Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το κολοκυθι το καθαριζω μονο οταν χρειαζεται...ακομα κ τα βιολογικα που παιρνω πολλες φορες εχουν σημαδακια και διαφορα πανω τους...εσεις τα βρισκετε παντα καθαρα??

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας καληνυχτιζω τσουπρες....η μπεμπα κοιμηθηκε στη κουνια της μου φαινεται..σταματησε να μιλαει...παω να δω και αν ναι,θα παω για μπανιο,νυχακια κλπ...φιλια..ο μακης κοιμαται απο τις 7 παρα..και δεν ξυπναει με τπτ...θα βαλω λιγο κρασακι να πιουμε με κανενα σαγανακι..μμμμ...και τα παρελκομενα.....με προσοχη γιατι εχω και ωορρηξια...χιχιχιχιχι

εγω γιατι θυμαμαι που εχεις πει τοσες φορες οτι ο μικρος εχει μυξες ? ....απο περιεργεια οσες βγηκατε σημερα πηγατε σε κλειστους χωρους ή σε ανοιχτους????γιατι εγω σημερα μεχρι το μπαλκονι εφτασα κ εκει ειχε 3 βαθμους.......σημερα στην αγγλια δηλ βγηκατε βολτα στους δρομους ή σε εμπορικα κ τετοια?κ τι θερμοκρασια ειχατε παρεπιπτοντως???

οχι καρδια μου δεν εχει κρυωσει ο μικρος...εχει κανει ενα συναχακι οταν πηγαμε στην ελλαδα τον οκτωβριο απο τη διαφορα θερμοκρασιας, κ δηλαδη εγω τον κολλησα, εγω αρρωτσησα πρωτη, κ μια διαρροια προχθε που ηταν απο τα δοντια

βολτα κ στο δρομο κ σε μαγαζια παμε...παντου....σημερα ειχαμε 4...τις περασμενες εβδομαδες φτασαμε κ -10

αλλα ειλικρινα πιστευω πως ειναι κ στο παιδι...:rolleyes:

καλα κανεις κ τη προσεχεις τη μικρη σου κ δεν την βγαζεις εξω..εμεις ομως επειδη εχουμε κρυο ολο το χρονο θελω να το μαθει....να γινει γερος οργαμισμος...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΤΣΟΥΔΙΑ:tongue:

ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΛΔ ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ

ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ Κ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΑΣ ΚΛΕΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟΝ αΗΔΟΝΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ Κ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ :mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

καλημερα κ απο μενα ομορφη κυριακη για ολες

εχουμε νθρωπους που γιορταζουν ? χρονια πολλα σε οσους εχετε:tongue:

καλη βολτα σε οσες πατε :rolleyes:

εμεις θα βγαλουμε λιγο τον μικρο κ το βραδυ θα αφησω τον μικρο εδω με το αδελφο μου κ θα βγω μονη με τον αγγελο(μας εχουν καλεσει κατι φιλοι σε μια μουσικη σκηνη )

αυτα μεχρι στιγμης

φιλια σε ολες:P:p:p:p

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

kale ti giorti einai simera???????

kalhmera eipa?oxi..kalimera se oles sas.........................egvw perimenw tin pethera k koyniada gia ena kafedaki sta grigora,etsi gia na doun tin mariliza..mias k theloyn na stolisoyn to spiti toys simera...

epiteloys to koyklaki moy efage ta froytakia tis....min fantasteite ola..alla kamia 80aria gr....apo to tpt ,kalo kai ayto...blepv parolo poy den gkriniazei....oti tin trwne ta oyla tis..exei trelathei....na masoylaei o,ti pio skliro briskei....egw mias k o makis doyleyei,eipa na bgalw paplwmata k xalakia exw ston ilio....kai na anoixw ligo na aeristei to spiti...se kinisi na briskomai...ayta..kali bolta.....tyxeres...emeis meta tis 3 tha bgoume...

καλημέρα :D:D

ουτε εγώ θυμάμαι καλά, του αγίου σπυρίδωνος είναι??

Χθες βε κορίτσια όλη την ώρα σας διάβαζα και μόλις πήγαινα να γράψω κι ε΄γω κάτι όλο κάτι γινόταν και τα παρατούσα.... Ήταν και η μικρή κ'απως με ψιλοδιάρροια, δλδ μέσα στη μέρα τα έκανε 10-12 φορές 'αλλοτε πολλά, άλλοτε λίγα, άλλοτε κανονικά άλλοτε πιο νερουλά, είναι και λίγο συγκαμένη τις τελευταίες τρεις μέρες...

Σήμερα το κρύο καλά κρατεί, φάγαμε κι εμείς λίγο παραπάνω φρουτάκι (καμιά 30-40 γρ) αλλά μόνο μπανάνα. Ο κωλαράκος μας φαίνεται να είναι καλύτερα ευτυχώς, ο μπαμπάς μας λείπει στο κτήμα αλλά όταν έρθει θα φέρει δέντρο να στολίσουμε κι εμείς επιτέλους.

σας διάβαζα χθες με τις βόλτες και έννοιωσα πολύ γαιδούρα, εμείς δεν τη βγάζουμε τη μικρή τόσο συχνά βόλτα.... Σίγουρα όχι καθημερινά, ανεξαρτήτως καιρού. Μάλλον πρέπει να το προσπαθήσω παραπάνω αυτό...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

Καλημερα κι απο εμας!

Σημερα του Αγ.Σπυριδωνος,αυριο του Αγ.Ευστρατιου...να χαιρεστε αγαπημενους συγγενεις και φιλους που γιορταζουν!!

κι εμεις με χιλια κολπα φαγαμε την μπανανα σημερα παρεα με γιαουρτι για να κατεβει...αλλα την φαγαμε!

Τωρα παμε κι εμεις την βεγγερα μας στην πεθερουλα να φαμε οπως καθε Κυριακη!!

Θενα,ανοιξε το Ικεα στα Γιαννενα???Λεω να ανεβω για ψωνια αλλα φοβαμαι οτι δεν θα εχει μεινει τιποτε!!!:rolleyes:

hello,

epistrepsame apo tin anoixi opou perasame polu omorfa. to eixe strosei kai pexame me ta xionia! kai exthes k simera voltoula. A! na po pos kai emeis den exoume arrostisei pote!

epipleon tis teleutaies 2 meres fagame arketa kala!!!!!

loipon xekinisame kai mosxaraki kai polu tou arese nomizo! Simera exei faei k frouta kai gala kai kreas me laxanika. mallon tha dokimaso pali to apogeuma mipos faei tipote se krema giati nomizo tha pinaei. alitheia de thumamai poso mou eipe o giatros na tou ftiaxno thimatai kamia sas se varos poso peripou prepei na trone?

uDLqp1.png

νατασσα,κανονικα λεει κ πανω στο κουτι..αλλιως οσο κ τα φρουτα ...γενικα πρωινο κ απογευματινο το ιδιο...απο ο,τι εχω ακουσει εδω μεσα υπαρχουν μεγαλες διαφορες στις ποσοτητες....ο γιατρος μας εδωσε βιβλιαρακι απο το νοσοκομειο αττικο κ εγραφε 120-200 αλλα κ παλι ελεγε εξαρταται το παιδι......τωρα εμεις εκτος απο 1 -2 φορες φρουτα κ κρεμα δεν εχουμε φαει ποτε πανω απο 150 ...αλλες κοπελες δινουν 250-300...εσυ????

τελικα εμεις ξεκινησαμε να τρωμε κανονικα παλι... φαγαμε κ τα φρουτα και το φαγητο το μεσημερι και καναμε πολλα πολλα κακακια πουχαμε 2 μερες να κανουμε...νομιζω επανηλθε το μωρο μου στα φυσιολογικα του....να δουμε κ πιο απογευμα αν θα φαει τη βρωμη...της εβαλα λιγη σημερα στα φρουτα κ την εφαγε κανονικα..ξυπνησε το καμαρι μου..παωωω......

Διαφημίσεις

natassa τωρα πια τον ακουμπαω οπου να ναι καθεται πολυ καλα αλλα μεχρι εκει ουτε λογοσ για κινιση μπουσουλιματοσ:mrgreen:.

marsoral τα ικεα ανοιγουν 18/12 αλλα εγω θα παω πολυυυυ μετα γιατι περα οτι θελω 30-40 λεπτα να φτασω θα γινεται ο χαμοσ οπωσ οταν ανοιξαν τα πρακτικερ δεν μπορουσεσ ουτε να ξυθεισ:confused:

σημερα μετα τον καφε ηρθαμε σπιτι φαγαμε κ αφου ξεραθικε η Δαναη πηρα τον Γιωργο κ πηγαμε odeon να δουμε παιδικο σε 3D ηταν τελεια για το Γιωργο ηταν πρωτη φορα ισα που του εκαναν τα γιαλια ειχε πολυ πλακα το εργο με νεροχελονα απιστευτο με το βυθο κ κοραλια τοσο πραγματικο ,περασαμε τελεια αλλα εξω πολυ κρυο μολισ βγηκαμε ο Γιωργοσ ηθελε τσισα τα κατεβασαμε εκει εξω κ δεν του εβγαιναν απο το κρυο διο ωρεσ να του βγουν :mrgreen::mrgreen::mrgreen:,τωρα σπιτι τζακι εφτιαξα κεκακια ο αηδονησ παει να δει μπαλα:evil: κ ποιοσ ξερει ποτε θαρθει:?

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...