Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και απο την χιονισμένη πυλαία. Σηκώθηκα μες την τρελή χαρα. Μ΄αρέσει πολύ το χιόνι. Σήμερα μέσα !!!!!!!!!Άσε που το αυτοκίνητο είναι σε ανηφόρα και δεν υπάρχει περίπτωση να το μετακινήσω γιατί θα βρεθώ στον πίσω!!!!!!!!!!!!!Σήμερα θα χαρώ την μικρή μου επιτέλους!!!!!!!!!!!

ΒΡε Naya μου πως να το βάλεις μέσα το καημένο, μετά πως θα το πιάσεις, που θα το στριμώξεις;

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα πολυ χιονι πωσ θα παω στη δουλεια οεο

fairy μελομακαρονο αχ......βρε.....fairy....:mrgreen:

καλα αυτο για το μελι που δεν κανι δεν το εχεισ ακουσει:confused:

το μέλι είναι δυνατόν να εμπεριέχει σπόρους ενός τοξικού βακτηρίου το οποίο λέγεται Clostridium botilunum. Για τους ενήλικες και τα μεγαλύτερα παιδιά, αυτά τα σπόρια είναι ακίνδυνα κάτι το οποίο όμως δεν ισχύει για τα μωρά που είναι μικρότερα από 12 μηνών.

σημερα ειναι κ τα σχολεια κλειστα κ ειναι ολα εδω κ προβλεπετε μεγααααλη μερα:cool: εχουν κ βηχα:confused: χαλια η κατασταση

φιλια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλησπερα μανουλες και μαιομπεμπακια!

Απεχω συνηδειτα τις τελευταιες μερες γιατι για εμενα το cafe ηταν χωρος χαλαρωσης και διασκεδασης. Δεν εχω καμια προθεση να μπλεξω σε διαμαχες και παρεξηγεισεις (το αποφευγω οσο περισσοτερο μπορω και στην προσωπικη μου ζωη).

Ενω καθε μερα εμπαινα με χαρα να διαβασω τα νεα της παρεας μας, εδω και 2 μερες δεν θελω......

Συγνωμη που το επεναφερω, αλλα ηθελα να πω την αποψη μου.Η ευγενεια, η διακριτικοτητα και η καλη προθεση απο ολες μας θεωρω οτι ειναι απαραιτητα για να συνεχισουμε να τα λεμε για πολυ-πολυ καιρο ακομη.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

ε ναι βρε κοριτσια ειπαμε....οκ εδω ειμαστε πιο χαλαρα με τα φαγητα αλλα καποια ειναι κοινα με την ελλαδα.... μελι κ ξηρους καρπους δεν δινουμε ;)

οσο για το τι τρωει...πλεον τα παντα ...αυριο θα φαει φακες

mporeis na vreis perissoteres plirofories gia tin ekklisia k to tavernaki? pou meinate otan pigate?

μόλις τους δω θα τους ρωτήσω γιατί δεν θυμάμαι και πολύ καλά.Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τον γάμο τους τον είχαν κάνει(τραπέζι) στο holidays in evia ωραίος εξωτερικός χώρος αλλά πρέπει να ήταν ακριβά.

molis gurisame apo ton ourologo kai eimaste mia xara!!!!!

eleni kai ego prospatho na kano pos den egine pote auto to skiniko kai na skeftomai pos to Ritaki (tin opoia skeftomai sunexeia) exei polu douleia k tin trexei o xanthos tis aggelos giauto den prolavainei na mas grapsei ta nea tis. kathe fora pou mpaino sti selida euxomai na do ena munima tis!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

molis gurisame apo ton ourologo kai eimaste mia xara!!!!!

Πολυ καλα νεα, μπραβο Νατασσα

eleni kai ego prospatho na kano pos den egine pote auto to skiniko kai na skeftomai pos to Ritaki (tin opoia skeftomai sunexeia) exei polu douleia k tin trexei o xanthos tis aggelos giauto den prolavainei na mas grapsei ta nea tis. kathe fora pou mpaino sti selida euxomai na do ena munima tis!!

:(:(:(

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

κοριτσια ισως θα μπορουσατε να επικοινωνησετε κ εσεις με την ριτα...ισως αυτο την κανει να ξαναμπει..εμενα με πεισανε...οχι οτι εχω καποιο προβλημα με εσας αλλα με ενοχλησαν ολα τα μηνυματακια που σταλθηκαν πισω απο την πλατη μου κ με κατηγορουσαν... ;)εξου κ ο τροπος μου εκεινο το βραδυ...παρεξηγησεις γινοντε στον γραπτο λογο...αλλα να εχουμε το θαρρος να φερομαστε σαν μεγαλοι ανθρωποι κ οχι σε καθε αφορμη να επιτιθομαστε επειδη δεν συμπαθουμε καποιον....κ οσο συνεχιζεται αυτη η κουβεντα δημοσια τοσο με κανει να μη θελω να ξαναμπω...κ ειδικα οσο η ριτα δεν μπαινει...οποτε αποφασιστε να κανετε ενα ντου στο inbox της αχαχα

Κορίτσια γεια σας.

Μπαίνω μετά από μέρες και διαβάζω και διαβάζω και διαβάζω... και δεν πιστεύω στα μάτια μου.

Και αν και βλέπω εδώ και καιρό πράγματα που δεν μου αρέσουν καθόλου, κι αν ακόμα ακόμα κάνω γαργάρες, σήμερα θα μιλήσω.

Κάποιες από σας ξέρετε την ιστορία μου. Όταν πρωτομπήκα στο καφέ ήξερα πολύ καλά ότι δεν με παίρνει να λέω και πολλά πολλά. Συμμεριζόμουν τον ενθουσιασμό και τη λαχτάρα σας και δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να σκοτεινιάσει τη χαρά σας. Κι εγώ έπαιρνα κουράγιο και δύναμη και αισιοδοξία από σας και αυτό μου έφτανε και μου περίσσευε. Και όταν μιλούσατε για τοκετούς και ωδίνες και επισκληριδίους κ.λπ. κ.λπ εγώ δεν μιλούσα κι ας τα είχα περάσει πριν δύο χρόνια. Και όταν πια γέννησα και ο ασπρούλης μου ήταν στην εντατική και πάλι δεν είπα τίποτα για να μην σας στεναχωρήσω επειδή ήσαστε ετοιμόγεννες. Γιατί τα λέω τώρα αυτά; Γιατί απλούστατα όταν συμμετέχουμε σε έναν δημόσιο διάλογο δεν επιτρέπεται να μιλάμε χωρίς να σκεφτόμαστε, εκτός κι αν δεν μας ενδιαφέρουν οι φίλοι μας. Γιατί κι εγώ έχω τις απόψεις μου, αλλά όταν έχω την υποψία ότι αυτό μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση μια φίλη, τότε το ράβω το στόμα μου. Κι αν έχω κάτι καλό να πω, θα το πω. Αν όχι, θα το ράψω.

Όλα αυτά έγιναν με κόστος να διαβάζω διάφορα που εμένα με έφερναν σε δύσκολη θέση και όσες ξέρετε κοιτάξτε 2-3 posts πιο πίσω.

Όταν λοιπόν διαβάζω τη Νεκταρία... Κι η υπομονή έχει τα όρια της. Δεν είναι ελειψη ειλικρίνιας να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε. Το ότι δεν έχω πει το πρόβλημά μου, δεν με κάνει λιγότερο ειλικρινή.

Τέλος πάντων, είμαι ανεπίκαιρη, το ξέρω, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορώ παρά να είμαι "ειλικρινής"...

Λοιπόν, εγώ θέλω πίσω τη Ρίτα. Μου λείπει πάρα πολύ και την εκτιμώ. Είναι πολύ γλυκιά, πάντα με τον καλό λόγο και το κυριότερο : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ! Εξάλλου όταν η βλακεία τα ξέρει όλα, η εφυϊα κρατάει την αμφιβολία.

Αυτά από μένα.

2522daf9de.png

swGop2.png

καλημερουδια κοριτσια

μονη μιλαω :(

mary συμφονω πολυ μαζι σου αλλα δεν το αντεχω να το συνεχισω αλλο ειναι πολυ ψυχοφθορο κ αρκετα προβληματα εχω σπιτι για να αποκτησω κ αλλα:roll: η θεση μου ειναι παντα ουδετερη οχι για να μην στεναχορισω καποια αλλα για να μην μπω εγω σε αυτο το τριπακι ,δεν το αντεχω.

ριτα δεν ξερω αν μπενεισ αλλα μασ λιπεισ πολυ η θεση μου με αυτα που γραφω διαχωριζετε αλλα εσενα ειχαμε εδω να μασ ακουσ ολο το καιρο ,την νεκταρια την ξερουμε αλλα μεχρι εκει!

πλιζζζζζζζζζζζζ ελ μαζι μασ παλι:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Καλημέερραααα!!!:D:D

Λοιπόν εγω λέω να αρχίσουμε να τη δωροδωκούμε τη Ρίτα :tongue::tongue:

Ρίταααα τι θέλεις να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης??? Εμείς θέλουμε την παρέα σου και τα κατορθώματα του Γιώργουυυ.....

Θα σου στείλω και μελομακάρονα που θα κάνει σήμερα ο καλός μου (το μόνο πράγμα που κάνει στην κουζίνα :tongue:)

Κατα τα άλλα η μικ΄ρη δυσκολεύτηκε πολύ να κοιμηθεί χθές αλλά μετά το πήρε σερί. Ακόμα παιδευόμαστε με τις κρέμες αλλά τουλάχιστον μας πέρασε η κακοκεφιά των δοντιών (ακόμα φαφούτες είμαστε).

Irene και Mary θα τα πούμε μέσα στο σ/κ???

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...