Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

gia pes re fairy pros eretria xereis ti times mporei na paizoun? ithela na to kano san 2imeraki arxes septemvri.

koritsia ponaaaaaaaaaaaaaao poluuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! to stomaxi mou!

paei kai erxete moiazei tromera o ponos me auton tis gennas (liiiiiiiiigo pio apalos einai) otan einai oxis nomizo pos tha xanagenniso!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

natasa δεν πινεις κανα χαμομηλι??? η μηπως αρρωστησες βρε κοπελα? εχω κ τον αντρα μου αρρωστο απο χθες το βραδυ :(

κοιτα εξαρταται τι θες..αν πας σε κτημα η ξενοδοχειο σιγουρα θα ειναι πιο ακριβα...εξαρταται κ η μερα κ η ωρα...εγω το κανω Κυριακη μεσημερι κ ειναι πολυ πιο φτηνα...

το χωριο μου ειναι ακριβως μετα την Ερετρια ;)

εσυ τι κοιτας? εμεις σε ταβερνουλα θα το κανουμε αλλα πολυ γουστοζικη

Καλημερα!!

ολα καλα?

εδω εχουμε ηλιο με δοντια!παλι μεσα...η μυτουλα ακομη τρεχει...διολου παραξενο με το κλιμα της περιοχης!!Και ποσο ορο να αντεξει αυτη η μυτουλα???

Σημερα η μικρη θελει ολο αγκαλια,τωρα μαζι ειμαστε στον καναπε...μολις κανω να την βαλω στο παρκο και να φυγω λιγο πιο περα...μπηγει τα κλαμματα!!!

Νατασσα,κι εγω στο κρεββατι μας την μικρη!ολολεω θα την ξαναβαλω στην κουνια της κι ολο το αναβαλω!!!

Πασχαλιτσα μου,εγω παιρνω απο εναν ντοπιο παραγωγο τυρακι και γιουρτακια...εχουμε πολλους στην περιοχη μας αλλα αυτος κανει τελεια γαλακτοκομικα!

Οταν δεν βρισκω δινω Ολυμπος πληρες και καμια φορα οταν ξεμενω γενικα..ακομη και τοταλ:rolleyes:

a! oraia tha xreiasto tis sumvoules sou afou eisai apo ekei. Gia kuriaki mesimeri thelo kai ego. tha ithela ena omorfo goustoziko tavernaki (kata protimisi konta sti thalassa)

(grafo kai ponao i dusmoiri!!!!)

meta thelo na vro kai kanena xenodoxeio i enoikiazomena domateia gia na minoume osoi theloume. de tha pliroso to xenodoxeio mias kai opoios thelei erxete gia monoimeri. kapou toso thelo na doso (mexri 20?) den mas pairnei gia polla.

exo paei se 2 tetoies vaftiseis k perasa teleia. exeis na protineis meros, tavernaki i oti allo? poio einai to xorio sou?

uDLqp1.png

απο τη Βαθεια ειμαι...Αμαρυνθο τη λενε τωρα βεβαια αχαχαα

εγω οπως σου ειπα θα τη κανω Χαλκιδα...οποτε θα πρεπει να ρωτησω για Ερετρια...σε γαμους που κανει το σοι μου κ βαφτισεις προτιμουνε το κτημα Μπουρελη που ειναι πολυ καλο κ απο οτι εχω ακουσει εχει πολυ προσιτες τιμες...στην Ερετρια ειναι αυτο

Διαφημίσεις

εγω οπως σου ειπα θα τη κανω Χαλκιδα...οποτε θα πρεπει να ρωτησω για Ερετρια...σε γαμους που κανει το σοι μου κ βαφτισεις προτιμουνε το κτημα Μπουρελη που ειναι πολυ καλο κ απο οτι εχω ακουσει εχει πολυ προσιτες τιμες...στην Ερετρια ειναι αυτο

kai gia amaryntho skeftomai. gia ekei xxereis kamia oraia ekklisia, taverna domateia klp

ponao poluuuuuuuuuu kai fonazo ligo o mpempis tromazei

uDLqp1.png

ωραια ειναι πανω στον αγιο νικολαο...στην πανω βαθεια...ειναι κ μοναστηρι αυτο...εχει θεα ολο το χωριο (εκει απο κατω ειναι κ το σπιτι το πατρικο του πατερα μου που πεφτει σιγα σιγα :( )

για δωματια θα πρεπει να δειτε στην Ερετρια καλυτερα...θα ρωτησω κ θα σου πω ομως...

πιες καλε ενα χαμομηλιιιιιι

ωραια ειναι πανω στον αγιο νικολαο...στην πανω βαθεια...ειναι κ μοναστηρι αυτο...εχει θεα ολο το χωριο (εκει απο κατω ειναι κ το σπιτι το πατρικο του πατερα μου που πεφτει σιγα σιγα :( )

για δωματια θα πρεπει να δειτε στην Ερετρια καλυτερα...θα ρωτησω κ θα σου πω ομως...

πιες καλε ενα χαμομηλιιιιιι

euxaristo!

den mou aresoun ta xamomilia! ekleisa R/V alla gia apogeuma gia giatro omos mexri ekeini tin ora!

exo parei 2 maalox k 1 pariet.

na fao i oxi den xero?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Νατασα μου περαστικα σου!!!

Εσυ εισαι που γεννησες κοντα με την αδερφη σου τελικα...Και το θυμομουν για καποια αποτην παρεα αλλα δεν θυμονουν ποια.Μου φαινεται κι εγω δεν θα μπορεσω να ευχαριστηθω το πρωτο μου ανηψακι...Και μενουμε μακρια με την αδερφη μου, οποτε απο τηλεφωνο θα τα λεμε κυριως...Κριμα...Απο την αλλη θα ναι κοντα στην αδερφακια και ξαδερφακια και θα δεσουν ετσι περισσοτερο πιστευω...

Fairy, στη Βαθεια εχει εξοχικο το αγορι μιας φιλης και εχω ακουσει πολλα για το χωριο!!Περνανε πολυ ωραια και πανε συνεχεια! Ωραια θα ειναι που θα κανετε εξοχικα την βαφτιση!Κι εμεις στο χωριο μου την καναμε και ηταν πολυ ομορφα!Το τραπεζι το καναμε στην πλατεια λιγο πιο περα απο το σπιτι μας οπου ηταν και το εκκλησακι!Ο κοσμος ενθουσιαστηκε! Και φυσικα μας ηρθε πολυ πιο οικονομικα απο το να το καναμε εδω.

Φιλακια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

natassaki perastikoylia κοιτα μην εισαι κ γκαστρομενη αχαχαχαχαχα

εγω σημερα που ειχα εμβολιο ειχαν απεργεια:twisted::twisted: εφτυχοσ μου το ειπαν πριν παω ,πηρα τηλ.κ μου ειπαν ολα ακυρα τα ραντεβου:twisted:

το ματακι του λιγο καλυτερα αλλα αρχισε κ το αλλο:roll:

η ριτα μου ειπε να σασ πω οτι μπηκε το δωρο απο τον οαεδ:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας και απο μένα.

Naya μου να τους χαίρεσαι. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι και καλότυχοι.

Sue με το καλό και οι δυο σας. Κρίμα που είστε μακριά.

Θενάκι περαστικά στον Ιασονάκο, μάλλον απο το τρίψιμο θα κόλλησε και το άλλο ματάκι.

Βρε Νατάσα με στομαχόπονο μακαρόνια με κιμά έφαγες;;;;;;;;;;;;;;Μήπως είναι καμιά ίωση;

Douar με γεια το δοντάκι σας.

Εμεις συνεχίζουμε να είμαστε φαφούτες και με αυτον τον καιρό ξαναεμφανίστηκαν και οι μυξούλες μας δυστυχως αφου κάθε μ'ερα πηγαινοερχόμαστε στη γιαγιά και δώστου ορός και otrivin.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

ευχαριστω για τις ευχες ειπα???

και επιμενω να ρωτω....

τι δωρο θα τους φερει ο Αι Βασιλης?

βρηκατε τιποτα καλο???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Στη Αμάρυνθο έκαναν και οι κουμπάροι μας και τις 2 βαφτίσεις ψηλά σε ένα εκκλησάκι και κάτω ήταν η θάλασσα. Το εκκλησάκι βέβαια ήταν μικρό ίσα που χώραγαν οι νονοί και οι γονείς ο υπόλοιπος κόσμος ήταν έξω.

Το τραπέζι το έκαναν έξω από την Αμάρυνθο δεν θυμάμαι πως λεγόταν ταβερνούλα ήταν αλλά ήταν και εκεί πολύ ωραία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...