμαστε κ οι δυο βραδινοι )

88M1p3.pngycQap3.png

rita__ki είπε:
η δικη μας γιατρος μας ειπε περιπου 75 (με 100γρ) κρεας

κ τα λαχανικα(καροτο, κολοκυθι, πατατα . σελινο ) κ επειδη μου βγαινει πολυ κ δεν το τρωει απο χτες βαζω μισα τα λαχανικα δεν ξερω ανειναι σωστο βεβαια αλλα τουλχιστον ετσι δεν πεταω πολυ:rolleyes:

ριτακι εμενα οταν μου βγαινει πολυ του το δινω κ την επομενη μερα...δεν παθαινει κατι το φαγακι :)

rita__ki είπε:
οποτε εχεις μαγειρεματα ?!

μιαμ μιαμ !!!!

απτην καινουργι χρονια θα παω να δω εναν παιδικο σταθμο που μου ειπε μια μανουλα εχτες(οτι εχει καλες τιμες κ σχολικο)

να δω αν μου αρεσει κτλ .............. σκεφτομαι εντονα να μην τον αφηνω στην πεθερα μου δεν ξερω αν σκεφτομαι σωστα. στην πεθερα μονο σαββατα κ καποια απογευματα (οταν θα ειμαστε κ οι δυο βραδινοι )

ναι εχω πολλα μαγειρεματα...ελπιζω να κατσει φρονιμα ο George moy axaxaxax κ να με αφησει να κανω τις δουλειες μου....

για τον παιδικο μπορω να συμφωνησω :) εγω ειδα οτι ο μικρος μου εχει γινει απιστευτα κοινωνικος (ηδη ηταν τωρα παραεγινε) που ειναι με κοσμο ολη τη μερα...κ αν οι κοπελες εκει που θα τον πας ειναι καλες σιγουρα θα περναει καλα κ θα τουα ρεσει...κ στον παιδικο ακολουθουνε πιστα το προγραμμα σου ;) ελπιζω οποιαδηποτε αποφαση παρεις να σε χαροποιει :) αυτο εχει σημασια...μαμα κ μωρακι χαρουμενα

Διαφημίσεις

μια χαρα θα καθησει ο μικρος σου ........ θα αρχισεις παλι να του λες με λεπτομεριες τι κανει κανεις κτλ κ θα κοιταει με καμαρι την μανουλα !

εχω αρχισει κ εχω προβλημα σοβαρο με εξαρτηση στο παιδι κ δημιουργω προβληματα σε μενα στην σχεση μου με τον αγγελο κ αργοτερα στο παιδι .

πρεπει να κουλαρω λιγακι γιατι οπως λεει ο αγγελος θα παω στο τρελαδικο στο τελος :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

88M1p3.pngycQap3.png

Καλημερα κοριτσακια!!τι κανετε??δεν προλαβαινω καθολου να μπαινω γιατι παντρευτηκε ο αδερφος μου σημερα κ το βραδυ εχουμε τραπεζι κ τρεχουμε συνεχεια!!!

Ριτα σ'αγαπω!!!!:P

φιλακια σε ολες δεν εχω διαβασει πολλα πραγματα!!

rXrPp3.png

εχω μπερδευτει βρε κοριτσια μου ...............

αφου ειναι αλεσμενο το φαι που δεν τρωει κανει να μπει στο ψυγειο???:confused: κ την αλλη μερα να το ζεστανω κ να του το ξαναδωσω ?

γι α βοηθηστε

88M1p3.pngycQap3.png

rita__ki είπε:

εχω αρχισει κ εχω προβλημα σοβαρο με εξαρτηση στο παιδι κ δημιουργω προβληματα σε μενα στην σχεση μου με τον αγγελο κ αργοτερα στο παιδι .

πρεπει να κουλαρω λιγακι γιατι οπως λεει ο αγγελος θα παω στο τρελαδικο στο τελος :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ωχ...δηλαδη? αν φυσικα δεν γινομαι αδιακριτη ετσι...απλα για να καταλαβω... :mrgreen:

rita__ki είπε:
εχω μπερδευτει βρε κοριτσια μου ...............

αφου ειναι αλεσμενο το φαι που δεν τρωει κανει να μπει στο ψυγειο???:confused: κ την αλλη μερα να το ζεστανω κ να του το ξαναδωσω ?

γι α βοηθηστε

πρωτον μπορεις να το αλεθεις λιγο λιγο

δευτερον...γιατι αλεσμενο φαι δεν κανει να μεινει στο ψυγειο? τι διαφορα εχει απο το μη αλεσμενο? :roll: μηπως κανω εγω το λαθος?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...