Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια σημερα γιορταζει ο στρατος????ξερει καμια??

Ναι γιορτάζει ο Στράτος αν και εμείς έναν γνωστό που έχουμε από Μυτιλήνη γιορτάζει Ταξιαρχών και νομίζω ο Λόυκάς και η Λουκία.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

θενα κ ολες οσες το διαβασατε κ βγαλατε νοημα θελω την γνωμη σας .............

εχω ενοχληθει απτην ατακα ¨" την φαγατε την κοπελα"

κ επειδη πολλα κραταω μεσα μου ....ειπα να το εκφρασω αυτο

88M1p3.pngycQap3.png

Είναι ένα forum που απλά εκφράζουμε τις γνώμες μας όλες. Αυτό που αρέσει σε εμένα δεν σημαίνει ότι κάνει και για σένα και σου αρέσει. Η κοπέλα αυτή μπορεί να έχει ενοχληθεί μπορεί όμως και να μην έχει πρόσβαση στο Internet και να μην μπαίνει πια.

ρε συ ριτα...μην κολλας...αφου σου εξηγησα....

εξαλλου μπορει κναναι οπως λεει η χαιντι....και εγω τοτε αν θυμαστε που με ψαχνατε δεν ειχα ιντερνετ κ μετα γεννησα....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

xainti συμφωνω

αλλα να σου πω κατι ??????

οτι εχει ενοχληθει το ξερω .......εγω εχω καταλαβει οτι την αγνοησαμε κατα καποιο τροπο οχι οτι την ""φαγαμε""

δεν μου αρεσε αυτη η ατακα κ δεν μπορω να καταλαβω απο που βγηκε αυτο το συμπερασμα

γιαυτο ζητησα κ την γνωμη σας

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΩ

εγω την σελιδα την εβαλα τασυμπερασματα δικα σας

δεν θελω να ξαναμπω

οι περσσοτερες ξερετε που θα με βρειτε

88M1p3.pngycQap3.png

πάντως επειδή γενικά το έψαξα το θέμα δεν βλέπω να έχει δημοσιεύσει κάτι άλλο εκτός από το cafe και σταματάει εκεί. Μπορεί να παρεξηγήθηκε αλλά δεν σημαίνει ότι το πήρε και κατάκαρδα! Πλάκα κάνεις δεν θα ξαναμπείς στο cafe για αυτό να το συζητήσουμε πρώτα!

κολλας σε μια ατακα τωρα??για ονομα του θεου......ριτα συνελθε....γιατι να στεναχωρηθεις???αφου σου εξηγησα αλλα και παλι το τραβας και γινεσαι κ αδικη κ παραλογη....τη γνωμη μου ειπα αλλα αν κ μετα το πμ δεν καταλαβαινεις ,τοτε θα σε βαλω στην ιδια θεση με την κοπελα που εξαφανιστηκε ετσι κ δεν θελω..τεσπα....εγω εξηγηθηκα και δεν παρεξηγηθηκα νομιζω...κατι παραπανω δεν μπορω να κανω....

και για να γινω ξεκαθαρη και στις υπολοιπες αφου ετσι ειναι να γινει,θεωρησα οτι η φαιρυ τοτε απλα εκανε μια ατυπη επιθεση στην σαντορινια ,και οι υπολοιπες σιγονταρατε την φαιρυ απλα και λογικα για εσας,παραλογα για εκεινη...και εγω οπως τα διαβαζα να σκεφτειτε αισθανθηκα ασχημα .....ποσο μαλλον αυτη....ναι,σαφως για μερικες κοπελες μια τετοια χαζη ή οχι "επιθεση" μπορει ναναι προσβλητικη....και γαιυτο να εξαφανιστηκε..αν ειναι αυτος ο λογος...τωρα ολες ως γνωστο δεν εχουμε τις ιδιες αντοχες σε "ψυχολογικο" πολεμο....ειδικα με τις ορμονες μας....τπτ αλλο.......

Διαφημίσεις

Ριτα μου τι ειναι αυτα που λες;;;;;;;

οκ το καταλαβαινω οτι ενοχληθηκες (εγω δεν ειδα να την εφαγες) ομως ειμαστε παρεουλα πολυ καιρο και εσυ εισαι η ψυχη του cafe.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Nektaria σε ένα συμφωνώ ότι άλλο είναι να διαβάζεις και άλλο να έισαι face to face με κάποιον. Πολλά παρεξηγούνται αλλά δεν καταλαβαίνω και πάλι τι έγινε συγγνώμη. Γιατί να σιγοντάρεις κάποιον αν δεν συμφωνείς?

με βοηθησε ως προς το γεγονος οτι πηγαινα με αλλη αυτοπεποιθηση...........οατν μπηκα μεσα στο δωματιο ωδινων φυσικα κ ακουγα μονο τις 2 μαιες που ειχα............αλλα λιγο πολυ ηταν παρομοια με αυτα που μου ειχαν δειξει στα μαθηματα.

αλλα στις εξωθησεις τα εκανα μανταρα ...........ολα βουηζαν δεν ακουγα τιποτα δεν μπορουσα καμια "εντολη" να εκτελεσω βρισκομουν σε πληρη πανικο

ισως γιατι απτην διαστολη 7 πηγα πολυ γρηγορα στο 10 δεν ξερω.

οταν ακουσα την μαια να φωναζει για ν αμε παρουν απτις ωδινες κ να με πανε στο χειρουργειο τρομαξα τοσο πολυ ................ δεν ξερω δεν θελω κ να σας τα λεω :(

αχ μωλε τι επαθες....κακα τα ψεμματα πελαγωνεις ρε γμτ απο καποια ωρα κ μετα...εγω απο τις πολλες ωρες με την επισκληριδιο πλεον δεν ενιωθα τα ποδια μου κ με επιανε αχος!!!!

θενα κ ολες οσες το διαβασατε κ βγαλατε νοημα θελω την γνωμη σας .............

εχω ενοχληθει απτην ατακα ¨" την φαγατε την κοπελα"

κ επειδη πολλα κραταω μεσα μου ....ειπα να το εκφρασω αυτο

και για να γινω ξεκαθαρη και στις υπολοιπες αφου ετσι ειναι να γινει,θεωρησα οτι η φαιρυ τοτε απλα εκανε μια ατυπη επιθεση στην σαντορινια ,και οι υπολοιπες σιγονταρατε την φαιρυ απλα και λογικα για εσας,παραλογα για εκεινη...και εγω οπως τα διαβαζα να σκεφτειτε αισθανθηκα ασχημα .....ποσο μαλλον αυτη....ναι,σαφως για μερικες κοπελες μια τετοια χαζη ή οχι "επιθεση" μπορει ναναι προσβλητικη....και γαιυτο να εξαφανιστηκε..αν ειναι αυτος ο λογος...τωρα ολες ως γνωστο δεν εχουμε τις ιδιες αντοχες σε "ψυχολογικο" πολεμο....ειδικα με τις ορμονες μας....τπτ αλλο.......

ελεος ρε κοριτσια!!!! ελεος δηλαδη!!!!! σιγα ποια ειμαι που με σιγονταρανε κιολας!!!!κ με τη νατασα εχω διαφωνησει κ με τη θενα εχω διαφωνησει!!!! δηλαδη πρεπει να βριστουμε??? απλα διαφωνουμε!!! κ με σενα νεκταρια τα εχω πει ασχημα αλλα δεν σου κραταω μουτρα....δεν καταλαβαινω τι κακο καναμε ισα ισα...κ τοση επιθεση αποψε στη ριτα??? ελεος!!!

axaxaxaxxa exete poli pkaka

kale pou iste elete na tsakothoume ne ksedosoume ligo axaxaxaxaxaxa

fairy esi exis tsakothi me oles ,akoma edo ise? ela na anametrithoume sikosa k ta manikia K evgala ta gadia apo ti nafthalini axaxa tha sta leo me to ganti

ti ine ayta kale gia na sinelthoyme leo ego k elate na poyme ti tha pari o agios vasilis sta mora mas ante pite kamia idea:rolleyes:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...