Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

η μαια μου μου ειπε πως μπορω να γεννησω οπως θελω, να κανω βολτες στο δωματιο, να ξαπλωσω, να καθισω να ειμαι σε βαθυ καθισμα, πανω σε μπαλες σουηδικης ...τελοσπαντων σε οτι νομιζω οτι νιωθω καλυτερα...

στο επομενο μαθημα θα μου πει λεπτομερειες και θα μου δειξει στασεις!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παλι με οτιδηποτε εχει να κανει με πραγματα του εμποριου τα παιρνω ασχημα :-D:-Dοπως πολυ σωστα ειπες τα ιδια εγιναν κ στο γαμο..κ τοτε φυσικα δεν με πιασανε κοροιδο-τουλαχιστον απο οσο νομιζω...αλλα πληρωσα πολυ λιγα λεφτα κ δεν πεταξα λεφτα σε πραγματα που θα πηγαιναν χαμενα..εκανα πολλες περικοπες. κ τωρα με το μωρο καπως ετσι νιωθω. μουα ρεσουν τα λιτα, απλα πραγματα, να ειναι οικονομικα, να μου κανουν τη δουλεια μου κ μετα απο 2-3 χρονια να μη λυπηθω να τα πεταξω η να τα χαρισω, η ακομα κ να τα πουλησω. εκει που ειμαι ιδιαιτερα αυστηρη ειναι με τις κρεμες κ αυτα του εμποριου. πχ sudocream εχει φαει Χ:mrgreen: οτιδηποτε εχει μεσα παραφινη...η μαια μας ειπε πως κρεμα για συγκαμα δε χρειαζεται εαν το πλενεις το μωρο σου σε καθε αλλαγμα. εαν χρειαστει ομως κρεμα μονο bebanthen.

τα πραγματα εχουν προχωρησει πολυ κ δεν ειναι οτι γυρναμε στα παλιακα...απλα οσες ερευνες κ να γινουν ολα θα γυρισουν στο οτι η φυση ξερει . εμεις πχ δε γενναμε στο κρεβατι ανασκελα με τα ποδια πανω οπως στην Ελλαδα...μπορεις να περπατας οσο εχεις συσπασεις κ στο τελος μπορεις να γεννησεις σε οποια σταση θες. γενικα καταλαβαινω οτι φρικαρω το κοσμο...:rolleyes::-D αλλα για εμενα σε πολλα πραγματα η φυση με εχει πεισει...κ αφου αυτο το κανουν οι γυναικες για δισσεκατομυρια χρονια ειμαι σιγουρη πως κ εμεις δεν θα εχουμε προβλημα...ειδικα στο εξωτερικο παντως πρωθειται πολυ το να ακουμε τη φυση...τα λεω στους δικους μου αυτα κ ενθουσιαζοντε! δε το περιμενα

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και γι'αυτό έχω αποφασίσει να είμαι cool και να μην χρησιμοποιώ προϊόντα που έχουν διάφορα συστατικά που δεν θα έπρεπε (paraben, peg, parfum, κλπ). Με τι θα πλένεις το μωρό?

Σχετικά με τη Sudocream και γω σκέφτομαι να μη βάζω τπτ στην αρχή αν δεν συγκαίγεται. Έχω πάρει βαλσαμέλαιο και μια κρέμα Bepanthol, αλλά όχι αυτή που είναι για συγκάματα. Εσύ για ποια Bepanthol λες?

uDLqp1.png

Εγώ μετά τα μαθήματα ψυχοπροφυλακτικής ήμουν αποφασισμένη να πάω στο νοσοκομείο (στο Αρεταίειο γεννάω) όταν οι πόνοι είναι ανα 5λεπτο για να μην είμαι συνέχεια ξαπλωμένη, επειδή δε θα είναι και ότι ποιο βολικό ούτε βοηθητικό για τον τοκετό. Όμως ο γιατρός την προηγούμενη εβδομάδα μου είπε να πάω όσο νωρίτερα μπορώ. Και μάλιστα χαλάστηκα γιατί σκέφτομαι ότι αν είμαι συνέχεια ξαπλωμένη και μόνη (χωρίς τον άνδρα μου) για ώρες θα φρικάρω! Μετά του είπα ότι δε θέλω να ξεκινήσω με επισκληρίδιο για να δω αν αντέχω και με αποπήρε λίγο ότι αν μετά θέλω μπορεί να αργήσει γιατί ο αναισθησιολόγος θα έχει και άλλες γυναίκες. Μετά του είπα για τα μαθήματα και μου είπε δεν υπάρχει ανώδυνος τοκετός, είναι επώδυνος. Και αυτό μου την έδωσε γιατί σε μια γυναίκα που μπαίνει στο μήνα της δεν της λες τέτοιες κουβέντες. Γενικά είναι πολύ καλός γιατρός αλλά την τελευταία φορά με εκνεύρισε και όρχησα να κλαίω μετά από τα νεύρα και να σκέφτομαι ότι δεν θέλω να γεννήσω έτσι.

Θα τηλεφωνήσω και στο νοσοκομείο να ρωτήσω ποιά είναι η πολιτική τους σε σχέση με τη γέννα και την ώρα προσέλευσης. Δλδ αν πας νωρίς αλλά σε αφήνουν να περπατάς και να είσαι με τους δικούς σου τότε αλλάζει.

uDLqp1.png

Κορίτσια η frezyderm εκτός του ακριβού είναι κ αποπνικτικές λόγο μυρωδιάς δεν αντέχονται . εγώ τα παιδιά τα έπλενα με το φισαν το είχαν κ στην κλινική .

Ο ομφαλός δεν θέλει νερό μόνο οινόπνευμα σε βαμβάκι για να ξεραθεί κ να κλείσει .

Τα ματάκια τα πλένουμε με φυσιολογικό ορό σε βαμβάκι όπως κ τις μυτούλες

Όσο για τα μωρομαντιλα υποτίθεται δεν κάνει δεν θα πάρεις ότι να ναι όμως εμένα ποτέ δεν έπαθαν τίποτα από θέμα ουρολοιμώξεις , ποτέ άσε που εκτός ότι δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικοί κ γίνουν ευαίσθητα αν πάρουμε κ το θέμα της πάνας από τι είναι φτιαγμένες τότε πρέπει να τα κόψουμε όλα .

http://whispering-planet.blogspot.com/2008/03/blog-post_4396.html

Α σας είπα ότι μου ήρθαν οι πάνες που παρήγγειλα , ναι τις πήρα τελικά για δοκιμή κ εκ πρώτης όψεως μια χαρά τις βλέπω

Natasa133 όταν έρθουν οι πόνοι θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα κ πολλά θέλω .

Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα κ μη βάζεις καλούπια αυτά τα πράγματα πάντα σε βρίσκουν απροετοίμαστο όσο κ να θες να το προετοιμάσεις;)

post-23500-14825440085385_thumb.jpg

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Κ για επισκληριδιο κ για το αν θα είσαι με τους δικούς σου για το πότε θα πας αν θα περπατάς κ όλα αυτά .

Δεν το λέω από κακια απλά δεν ξέρεις ποτέ που θα σε βρουν οι πόνοι κ πως!

Εκείνη τι στιγμή δεν θέλεις τίποτα αλλά κ τα πάντα εγώ παρακάλαγα να μου κάνει καισαρική ενώ δεν ήθελα με τίποτα πριν έρθουν οι πόνοι. Βέβαια δεν μου έκανε κ δεν το μετάνιωσα αλλά όταν έχεις αφόρητους κ πολύωρους πόνους θέλεις να πεθάνεις κυριολεκτικά . όταν πήγα στη κλινική πήγα με ραντεβού κ στα δυο παιδιά μου γιατί είχαν περάσει οι μέρες μου. Στο πρώτο μου έκανα όλο βόλτες όλη μέρα μεσα στο νοσοκομειο μπας κ γεννήσω μέχρι που τα παιξα κουράστηκα κ δεν μπορούσα να σπρώξω τα μεσάνυχτα που μου ήρθαν οι πόνοι από την κούραση της ημέρας.

Στο δεύτερο πήγα ξάπλωσα κ όλη μέρα κοιμόμουν μέχρι να μου βάλουν πόνους κ να με πιάσουν, ήμουν ξεκούραστη κ γέννησα πιο γρήγορα (όχι πιο ανώδυνα όμως)

Είχα τον άντρα μου δίπλα μου στην αρχή αλλά λίγο πριν τον τοκετό δεν με ένοιαζε αν ήταν η όχι αφού δεν μπορούσε να βοηθήσει πουθενά .

Αυτό ήθελα να σου πω πριν αλλά με λιγότερα λόγια γιατί αν σε πιάσουν στην κλινική οι πόνοι την ώρα που πας ανέμελη για μια απλή εξέταση στο γιατρό σου τι θα κάνεις θα του πεις περίμενε να έρθει ο άντρας μου κ μετά γεννάμε :mrgreen: :mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και γι'αυτό έχω αποφασίσει να είμαι cool και να μην χρησιμοποιώ προϊόντα που έχουν διάφορα συστατικά που δεν θα έπρεπε (paraben, peg, parfum, κλπ). Με τι θα πλένεις το μωρό?

Σχετικά με τη Sudocream και γω σκέφτομαι να μη βάζω τπτ στην αρχή αν δεν συγκαίγεται. Έχω πάρει βαλσαμέλαιο και μια κρέμα Bepanthol, αλλά όχι αυτή που είναι για συγκάματα. Εσύ για ποια Bepanthol λες?

υπαρχει στο τμημα με τα παιδικα εδω η bebanthen που ειναι για συγκαματα...τωρα δε ξερω να σε κατατοπισω για την Ελλαδα

εγω στη Τhena τα εχω ξαναπει για την επισκληριδιο :mrgreen::mrgreen: ο πονος αντεχεται,,,εκτος πια αν γεννας επι 30 ωρες που τοτε σου τη δινει κ ο γιατρος γιατι πλεον δεν εχεις κουραγιο....αν ανατρεξεις νατασα στις προηγουμενες σελιδες θα δεις κ αλλους τροπους που αναφερω

Νεκταρια, ναι η γεννα πανω κατω ειναι ιδια...κ χαιρομαι να ακουω οτι μπορειτε να γεννησετε ετσι. προσωπικη εμπειρια δεν εχω οπως καταλαβαινετε αλλα εχω πολλες φιλες στην Ελλαδα που ολες γεννησαν οπως ανεφερα...ισως εχει να κανει με τον γιατρο κ το εκαστοτε νοσοκομειο

υποτιθεται νομιζω οτι η καθεμια μας θα δει τα ορια της,την ωρα του τοκετου...αν και ποσο αντεχει...δεν μπορω με τπτ να δεχτω την αποψη σου fairymummy...εξαλλου δεν εγινε κ τπτ με μια επισκληριδιο..λιγο φαρμακακι ειναι..θελετε να μου πειτε οτι καμια σας δεν εχει πονεσει ποτε???καμια σας δεν εχει παρει φαρμακα και φαρμακα και οτι ολες εχετε αντεξει μεχρι δακρυων και μεχρι να σας κοπει η ανασα απο τους πονους???μην τρελαθω κιολας!!!!τεσπα ο καθενας οπως μπορεσει..

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

χεχε...αν εχω πονεσει...αμα σου πω τι εχω περασει ταμπλας θα σου ερθει χαχαχαχα. κ οχι μονο δε πηρα φαρμακα...αλλα δε με πηρε κ κανενας στα σοβαρα οτι ποναγα γιατι με ειχε πιασει σπαστικο γελιο....

τεσπα πολυ σωστα λες, αποψεις ειναι κ ο καθενας κανει οπως νομιζει. για μενα η επισκληριδιος δεν ειναι απλο φαρμακακι...κ γι αυτο επιμενω τοσο σε αυτη την αποψη.

εγω ουτε ντεπον για τον πονοκεφαλο δεν παιρνω

Κορίτσια η δουλεία μου με έχει κάνει λίγο σκληρή. Δουλεύω με φάρμακα και δεν είμαι κατά των φαρμάκων, όταν χρειάζονται. Βλέπω ασθενείς με πραγματικά προβλήματα και έτσι είμαι λίγο χαλαρή. Στη θεωρεία τουλάχιστον. Δεν ξέρω πως είναι οι πόνοι της γέννας όμως νομίζω ότι έχει να κάνει και με τον κάθε άνθρωπο και τις αντοχές του. Άλλωστε στο τέλος έχει σημασία αν θα πονάμε. Γιατί πρέπει από τώρα να αγχωθώ? Εγώ δεν ξέρω γιατί έχω στο μυαλό μου ότι θα γεννήσω πολύ εύκολα και με υποφερτούς πόνους. Ίσως γιατί επι χρόνια φοβόμουν τη γέννα μιας και οι ιστορίες της μάνας μου είναι αποκαρδιωτικές. Όμως αν είσαι καλύτερα ενημερωμένος και προετοιμασμένος ίσως τα πράγματα να είναι ποιό ευκολα.

Όσο για τον άνδρα μου να ξεκαθαρίσω ότι δεν θέλω να τον έχω μέσα την ώρα που γεννάω. Όμως αν είναι να πάω στο μαιευτήριο 20 ώρες πριν γεννήσω, ξαπλωμένη με ορό σαν να είμαι άρρωστη θα μου τη δώσει. Στο Έλενα μας είπαν ότι ο λόγος που βάζουν τις γυναίκες ξαπλωμένες είναι γιατί βολεύει τις μαίες και τους ιατρούς. Αυτό το καταλαβαίνω απόλυτα. Μας είπαν ακόμα πως αυτή η στάση δεν είναι βολική, άντε να τη δεχτώ τα 15-20 λεπτά της εξώθησης. Όμως δεν θέλω να περνάω έτσι τις ωδίνες. Anyway, μας είχαν πει πως όσο αργότερα πας τόσο καλύτερα είναι για τη γυναίκα. Γιατί διαφορετικά οι γυναίκες λένε πως κάνανε 15-20 ώρες για να γεννήσουν. Δηλαδή οι ώρες που έχει κάνει κάποια να γεννήσει έχει σχέση με την ώρα που πήγε στο νοσοκομείο, πόσο συχνοί ήταν οι πόνοι όταν πήγαν.

Αυτά σας κούρασα νομίζω. Sorry!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια πως είστε;

Εγω σήμερα έκανα τα κουλουράκια με την μαμά μου και την νύφη μου και μοσχοβολάει όλη η πολυκατοικία !!!!

Εγώ από τότε που γεννήθηκε η Ευαγγελία ζήτημα είναι έχω χαλάσει 5 πακέτα μωρόμάντιλα και αυτά για εξόδους! Με βόλεψε πάρα πολύ αυτό:

http://ecx.images-amazon.com/images/I/31Hnpc4q-VL._SL500_SY225_SX189_.jpg

παρόλο που η μικρή έκανε κακά της 7-8 φορές την ημερά μέχρι να χρόνισει και τώρα 2-3, ακόμα έτσι την καθαρίζω (λόγο έντονης ξηροδερμίας στα πόδια τις δεν πρέπει να βρέχονται πολύ)

όσο για το σύγκαμα μην βάζετε κρέμες βάλτε αγνό ελαιόλαδο και έχετε στην άκρη μια κρεμούλα χωρίς χημικά (π.χ weleda η κάποια άλλη βιολογική) για περίπτωση που συγκάει. Κάντε το και θα με θυμηθείτε! Εγώ κατάλαβα ότι όσο πιο πολύ και πιο συχνά βάζετε κρέμες τόσο πιο εύκολα θα συγκέγονται !

γεια σας κοριτσάκια πως είστε;

Εγω σήμερα έκανα τα κουλουράκια με την μαμά μου και την νύφη μου και μοσχοβολάει όλη η πολυκατοικία !!!!

Εγώ από τότε που γεννήθηκε η Ευαγγελία ζήτημα είναι έχω χαλάσει 5 πακέτα μωρόμάντιλα και αυτά για εξόδους! Με βόλεψε πάρα πολύ αυτό:

http://ecx.images-amazon.com/images/I/31Hnpc4q-VL._SL500_SY225_SX189_.jpg

παρόλο που η μικρή έκανε κακά της 7-8 φορές την ημερά μέχρι να χρόνισει και τώρα 2-3, ακόμα έτσι την καθαρίζω (λόγο έντονης ξηροδερμίας στα πόδια τις δεν πρέπει να βρέχονται πολύ)

όσο για το σύγκαμα μην βάζετε κρέμες βάλτε αγνό ελαιόλαδο και έχετε στην άκρη μια κρεμούλα χωρίς χημικά (π.χ weleda η κάποια άλλη βιολογική) για περίπτωση που συγκάει. Κάντε το και θα με θυμηθείτε! Εγώ κατάλαβα ότι όσο πιο πολύ και πιο συχνά βάζετε κρέμες τόσο πιο εύκολα θα συγκέγονται !

Πως το χρησιμοποιείς αυτό? Αντί για μπανάκι? Για εξήγησε λίγο

uDLqp1.png

νατασα..ενα απλο λεκανακι ειναι...υποτιθεται το εχεις για να ξεπλενεις εκει μεσα το σφουγγαρακι του μωρου...2 μικρες κοιλοτητες για νερο..πως ειναι με τον καδο της σφουγγαριστρας???το βουτας για να το ξεπλυνεις συνεχεια για την ευκολια σου...απλο,πρακτικο και παμπαλαιο ως χρηση....

καλημερα κοριτσιαααα

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Καλημέρα από ένα ηλιόλουστο Μόναχο!:tongue::tongue::tongue:

καλημερούδιαααααααααααααα. πως είσαι 3xmama

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...