Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

:P:p:p:p:p:p xαιρομαι που δεν ειμαι η μονη που το πιστευει αυτο

εμαθα τον Γιωργακη να με κανει μα...ε το πηρα κ εγω συνηθειο να του λεω συνεχεια κανε με μα...ο Γιωργκης ομως δεν μου εδινε σημασια...χασκογελαγε η επαιζε...κ απο το Σαββατο σκυβει οποτε θελει μονος του κ με κανει μα...κ εχθες το βραδυ εκανε τον πατερα του μονος του !!!! λιωσαμε!!! αν αυτη η κινηση δεν δειχνει αγαπη τι αλλο να περιμενεις???

ξυπναει το πρωι...κανει φωνουλες....παω στο δωματιο του κ τον βλεπω οπως ειναι μπρουμυτα να σταματαει κ να περιμενει...παω κοντα σιγα σιγα...τακ τεντωνεται ολοκληρος κ γυριζει να με δει κ μου σκαει χαμογελα!!! αυτο δεν ειναι αγαπη???

αχ ριτακι...απο το πρωτο λεπτο την ασφαλεια της μαμας γυρευουν...η αγαπη τους μεγαλωνει οσο μεγαλωνει κ η δικια μας κ ειμαστε εκει διπλα τους να τα συμβουλευουμε κ οχι να τα καταπιεζουμε

μη κλαις κοριτσακι...αν κ ειναι δακρυα χαρας οποτε αυτα ειναι καλα χιχι

αλλα μην νιωθεις ανασφαλεια καλο μου...ο Γιωργακης σου εννοειται πως νιωθει την αγαπη σου κ εσυ τη δινεις τοσο απλοχερα καρδια μου :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

α νεκταρια ειχες ταλαιπωρια....εγω δεν μπορω να θυμηθω τους πονους της γεννας...τα θυμαμαι κ απλα κλαιω απο συγκινηση...δεν με νοιαζει κ στο επομενο παιδι να κανω οχι 42 ωρες που εκανα τωρα!!!! 82 να κανω!!!! χεχε

:shock::shock::shock::shock::shock:

γιατι μου τα θυμησες τα ραμματα ???????:?:twisted::twisted:

εσυ εκανες κ επισκληριδιο ............. μπρρρρρρρρρρ

η fairy μας που 2 μερες παιδευοταν ??? :oops::shock:

η καθεμια μας εχει τραβηξει τα δικα της.το αποτελεσμα μετραει οτι εχουμε γερα παιδακια

88M1p3.pngycQap3.png

εμαθα τον Γιωργακη να με κανει μα...ε το πηρα κ εγω συνηθειο να του λεω συνεχεια κανε με μα...ο Γιωργκης ομως δεν μου εδινε σημασια...χασκογελαγε η επαιζε...κ απο το Σαββατο σκυβει οποτε θελει μονος του κ με κανει μα...κ εχθες το βραδυ εκανε τον πατερα του μονος του !!!! λιωσαμε!!! αν αυτη η κινηση δεν δειχνει αγαπη τι αλλο να περιμενεις???

ξυπναει το πρωι...κανει φωνουλες....παω στο δωματιο του κ τον βλεπω οπως ειναι μπρουμυτα να σταματαει κ να περιμενει...παω κοντα σιγα σιγα...τακ τεντωνεται ολοκληρος κ γυριζει να με δει κ μου σκαει χαμογελα!!! αυτο δεν ειναι αγαπη???

αχ ριτακι...απο το πρωτο λεπτο την ασφαλεια της μαμας γυρευουν...η αγαπη τους μεγαλωνει οσο μεγαλωνει κ η δικια μας κ ειμαστε εκει διπλα τους να τα συμβουλευουμε κ οχι να τα καταπιεζουμε

μη κλαις κοριτσακι...αν κ ειναι δακρυα χαρας οποτε αυτα ειναι καλα χιχι

αλλα μην νιωθεις ανασφαλεια καλο μου...ο Γιωργακης σου εννοειται πως νιωθει την αγαπη σου κ εσυ τη δινεις τοσο απλοχερα καρδια μου :)

:P:p:p:p

υπαρχουν πλασματα εδω μεσα που τα αγαπαω τοσο πολυ.

αλλα ισως γιατι τα εχω συνδεσει με αυτες τις στιγμες τις εγκυμοσυνης κτλ

κ αλλες γιατι το αξιζουν

σας αγαπαω ρε χαζες

88M1p3.pngycQap3.png

:P:p:p:p

υπαρχουν πλασματα εδω μεσα που τα αγαπαω τοσο πολυ.

αλλα ισως γιατι τα εχω συνδεσει με αυτες τις στιγμες τις εγκυμοσυνης κτλ

κ αλλες γιατι το αξιζουν

σας αγαπαω ρε χαζες

σμουατς

Διαφημίσεις

νεκταρια 37+2 ποσα κιλα γεννηθηκε η μαριλιζα σας????

ασε fairy για τον γιωργο σου θυμαμαι !!!!! δεν ξεχνιεται ...........ολοκληρος αντρας !

αληθεια fairy ποτε ερχεσαι ?

κοντευει κ το μυστηριο ε????

88M1p3.pngycQap3.png

θυμαμαι ομως με το που καταλαβα οτι βγηκε η μπουμπου,οτι ενιωσα τετοια ανακουφιση(που την εβγαλα ζωντανη ,μετα απο τετοιο αγχος)

και εγινα αυτο που παντα περιμενα ..μανουλα!!εφερα ενα μωρακι στον κοσμο!!απιστευτο μου φαινοταν.....με εβγαλαν εξω κ ο πατερας μου εκλαιγεεεεεε...ο μακης ηταν συνεχεια μεσα οποτε κ το φιλι του ,οπως κ το βλεμμα του εκεινη τη στιγμη που ειδε το μωρο ηταν ολα τα λεφτα..νομιζω θα το θυμαμαι μεχρι να πεθανω....ξυπνησε....παωωωωω

την πηρα κ ηρθαμε...3κλ ακριβως κ 51 υψ

οκ??

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

σταματα βρε κουκλα μου να μας θυμιζεις τον πονο των ραμματων

υπαρχουν κ κοπελες που ΔΕΝ εκαναν κ εχουν πατησει διαγραφη στο συγκεκριμενο κομματι :oops::oops::oops::oops::oops::oops:

88M1p3.pngycQap3.png

οκ τα εσβησα κουκλα...αλλα να ξερεις οτι μερικες φορες ειναι καλο να μιλαμε γιαυτα για να μαθαινουμε...εμενα αν μουχαν πει διαφορα ,λιγα παραπανω απο τα κλασσικα χαζα του τοκετου ισως να ημουν πιο προετοισμασμενη ψυχολογικα...τελος καλο..ολα καλα

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

εγω παντως στο θεμα τοκετος ημουν πολυ αναισθητη...δεν με ενοιαζε ο πονος...κ βιντεο πολλα ειχα δει πριν τη γεννα χιχι...κ στα μαθηματα δε μπορω να πω οτι σε τρομαζαν...αφηναν ενα παραθυρακι οτι κατι μπορει να παει στραβα αλλα δε νομιζω οτι εκανε register στον εγκεφαλο μας αχαχαχα

κ επισκληριδιο που εκανα την εκανα 27 ωρες μετα επειδη επεμεναν....

ειναι μωρε κ στο χαρακτηρα του καθενος κ ποσο αντεχει τον πονο κ φυσικα στο πως εξελισσοντε τα πραγματα ;)

οκ τα εσβησα κουκλα...αλλα να ξερεις οτι μερικες φορες ειναι καλο να μιλαμε γιαυτα για να μαθαινουμε...εμενα αν μουχαν πει διαφορα ,λιγα παραπανω απο τα κλασσικα χαζα του τοκετου ισως να ημουν πιο προετοισμασμενη ψυχολογικα...τελος καλο..ολα καλα

καλε?????

δεν ειπα κ να τα σβυσεις!

προς θεου

απλα εγω εχω σοκαριστει απο αυτο το γεγονος κ οποτε "καποιος " ανοιγει τετοια συζητηση αποφευγω και να ακουσω .ποσο μαλλον να πω εγω οχι τοσο για την γεννα αλλα για τα ραμματα

fairy εγω ειχα κανει μαθηματα ανωδυνου τοκετου κ εκανα κ τις ασκησεις κ τις αναπνοες κανονικα κ σπιτι οπως μου ειχαν πει

στις ωδινες με βοηθησαν γιαυτο κ αλλωστε δεν εκανα επισκληριδιο αλλα την στιγμη της εξωθησης επαθα μπλακ αουτ κ δεν θυμομουν τιποτα ουτε μπορουσα να λειτουργησω ...........αλλα μου ελεγαν αλλα εκανα:shock::shock::shock: k τελικα χρησιμοποιησαν κ βεντουζα :-(

88M1p3.pngycQap3.png

ειναι μωρε κ στο χαρακτηρα του καθενος κ ποσο αντεχει τον πονο κ φυσικα στο πως εξελισσοντε τα πραγματα ;)

συμφωνω οτι η καθεμια αντιλαμβανεται διαφορετικα τον πονο :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

fairy εγω ειχα κανει μαθηματα ανωδυνου τοκετου κ εκανα κ τις ασκησεις κ τις αναπνοες κανονικα κ σπιτι οπως μου ειχαν πει

στις ωδινες με βοηθησαν γιαυτο κ αλλωστε δεν εκανα επισκληριδιο αλλα την στιγμη της εξωθησης επαθα μπλακ αουτ κ δεν θυμομουν τιποτα ουτε μπορουσα να λειτουργησω ...........αλλα μου ελεγαν αλλα εκανα:shock::shock::shock: k τελικα χρησιμοποιησαν κ βεντουζα :-(

αχ εμας δεν μας εκαναν τετοια...μας ειπαν οτι εκεινη τη στιγμη οτι κ να μας εχουν μαθει δε θα λειτουργησει...κ εγω εκανα αναπνοες...μου ερχοτανε να κανω διαφορα να χαλαρωσω...αλλα κ οι μαιες βοηθουσαν μεχρι βεβαια που εκανα επισκληριδιο κ επεσα σε ληθαργο :mad:

σε βοηθησε που σου ειχαν δειξει απο πριν? εγω γενικα ειχα αφεθει κ με καθοδηγουσαν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...