Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ εμας δεν μας εκαναν τετοια...μας ειπαν οτι εκεινη τη στιγμη οτι κ να μας εχουν μαθει δε θα λειτουργησει...κ εγω εκανα αναπνοες...μου ερχοτανε να κανω διαφορα να χαλαρωσω...αλλα κ οι μαιες βοηθουσαν μεχρι βεβαια που εκανα επισκληριδιο κ επεσα σε ληθαργο :mad:

σε βοηθησε που σου ειχαν δειξει απο πριν? εγω γενικα ειχα αφεθει κ με καθοδηγουσαν

με βοηθησε ως προς το γεγονος οτι πηγαινα με αλλη αυτοπεποιθηση...........οατν μπηκα μεσα στο δωματιο ωδινων φυσικα κ ακουγα μονο τις 2 μαιες που ειχα............αλλα λιγο πολυ ηταν παρομοια με αυτα που μου ειχαν δειξει στα μαθηματα.

αλλα στις εξωθησεις τα εκανα μανταρα ...........ολα βουηζαν δεν ακουγα τιποτα δεν μπορουσα καμια "εντολη" να εκτελεσω βρισκομουν σε πληρη πανικο

ισως γιατι απτην διαστολη 7 πηγα πολυ γρηγορα στο 10 δεν ξερω.

οταν ακουσα την μαια να φωναζει για ν αμε παρουν απτις ωδινες κ να με πανε στο χειρουργειο τρομαξα τοσο πολυ ................ δεν ξερω δεν θελω κ να σας τα λεω :(

88M1p3.pngycQap3.png

kale ti diavazo? σε λαθοσ σελιδα ειμαι? για να επανελθουμε στα σημερινα που σασ πηραν τα ζουμια ,αντε μην αρχιζω κ φωναζω:tongue:

μολισ εφτιαξα κρεμα γιωτησ να φαω με γλυκαντικη αντι για ζαχαρη πρωτη φορα εχω αγονια να δω πωσ θα ειναι:confused:εχω κ τον γκρινιαρη διπλα μου κ μου χει παρει τα αφτια απ το μιρι μιρι

εδω θα μαι

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

χαχαχαχχαχαχα thenaki !

με αφορμη το βιντεο θηλασμου της νεκταριας τα θυμηκαμε ............

αστα κ "μαλωσα " την νεκταρια για να μην λεει για τα ραμματα κ τελικα εγω καθομαι κ γραφω χειροτερα μου φαινεται :oops::oops::oops:

εγω τσακισα κοτοπουλο στον φουρνο κ τεμπελιαζω

θα φτιαξω εναν καφε γιατι το ματι κοντευει να κλεισει κ θα αναλαβω σε λιγο τον μικρο για να κοιμηθει ο αγγελος που δεν του εφτανε το χτεσινο ξενυχτι δουλευε κ πρωι :oops:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

δεν ειχα προλαβει.την μερα της γεννας ειχα το πρωτο μαθημα θυμαμαι κ με εψαχναν..ειχα δει βιντεακια και ειχα διαβασει ,δεν το συζηταω....αλλα εμπειρικα κ μονο ποτε δεν εισαι ετοιμη...αυτο εννοω..εγω οπως ειχα πει δεν ημουν κατα της επισκλ. γιαυτο αλλωστε την εκανα πριν λιποθυμησω απο τους πονους...παντως δεν μπορω να πω..ακομα κ χωρις μαθηματα ημουν οκ...ανεπνεα τελεια κ απο αγχος ,ετσι κ ετσι..επειδη δεν εξελλιχθηκε οπως θελαμε ,οπως κ η ριτα αγχωθηκα μονο οταν μπηκαμε χειρουργειο...κατα τα αλλα ολα καλα.....

ξερεις βρε ριτα,θα ηθελα να μουχαν πει εμπειριες τους κοριτσια πριν γεννησω ..αλλα ολα!!οχι τα πιο ευγενικα στοιχεια ενος τοκετου..να εχεις γνωση ...γιαυτο τα ειπα τοσο ανετα..δεν καταλαβαινω γιατι μεγαλες γυναικες πρεπει να φοβομαστε κατι τοσο σημαντικο??σορυ αν σε εφερα σε δυσκολη θεση...παω να παιξω με το σκατουλακι μου....

αντε θενα καλη επιτυχια χιχιχι..πως σου φανηκε???μια χαρα ε???γιατι οχι αλλωστε..

ριτα,αφησες καθολου κοτοπουλο για μας??εγω προσπαθω να παχυνω λιγο τον μακη,και του εφτιαξα μακαροναδα σπεσιαλ που τοσο δεν του αρεσει...αλλα εβαλα σημερα ολη τη μαεστρια μου...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

oxi βρε τι ζητας συγγνωμη ............την εμπειρια σου ηθελες να πεις οχι να με βρισεις ........

δεν εννοουσα να τα σβυσεις παντως :-(

απλα να σας εμπιστευτω κατι ??????????? εγω εδωμεσα εμαθα οτι οι γυναικες κανουν ραμματα απο κατω........ κ μετα στα μαθηματα που μου εξηγησαν κ εκει καποια πραγματα.

αλλα αλλο να το ζζεις κ να τα μετρας κιολας ........... :shock:

νεκταρια μου φυσικα κ αν θες μπορεις να πεις την εμπειρια σου ελα πηρα φορα τωρα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ασχετο........το λεμονι ο γιος μου μαλλον δεν το θελει καθολου στο φαγητο.2 σταγονες βαζω ρεκοριτσια ουτε που το νιωθεις δεν ξερω ξυνιζει παντως την μουρη μου κ εχει απιστευτο γελιο

αληθεια αλεσμενο στο ψυγειο το φαγητο μπορει να μεινει καμια ωρα ??????

88M1p3.pngycQap3.png

αχ εφαγα μια κρεμα τελεια ηταν κ χωρισ τυψεισ:tongue:

βρε κοριτσια αυτεσ οι καινουριεσ που εξαφανιζολ:shock:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

oxi βρε τι ζητας συγγνωμη ............την εμπειρια σου ηθελες να πεις οχι να με βρισεις ........

δεν εννοουσα να τα σβυσεις παντως :-(

απλα να σας εμπιστευτω κατι ??????????? εγω εδωμεσα εμαθα οτι οι γυναικες κανουν ραμματα απο κατω........ κ μετα στα μαθηματα που μου εξηγησαν κ εκει καποια πραγματα.

αλλα αλλο να το ζζεις κ να τα μετρας κιολας ........... :shock:

νεκταρια μου φυσικα κ αν θες μπορεις να πεις την εμπειρια σου ελα πηρα φορα τωρα :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ασχετο........το λεμονι ο γιος μου μαλλον δεν το θελει καθολου στο φαγητο.2 σταγονες βαζω ρεκοριτσια ουτε που το νιωθεις δεν ξερω ξυνιζει παντως την μουρη μου κ εχει απιστευτο γελιο

αληθεια αλεσμενο στο ψυγειο το φαγητο μπορει να μεινει καμια ωρα ??????

ναι ριτακι μενει στο ψυγειο αλλα αν ειναι ξαναζεσταμενο δεν πολυκανει να το ξαναζεστανεισετσι λενε:|

τον εχω στην περπατουρα ,δεν εχει κανει βημα:mrgreen: δεν του κοβει βρε παιδι μου αυτου του παιδιου τι να πω:shock:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

αχ εφαγα μια κρεμα τελεια ηταν κ χωρισ τυψεισ:tongue:

βρε κοριτσια αυτεσ οι καινουριεσ που εξαφανιζολ:shock:

ela nte

μια ειχε μπει σηλωσε καινουργια

μου "την ειπε" που εχω δηλωσει οτι ο γιος μου μπουσουλαει

εγραψε οτι αποκλειεται κ δεν ξαναφανηκε

κ η κοπελα απτην σαντορινη που νομιζω εχει πειραχτει απο κατι που ειπα εγω

της εστειλα πολλα μηνυματα ζητησα συγνωμη που αθελα μου ισως παρεξηγηθηκε αλλα δεν ξαναμπηκε

παντως οσες δεν μπαινουν συχνα ειδικα στην ομαδα θα τις σβυνω

εσεις τι λετε??????????????????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ο θειος μου περπατουσε στους 6μιση -7 ...τι να μην πιστεψω τον πατερα μου???

εβαλα νεο βιντεο που μπουσουλαει ...χιχι......

ναι καποιες δεν θα ξαναμπουν κ ειναι προφανες....τι να κανουμε?????κ δεν φταις γιαυτην εσυ,που δεν ξανα μπηκε......για ποιον χτυπαει η καμπανα??αλλα οι νεες ετσι ειναι σε ολα τα κλαμπ....φοβουνται ή απογοητευονται ευκολα...

ναι ριτα κ αν ειναι ξανα μπενουν;)

χαμπαρει δεν πηρα οτι τσακωθιυκατε:confused: γιατι ομωσ?

δεν τσακωθηκαμε καμια σχεση

μιλουσα εγω κ η fairy (νομιζω) κ ενι ωσε οτι μπηκε αναμεσα στην συζητηση κατι τετοιο .........

ειπε το σχολιο της κ δεν ξαναμπηκε ........

τωρα βασικα βαριεμαι να το ψαξω ισως αργοτερα αν θες

88M1p3.pngycQap3.png

λιγο που διαβασα οσα ειχα χασει,ηταν τυχαια κ αυτο....κ να πω την αληθεια μονο που δεν την φαγατε την κοπελα..αλλα δεν ειναι λογος αυτος να μην ξανα μπει.μεγαλη κοπελα κ πολυ σοβαρη κ ξυπνια ,οπως την εκοψα ,η σαντορινια,θα μπορουσε να μεινει σταθερη κ να δικαιολογησει τις αποψεις της,οπως εκανε αλλωστε,αλλα μετα μαλλον τσαντιστηκε που επρεπε να δικαιολογηθει.........γενικα ο γραπτος λογος ειναι λιγο επικινδυνος.....

λιγο που διαβασα οσα ειχα χασει,ηταν τυχαια κ αυτο....κ να πω την αληθεια μονο που δεν την φαγατε την κοπελα..αλλα δεν ειναι λογος αυτος να μην ξανα μπει.μεγαλη κοπελα κ πολυ σοβαρη κ ξυπνια ,οπως την εκοψα ,η σαντορινια,θα μπορουσε να κανει stick up τις αποψεις της.........γενικα ο γραπτος λογος ειναι λιγο επικινδυνος.....

δεν θυμαμαι κατι τετοιο νεκταρια μου

αλλα επειδη λες οτι το δοαβασες εσυ κ ετσι ενιωσες θα το ψαξω μονο κ μονο για αυτο

παντως εγω οταν καταλαβα οτι παρεξηγηθηκε αμεσως κ ανοιχτα στο καφε κ στο φεις κ εδω της εστειλα ενα σωρο μηνυματα

θα το ψαξω παντως τωρα αμεσως μαλιστα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...