Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να πω οτι δεν εφταιξες εσυ με την αμεσοτητα σου....θυμαμαι βασικα ολα τα σχολια..κ της θενας νομιζω κ της φαιρυς.που λεγατε ολα οκ κλπ...απλως τοτε ηταν αργα.την γειωσε(ατε) πρωτα οποτε κ θυμωσε,οπως κ εγω τοτε που το διαβασα γιαυτο .....της ειχα στειλει κ εγω τοτε πμ .....αλλα επειδη δεν εχω προλαβει να τα διαβασω ολα μετα απο τοτε...νομιζα να πω την αληθεια οτι ειχε ξαναμπει,,,μαλλον οχι ε??

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε νεκταρα εσυ που θυμασαι τοσο πολλα μηπως θυμασαι περιπου κ σε ποια σελιδα ειναι ?????

δεν ειναι δικαστηριο εδω να κρεμασουμε οποια εφταιγε

ππαρολα αυτα αν εφταιγα (εστω αθελα μου) κ ζητησα συγγνωμη κ δεν την δεχτηκε τοτε εχω να πω ΞΥΔΙ :P

αν θυμασαι που ηταν πεσμου ......ψαχνω κ γω εντομεταξυ οχι τιποτα αλλο αλλα δεν θα θυμαμαι ολα αυτα

που εσυ θυμασαι αν κ τα διαβασες βιαστικα

88M1p3.pngycQap3.png

σελιδες χυμα διαβασα.....οταν ειχα μπει ηταν 51 κ μετα..αλλα απο τοτε εχουμε γραψει παρα πολλες οποτε κ δεν ξερω που θα το βρεις τωρα...

ξυδι γιατι ξαναλεω ,μεγαλες κοπελες ειμαστε.....

στην τελικη της εστειλες τοσα πμ....αν κ οποτε θελησει εδω ειμαστε..κριμα ομως γιατι ηταν πολυ ξυπνια κ μεσα σε ολα....οπως την εκοψα...

THENA είπε:
αχ εφαγα μια κρεμα τελεια ηταν κ χωρισ τυψεισ:tongue:

βρε κοριτσια αυτεσ οι καινουριεσ που εξαφανιζολ:shock:

ααα....εγω δεν μπορειτε να πειτε!!!Δεν εξαφανιζολ!!

Εδω...και με εσας!Δεν πτοουμαι:tongue:

Διαφημίσεις

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ που σας εβαλα κ πισω ειναι η παρεξηγηση

διαβαστε κ πειτε μου που ειναι το σημειο που ""ΤΗΝ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ"'

Εγω ειμαι κ ξανθια κ δεν εχω καταλαβει

αυτο δεν σημαινει οτι δεν θελω να καταλαβω

περιμενω τις απαντησεις σας παρακαλω φιλες μου

88M1p3.pngycQap3.png

rita__ki είπε:
Γεια σου κοπελα μου πως εισαι ?

καλα μια χαρα...εδω,οποτε βρισκω χρονο στο καφε τριγυρναω!!!Βλεπεις με την μικρη και τον παλιοκαιρο που να βγει κανεις εξω για βολτες!!!

Διαφημίσεις

ένα πουλάκι μου έιπε για διαγραφή και μπήκα και εγώ γρήγορα μην μου κάνετε καμμιά διαγραφή γιατί είστε η παρεούλα μου αν και δεν σας γνωρίζω τόσα που διαβάζω και μαθαίνω είναι σαν να σας ξέρω.

Έχω μάθει πάρα πολλά από εσάς αν και δεύτερο παιδάκι όσα παιδιά και αν έχεις μαθαίνεις κάθε μέρα όλο και κάτι.

Βγάλαμε και το δεύτερο δοντάκι μας έχει αρχίσει να φαίνεται!

Μπήκαμε και εμείς στην στράτα αλλά δεν κάνουμε βήμα μόνο παίζουμε με τα κουμπάκια. Τώρα ευτυχώς κοιμήθηκαν και τα δύο και έχουμε εδώ και 3 ημέρες που κάπως έχουμε ηρεμήσει από τη ζήλεια του μικρού και είναι πιο ήρεμος μακάρι να κρατήσει γιατί δεν αντέχω άλλο εδώ και μήνες δεν παιρνούσαμε καθόλου καλά πολύ γκρίνια από τον μικρό και κλάμματα. Εμένα τα νεύρα μου κρόσια και ήμουνα πολύ χάλια.

xainti είπε:
ένα πουλάκι μου έιπε για διαγραφή και μπήκα και εγώ γρήγορα μην μου κάνετε καμμιά διαγραφή γιατί είστε η παρεούλα μου αν και δεν σας γνωρίζω τόσα που διαβάζω και μαθαίνω είναι σαν να σας ξέρω.

Έχω μάθει πάρα πολλά από εσάς αν και δεύτερο παιδάκι όσα παιδιά και αν έχεις μαθαίνεις κάθε μέρα όλο και κάτι.

K O AGIOS FOVERA THELI AXAXAXA PLAKA KANO MIN EKSAFANISTIS.:D:tongue:

K EGO POY EXO 3 EMATHA POLLA EDO GIATI EXOYME K MERIKES DIAVASMENES EDO MESA XIXI.

RITAKI MIN ANXONESE KALE GIA TIN KOPELA AFOY DEN THELI AS TIN,DEN THA EXIS K TIPSIS GIA KATI POY DEN EGINE ALLA AFOY ETSI TIN IDE TI NA KANOYME!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

xainti είπε:
Βγάλαμε και το δεύτερο δοντάκι μας έχει αρχίσει να φαίνεται!

Μπήκαμε και εμείς στην στράτα αλλά δεν κάνουμε βήμα μόνο παίζουμε με τα κουμπάκια. Τώρα ευτυχώς κοιμήθηκαν και τα δύο και έχουμε εδώ και 3 ημέρες που κάπως έχουμε ηρεμήσει από τη ζήλεια του μικρού και είναι πιο ήρεμος μακάρι να κρατήσει γιατί δεν αντέχω άλλο εδώ και μήνες δεν παιρνούσαμε καθόλου καλά πολύ γκρίνια από τον μικρό και κλάμματα. Εμένα τα νεύρα μου κρόσια και ήμουνα πολύ χάλια.

ελα βρε....σγ σγ θα στρωσουν ολα νομιζω...θελουν υπομονη τα παιδια...το βλεπω απολες τις αλλες παλιες μαναδες....κεγω οσο θηλαζα δηλ μεχρι κ του αγ.νικολαου 7 +10ημ. ξυπνουσε η μικρη καθε 3 ωρες..και οταν δεν ηταν κ πολυ καλα ανα 2...σκεψου 7 μηνες....κ ξυπνια καθε μερα απο τις 6...κ εγω το παραπονο μου τοχω...αλλα.....ηθελα παιδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι και τι παιδι ε??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...