Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικά στα μωρουλίνια σας Θένα μου και Georgina μου.

Επίσης να πω κι εγώ ότι κατά καιρούς κι εγώ "χάνομαι" λόγω έλλειψης χρόνου ή άλλων προβλημάτων αλλά πάντα χαίρομαι να σας διαβάζω και να νιώθω μέλος της παρέας αυτής και θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ αν τη χαλάσουμε.

Ριτάκι και fairy σκεφτείτε και τα παιδάκια μας που κάνουν παρέα από τις κοιλίτσες μας ακόμα ... Η Μελίνα πάντως θέλει τους Γιωργάδες σας για φίλους της πως να το κάνουμε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικα στα αρρωστα μωρακια...

εμεις σημερα παμε για εμβολιο και μετρηση....

θα μας δωσει και νεες οδηγιες για τροφες!!!

σημερα εφαγε πατατα+καροτο+κολοκυθι...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

άντε pasxalitsa v μου να μας πεις τα νέα σας!

Τέλος με αφορμή όσα ειπώθηκαν και επειδή είμαστε κοπέλες άγνωστες καταρχήν μεταξύ μας , διαφορετικών ηλικιών και βιώνουμε διαφορετικές καταστάσεις (πχ κάποιες έχουμε 1 κάποιες 2 και κάποιες 3 παιδάκια ή κάποιες δουλεύουν κάποιες όχι, κάποιες έχουν βοήθεια από συζύγους , γονείς , πεθερικά κτλ κάποιες όχι κτλ κτλ) πρέπει να θυμηθούμε ότι αυτό που μας ένωσε εδώ και συνεχίζει να είναι ο συνδετικός μας κρίκος είναι η εγκυμοσύνη που βιώσαμε και τα παιδάκια μας και η αγάπη και οι ανησυχίες μας για αυτά. Εγώ ζητάω συγνώμη αν έχω πει κάτι που έχει προσβάλει άθελα μου κάποια και προτείνω ενόψει και της πρωτοχρονιάς που πλησιάζει να κάνουμε μια νέα αρχή κρατώντας όλα τα καλά !

ΜΑΓΙΟΠΑΙΔΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΑ!

Με έπιασε το επαναστατικό μου φαίνεται!χαχαχα!

καλησπερα κοριτσια,

εγω καινουργια ειμαι εδω...δεν εχω να παρω θεση!!

μονο να πω οτι η παρεα σας μου φαινοταν παρα πολυ ομορφη-κι ακομη ομορφη ειναι παρα τις αναταραξεις-κι οτι δεν πρεπει να αφηνετε μικροπαρεξηγησεις να σας χαλανε!!

Κατα τα αλλα...κι εμεις σημερα φαγαμε τα φρουτακια μας(τελικα γουστρει αβοκαντο),την χορτοσουπα μας με μπροκολακι και το βραδακι το γιαουρτακι μας γιατι θα λειπω κι ο μπαμπας αδυνατει να φτιαξει ο,τιδηποτε αλλο!!!

Παραλληλα βραζω και μια κατσαρολαρα βραστο μοσχαρακι για να φυλαξω τον ζωμο κι ετσι αυριο θα εχουμε μοσχαρι και ρυζακι για μεσημεριανο!!

3χmama,εκει στη Γερμανια πηγατε για 5ετια???Ποσα χρονια εχετε ηδη???Ειστε και οι δυο καθηγητες φανταζομαι,ετσι??Αν επιτρεπεται εξακολουθουν οι μισθοι να ειναι επι 2 η εγιναν και εκει τρελλες περικοπες???

Κατα τα αλλα...κι εμεις σημερα φαγαμε τα φρουτακια μας(τελικα γουστρει αβοκαντο),

θα ρωτησω κι εγω σημερα για αβοκαντο και βρωμη...

για να δουμε..................

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

marsolan πηρα κ εγω αβοκαντο αλλα δεν καταλαβαινω αν ειναι γινιμενο η οχι:tongue: εκοψα ενα κ ηταν κακια πικρα κ δεν του το εδωσα εσυ πωσ το εκανεσ?

σημρα του εφτιαξα φασολακια πατατα καροτο κ κιμα με λιγο φρεσκια ντοματα κ το πελεκισε αλλα τα φρουτα εχει λιγεσ μερεσ δεν τα θελει καθολου,ολη μερα γενικα κλαιει κ μονο αγκαλια σταματαει αντε κ λιγο με τα μεγαλα αμα τον απασχολουν.για το ματακι του θα δουμε πωσ θα παει:roll:

andith μεγια το δοντακι τα πρωτα 2 βγαινουν σχεδον παντα μαζι με λιγεσ μερεσ διαφορα αλλα μετα δεν ξερεισ ποτε θα βγουν τα αλλα:rolleyes:

σημερα θα παμε με το γιωργο πρωτη φορα κολυμβιτηριο κ ειμαι ενθουσιασμενη,μασ πηρε τηλ.ο δασκαλοσ το πρωι,ειχε χαλασει η πισινα περσυ κ τωρα την εφτιαξαν κ λεμε να αρχισουμε αν κ εξω εχει 2 βαθμουσ:confused: ελπιζω να μην την πατησουμε αυτα φιλιαπαω να ετιμαστουμε

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

thena,το αβοκαντο λογικα το πηρες και δεν ηταν ωριμο-αστο λιγες μερες μαζι με μηλα...ειναι ωριμο οταν γινεται μαλακο,να ζουλιεται και να το νιωθεις στο χερι σου.Τοτε η σαρκα μεσα ειναι κιτρινωπη..

η γευση του οταν ειναι ωριμο ειναι βουτυρατη-μην φανταστεις γλυκια-ουδετερη και επισης πολτοποιειται με πιρουνι ευκολα!

επισης ακριβως επειδη ειναι ουδετερο μπορεις να δεσεις και χορτοσουπα με αυτο!

'Babies' Trailer HD

http://www.youtube.com/watch?v=NBCNgnaFVI8

For info on 'Babies' visit: http://www.hollywood.com

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ Κ ΑΧΙ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ!!!!

βρε κοριτσια που θα την βρω αυτη την ταινια να την δω???

την ψαχνω πολυυυυυυυυυυυυυυυ καιρο :roll:

τα Μαγιόπαιδα

Σημερα θα παω στο γιατρο για να δω το νεο μας φασολακι!

Με το καλό Sue μου εύχομαι να πάνε όλα καλά και γρήγορα να κρατήσεις στην αγκαλιά σου και άλλο ένα μωράκι!

pasxalitsa να σου ζήσει ο νεοφώτιστος και να είναι πάντα καλότυχος και υγιής! Για πες για την βάφτιση και το όνομα του ποιο είναι αν θες το λες βέβαια.

GeorginaSantorini περατικά σας εύχομαι και όλα να πάνε καλά από εδώ και πέρα όχι άλλες στεναχώριες μόνο χαρές

Διαφημίσεις

εμεις την κυριακη ειχαμε παει στο ξαδερφακι μας 11 μηνων οπως ειχα πει και αν κ δεν φαινοταν ναχει τπτ μας κολλησε μαλλον (καποιος μεσα στο σπιτι τουλαχιστον) μια ιωσουλα και 2η μερα σημερα εχουμε ξεροβηχα..μην φανταστειτε πολυ αλλα αρκετο για να καταλαβω οτι κατι τρεχει....μας ειπε ο παιδιατρος να περιμενουμε κ να προσεχω για πυρετο ή καποιου ειδους διαφορετικη αντιδραση...και μαζι με το δοντακι το 2ο που μας ταλαιπωρει λιγακι...το λυπαμαι το παιδι μου...τρωει συνεχεια τα χειλη της ,ειναι λιγο ανησυχη και δεν ειναι το γλυκο κ χαμογελαστο παιδι μου...ποναει και θελει σχεδον συνεχεια τη μα-μα της....αχχχχχχχχχ

απο ορεξη πεσμενη σημερα παλι(χτες εφαγε τρελα) και αυτο δεν αρεσε στον γιατρο,τωρα το βραδυνο γαλα δεν ηπιε πολυ,να δουμε αν θα πεινασει πιο πολυ αργοτερα...ευελπιστω....

θενα μου κανει εντυπωση για τη πικρα του αβοκαντο που λες...ασχετα με τη γευση ,ηταν μαλακο μεσα??σαν βουτυρο που ειπε κ η μαρσολαν....ελιωνε με το χερι σου??τοτε ηταν καλο...δεν χρειαζεται ναχει κιτρινωπο χρωμα ,αρκει να μην ειναι μαυρο...σαν ναχει σαπισει,ενα πραμα...αυτα προσεχε μονο...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

οχι νεταρια ηταν σκληρο αγουρο:roll:

πασχαλιτσα πεσ μασ λεπτομεριεσ αν θεσ πωσ τον βγαλατε?:-D για πια ταινια λεσ?

εμεισ αυριο εχουμε εμβολιο ευκερια να δουν κ το ματακι του ειναι χαλια:(

ευτυχωσ σημερα του γιωργου του αρεσε το κολυμβητηριο κ αυριο θα του παρω μπουρνουζι που θελουν ,χαμοσ γινοταν πολλα παιδακια κ εξω ενα κρυο τσουχτερο ηρθε κ η Δαναη μαζι μασ εκλεγε για να την παρουμε,κ εκει που αλλαζα το γιωργο στα αποδυτηρια γιριζω κ βλεπω τη Δαναη ειχε βγαλει παπουτσια κ καλτσεσ ετοιμη για βουτα ηταν:mrgreen::mrgreen::mrgreen: κ φυσικα τησ εκοψα τη φορα γιατι ειναι μικρη ακομα!

μαλον εχει κ προβλημα βρε κοριτσια δεν ακουει καλα μου φαινεται:roll::mrgreen: γελαω γιατι αλλα τισ λεω αλλα απανταει αλλα μπορει κ να με κοροιδευει κ με εχει μπερδεψει ,τωρα τησ ψυθιριζα στο κρεβατη κ αυτη τραγουδαγε :mrgreen::roll:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Thena θα με πεθανεις βραδυατικα αχαχαχαχαχαχχααχαχ

ακου δεν ακουει η μικρη!!!! αχαχαχαχαχαχαχχα

βρε σε δουλευειιιι ψιλο γαζιιιιιι

αχαχχαχαχαχαχχα

καλησπερες!!!!!!!

ναι βρε σουλεω,τι ρωταω ψυθιριστα ποια πριγκιπισασ ειναι πιο ωραια κ αυτη μου ελεγε τη φαιδρα τη φιλη τησ στο σχολειο ,δεν ακουσε τη λεξη πριγκιπισσα:cool:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...