Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Στη Αμάρυνθο έκαναν και οι κουμπάροι μας και τις 2 βαφτίσεις ψηλά σε ένα εκκλησάκι και κάτω ήταν η θάλασσα. Το εκκλησάκι βέβαια ήταν μικρό ίσα που χώραγαν οι νονοί και οι γονείς ο υπόλοιπος κόσμος ήταν έξω.

Το τραπέζι το έκαναν έξω από την Αμάρυνθο δεν θυμάμαι πως λεγόταν ταβερνούλα ήταν αλλά ήταν και εκεί πολύ ωραία.

mporeis na vreis perissoteres plirofories gia tin ekklisia k to tavernaki? pou meinate otan pigate?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο μένα.

Naya μου να τους χαίρεσαι. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι και καλότυχοι.

Sue με το καλό και οι δυο σας. Κρίμα που είστε μακριά.

Θενάκι περαστικά στον Ιασονάκο, μάλλον απο το τρίψιμο θα κόλλησε και το άλλο ματάκι.

Βρε Νατάσα με στομαχόπονο μακαρόνια με κιμά έφαγες;;;;;;;;;;;;;;Μήπως είναι καμιά ίωση;

Douar με γεια το δοντάκι σας.

Εμεις συνεχίζουμε να είμαστε φαφούτες και με αυτον τον καιρό ξαναεμφανίστηκαν και οι μυξούλες μας δυστυχως αφου κάθε μ'ερα πηγαινοερχόμαστε στη γιαγιά και δώστου ορός και otrivin.

xixi ta eida etoima kai ta ligoureftika

piga se grl kai aurio pao gia U/S

uDLqp1.png

natassaki perastikoylia κοιτα μην εισαι κ γκαστρομενη αχαχαχαχαχα

εγω σημερα που ειχα εμβολιο ειχαν απεργεια:twisted::twisted: εφτυχοσ μου το ειπαν πριν παω ,πηρα τηλ.κ μου ειπαν ολα ακυρα τα ραντεβου:twisted:

το ματακι του λιγο καλυτερα αλλα αρχισε κ το αλλο:roll:

η ριτα μου ειπε να σασ πω οτι μπηκε το δωρο απο τον οαεδ:mrgreen:

xixi oxi den eimai! den exo akoma kan periodo

alla zilevo ligo ti sue!!!!!!!!

uDLqp1.png

natassa δεν θα εισουν η πρωτη που θα εγκυμονουσε χωρισ περιοδο,ανετα μενεισ μετα απο γεννα ιδικα μετα απο τοσουσ μηνεσ ,ποιοσ σου λεει οτι αυτον τον μηνα θα σου ερχοταν η περιοδο αλλα εμεινεσ κ δεν ηρθε τελικα......!

πασχαλιτσα αυριο θα παω μια βολτα να δω για παιχνιδια οτι δω εκεινη τη στιγμη:D;)

παο για ξαπλα αυριο δουλεια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Ti kanete koritsia? Ola kala?

Emeis epitelos hrthame spitaki mas, fagame epitelous k ligo kolokythaki. A, gi ayto hthela na sas pw. Thn taise o mpampas ths giati egw ekana antlhsi, k fysika den hthele, den anoige stoma, kaname tous karagkiozides ktl, ktl. Htan k o skylos dipla pou exei selhniastei ki aytos k ekane blakeies k tou evale o antras mou tis fwnes, h mikri sovarepse ligo alla meta synexise akathekti kai meta apo ena koutalaki arxise na anoigei k to stoma kai na trwei me gelakia. Tyxaio lete?

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya σιγα σιγα θα μαθει να το ανοιγει...εγω παντως γενικα δεν επιμενω αν δε θελει να φαει...τον αφηνω να χαζεψει κ μολις τον κοψει η λορδα για τα καλα του το δινω κ το κατεβαζει γρηγορα χαχα

ο γιωργης μου απο σημερα πινει το γαλα του μονος του με το ποτηρακι του κ μασουλαμε επισης...τσακισε ενα μελομακαρονο

naya σιγα σιγα θα μαθει να το ανοιγει...εγω παντως γενικα δεν επιμενω αν δε θελει να φαει...τον αφηνω να χαζεψει κ μολις τον κοψει η λορδα για τα καλα του το δινω κ το κατεβαζει γρηγορα χαχα

ο γιωργης μου απο σημερα πινει το γαλα του μονος του με το ποτηρακι του κ μασουλαμε επισης...τσακισε ενα μελομακαρονο

emeis stin arxi den trogame sxedon katholou, anoige me duskolia to stoma. tora kurios sto mesimeriano troei eukola, idios otan exei mpoliko lemonaki. etsi simera eimaste 7500kgr!!!!!

re su fairy melomakarono??? an arxisei me ta gluka meta den tha troei eukola kai i zaxari se autin tin ilikia den einai oti kalutero! prosexe ton giati tha to kaneis mpouloukaki!!!! ta lupokittara dimiourgounte se autin tin ilikia!

uDLqp1.png

σιγα μωρε ενα μελομακαρονο??? χεχε...για μενα ειναι οτι χειροτερο να τρωω κατι κ να του λεω εσυ δε κανει...προτιμω να μαθει στο μετρο οπως κανουμε κ εμεις...επισης πιστευω πως που κ που χρειαζοντε κ τη ζαχαρη για ενεργεια ;) ενα μελομακαρονο για το καλο δεν νομιζω να του κανει κακο...

σιγα μωρε ενα μελομακαρονο??? χεχε...για μενα ειναι οτι χειροτερο να τρωω κατι κ να του λεω εσυ δε κανει...προτιμω να μαθει στο μετρο οπως κανουμε κ εμεις...επισης πιστευω πως που κ που χρειαζοντε κ τη ζαχαρη για ενεργεια ;) ενα μελομακαρονο για το καλο δεν νομιζω να του κανει κακο...

a re Ellinida mana!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

αλλωστε εμενα δεν τρωει καν κρεμες οπως τα περισσοτερα ;) κ σιγα τη πολυ ζαχαρη που εχουν τα μελομακαρονα μου....δε ξερω αλλες συνταγες...αλλα σε ενα μελομακαρονο πηγε ελαχιστη :)

a re Ellinida mana!!!

διαφωνεις??? οι ξενες ειναι χειροτερες!!! τα παιδια τους ζουνε απο τα μπισκοτα κ τα βαζακια με το ετοιμο φαι!!!!!ξερεις πως με κοιτανε που του φτιαχνω φαγακι καθε μερα κ κουβαλαω ταπερ μαζι μου???

διαφωνεις??? οι ξενες ειναι χειροτερες!!! τα παιδια τους ζουνε απο τα μπισκοτα κ τα βαζακια με το ετοιμο φαι!!!!!ξερεις πως με κοιτανε που του φτιαχνω φαγακι καθε μερα κ κουβαλαω ταπερ μαζι μου???

nai tis exo dei. auta ta vazakia tis exoun sosei! perisi pou eimoun skotia trelenontan gia soupa se can

tous eixa ftiaxei loipon mia mera mousaka kai.... akoma giauto suzitane!

uDLqp1.png

παντως ειλικρινα πιστευω με ενα γλυκακι μπουλουκακια δεν γινοντε..κ ειδικα οταν ειναι σπιτικο...εγω ολα μονη μου τα φτιαχνω...κ ψωμι κ ολα...

εχει που λες η γιαγια μου μια γειτονισσα κ μεγαλωνει τα 4 εγγονια της (αδερφια κ τα 4) κ τα εχει κανει τερατακια...απαπαπααα...τα μπουκωνει πααααρα πολυ...

εμενα με καταπιεσαν πολυ στο φαι απο παιδι επειδη βαζω ευκολα βαρος κ εχω περιφερεια...κ αντι να με μαθουν στο μετρο κ να προσεχω τον εαυτο μου χοντρη με ανεβαζαν χοντρη με κατεβαζαν!!!! κ φυσικα δεν ημουν χοντρη...αδυνατη κ γυμνασμενη (μπαλετα, μπασκετ, κολυμβυτηριο...χιλια δυο) αλλα το κανανε λεει για να μαθω να μη τρωω!!!! ελεος!!!!!κ εφτασα 31 κ πλεον τρωω απ ολα κ ξερω να προσεχω επιτελους αλλα κ να μη τρωνε ολοι γλυκο κ εγω να ξεροσταλιαζω...ααααχ παιδικα τραυματα!!!! αχαχαχαχαχααχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...