Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalimera

το πλυντηριο σημερα θα ειναι το μονο που θα παρει φωτια η πορτα του μπανιου δεν ανοιγει απο τα ρουχα το σπιτι ανω κατω κ μια μανα που τωρα ξανα ξυπνισε (γιατι ξυπνησα στισ 7,5 για τα παιδια ,ταισα κ τον ιασονα κ παλι υπνο μετα):tongue::tongue:

παω για δουλιτσεσ αν κ ο ιασονασ ακομα κοιματε:shock:

3χμαμμα φιλια πολλα στη μπεμπουλα να μην χανεσαι!

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο μενα καλη βδομαδα

εχτες γυρισα σπιτι στις 4.30 κ οπως καταλαβαινετε κουτουλαω

θα με συνχωρεσετε αλλα δεν θα σχολιασω ακομα , παρα μονο οτι συμφωνω απολυτα με το σχολιο της νατασσας νομιζω προς την 3xmama οτι εχει μια εκπληκτικη οικογενεια :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

88M1p3.pngycQap3.png

γεια σας και από εμένα δυστυχώε δεν προλαβαίνω να σας γράψω όσο συχνά θέλω γιατί είμαι στη δουλειά και το βράδυ τρέχω με τα άρρωστα μικρά μου.όταν μπορέσω θα σας ξαναγράψω .φιλιά σε όλες

καλημερα κ απο μενα καλη βδομαδα

εχτες γυρισα σπιτι στις 4.30 κ οπως καταλαβαινετε κουτουλαω

θα με συνχωρεσετε αλλα δεν θα σχολιασω ακομα , παρα μονο οτι συμφωνω απολυτα με το σχολιο της νατασσας νομιζω προς την 3xmama οτι εχει μια εκπληκτικη οικογενεια :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

sourtoukoooooooooo

:)

;)

uDLqp1.png

ριτακι καλοπερασαμε χτες ε???????????????????????

κοριτσια καλημερα και απο μενα......εμεις χτες πηγαμε στο ξαδερφακι μας ,11 μηνων...δοκιμασαμε κ τη στρατα του κ πολυ μας αρεσε..πιο πολυ τα παιχνιδια πανω τους βεβαια γιατι πολυ μας τρωνε τα ουλα μας ....δοκιμασαμε κ τη στρατα που εχει η φαιρυ,που τσουλαει σαν καροτσι και αυτη της αρεσε πολυ...την τσουλουσε συνεχεια αλλα επρεπε ναμαι εγω απο πανω της συνεχεια....

το βασικο...μπουσουλησαμε....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χτες το μεσημερι 4 φορες μονο αλλαξαμε τα χερακια μας,αλλα χτες βραδυ καναμε δεκαδες βηματακια ....εννοω αλλαζαμε τα χερακια μας συνεχεια ...εκει ειχαμε θεμα....ο κωλαρακος βεβαια στον αερα ακομα και τον χρησιμοποει το σκατο μου για ισορροπια...εχει πολυ γελιο..αν ειναι θα σας βαλω βιντεακι στο φβ...

βεβαια ειχαμε κ μια εφιαλτικη νυχτα...χτες οπως σας ειπα ηταν παλι στα καλα της μετα απο μερες...ωραια ειπα.....ηπιε κ το βραδυ στο σπιτι που ημασταν πριν κοιμηθει 300μλ γαλα...και λεω παλι..μπα!!!ξυπναει στις 2 εκλαιγε..δεν την εκανα καλα με τπτ...της δινω με αμφιβολιες γαλα 100μλ κ το τσακιζει..αλλα ξυπναει παλι στις 3μιση κ εκλαιγε τουλαχιστον ενα 5λεπτο βοερα....εμενα μου φανηκε αιωνας.ελεγε κ μαμα μαμα κλαιγοντας...ετρεμα ολοκληρη...την ειχαμε αγκαλια κ οι δυο...της βαλαμε κρεμα ..τπτ..της εδωσα γαλα κ ντεπον μαζι,μιας κ πριν ουτε να με αφησει να της το δωσω αλλιως..κ το τσακισε κ αυτο...μα τι κλαμα..ο μακης χαλαροοοοοος...απαπα...εγω στεναχωρια βραδυατικα.σταματησε να κλαιει κ κοιμηθηκε με το μπουκαλι στο στομα...που να κοιμηθω μετα...με ειχε πιασει νευροπονος στο στηθος...αφηστε..τα χρειαστηκα..οπως τον σεπτεμβρη,αν θυμαστε.....αχ αυτο το παλιοδοντι!!!!

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

κ αφου εφαγε γαλα καμια 100μλ παλι στις 6,λεω στις 11 θα πειναει..μιας κ σπανια κλαει για φαγητο..

της φτιαχνω φρουτακια...ερμειτικα κλειστο το στομα..βαζω κ κοακερ μετα παλι τπτ.παιρνω το κουταλακι του εσπρεσσο κ τσουκ τσουκ ΕΦΑΓΕ ,μετα απο μιση ωρα βεβαια...αυτο το κουταλακι και χωρουσε στο σχεδον κλειστο στομα της και της αρεσε γιατι ηταν σκληρο κ κρυο...μηπως να το δοκιμασετε στα δυσκολα μωρακια????παω για να αλλαξω κατι ρουχα κ να αγορασω της μπουμπους τα λαχανικα κλπ...byeeeeeeeeee

γεια σας και από εμένα δυστυχώε δεν προλαβαίνω να σας γράψω όσο συχνά θέλω γιατί είμαι στη δουλειά και το βράδυ τρέχω με τα άρρωστα μικρά μου.όταν μπορέσω θα σας ξαναγράψω .φιλιά σε όλες

περαστικα σασ μη χανεσαι εμεισ εδω θα ειμαστε;)

κοριτσια σημερα ξεχασα να φτιαξω φαι για το μωρο λεω να του δωσω λαχανοντολμα κοκκινιστο που εχω εσεισ τι λετε:tongue:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κοριτσια σημερα ξεχασα να φτιαξω φαι για το μωρο λεω να του δωσω λαχανοντολμα κοκκινιστο που εχω εσεισ τι λετε:tongue:

Βρε Θενα το φαγητο δεν εχει μεσα αλατι, πιπερι , μπαχαρικα; Μη το δωσεις καλυτερα, δωσε το απογευματινο τωρα και φτιαξε το φαγητο για το απογευμα.

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Γεια σου συγκατοικε!Κι εγω στο τρεξιμο ειμαι με τη δουλεια...Περαστικα στα παιδακια σου!

Χαιρετω και τις υπολοιπες μανουλες!

Περασα ενα ομορφο ΣΚ μαζι με τον γιο μου, τα δυο μας!!Ο μπαμπας μας ελειπε ταξιδι.Τον ευχαριστηθηκα τον τζουτζουκο μου!Αν και ηταν λιγο γκρινιαρης, γιατι τον παραμελησα λιγο για να στολισω το σπιτι και να ασχοληθω και με αλλες δουλιτσες...Κοιμηθηκαμε ομως αγκαλιτσα τα μεσημερια και πολυ μου αρεσε!!! Προχθες το μεσημερι, ξυπναει ενω κοιμοταν 1 ωρα στο καροτσι και τον παιρνω αγκαλια, καθομαι στον καναπε και λουφαξε στο στηθος μου, οπως οταν ηταν νεογεννητο, εκλεισε τα ματακια του και συνεχισε να κοιμαται ετσι στην αγκαλια μου!!!Επλεα σε πελαγη ευτυχιας!!!!Απο τις πιο τελειες στιγμες που εχω ζησει μαζι του!!!Ειχε το μαγουλακι του στο στηθος μου, τα χερακια του μαζεμενα διπλα στο προσωπο του και εγω τον αγκαλιαζα με τα χερια μου..Με πηρε και μενα ετσι ο υπνος και κοιμηθηκαμε αλλες 2 ωρες ετσι αυτοκολλητοι!!!

Οπως καταλαβαινετε ζω τον απολυτο ερωτα!!!!Αααααχ!!!

Στοπ στο διαλειμμα, επιστρεφω στη δουλεια.

Φιλακια!!!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

Περασαμε ενα ομορφο σ/κ (αν εξαιρεσεις τον τρικουβερτο συζυγικο καυγα χθες το βραδυ):confused:. Στολισαμε, ο μικρος καμια σημασια δεν εδωσε στο δεντρο, πηγαμε στην κουνιαδα μου που το ειχε στρωσει για τα καλα , επισης καμια σημασια στον χιονανθρωπο.....

Εχει πολυ γκρινια τις τελευταιες μερες, θελει να ειμαι συνεχεια διπλα του, περιεργη φαση περναει.....:(:(

Ριτα μεγεια η στρατα, καλες βολτες...

Εμεις θηλαζουμε 3-5 φορες την ημερα. Οι 3 ειναι φαγητο, οι 2 για νανουρισμα(ενω ο μπαμπας τον κοιμιζει στα χερια σε εμενα χτυπιεται)

Ολα τα γευματα μας ειπε η γιατρος να ειναι 200μλ(και 150 να φαει δεν πειραζει) και τρωμε 150 συνηθως.

Και εγω δεν τον βγαζω καθε μερα εξω(και αισθανομαι λιγο ασχημα για αυτο), αλλα δεν εχουν αναγκη αν ειναι σωστα ντυμενα. Αυτο που πρεπει να αποφευγουμε ειναι η υγρασια.

Ξυπνησαμεεεεεεε

P6jGp3.png?33zfA7k2

TZcSp3.png?gfJ9ZCG8

Διαφημίσεις

Περασαμε ενα ομορφο σ/κ (αν εξαιρεσεις τον τρικουβερτο συζυγικο καυγα χθες το βραδυ):confused:. Στολισαμε, ο μικρος καμια σημασια δεν εδωσε στο δεντρο, πηγαμε στην κουνιαδα μου που το ειχε στρωσει για τα καλα , επισης καμια σημασια στον χιονανθρωπο.....

Εχει πολυ γκρινια τις τελευταιες μερες, θελει να ειμαι συνεχεια διπλα του, περιεργη φαση περναει.....:(:(

μηπως περναει το αλμα της προσκολλησης κ φοβου αποχωρισμου? :)

ειναι στην 29η με 30η εβδομαδα

εγω σας ειχα πει τι μουχε πει ο παιδιατρος μου....ο,τι λεει κ η φαιρυ...επιστημονικα λιγο πριν και λιγο μετα τον 7ο εχουν το συνδρομο του φοβου του αποχωρισμου......δεν ειναι τυχαιο κοριτσακια οι γκρινιες και τα διαφορα που κανουν....συμβαινει στα αληθεια....

θενα μου αν νομιζεις οτι μπορεις να δωσεις λαχανοντολμα απο τωρα ...τι να πω?????νομιζω οτι και τσιγαρισμενα λαδια κ κρεμμυδια και σκορδο(??) .....εσυ ξερεις ομως ως παλια καλυτερα...δεν προλαβαινεις να φτιαξεις κατι τωρα??ας μην ειναι κομπλε...λιγο κιμα και πατατα κολοκυθι κλπ που θα φτιαχθουν σε κανα 7-10 λεπτα???

οπως πολυ σωστα θυμησε κ ειπε η fairy ειναι το αλμα αποχωρισμου τωρα

νομιζω ελενη μου κραταει 2 βδομαδες κ τωρα αν δεν κανω λλαθος τελειωνει (το λεω γιατι γεννησαμε μαζι :tongue::tongue::tongue:) εμεις να πω την αμαρτια μου αυτη την φορα δεν καταλαβαμε κατι απο αλμα.......καμια ιδιαιτερη γκρινια .....τιποτα το αδικαιολογητο ας πουμε . μακαρι ετσι να ηταν ολα τα αλματα μας (μιλαω παντα για μενα ε?μην παρεξηγηθω)

ο μικρος εδω κ 3 μερες εχει καθιερωσει ενα 2ωρο συνεχομενο υπνο το μεσημερι κ πολυ μου αρεσει να σας πω την αληθεια :D:p

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...