Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα τσουπρες!!! πασχαλιτσα να σου ζησει κ καλος χριστιανος!! να τον δεις οπως ποθεις!! να κανω μια ερωτηση στισ μανουλες που εχουν ξεκινησει κρεατοσουπες ποσο κρεας βαζουν ανα μεριδα?? γιαουρτακι καμια??

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

giaourtaki oxi akoma emeis o doctor sto IKA mou eixe pei meta ton 8o. Apo kreas vazo 50-70 gr pontiki mosxari.

simera eixa douleia ektos kai ton taise o mpampas tou. den efage sxedon tpt. 7-8 koutalakia frouto, to idio kai apo to fagito tou kai mono 100ml gala mexri tis 19:00. meta kati ipie alla oxi terasties posotites.

ki otan leme koutalakia to miso tou feugei ektos.

uDLqp1.png

Καλησπέρα κοριτσάκια. Είχα να μπω 2 μέρες και βλέπω αρκετές σελίδες και λέω θα είχαν πάλι καμια μεταμεσονύχτια συζήτηση και την έχασα και όσο διάβαζα δεν το πίστευα οτι έχει γίνει ένας πανικός. Το πως αντιλαμβάνεται η καθεμιά τον γραπτό λόγο είναι υποκειμενικό χωρις να σημαίνει οτι ο άλλος έχει πει κατι συνειδητά και μετά απο τόσο καιρο νομιζα οτι ξέραμε η μια τον τρόπο της άλλης. Δεν θέλω να φύγει καμία απο την παρέα και ιδίως η Ρίτα που είναι απο τις πρώτες.Δεν ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήρεμα. Ελπίζω να επανέλθουν όλα στη θέση τους απο αύριο.

Andith μου χαίρομαι που είσαι καλά και επανήλθες.

Sue περιμένουμε νεα για το φασολάκι σου το καλοκαιρινό.

Πασχαλίτσα καλοφώτιστος ο Γιωργάκης σου

Νατάσα εμείς βάλαμε και μπρόκολο και σπάνακι και λάχανο και σέλινο και μαϊντανό και τα τρώει μια χαρά η μικρούλα μου. Εμείς θα κάνουμε την βάφτιση το καλοκαίρι και για μετά σκέφτομαι να κάνω κάτι χαλαρό στην αυλή του σπιτιού μου στην Χαλκιδική οχι πολλά πράγματα γιατί είναι και όι εποχές λίγο περίεργες

α ξεχασα να πω οτι με ενόχλησε ενα σχόλιο, δεν θυμάμαι ποια υο έκανε, οτι δεν είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας κάτι το οποίο δεν ισχύει τουλάχιστον για τις παλιες

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

irene oraia idea ston kipo tou spitiou! sti xalkidiki vevaia!!!!!

o andras mou leei kamia fora na to kanoume kapou konta kai meta caternig sto spiti. exoume megalo saloni me liga epipla! emena den mou aresei

psinomai gia ektos athinon kapou konta alla k fthina! pos tha ginei den xero. tora evlepa gia eretria alla den xero ti times paizoun. fiary esei pou eisai apo evoia ti les? ti times paizoun. mporo na vro kati oikonomiko stin evoia gia septemvri??

rita mas leipeis kai se perimenoume opos vlepeis ooooooooooooooles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

leo avrio na prostheso kai selino kai meta mprokolo i spanaki. eseis ta exete valei auta?

καλησπερα!!

εγω μπροκολο δινω ηδη αλλα η γιατρος σπανακι μου ειπε πολυ πιο αργα κοντα στον 10.

Γιαουρτακι εμεις τρωμε μια χαρα...προβειο:tongue:κιολας!!!

καλησπερα!!

εγω μπροκολο δινω ηδη αλλα η γιατρος σπανακι μου ειπε πολυ πιο αργα κοντα στον 10.

giati auto me to spanaki??

uDLqp1.png

άντε pasxalitsa v μου να μας πεις τα νέα σας!

Τέλος με αφορμή όσα ειπώθηκαν και επειδή είμαστε κοπέλες άγνωστες καταρχήν μεταξύ μας , διαφορετικών ηλικιών και βιώνουμε διαφορετικές καταστάσεις (πχ κάποιες έχουμε 1 κάποιες 2 και κάποιες 3 παιδάκια ή κάποιες δουλεύουν κάποιες όχι, κάποιες έχουν βοήθεια από συζύγους , γονείς , πεθερικά κτλ κάποιες όχι κτλ κτλ) πρέπει να θυμηθούμε ότι αυτό που μας ένωσε εδώ και συνεχίζει να είναι ο συνδετικός μας κρίκος είναι η εγκυμοσύνη που βιώσαμε και τα παιδάκια μας και η αγάπη και οι ανησυχίες μας για αυτά. Εγώ ζητάω συγνώμη αν έχω πει κάτι που έχει προσβάλει άθελα μου κάποια και προτείνω ενόψει και της πρωτοχρονιάς που πλησιάζει να κάνουμε μια νέα αρχή κρατώντας όλα τα καλά !

ΜΑΓΙΟΠΑΙΔΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΑ!

Με έπιασε το επαναστατικό μου φαίνεται!χαχαχα!

Αχ 3xmama πόσο συμφωνώ μαζί σου να'ξερες!!!! Έχω πέσει από τα σύννεφα.... Μα είναι δυνατόν;;;;;;;; Δε θέλω να ξανακούσω καμια μανούλα να πει ότι τα μαγιόπαιδα μας είναι σεληνιασμένα (κι εγώ μέσα γιατί το'χω κάνει) γιατί τα καημένα μια χαρά σούπερ είναι - εμείς μου φαίνεται είμαστε βλαμμένες και κοτζάμ γαιδάρες κι ακόμα δε γνωρίζουμε πώς να κάνουμε διάλογο και να λύνουμε διαφορές και παρεξηγήσεις όμορφα και πολιτισμένα... και μετά αναρωτιώμαστε τι φταίει σ'αυτό τον τόπο και στην συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω μας... Αυτά θα μάθουμε στα αγόρια μας και στα κορίτσια μας - έτσι να λύνουν τις διαφορές τους;;;;;; Πάρα πολύ ωραία!!!! Το μέλλον διαγράφεται υπέροχο!!!!:confused::confused::confused::confused:

Δε ζήτησε καμία τη γνώμη μου αλλά ως σχετικά παλιά θα την παραθέσω...

Είναι τόσα που θέλω να γράψω..... μου φαίνεται θα τα γράψω το πρωι γιατί τώρα είμαι πολύ σοκαρισμένη και συγχυσμένη για να τα γράψω....

Προκύπτει τελευταία στιγμή επαγγελματικό ταξίδι του συζύγου μου στο Καρπενήσι και μαθαίνουμε ότι μπορεί να πάρει και συνοδό μέλος μαζί του και τολμήσαμε και αφήσαμε το Γιάνναρο στη γιαγιά και στον παππού την Παρασκευή το πρωι (έτρεχα σα τρελή να ετοιμάσω τα πράγματά μας και του Γιάνναρου την Πέμπτη και δεν πρόλαβα να ξαναμπώ) και επιστρέψαμε μόλις χθες αργά και μετά από μια εξουθενωτική μέρα με το Γιανναρο μπαινω να διαβάσω τα νεάκια σας και όπως και η Irene βλέπω πολλές σελίδες και γουστάρω... αλλά όσο διαβάζω τόσο δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω...

Κι εχω τη χαρά μου να μοιραστώ μαζί σας το πρώτο μας δοντάκι που έσκασε μύτη σήμερα και έχω ξενερώσει τα μάλα!!!!! Μα είναι δυνατόν βρε rita_ki να φεύγεις από το cafe?!?!?!

Αυτά που λέω παραπάνω πως είμαστε βλαμμένες τα εννοώ!!!! Θα τα εξηγήσω όλα αύριο.... Αλλά να πω ότι αν δεν αλλάξουμε εμείς και δε δώσουμε στα παιδιά μας τα σωστά εφόδια να αντιμετωπίζουν καταστάσεις δεν πρόκειται να πάμε μπροστά οπως έλεγε κι ο παππούς μου....

Καληνυχτα και θα τα πουμε αυριο κοριτσάρες!!!

Andith μου χαίρομαι που είσαι καλά κούκλα μου!!!!!:)

Και fairymummy πραγματικά χαιρομαι που ξαναμπήκες και δείχνεις και κρατάς χαρακτήρα!!!

H7fep3.png

vkBmp3.png

4yGBp3.png

leo avrio na prostheso kai selino kai meta mprokolo i spanaki. eseis ta exete valei auta?

μπροκολο και κουνουπιδι μου ειπε σε μικρες ποσοτητες γιατι προκαλουν αερια...

καλησπερα!!

εμενα σπανακι μου εδωσε απο τον 7ο...

για πες βρε κοριτσακι ποιο γιουρτι της παιρνεις? δεν θελω να του δωσω παιδικο αν τρωει απο τα αλλα... ξεκιναμε κι εμεις σε λιγες μερες:wink:

sue κοριτσακι μου τι κανει το σπορακι σου?

ριτακι εννοειται πως σε θελουμε πισω αλλα για μενα κανε οπως νιωθεις καλυτερα....

andith καλα περνατε στην εξοχη???

Αννικο που χαθηκες βρε?

μονο εσυ σερβιρεις πρωινο!!!

τρεχεις με αυτη την δουλεια φανταζομαι.....................

douar με γεια το δοντακι...καιρο ειχαμε να σε δουμε!!

εμεις ακομα...

πολλες βροχερες καλημερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

kaigetai to stomaaaaaaaaaaxi mouuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

g@mo ta souvlakia pou efaga xthes vrady!

kalimera. o loukoumas koimithike arketa kala exthes, sto krevvati mas fysika. den exo to kouragio na ton pao sto krevvati tou. afiste pou mas aresei kiolas!!!

i mana mou omos fonazei kathe mera na ton pao sto krevvati tou.

re koritsia exo ginei mama kai akoma "fovamai" ti mama mou kai ti mama tou andra mou. skeftomai pos kano kati kai tha mas mallosoun kai gtetoia. kai tou leo min to poume auto (p.x oti fagame souvlakia, pigame sto gypedo otan eimoun ston 9o, oti o loukoumas koimatai mazi mas klp)

uDLqp1.png

Kalimera! Emeis xthes dyo h wra teleiwsame kai phra to ipad sto krebati na sas grapsw k shmera ksypnhsa me to ipad dipla mou k thn apanthsh grammenh alla xwris na thn exw steilei :tongue::tongue::tongue:

Opote apo xthes:

Ena grhgoro geia k apo mena :)

Twra teleiwsame me aravwnes k trapezia k koutoulaw....

Filakia stis xamenes pou epanhlthan! Thena k fairy trela gelia leme! Thena nomizw h mikrh sou exei arxisei na anaptysei epilektikh akoh :tongue:

Ki alla hthela na pw alla to ena mati exei hdh kleisei :tongue:

Oneira glyka :):)

-------------

K twra kanei trelh nystaaaaaa

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημέρα κοριτσια μου!Χαιρομαι που επανερχεται η ταξη σιγα σιγα στο cafe μας!!!!

Ριτακι σε θελουμε πισω!!!!!Μην μας αφηνεις!!!!!!

Fairy,χαιρομαι για σενα!Ο γιος σου ειναι φοβερος!Με το καλο η βαφτιση!

Πασχαλιτσα, ξεχασα να σου ευχηθω! Να σας ζησει ο Γιωργακης!!!!Να ειναι γερο και καλοτυχο παιδι!!!

Να σας πω τα νεα απο χτες.Ειδαμε το φασολακι μας και το ακουσαμε!!!Ηταν συγκηνιτικο!Μια χαρα μας βρηκε ο γιατρος!Ειμαι 7,3 εβδομαδων.Εχω ΠΗΤ 31/7.Μεσα στο καλοκαιρι...Δυσκολα θα ναι αλλα θα τα καταφερουμε....

Και το αλλο νεο το φοβερο ξερετε ποιο ειναι?Ειναι εγκυος και η αδερφή μου!!!!!Δυο εβδομαδες μικροτερη απο μενα!!!Ειναι το πρωτο της!Θα ναι πολυ ωραια που θα ζουμε μαζι τις εγκυμοσυνες μας!!!Ακομη δεν μπορω να το πιστεψω!!!!

Ο Μαρινακος μου ειναι μια χαρα.Ξεκινησαμε καροτο-κολοκυθι προχθες, αλλα τα εκανε εμετο...Και χτες του προσθεσαμε πατατα-σελινο και τα εφαγε.Απο αυριο θα φαει και κοτοπουλο.

Σας φιλω για την ωρα!

Καλημερες!!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

mpravo suedaki!

einai polu oraio na einai 2 aderfes mazi se autin tin katastasi an k agxotiko. emas ta morakia mas exoun 42 meres diafora.

to mono asximo einai pos ta morakia den exoun telika oli tin prosoxi pou tha eixan an itan mona tous. dld egina mama kai sto kapaki theia apo tin aderfi mou. den exo xarei toso tin korakla tis! omos skeftomai pos ta xaderfakia tha einai mia ilikia k tha paizoun mazi k trelenomai!

uDLqp1.png

re koritsia tora pou lete gia vaftiseis eseis kanate meta trapezi?pou poso klp.

oses den exete vaftisei akoma to exete koitaxei ti paizei? ta oikonomika mas den einai k ta kalutera alla den mas aresoun k oi mizeries kai exo pelagosei ligo. vevaia gia vaftisi argoume akoma!!

o andras mou leei kamia fora na to kanoume kapou konta kai meta caternig sto spiti. exoume megalo saloni me liga epipla! emena den mou aresei

psinomai gia ektos athinon kapou konta alla k fthina! pos tha ginei den xero. tora evlepa gia eretria alla den xero ti times paizoun. fiary esei pou eisai apo evoia ti les? ti times paizoun. mporo na vro kati oikonomiko stin evoia gia septemvri??

ναι εμεις θα κανουμε τραπεζι :)

στη Χαλκιδα, 13 ευρω το ατομο...καλα δεν ειναι? θα εχουμε 50 ατομα

να κανω μια ερωτηση στισ μανουλες που εχουν ξεκινησει κρεατοσουπες ποσο κρεας βαζουν ανα μεριδα?? γιαουρτακι καμια??

κ εμεις 70-100γρ κρεατακι κ γιαουρτακι επισης τρωμε κανονικα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...