Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κουμπαρουλα ουτε εγω θα του εδινα λαχανοντολμαδες , αλλα εσυ ξερεις καλυτερα ;)

xainti moυ περαστικα σας τι να πω ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο

ελενακι ουτε εμεις βγαινουμε καθε μερα μεγαλη βολτα δυστυχως ...........

βγαινουμε για την βολτα του σκυλου αλλα δεν νομιζω να πιανεται δεν ξερω

sue μου πηγες στον γιατρο ? σε ποια βδομαδα εισαι καλε????βαλε τικερακι ....τι λες?

νεκταρια μπραβο που μπουσουλησατε !!!!!

για την στρατα που λες αν κανεις καμια βολτα απτα λητω ζητα να σου δειξουν μια στρατα που εχουν που γινεται κ σαν αυτο που λεει h fairy .....σαν περπατουρα....πως να το πω .....που τσουλαει τελος παντων.....ειναι κ αυτη 2 σε 1 :-P

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε μεσα στην νυστα μου ξεχασα το πιο σημαντικο...............andith μου αυτο που νοιαζει εμενα ειναι να εισαι καλα (κ φυσικα κ η οικογενεια σου) ............. κ αφου εισαι καλα ειναι το πιο σπουδαιο απολα.

οτι κ να στεναχωρει να φυγει γρηγορα

κ εμεις ειμαστε εδω για χαβαλε παρεουλα κ οτι αλλο θες :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

lipon toy edosa ntolma itan light kale oxi skorda ktl alla pali aytos den toy poliaresan k ekane bouta psomi sta fasolakia tou mpampa k ligo provio kreas ,kala mi fantastite oti eskase sto fai isa gia nostimia ,apo alatia emis den polivazome k gia mia fora den pathenoun tpt;) ipie ligo gala k skerathike ston ipno afou mas exese prota :tongue::tongue: .

se λιγο παμε λογοθεραπεια κ εχει ενα κρυο εξω αλο πραμα εχει χιονισει στα ζογορια μετσοβο κτλ αλλα εδω ακομα στο meteo λεει για τεταρτη για να δουμε εχω κ εμβολιο τοτε κ εγω τεστ παπ.

αυτα παω να ντυθω να φυγω φιλια

sue eise glyka:tongue::tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ριτακι μου δοκιμασαμε χτες κ της φαιρυς τη στρατουλα..μαλλον δεν το εξηγησα καλα πριν...οποτε η μια γιαγια θα φερει τη μια στρατα κ η αλλη την αλλη...κανει κ καμια 5οαρια ευρω ε???

σημερα της εβαλα στο πατωμα ενα γουνινο ριχταρι που εχω κ μαξιλαρια γρ γρ κ με μας παντα διπλα την αφησα να κανει ο,τι θελησει...εχει γινει λιγο μαμοθρεφτη,γιατι οποτε κουραζεται κ νυσταζει κλπ λεει μαμα κ κανει τα χερακια της σε μενα συνεχεια για να την παρω...κ ο μακης απο τη μια γελαει απο την αλλη ομως θαθελε να το κανει κ σε αυτον ...κ πουναξερε ποσο κουραστικο ειναι...

φαγαμε σημερα μοσχαρακι με ντοματα κολοκυθι πατατα καροτο μπροκολο κ σελινο και το φαγαμε ολοοοοοο...και παλι γεμισε το μπειμπιλινο μας με λιγο μαλακα κ οχι οπως παλια σκληρα,απο τον αφαλο μεχρι πισω πανω πανω..κ μεσα στο @@@ της ειχαν παει..απαπα..απο βρωμα δεν το συζηταω....για να την πλυνουμε (χρειαστηκε κ τους 2 μας)κοντεψαμε να σκασουμε....ελπιζω ναχετε φαει ................χιχι

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

ααα ριτακι και εμενα εκει κοντα στους 6 μηνες κ 2-3 βδομαδες ειχε ξεκινησει να κοιμαται 2 ωρα ....αλλα ολη τη μερα...τοτε με το αλμα κ το φοβο του αποχωρισμου...

στην αρχη για καμια βδομαδα ηταν ησυχη αλλα μετα για κανα2 βδομαδες ξυπνουσε στην ωρα πανω ή στο μεσαωρο κ με εψαχνε..εκλαιγε κ ηθελε αγκαλια οπωσδηποτε,για κανα2-3 λεπτα..τωρα εννοειται οτι παλι κοιμαται 2ωρα αλλα ησυχα!!εμενα γενικα καθεται συνηθως ξυπνια 2-3 ωρες και κοιμαται παλι 1μιση με 2.....αν ξυπνησει νωριτερα συνηθως εχει γκρινια...θελει να φτιαχνει επιδερμιδα το κοριτσι μου

νεκταρια αν σου κανει ψιλοδιαρροιες μην ανησυχεις...μπορει να ειναι κ απο τα δοντια...το ειχαμε εμεις τη περασμενη τεταρτη κ εχθες το απογευμα παλι...

να πω την αληθεια δεν ξαναειχαμε ποτε τετοια κακακια,αλλα δεν θεωρω οτι ειναι διαρροια με τπτ...δεν ξερω πως ειναι στα παιδια η διαρροια(νερουλα προφανως ε?????) αλλα στη μαριλιζα απλα δεν ειναι συμπαγη κ σφιχτα οπως ηταν παντα....ξερεις αλλαξε τωρα κ με το ξενο γαλα το προγραμμα της στα κακακια...ισως γιαυτο..παντως ασχετα ,το ενδεχομενο ναναι απο τα δοντια παιζει...ειδομεν...

λοιπον περνοντας βιντεο κ φωτο σε στικακι ειδα ενα βιντεακι που ειχε βγαλει ο μακης μου ενω θηλαζα τη μπεμπα...2 ημερων...και να το δακρυ κορομηλο....αυτο το παιδι,εχει τραβηξει τοσα πραγματα κ δεν εχω ιδεα εγω....θα το βαλω στο fb μαλλον

τη γεννα δεν θελω να τη θυμαμαι.φτανει που τα θυμαμαι στο μυαλο μου...οχι κ σε ντοκουμεντα...αλλα μετα τον τοκετο ολα τα βιντεο κ φωτο πουχω ειναι τα αγαπημενα μου..εκτος απο τις ψηφιακες κορνιζες πουχω περασει ολες μας τις φωτο μεχρι τωρα κ τις εχω διασπαρτες στο σπιτι, εχω φτιαξει κ ενα τοιχο στο δωματιο της επισης με διαφορες φωτο της...

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

θα βαλω να δειτε κ τα σκυλακια μου ,που βασικα ταχουμε οικογενειακως αλλα πλεον ειναι στανταρ στης μανας μου κατω στον 1ο...

Διαφημίσεις

μακαρι κ τα δικα μου βιντεο κ οι φωτο .............. να τον κανουν καποτε να καταλαβει πως νιωθω για κεινον ............

(οχι απτην κοιλια

αλλα απτην στιγμη που με επιασαν οι πονοι κ πηγα στο νοσοκομειο)

η ζωη μου ξεκινησε 19.5.2010

(ελατε φιλες μου να κλαψουμε ολες μαζι )

88M1p3.pngycQap3.png

xaxa βρε ριτακι μου ευαισθητο :)

νομιζω πως τα παιδακια μας ηδη νιωθουν την αγαπη μας...σκεψου οτι σε καθε τους πονακι...σε καθε μπουπα που κανουν εμας τις μανουλες αναζητανε ;)

xaxa βρε ριτακι μου ευαισθητο :)

νομιζω πως τα παιδακια μας ηδη νιωθουν την αγαπη μας...σκεψου οτι σε καθε τους πονακι...σε καθε μπουπα που κανουν εμας τις μανουλες αναζητανε ;)

:P:p:p:p:p:p xαιρομαι που δεν ειμαι η μονη που το πιστευει αυτο

88M1p3.pngycQap3.png

σπασαν τα νερα μου στις 37+2

και ναι ριτακι μου γλυκο,το δεσιμο της μανας με το παιδι δεν υπαρχει!!!..οσο και να λενε οτι ααα..κοιτα αγαπαει πιο πολυ τον μπαμπα,νομιζω πως παντα η μανα ειναι μανα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...