Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kai posa laxanika??

1 καροτακι 1 πατατουλα 1 κολυθακι κ λιγο σελινο

οι οδηγιες της ειναι περιπου 75γρ (εως 100) κρεας κ ολο μαζι να φτανει εως 250 γρ κ οσο φαει :D:D ποτε δεν το τρωει ολο φυσικα ........ αν κατι δεν μου αρεσει κ εχω απορια ποσο τρωει το μετραω σε ποσοτητα πριν φαει κ αφου φαει :wink:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Ριτακι!!

Τι κανει ο ξανθουλης σου???

Εγω στην κρεατοχορτοκρεμα βαζω το κρεατακι γυρω στα 70-80 γρμ και μιση πατατα-καροτο-σελινο γιατι η δικια μου τρωει βαρια μεχρι 240 γρμ!Οποτε για να μην πεταω η τα τρωω εγω...ειδα οτι σε αυτη την ποσοτητα τουλαχιστον δεν εχουμε μεγαλη χασουρα στην πολτοποιηση!!

koritsia i antriana mas ine kala ,ine sti kipro k den mporoyse na mpi sto parents:-D

an k ipe ine ligo stenaxorimeni:( pantos den mas ksexase k den piraxtike apo kati ayta moy ipe se minima! .

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Γεια σας κοριτσάρες!

Το Μόναχο είναι και πάλι ντυμένο στα άσπρα !Πήγαμε σήμερα μια βολτούλα στο weihnachtsmarkt(χριστουγεννιάτικη αγορά- σπιτάκια) με τη μικρή ντυμένη αγιοβασιλίνα και χιόνιζε και ήταν υπέροχα!

Δεν προλαβαίνω πολλές φορές να μπω και να γράψω προσπαθώ όμως να σας διαβάζω συνέχεια και έτσι αισθάνομαι ότι είμαι μαζί σας - συγχωρέστε με ...

Λοιπόν ότι θυμάμαι:

• Δοντάκια δεν βγάλαμε ακόμα , τρώμε αρκετά (πρωί φρουτάκια,μεσημέρι λαχανικά και εδώ και τρεις μέρες κρεατάκι ή κοτόπουλο και εδώ και τέσσερις μέρες το απόγευμα μπισκοτόκρεμα) αλλά θέλουμε και πολύ γαλατάκι από τη μαμά. Και η κακούργα η μάνα (γιατί έτσι αισθάνομαι κάποιες φορές ) σκεφτεται να σταματήσει σιγά σιγά το θηλασμό...(Παλεύω κι εγώ με τις τύψεις και προς το παρόν είμαστε 0-1... )

• Με το κρύο πολλές φορές βγήκαμε κι εμείς ντυμένες καλά αλλά όταν είχε βροχή ή πολύ υγρασία ή πολύ χιόνι (στυλ βροχής) το απόφευγα και προτιμούσα κλειστούς χώρους (βέβαια κι αυτό επικίνδυνο από άποψη ιώσεων , πολυκοσμίας κλπ) Σας είχα πει ότι όταν η μικρή ήταν νεογέννητη και ερχόταν η μαία στο σπίτι με κατσάδιαζε γιατί δεν την έβγαζα στο μπαλκόνι ?!!???:rolleyes: Εδώ έτσι κάνουν όσο κρύο και να έχει!!! Αλλά εγώ της έλεγα ότι αν και η μικρή γεννήθηκε εδώ είναι ελληνίδα και δεν είναι για τέτοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Από διαιτα και εγώ μια έτσι μια ...γιουβέτσι που λέει κι η κόρη μου. Μια προσέχω και μια με πιάνουν οι αδυναμίες μου. Ευτυχώς κάνω κάτι κοιλιακούς στο σπίτι και power plate και ψιλοκρατιέμαι.Και θηλάζω κι εγώ όπως λέει και η pasxalitsa και εννοείται ότι χάνουμε πιο εύκολα..Τι να πω?Έχω χάσει 2 κιλά και θέλω άλλα 2 για να έρθω στα προ εγκυμοσύνης και άλλα δυο στα κιλά μου (προ του τελευταίου πριν της εγκυμοσύνης -και της απίστευτης μπουγατσοφαγίας μου- καλοκαιριού). Κι όσο σκέφτομαι ότι θα έρθω στην Ελλάδα και θα πρέπει να κρατηθώ δεν ξέρω με πιάνει κάτι σαν ...τρέλλα να πω??

• Όσο για τα λαχανικά και τα φρούτα ο παιδίατρος μας εδώ ήταν κάθετος όλα χωρίς! Και επειδή γενικώς δεν ήταν κάθετος σε πολλά λέω να τον ακούσω.
  • Για τα εμβόλια όντως το σύστημα εδώ είναι διαφορετικό και αυτό πχ της γαστρεντερίτιδας- ροτα..κάτι νομίζω λέγεται - ενώ κάναμε μια δόση στην Ελλάδα όταν ήρθαμε εδώ μας είπαν ότι αφορά κυρίως τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής και δεν κάναμε άλλη.:roll::confused:

Μάλλον είπα πάλι πολλά. Φιλάκια!

Διαφημίσεις

koritsia i antriana mas ine kala ,ine sti kipro k den mporoyse na mpi sto parents:-D

an k ipe ine ligo stenaxorimeni:( pantos den mas ksexase k den piraxtike apo kati ayta moy ipe se minima! .

Μπράβο βρε Θενάκι . Την είχα κι εγώ συνέχεια στο νου μου. Andith μου την αγάπη μας και όλη τη θετική μας ενέργεια! Μας έλειψες!

Γεια σας κούκλες!

Πώς είστε;

Όλα καλά;

Εμείς σήμερα είχαμε δουλειές με ουρές... Κάνουμε ριζικές αλλαγές στο σπίτι και είμαστε μέσα σε χαρτόκουτα... Όλες μιλάτε για το χριστουγεννιάτικο στολισμό κι εγώ παρακαλάω να μπούμε σε μια τάξη... Είμαι ένα όρθιο πτώμα. Στο μεταξύ ο ασπρούλης ξεκίνησε κοτόπουλο και μοσχαράκι και είχα μέσα σε όλα να βράσω και το κρέας, να το χωρίσω σε μεριδούλες κ.λπ. κ.λπ...

Από καιρό πώς πάτε; Εδώ έχει παγωνιά, αλλά τουλάχιστον δεν έχει πλέον αέρα. Κάτι είναι κι αυτό.

2522daf9de.png

swGop2.png

Γεια σας κοριτσάρες!

Το Μόναχο είναι και πάλι ντυμένο στα άσπρα !Πήγαμε σήμερα μια βολτούλα στο weihnachtsmarkt(χριστουγεννιάτικη αγορά- σπιτάκια) με τη μικρή ντυμένη αγιοβασιλίνα και χιόνιζε και ήταν υπέροχα!

Δεν προλαβαίνω πολλές φορές να μπω και να γράψω προσπαθώ όμως να σας διαβάζω συνέχεια και έτσι αισθάνομαι ότι είμαι μαζί σας - συγχωρέστε με ...

Λοιπόν ότι θυμάμαι:

• Δοντάκια δεν βγάλαμε ακόμα , τρώμε αρκετά (πρωί φρουτάκια,μεσημέρι λαχανικά και εδώ και τρεις μέρες κρεατάκι ή κοτόπουλο και εδώ και τέσσερις μέρες το απόγευμα μπισκοτόκρεμα) αλλά θέλουμε και πολύ γαλατάκι από τη μαμά. Και η κακούργα η μάνα (γιατί έτσι αισθάνομαι κάποιες φορές ) σκεφτεται να σταματήσει σιγά σιγά το θηλασμό...(Παλεύω κι εγώ με τις τύψεις και προς το παρόν είμαστε 0-1... )

• Με το κρύο πολλές φορές βγήκαμε κι εμείς ντυμένες καλά αλλά όταν είχε βροχή ή πολύ υγρασία ή πολύ χιόνι (στυλ βροχής) το απόφευγα και προτιμούσα κλειστούς χώρους (βέβαια κι αυτό επικίνδυνο από άποψη ιώσεων , πολυκοσμίας κλπ) Σας είχα πει ότι όταν η μικρή ήταν νεογέννητη και ερχόταν η μαία στο σπίτι με κατσάδιαζε γιατί δεν την έβγαζα στο μπαλκόνι ?!!???:rolleyes: Εδώ έτσι κάνουν όσο κρύο και να έχει!!! Αλλά εγώ της έλεγα ότι αν και η μικρή γεννήθηκε εδώ είναι ελληνίδα και δεν είναι για τέτοια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Από διαιτα και εγώ μια έτσι μια ...γιουβέτσι που λέει κι η κόρη μου. Μια προσέχω και μια με πιάνουν οι αδυναμίες μου. Ευτυχώς κάνω κάτι κοιλιακούς στο σπίτι και power plate και ψιλοκρατιέμαι.Και θηλάζω κι εγώ όπως λέει και η pasxalitsa και εννοείται ότι χάνουμε πιο εύκολα..Τι να πω?Έχω χάσει 2 κιλά και θέλω άλλα 2 για να έρθω στα προ εγκυμοσύνης και άλλα δυο στα κιλά μου (προ του τελευταίου πριν της εγκυμοσύνης -και της απίστευτης μπουγατσοφαγίας μου- καλοκαιριού). Κι όσο σκέφτομαι ότι θα έρθω στην Ελλάδα και θα πρέπει να κρατηθώ δεν ξέρω με πιάνει κάτι σαν ...τρέλλα να πω??

• Όσο για τα λαχανικά και τα φρούτα ο παιδίατρος μας εδώ ήταν κάθετος όλα χωρίς! Και επειδή γενικώς δεν ήταν κάθετος σε πολλά λέω να τον ακούσω.
  • Για τα εμβόλια όντως το σύστημα εδώ είναι διαφορετικό και αυτό πχ της γαστρεντερίτιδας- ροτα..κάτι νομίζω λέγεται - ενώ κάναμε μια δόση στην Ελλάδα όταν ήρθαμε εδώ μας είπαν ότι αφορά κυρίως τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής και δεν κάναμε άλλη.:roll::confused:

Μάλλον είπα πάλι πολλά. Φιλάκια!

xoris ti ta frouta k ta laxanika?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

kala eimai, evala ton mpempiko sto krevvati tou simera pali. ante na doume ti tha ginei.

kourastikes me to thylasmo e?

poso thulazeis tora? emena teleutaia ton exei elattosei to thylasmo. 3-5 fores pleon.

Καλή τύχη και σε εσάς ! Και εμείς στην ίδια φάση είμαστε ! Στην προσπάθεια!

Ξέρεις με το θηλασμό απλά πρέπει να προσέχεις πολύ και επειδή αυτό δεν είναι πάντα εφικτό μετά με πιάνουν τύψεις. Πχ θέλω να πιω κανένα καφεδάκι παραπάνω, να βάψω κανένα μαλλί ,φοβάμαι μην κρυώσω και ξαναχρειαστεί αντιβίωση κτλ κτλ.

Τώρα πόσες φορές .. τι να σου πω από 2 όπως σήμερα(!) ως και 5:roll:. Πριν από λίγες μέρες εντωμεταξύ πέτρωσε τόσο πολύ που τρελλάθηκα! Δεν την πάτησα στην αρχή τώρα θα την πατήσω?! Άσε που ξεσυνήθησα και το θήλαστρο και μου κακοφάνηκε που το χρησιμοποίησα(παλιά δεν με ενοχλούσε κι ας το χρησιμοποιούσα πολύ) και δε με βοήθησε και καθόλου στη συγκεκριμένη φάση!Τέλως πάντων! Εσύ πως τα καταφέρνεις και με το θηλασμό και τα ταξίδια?

eida tis fotografies sas sto fb...exete mia polu omorfi oikogeneia!!!

na ti xaireste!!!!!!!!!!!!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!:tongue:

Μάλλον θα σε καληνυχτίσω γιατί ..κουτουλάω μου φαίνεται!

Πολλά φιλάκια! Όνειρα γλυκά!

Καλή τύχη και σε εσάς ! Και εμείς στην ίδια φάση είμαστε ! Στην προσπάθεια!

Ξέρεις με το θηλασμό απλά πρέπει να προσέχεις πολύ και επειδή αυτό δεν είναι πάντα εφικτό μετά με πιάνουν τύψεις. Πχ θέλω να πιω κανένα καφεδάκι παραπάνω, να βάψω κανένα μαλλί ,φοβάμαι μην κρυώσω και ξαναχρειαστεί αντιβίωση κτλ κτλ.

Τώρα πόσες φορές .. τι να σου πω από 2 όπως σήμερα(!) ως και 5:roll:. Πριν από λίγες μέρες εντωμεταξύ πέτρωσε τόσο πολύ που τρελλάθηκα! Δεν την πάτησα στην αρχή τώρα θα την πατήσω?! Άσε που ξεσυνήθησα και το θήλαστρο και μου κακοφάνηκε που το χρησιμοποίησα(παλιά δεν με ενοχλούσε κι ας το χρησιμοποιούσα πολύ) και δε με βοήθησε και καθόλου στη συγκεκριμένη φάση!Τέλως πάντων! Εσύ πως τα καταφέρνεις και με το θηλασμό και τα ταξίδια?

kalimera koritsia,

3xmama as einai kala to thylastro mkai gi'auto ta kataferno me ta taxidia.

pantos nomizo kalitera na apenoxopoiitheis me auto diladi kai egine an pieis kai kanena kafe parapano? poso tha paei sti gala? tora pia ego eimai ligo pio xalari. prosexo alla pino kamia fora kai kanena potiraki krasaki (ligo) i ligo coca cola. kafe pino decaf alla den eimoun pote fanatiki kai autos o illy decaf einai teleios. den katalavaino diafora.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...