Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

sue αντε κοπελα μου στου αυγουστου το καφε γιατι εδω κλεινω φωτα μου φαινεται:roll:

μηπωσ αν κατεβασω τισ τιμεσ στον καφε ξαναρθετε?

ουφ κανει μοναξια εδω μεσα:(:(:(

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

sue αντε κοπελα μου στου αυγουστου το καφε γιατι εδω κλεινω φωτα μου φαινεται:roll:

ξερεις οτι δουλευω σερβιτορα σε καφε στην καλντερα?? λοιπον τωρα θα σερβιρω κ εδω καφε ως ποθ να γεμησει ξανα το μαγαζακι!!!! αλλοι δεν εχουν δουλεια κ εγω θα χτυπαω διπλοβαρδιες χιχιχι!!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Αν ερημωσει τελειως εδω τι θα κανω, θα φυγω, θα παω στου Ιουλιου το cafe (οχι του Αυγουστου, δεν τα υπολογισες καλα:tongue:)....

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

αχ βρε georgina ποσο με καταλαβαινεις...ακριβως στο μυαλο σου εισαι...αλλα εγω ειπα να μην πω τπτ αλλο και παρεξηγηθω και αλλο.....καθε φραση σου με αντιπροσωπευει..και οπως ειπε καποια ψυχη χτες..ΞΥΔΙ!!!...

κατα τα αλλα πηγαμε τη βολτα μας και φαγαμε τα φρουτακια μας στον πεζοδρομο κοντα στο σπιτι μας,παλι με το σουπερ κουταλακι του εσπρεσσο ως βοηθεια...κοιμηθηκαμε κιολας...κοιταξα και για ταξιδι για βιεννη ,βερολινο ή και πραγα για φλεβαρη που εχουμε επετειο....νομιζω μεχρι τοτε θαχουμε καταφερει να χουμε 5 ευρω στην ακρη για ενα 5ημερο ταξιδακι...3xmamma ποσο παει το μαλλι για ελλαδα-βερολινο????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

η σαντορινη ειναι το αγαπημενο μου νησι και δεν εχω παει ακομα με τον αντρα μου...δεν ειναι κριμα???θα σου ερθουμε φετος ομως..μου τοχει υποσχεθει ο μακουλης μου....

αγαπαω σαντορινη!!!!!

μπαινω μονο κ μονο επιεδη εχω ανταλαξει καποια μηνυματα με την γεωργια απτην σαντορινη κ μου εξηγησε οτι ενιωσε προσβεβλημενη.

της εχω στειλει κ μηνυμα αλλα θελω να το πω κ εδω οτι της ζηταω συγνωμη αν κατι ειπα η εκανα κ ενιωσε ετσι .

δεν εχω διαβασει τιποτα απολα οσα εχετε γραψει κ δεν θελω να διαβασω κιολας

θα σας παρακαλουσα θερμα ολες να λΗΞΕΙ το θεμα εδω

το αν θα μπαινει κ ποια θα μπαινει στο καφε ειναι προσωπικο θεμα της καθεμιας μας .

ειναι δικη μου αποφαση να μην ξαναμπω

απο κει κ περα καντε οτι νομιζετε κ οσο θελετε σχολιαστε η αναμασηστε το θεμα `

88M1p3.pngycQap3.png

ξερεις οτι δουλευω σερβιτορα σε καφε στην καλντερα?? λοιπον τωρα θα σερβιρω κ εδω καφε ως ποθ να γεμησει ξανα το μαγαζακι!!!! αλλοι δεν εχουν δουλεια κ εγω θα χτυπαω διπλοβαρδιες χιχιχι!!!!

θα σε καταγγειλω για διπλοθεσιτη:tongue:

ο μικροσ εχει 2 μερεσ ολο τσιμπλα το ενα ματι κ ειναι πιο κλειστο απο το αλλο πηρα τη γιατρο κ πηρα κολλυριο ελπιζω να μην χειροτερεψει:(

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

θα σε καταγγειλω για διπλοθεσιτη:tongue:

ο μικροσ εχει 2 μερεσ ολο τσιμπλα το ενα ματι κ ειναι πιο κλειστο απο το αλλο πηρα τη γιατρο κ πηρα κολλυριο ελπιζω να μην χειροτερεψει:(

το ξερω αυτο το προβλημα ειναι πολυ σπαστικο

!!! το καθαριζεις κ με χαμομηλι??? να ειναι ολα περαστικα!!!

εγω εκτος τον πυρετο του νικολα εχω κ τον καλο με εμετους κ διαροιες!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

η σαντορινη ειναι το αγαπημενο μου νησι και δεν εχω παει ακομα με τον αντρα μου...δεν ειναι κριμα???θα σου ερθουμε φετος ομως..μου τοχει υποσχεθει ο μακουλης μου....

αγαπαω σαντορινη!!!!!

ωραια οποτε θες να τα πουμε κ απο κοντα!!!! οσο για τα αλλα προσπαθησε να τα βρειτε με τη ριτα κ οχι εδω καλυτερα prive. συγνωμη που σου λεω τι να κανεις αλλα εχω στεναχωρηθει πραγματικα

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Διαφημίσεις

το τηλ μου υπαρχει....ειναι που δεν γνωριζομαστε απο κοντα προφανως ,γιατι τοτε θα με εψαχνε αυτη η ψυχη να μιλησουμε....μεχρι τοτε,εγω για να διευκολυνω καταστασεις εφυγα οικειοθελως απο χτες απο τις μαγιομαναδες του fb.......θα τα λεμε απο εδω,με οποια θελει....παω για χουζουρεμα....

θενα...για δοκιμασε με χαμομηλακι ενδιαμεσα απο κολλυριο....στανταρ ιατρικο....

georgina περαστικα και στα δυο τα μικρα..........

Καλημερα κοριτσια...

Λυπαμαι με ολα αυτα που διαβασα...

Θεωρω κι εγω οτι ειμαστε μια χαλαρη παρεα που βοηθαμε η μια την αλλη να ξεφευγει απο την καθημερινοτητα και τα προβληματα και οχι να δημιουργουμε περισσοτερα μεταξυ μας. Προσωπικα δεν μου αρεσει να συμμετεχω σε κοντρες και αντιπαραθεσεις ποσο μαλλον οταν προκειται για γραπτο λογο, οπου ολα μπορει να παρεξηγηθουν ευκολοτερα.

Ελπιζω να βρουμε συντομα την παλια μας καλη διαθεση!

Να ειστε ολες καλα!

Σημερα θα παω στο γιατρο για να δω το νεο μας φασολακι!

Φιλια!

Συμφωνώ απόλυτα!

Καλημερα κοριτσια...

Λυπαμαι με ολα αυτα που διαβασα...

Θεωρω κι εγω οτι ειμαστε μια χαλαρη παρεα που βοηθαμε η μια την αλλη να ξεφευγει απο την καθημερινοτητα και τα προβληματα και οχι να δημιουργουμε περισσοτερα μεταξυ μας. Προσωπικα δεν μου αρεσει να συμμετεχω σε κοντρες και αντιπαραθεσεις ποσο μαλλον οταν προκειται για γραπτο λογο, οπου ολα μπορει να παρεξηγηθουν ευκολοτερα.

Ελπιζω να βρουμε συντομα την παλια μας καλη διαθεση!

Να ειστε ολες καλα!

Σημερα θα παω στο γιατρο για να δω το νεο μας φασολακι!

Φιλια!

Συμφωνώ απόλυτα!

Περιμένουμε νέα σου sue!

kalimera!

mpika meta apo toses meres na do ti kanete k eida oti tsakoneste!

na po oti theoro ti nektaria ypervoliki,siga min ti fagane kiolas ti kopela apopseis antallaksane antistoixa theoro k tin antidrasi tis fairys ligo upervoliki!

fairy k rita elpizo na ksanampite!

emeis eimaste kupro!k vgalame ta 2 kato dontakia mas eutuxos xvris idiaiteri gkrinia!!

Καλώς την !!!

Μας έλειψες πολύ πολύ πολύ !!!

Με γεια τα δοντάκια σας! εμείς ακόμα φαφούτες!

Kalimera....

Fairy (kai rita) pragmatika den katalabainw giati niwsate anepithimites k lypamai para poly an pisteyete oti h diafwnia me ena h dyo atoma aksizei na afhsete thn parea....

Georgina ti na pw, egw oute kan th thymomoun thn "pareksigisi"....

Perastika sas kopela mou k kali dinami.

Koritsia ti prepei na kanoume/poume gia na allaksete gnwmh? Oi pareksigisis einai gia na lynontai!

Συμφωνώ και μαζί σου -όχι δεν το κάνω για να μην παρεξηγηθώ χαχαχα -απλά με αντιπροσωπεύουν αυτά που λες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...