Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Κ ΛΕΩ ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ Η ΚΟΛΗΣΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ!!! ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΚΑΡΠΑΖΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Κ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΣΕ ΞΕΝΟ ΛΑΠΤΟΠ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ. ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Κ ΠΕΡΣΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ( ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΒΑΡΟΣ, ΟΙΚΟΝΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Κ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ) ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Κ Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΠΤΟΠ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ Κ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Κ ΛΕΩ ΠΑΕΙ ΧΑΛΑΣΕ Η ΚΟΛΗΣΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ!!! ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΚΑΡΠΑΖΩ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Κ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΣΕ ΞΕΝΟ ΛΑΠΤΟΠ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ. ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Κ ΠΕΡΣΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ( ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΒΑΡΟΣ, ΟΙΚΟΝΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Κ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ) ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Κ Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΠΤΟΠ ΕΡΧΟΜΑΙ!!!

pesta re koritsaki giati edo tha dialuthei to spiti mas!!!!!

(xixixi)

uDLqp1.png

λοιπον συνεχιζω...ταπροβληματα ητν πολλα περασαμε μια πολυ δυσκολη περιοδο!!! το μονο που δεν ειχα στο μυαλο μου ηταν να μπω στο καφε να δω τι λεγετε(συγνωμη κιολας) μα δεν εκανα κ ακατι κακο ειπα τη απψη μου κ εξεφρασα τη δυσαρεσκεια μου!! Εναι κακο?? Πρεπει να συμφωνουμε με ολυσ για να ειμαστε αρεστοι? να μην εκφραζουμε τα συναισθηματα μασ?? εγω οταν νιωθω ενοχλημενη το δηλωνω!!! δεν με νοιαζει πως θα το παρει ο αλλος γιατι λεω την αληθεια κ κοιμαμαι καλα το βραδυ!!!!

Τωρα εχουμε ερθει στην αθηνα λογω προβληματων που αντιμετοπιζουμε κ δεν θελω να επεκταθω γιατι σαν φρεσκεσ μαμαδες θα πεσετε ψυχολογικα κ καταλαβετε πως το μονο πραγμα που εχει αξια στην ζωη ειναι πρωτα η ιδια η Ζ Ω Η!!! απο εχθες εχω τομαγγελουδι μου με 39 και πυρετο..κ εχω λιωσει!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

ζηταω στον αντρα μου λιγο το λαπτοπ να μπω να χαλαρωσω και μπαινω στο face προσπαθω να μπω στα μαγιοπαιδα κ αντιλαμβανομαι την διαγραφη μου. ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?????????!!!!!!!!!!!!!!μπαινω εδω κ βλεπω το ονομα κ διαβαζω λιγο γιατι δεν εχω ουτε υπομονη ουτε χρονο κ καραφλιαζω!! τι να πω!!!??? για μενα το θεμα ελειξε εκεινη τη στιγμη!!! δεν εχω τιποτα με καμια σας!!! εχω τοσα στο κεφαλι μου που δεν εχω χρονο να κρατησω μουτρα!!!

Λοιπον δεν ξερω ποια αποφασησε την διαγραφη μου ουτε αν επραξε σωστα αλλα παρακαλω αφου πηρατε αποφαση διαγραφης καντε το ιδιο κ με τισ φωτο του γιου μου!!! αν δεν ανηκω στις μαγιομανουλες ουτε ο γιοσ μου ανηκει στα μαγιοπαιδα!!!!

Αν μου επιτρεπετε να σας πω να αγαπατε τους ανθρωπους κ να ειστε επιηκης μαζιτους ποτε δεν ξερουμε ποτε θα ειναι τα τελευταια λογια που θα τους πουμε και αν θα εχουμε την ευκαιρια να τα παρουμε ποτε πισω!!!!

Να ειστε ολεσ καλα κ γερες να μεγαλωστε τα αγγελουδια σας!! φιλικα!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

Kalimera....

Fairy (kai rita) pragmatika den katalabainw giati niwsate anepithimites k lypamai para poly an pisteyete oti h diafwnia me ena h dyo atoma aksizei na afhsete thn parea....

Georgina ti na pw, egw oute kan th thymomoun thn "pareksigisi"....

Perastika sas kopela mou k kali dinami.

Koritsia ti prepei na kanoume/poume gia na allaksete gnwmh? Oi pareksigisis einai gia na lynontai!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

kala den pistevo osa diavazo!!

rita ego de sumfono katholou me ti Nektaria!!!!!!!

eimaste megaloi anthropoi oxi paidia oi diafonies einai fusiologikes. an itan na sumfonoume se ola ti sto kalo tha suzitagame.

mi mas to kaneis auto giati eisai i psuxi tis pareas!!!!!!!!!!!!!!!

δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα αλλα δεν ξερω γιατι μου την λετε ολοες??τι ειπα κ τι εκανα στη ριτα ρε γμτ μου???ημαρτον πια..........

αντιθετως ειπα πρωτα απο ολες, ανεξαρτητου αν εφυγε για αυτο το λογο η κοπελα,θεωρω οτι δεν ειναι πρεπον,αφου εδω μεσα και θα την πει η μια στην αλλη κ ο,τι...αλλα δεν ειναι λογος αυτος να την κανει...αν οντως γιαυτο εφυγε...μα τι ειπα?????????????.....διαβαστε αυτα που εγραψα και μην βιαζεστε να μιλησετε,γιατι κ εγω πληγωνομαι οταν μου φερονται αδικα....θα επιμεινω σαφως οτι ναι για μια νεα κοπελα που μπαινει στην ομαδα μας,η τρελλα της φαιρυ(βασικα η επιμονη τηςκαι η αμεσοτητα της) ,μπορει οπως κ εμενα καποτε να την τσαντισει..αλλωστε ολες σας το λετε κατα καιρους,ηδη το ειπατε στα προηγουμενα ποστ!!!..κ οταν ελεγα οτι την σιγονταρατε εννοουσα οτι αντι να βαλετε κατω κ την αποψη της κοπελας κ να την συζητησετε πιο κουλ ,ειπατε ολες μαζι...οχι και ααα και ου..κλπ...τουλαχιστον φανηκε απο το ποστ της οτι ενοχληθηκε!!!!!!!!τπτ παραπανω κ τπτ λιγοτερο..

απλα πιστευω οτι ουτε προσεβαλα καμια ουτε τπτ...δεν ανεχομαι να μου την λενε χωρις λογο...τεθηκε ενα θεμα απο τη ριτα και ειπα απλα την αποψη μου,οτι ΙΣΩΣ να φταιει και αυτο... επειδη καταλαβα απο τη κοπελα την ενοχληση της στα λογια της....ουτε ειπα στη ριτα ουτε κ στη φαιρυ ουτε κ σε καμια αλλη οτι ειναι χαζη,ηλιθια και προβληματικη για να δεχομαι τετοιο πολεμο,...προλαβα και διαβασα την κοπελα τωρα τελικα και ειδατε που αλλα ειναι τα πραγματα που ενοχλουν??????που πονανε??????η ενοχλησηκ το παραπονο της ηταν απλα της στιγμης προφανως...οποτε...??????????????????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

καλημεραααααααααααα:D (το βιολι μου εγω)

ελα naya natassa τισ διωξαμε τισ σπαστικεσ αχαχαχαχα

καλα ειστε βλ@μενεσ μια κ μιλαμε χυμα τι να πω εχω βγει απο τα ρουχα μου ,οκ οποια θελει μενει η οχι αλλα μαλλων εχετε σελινιαστει εσεισ αυτη τη φορα κ οποσ ειπε η νατασσα περνατε αλμα:mrgreen:

georgina κοπελα μου περαστικα σασ αλλα κ εμεισ τι ηθελεσ να κανουμε ,εμεισ ημαστε εδω κ ΛΕΜΕ οτι ημαστε φιλεσ εσυ εξαφανιζεσαι κ ξαφνικα μασ ζητασ το λογο που διαγραφτηκεσ ,ελα ντε γιατι αραγε!

αν ηθελεσ να εισαι μαζι μασ εστω ενα καλημερα θα μπορουσεσ να γραψεισ στο fb δεν μπορουμε να ξερουμε αν ειστε καλα η οχι αν μασ διαβαζεισ η αν μασ εχεισ γραμμενεσ κ τωρα να μασ ζητασ το λογο!τουλαχιστον μετα απο ολα αυτα ελπιζω να μην εξαφανιστεισ παλι:wink:

ριτα fairy τι να πω για σασ ντροπη σασ κυριεσ μου οχι αν μπορητε ελατε να μου την πητε:mrgreen::mrgreen: θα βριζω ελευθερα τωρα αχαχαχα αντε ελατε να παρουμε πρωινο κ αφηστε τα μουτρα:D

αννικο ενα πρωινο παρακαλω γιατι θα φαω τον ιασονα απο τα νευρα μου σε λιγο:twisted:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αααα..καλημερα σε ολες γιατι την ξεχασα ...αλλα μαλλον επειδη σας αντιπαθω ολες σας και ζηλευω κ εσας κ τα παιδια σας, μαλλον δεν αξιζω κ την δικη σας καλημερα....

τεσπα,εγω καλημεριζω..........και μαλιστα γλυκοκαλημεριζω αφου το μπουμπουκι μου περασε μια νυχτα καλη χωρις πονακια=ειμαι και εγω καλα... κ επιτελους εχω το λαπτοπ(3 μερες τωρα τα βραδυα θα το παιρνει μαζι του ο αντρας μου στη δουλεια του)

παμε βολτα ...byeeee

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Καλημερα κοριτσια...

Λυπαμαι με ολα αυτα που διαβασα...

Θεωρω κι εγω οτι ειμαστε μια χαλαρη παρεα που βοηθαμε η μια την αλλη να ξεφευγει απο την καθημερινοτητα και τα προβληματα και οχι να δημιουργουμε περισσοτερα μεταξυ μας. Προσωπικα δεν μου αρεσει να συμμετεχω σε κοντρες και αντιπαραθεσεις ποσο μαλλον οταν προκειται για γραπτο λογο, οπου ολα μπορει να παρεξηγηθουν ευκολοτερα.

Ελπιζω να βρουμε συντομα την παλια μας καλη διαθεση!

Να ειστε ολες καλα!

Σημερα θα παω στο γιατρο για να δω το νεο μας φασολακι!

Φιλια!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

kalimera!

mpika meta apo toses meres na do ti kanete k eida oti tsakoneste!

na po oti theoro ti nektaria ypervoliki,siga min ti fagane kiolas ti kopela apopseis antallaksane antistoixa theoro k tin antidrasi tis fairys ligo upervoliki!

fairy k rita elpizo na ksanampite!

emeis eimaste kupro!k vgalame ta 2 kato dontakia mas eutuxos xvris idiaiteri gkrinia!!

rXrPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!! γ@μω τη ωρα κ την στιγμη που αποφασισα να μπω και να ξαναγραψω!! ετσι οπως παει θα με γεμισετε τυψεις λεσ κ ειμαι η αιτια του τσακωμου σας!!! Ο Χ Ι κυριεσ μου ειμαι απλα η αφορμη!!! η αιτια ειναι οτι δεν ειστε ειλικρινεις μεταξυ σας κ να λετε την αποψη σας ξεκαθαρα χωρις να τη κρατατε μεσα σας!!! βρε καλα λενε οι αντρες οτι πολλες γυναικες μαζι δεν κανουν χωριο!!! η μια να βγαλει το ματι της αλλης???

ΝΕΚΤΑΡΙΑ μου σευχαριστω για την στιρηξη καταλαβες αρκετα καλα τι εγινε κ ξερω πως τη φραση "την φαγατε" τη ειπεσ με χιουμορ πραγμα που δεν καταλαβε η ΡΙΤΑ!δεν μπορει να με φαει κανεισ ειμαι χοντροπετση εγω!!!!!!!

ΡΙΤΑΚΙ φευγειςγιατι παρεξηγηθηκες?? αφου το κατακρινεις αυτο μην το κανεις!!!

FAIRY k εσυ το ιδιο κανεις!!!!

που ειναι κοριτσια η αξιοπρεπεια η υπομονη κ ο διαλογος???? τι ειναι εδω νηπιαγωγειο???? ελατε να μαζευτουμε να το λυσουμε το θεμα κ να μην κρατατε μουτρα για αηδιες!!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

δεν λετε δοξα το θεο εχουμε την υγεια μας εμεις οι αντρες κτα παιδια μας!!! εγω μετα το θανατο ενος φιλου 28 χρονων που αφησε πισω γυναικα κ παιδι 2 χρονων εχω αναθεωρησει αποψεις κ βλεπω ποσο σημαντικο ειναι να ξυπνας καθε πρωι κ να βλεπεις τον κοσμο!!!! καντε το καφε ξανα ομορφο!!! φτανουν τα πριβληματα κ οι δυσκολιες που εχει η καθεμια μας για να προσθεσουμε κ αλλα!!!!ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΗΚΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Κ ΜΕ ΤΑ ΛΘΗ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΚΟΥΣ!!!!! σας φιλω ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EqyEp2.png

Cv4Wp2.png

bjqOp2.png

δεν λετε δοξα το θεο εχουμε την υγεια μας εμεις οι αντρες κτα παιδια μας!!! εγω μετα το θανατο ενος φιλου 28 χρονων που αφησε πισω γυναικα κ παιδι 2 χρονων εχω αναθεωρησει αποψεις κ βλεπω ποσο σημαντικο ειναι να ξυπνας καθε πρωι κ να βλεπεις τον κοσμο!!!! καντε το καφε ξανα ομορφο!!! φτανουν τα πριβληματα κ οι δυσκολιες που εχει η καθεμια μας για να προσθεσουμε κ αλλα!!!!ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΗΚΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Κ ΜΕ ΤΑ ΛΘΗ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΚΟΥΣ!!!!! σας φιλω ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμφωνω!:-):smile::-)

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...