Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πες τα ρε Θένα :tongue:

στην τελίκη καλύτερα μεταξύ μας παρά με τους καλούς μας (αν και δεν ειμαι και τοσο σιγουρη γι αυτό:tongue:)

άντε κορίτσια μη χαλάτε την καλύτερη παρέα του cafe...

σας το πα? αύριο αρραβωνιάζεται η αδελφούλα μου, είναι και τα γενέθλιά της!

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ λεμε να ερθουμε αλλα η βενζινα εχει παει στα ουρανια κ τα διοδια επισεισ:-( κ ειμαστε λιγο στριμογμενοι αυτεσ τισ μερεσ αλλα το συζηταμε;) που θα παει απλα λεμε για να ερθουμε στισ εκπτωσεισ πραγμα που δεν συμφερει τον Αηδονη:tongue: αλλα κ τωρα πριν τα χριστουγεννα μπασ κ δουμε κ εμεισ κατι φαντασμαγορικο:shock: η δεν παιζει τπτ?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Ωραία βγήκατε όλες και έμεινα μόνη μου πάνω που είπα να μπω και εγώ σήμερα! Ωραίες είστε πάω και εγώ να δω το νησί να κλάψω περισσότερο.

αχαχα βρε με αυτο το νησι εγω δεν το βλεπω δεν μπορω αλλεσ στεναχοριεσ βρε παιδι μου πολυ κλαψα καλυτερα να το διαβασω ,εγω την τηλεοραση μονο για να γελασω τη θελω αντε κ κανα θρυλερ;)

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Ante elate :D:D:D

Kati paizei sth DETH alla den phgame. Elate na pame mazi!

Vre koritsia, oses eiste pio empires sto thema gala se skoni, twra teleytaia de ftanei to diko mou k tis dinw k toulaxiston ena geyma skoni. E kathe fora fainetai sa na min exei dialythei kala. Ti kanw lathos :confused::confused:

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

naya δεν ειναι ολα ιδια υπαρχουν μερικα η μαλλον τα περισσοτερα που συμβαινει αυτο η θα αλλαξεισ η θα βαζεισ τη σκονη αφου θα εχεισ κρυοσει λιγο το νερο κ θα τη ριχνεισ κοφτα τη μεζουρα μεσα λιγο λιγο.

παω για υπνο γιατι δεν αντεχω φιλια κ θα σε παρω αν ερθουμε

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κοριτσια μπηκα και τα διαβασα πολυ βιαστικα ολα!

σιγουρα ο γραπτος λογος πολλες φορες παρεξηγειται...

μια φραση που μπορει στο face to face να την προσπερασουμε μπορει στο γραπτο λογο να μας πειραξει...

λογικο και αποδεκτο...

αλλα ενα εχω να πω...

η παρεα εδω ειναι πολυ ωραια και ειναι κριμα να χαλασει...:P

παρολα αυτα σκεφτειτε πως και εδω μεσα ειμαστε μια μικρη κοινωνια...

με οτι αυτο σημαινει...

εγω δεν πιστευω οτι η georgiasantorini χαθηκε απο αυτο...προς θεου...

ολοι εχουμε διαφωνησει με καποιον και ολοι θα ξαναδιαφωνησουμε...

εγω πιστευω οτι εχει προβλημα με την συνδεση της...

ριτακι που εισαι???????????

τα νεα μας...

φαγαμε πατατα+καροτο και μας αρεσε...

μπανανα δεν θελουμε...

καθομαστε πλεον κανονικα...πεφτουμε λιγες φορες...

και.....

βαφτιστηκαμε!!!

ναι,μπορει να ταλαιπωρηθηκαμε αρκετα αλλα πλεον εχουμε ονομα και γιναμε χριστιανοι!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

λοιπον...επειδη εχω φορτωσει ασχημα κ εγω νεκταρια κρατησα χαρακτηρα κ τοτε που αρπαχτηκαμε στα ειπα με πμ εχω να σου δηλωσω δημοσια πως η γλωσσα σου ειναι πολυ μεγαλη κ εισαι απλα αγενης!!!!! ειναι ντροπη σου αυτο που κανεις οσο κ αν με αντιπαθεις η αντιπαθεις ολονων τα παιδια μας!!!!

εγω δεν εχω πλεον καμια δουλεια εδω μεσα....σιγα μη καθομαι να χολοσκαω κ να πρεπει να προσεχω την καθε μου κουβεντα...ουτε προσεβαλλα κανεναν ουτε τιποτα...χαλαρη κουβεντουλα κανουμε κ μεσα απο τη διαφωνια μαθαινουμε κιολας...αι παινε αλλου να μαλλιοτραβηχτεις κ να εχεις το θαρρος να τα λες κατα προσωπο!!!!!αντε γεια

Διαφημίσεις

opa re fairy ok mi ginesai kai esu toso epithetiki

koritsia koularete ligaki! ti na po mipos eiste se alma?

prospatho na xalaroso tin atmosfaira!

min to kanete auto stin parea mas! ok kai i nektaria eipe kati pou isos den polu skeftikev (oti tin peirate apo ta moutra) alla den einai kai gia lithovolismo!

an diavasete ola ta post mazemena den tha pistevete auta pou grafete. please min xalate tin parea mas!

voithiste kai oi upolipes

uDLqp1.png

an diavasete ola ta post mazemena den tha pistevete auta pou grafete. please min xalate tin parea mas!

κ που να δεις τα απο πισω ποστ που δεν φαινοντε στο καφε!!! ελεος που θα μας πιασουν κ για μ@κ@κες!!!!!

εγω οταν ειμαι ανεπιθυμητη την κανω με ελαφρα....

κ που να δεις τα απο πισω ποστ που δεν φαινοντε στο καφε!!! ελεος που θα μας πιασουν κ για μ@κ@κες!!!!!

εγω οταν ειμαι ανεπιθυμητη την κανω με ελαφρα....

den katalavaino kai den eimai ka xanthia pou leei kai to Ritaki mas

mporei na mou exigisei kapoios oeo?????????

den tha mporeso na koimitho mou fainetai simera!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...