Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχχαχα αντε καλε...απλα ειχε αλλου το μυαλο της

εμενα ο δικος μου ολο με κανει μα σημερα κ βεντουζαρει κ με σαλιωνει....ασε...χρειαστηκε να τον μπανιαρισω 3 φορες σε 4 ωρες....ε την τριτη φορα δεν αντεξα να γεμισω τη μπανιερα του κ τον εβαλα να κατσει στη δικη μας...μην τυχον κ κουνηθεις του λεω αχαχαχχαα κ καθοτανε εκει κ κιχ δεν εβγαλε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κ εμενα το κανει αυτο ειναι το μονο,να φανταστεισ ακομα να γιρισει στη κουνια εγω παω κ του αλλαζω θεση:mrgreen::mrgreen: αλλα το μμμμαα το κανει κ με κανει κ σαλια κ οτι αλο εχει φαει πριν:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γιατι τον επλυνεσ τοσεσ φορεσ καλε?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εχεσε με εναν μοναδικο τροπο που βγηκαν ολα απ εξω κ γεμισε κτ ο κρεβατι μας που τον ειχα εκει για να σιδερωσω

μετα εφαγε το φαι του κ πηγε παντου...κεφαλι....ποδια...αυτια...παντου σου λεω

μετα λεω θες ενα μπισκοτακι που σου εφτιαξα...τι το θελα η μαυρομοιρη χαχαχαχαχαχα

αμα συνεχισει ετσι οταν γερασει δεν θα παει απο πεσιμο αλλα απο χεσιμο

αχαχαχαχα το αμοιρο υποφερει κ εσυ τον κοροιδευεισ:mrgreen: κ εγω μαζι:tongue:

εισαι ετοιμη για τη βαφτυση τι θα φορεσεισ? νουνοσ πιοσ ειναι?

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αχαχαχαχ οι ερωτησεις σου με πεθαινουνε...δεν σας εχω πει τι εχει παιξει με τα ρουχα μου ε!!! χιχιχιχιχι

λοιπον νουνος ειναι ενας καλος μας φιλος απο Βεροια

τα ρουχα τωρα

τα βαφτισια ειναι Κυριακη μεσημερι κ εχουμε 50 ατομα καλεσμενα...φιλοι καλοι κ στενοι συγγενεις

οποτε δεν ηθελα κατι πολυ φανταχτερο

αλλα ηθελα κατι σικατο

παιρνω ενα φορεμα πολυυυ ωραιο

μαυρο, το πανω μερος με λαιμο φαρδυ βελουδο μαυρο κ απο τη μεση ανοιγε σε αλφα γραμμη σε ενα ωραιο υφασματακι

το κοιταζα καθε μερα...δεν μου καθοτανε...λεω πολυ αμπιγιε

το γυρισα πισω

λεω θα ντυθω απλα

αγοραζω μια φουστα κ ενα μπλουζακι

το σκεφτομουνα εδω κ 2 βδομαδες κ λεω παραειναι απλο τωρα

τελικα σημερα πηρα ενα αλλο φορεμα που απ οτι φαινεται αυτο θα το κρατησω κ θα το φορεσω αχαχαχαχαχα

ουτε με το νυφικο δεν ειχα κανει ετσι...σε μιση ωρα το ειχα βρε

Διαφημίσεις

μην κανεισ δευτερο παιδι ειδι με κουρασεσ:mrgreen::mrgreen:

κ του γιωργη τι θα βαλεισ? μπομπονιερεσ τι εχετε?στη βεροια θα τα κανεισ κ δεν μεκαλεσε εμενα?:mrgreen:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλεεεε ποια Βεροιαααα...απο εκει ειναι κ μενει το παληκαρι...στη πολη μας θα γινουν

τωρα στον μικρο θα του βαλω ενα φορμακι πλεχτο που εχω...πολυ ομορφο λευκο

οι μπομπο μας ειναι βαλιτσουλες ταξιδιου..τα προσκλητηρια αν θυμασαι εισητηρια αεροπλανου κ θα εχουμε κ αεροπλανακια διακοσμητικα στο τραπεζι

πεσ στον νονο να κανει γυμναστικη καθε πρωι με βαρακια δεκακιλα για να συνηθισει μεχρι τα βαφτισια:mrgreen:.

τα προσκλια τα θυμαμαι τισ μπομπο οχι θα ειναι πολυ ομορφα να μασ δειξεισ φοτο μετα:-D

παω να την πεσω αυριο παω για εμβολιο κ μετα λιγα ψωνια τα λεμε

καλυνυχτα ,εσυ θα μηνεισ μεσα? ξεχασα εισαι κ μια ωρα πισω ε?:rolleyes:

(δεν ενοω στο μυαλο :mrgreen: μη παρεξηγηθω:mrgreen:)

καλη νυχτα κοριτσια

Ρ Ι Τ Α σαγαπωωωωωωωωωωωωω

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλα το μυαλο μου ειαι γνωστο οτι περα βοσκει αχαχαχα

2 ωρες πισω ειμαστε ...οποτε πολυ νωρις για να κοιμηθω...εχω κ τον συζυξ αρρωστο κ ειναι χειροτερος απο τον Γιωργακη μου αχαχαχαχαχααχ

καλη ξεκουραση

kano san na min upirxe i xtesuni nuxta mias k theoro pos einai to kalutero.

loipon o mpempikos exthes plantaxe sto klama xafnika tin ora pou koimotan. mia ora kaname na ton suneferoume k na xanakoimithei. o andras mou leei pos etsi kanei otan leipo (to proto vradu kathe fora)

simera mas peire kai i giagia autin tin kounia pou sas eixa pei kai tou arese polu!!! kapoia stigmi tha valo foto. fovamai mipos omos den einai kai oti kalitero dedomeno tou oti o dikos mou akoma den kathetai .

Rita pos ta pate me ti strata ? tou aresei ?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

;) Γιωργακη τον ειπαμε...αλλος ενας στην παρεα!

ολα καλα πηγαν απλα εκλαιγε σε σχεδον ολο το μυστηριο (οπως τα περισσοτερα βεβαια) και πολυ στενοχωρηθηκα...

τα βαφτιστικα του ηταν μεγαλα γιατι ηταν για 12 μηνων αλλα τουλαχιστον θα τα φορεσει αρκετα...μπορει και το Πασχα...

ηταν πολυ ωραια σε καφε αποχρωσεις...

αυτα!!!

σημερα καναμε εμβολιο,ελπιζω να μην κανει παρενεργειες οπως την αλλη φορα...

νατασσα την κουνια την εχει και το βαφτιστηρι μας...

οταν λες δεν καθεται τι εννοεις? τον βαζεις καθιστο και πεφτει?

στο πατωμα πχ???

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

re koritsia tora pou lete gia vaftiseis eseis kanate meta trapezi?pou poso klp.

oses den exete vaftisei akoma to exete koitaxei ti paizei? ta oikonomika mas den einai k ta kalutera alla den mas aresoun k oi mizeries kai exo pelagosei ligo. vevaia gia vaftisi argoume akoma!!

edo oute onoma den exoume apofasisei akoma...gia olous einai akoma o loukoumos! mexri kai i anipsia mou pou einai 2 etsi ton apokalei!!! polu gelio

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...