Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το Frezyderm μοσχοβολάει! είναι πολύ ωραίο, σα μωρό μυρίζει. Και δεν χρειάζεται να πάρεις και το Bath και Shampoo. Πάρε μόνο bath. Εγώ τα ξέρω

1. από τον άνδρα μου που δουλεύει σε φαρμακαποθήκη και ξέρει όλα τα προϊόντα των φαρμακείων

2. ο παιδίατρος της κουνιάδας μου τα σύστησε όταν γεννήθηκε η μπέμπα.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το γαλα μας ειναι αποστειρωμενο...το νερο δεν ειναι.

εμας η μαια μας τα λεει στα μαθηματα που παω, η γιατρος μου αλλα κ τα βιβλια. εαν κατι εσυ δε το βρισκεις σωστο καντο οπως νομιζεις....εγω απλα μοιραζομαι αυτα που διαβαζω κ μας λενε :)

σαφως...καλα κανεις και τα μοιραζεσαι..και εγω ειπα απλα οτι δεν το ξερω..απλα απο μονη μου δεν θα το εκανα ποτε...εδω το γαλα μας μενει πανω στο μωρο και ξυνιζει αμεσως..γιαυτο τοπα..τωρα στα ματακια του πως παει και τα αποστειρωνει...ειναι αλλη υποθεση..προφανως λειτουργει διαφορετικα...

και ...νατασα..μαλλον θα πρεπει να παω να μυρισω της frezyderm,γιατι και του αντρα μου του αρεσει τωρα οπως μυριζει η κρεμα εγκυμοσυνης...εμενα παλι καθολου..οποτε με επεισες..αυριο κιολας θα παω..ξερω οτι η γιατρος μου θα μου τα προτεινει κμενα......

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

σαφως...καλα κανεις και τα μοιραζεσαι..και εγω ειπα απλα οτι δεν το ξερω..απλα απο μονη μου δεν θα το εκανα ποτε...εδω το γαλα μας μενει πανω στο μωρο και ξυνιζει αμεσως..γιαυτο τοπα..τωρα στα ματακια του πως παει και τα αποστειρωνει...ειναι αλλη υποθεση..προφανως λειτουργει διαφορετικα...

τι εννοεις ξυνιζει? το μητρικο γαλα το βαζουμε παντου....στις θηλες μας μετα το θηλασμο για να μην ανοιγουν κ ξεραινοντε, στον αφαλο του μωρου κ στα ματια του. το μητρικο γαλα δεν ξυνιζει οπως του εμποριου. κ αλλωστε θα βγαλεις επι τοπου γαλα κ θα του κανεις τα ματια...οχι μετα απο μιση ωρα. γαλα δε θα μεινει στα ματια του, θα το βγαλεις με το μπαμπακι οπως καθαριζεις

Διαφημίσεις

Bασικά ετσι όπως εχουν αλλάξει οι εποχές αυτα τα παλιά και πολύ καλά δοκιμασμενα τα ξεχναμε... παλι καλα που υπαρχουν μαιες που μας τα θυμιζουν...

Πραγματι το μητρικο γαλα ειναι βαλσαμο!!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

εγω κοριτσια ειμαι δεκτικη σε ολα...προσπαθω ως νεα μανουλα να μην τα ψυριζω τρελα,οσο και αν θελω,ειτε λογω μοδας-εποχης ..ειτε λογω επικειμενου φοβου...

δεν θελω να βαλω το μωρο μου σε μια γυαλινη μπαλα-παραπροσεχοντας το ενα και το αλλο ως σαν τρελη μανουλιτσα...αλλα ουτε και να παω 30 χρονια πισω,οπως λεει ο πατερας μου.."πως ζουσαν παλια τα παιδια?..χαλαρωσε.."

οχι πως εχει αδικο 100%....

δεν ξερω...εσεις τι θα κανετε???στην αρχη ειχα παθει μια παρακρουση...

τι εχει βγει στο εμποριο...τι σου λενε να παρεις,οτι και καλα χρειαζεται...

μετα φοβομουν για το πως θα ανταπεξελθω στη μπουμπου αν δεν τα παρω ολααααα...και επιπλεον αν θα τα καταφερω...ευτυχως ο αντρουλης μου,που εχει αποψη για ολα μου ειπε..θα παρουμε αυτο και εκεινο και το αλλο...κλπ..το αλλο και εκεινο και το παραλλο,δεν χρειαζονται..τελος..καθομαι και γελαω πολλες φορες μονη μου..αλλα μου θυμιζει το ολο σκηνικο του γαμου ,που μας βαζουν στο τρυπακι να τα θελουμε ολα,μα ολα...και που ποτε δεν θα ειναι αρκετα..γιατι συνεχεια θα υπαρχουν καποιοι να βγαζουν και κατι νεο και ωραιο...

fairymummy Ήθελα να σε ρωτήσω τι λέει η νομοθεσία στη Βρετανία για την εγκυμοσύνη? Η εταιρεία που δουλεύω εδρεύει στη Γλασκόβη και θέλω να ξέρω τι ισχύει εκεί. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες εκ των προτέρων

uDLqp1.png

fairymummy Ήθελα να σε ρωτήσω τι λέει η νομοθεσία στη Βρετανία για την εγκυμοσύνη? Η εταιρεία που δουλεύω εδρεύει στη Γλασκόβη και θέλω να ξέρω τι ισχύει εκεί. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες εκ των προτέρων

δηλαδη εισαι υπαλληλος Σκωτιας? λογικα θα εχετε αλλη νομοθεσια απο την Αγγλια οπου ειμαι εγω.

πανω κατω ομως μπορω να σου πω....δικαιουσαι 52 εβδομαδες αδειας. τις 39 εβδομαδες πληρωνεσαι κ τις υπολοιπες οχι. απο εκει κ περα καθε εταιρεια εχει τη δικη της νομοθεσια. εσυ δουλευεις ιδιωτικα οποτε εχεις αλλη νομοθεσια απο εμενα που ειμαι στο πανεπιστημιο.

λογικα η εταιρεια σου θα εχει στη σελιδα της ενα document "Maternity Rights" αυτο θα σε κατατοπισει περισσοτερο

Διαφημίσεις

δηλαδη εισαι υπαλληλος Σκωτιας? λογικα θα εχετε αλλη νομοθεσια απο την Αγγλια οπου ειμαι εγω.

πανω κατω ομως μπορω να σου πω....δικαιουσαι 52 εβδομαδες αδειας. τις 39 εβδομαδες πληρωνεσαι κ τις υπολοιπες οχι. απο εκει κ περα καθε εταιρεια εχει τη δικη της νομοθεσια. εσυ δουλευεις ιδιωτικα οποτε εχεις αλλη νομοθεσια απο εμενα που ειμαι στο πανεπιστημιο.

λογικα η εταιρεια σου θα εχει στη σελιδα της ενα document "Maternity Rights" αυτο θα σε κατατοπισει περισσοτερο

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Είμαι υπάλληλος Ελλάδας αλλά ταυτόχρονα και νόμιμος εκπρόσωπος στην Ελλάδα. Itʼs complicated!

uDLqp1.png

εγω κοριτσια ειμαι δεκτικη σε ολα...προσπαθω ως νεα μανουλα να μην τα ψυριζω τρελα,οσο και αν θελω,ειτε λογω μοδας-εποχης ..ειτε λογω επικειμενου φοβου...

δεν θελω να βαλω το μωρο μου σε μια γυαλινη μπαλα-παραπροσεχοντας το ενα και το αλλο ως σαν τρελη μανουλιτσα...αλλα ουτε και να παω 30 χρονια πισω,οπως λεει ο πατερας μου.."πως ζουσαν παλια τα παιδια?..χαλαρωσε.."

οχι πως εχει αδικο 100%....

δεν ξερω...εσεις τι θα κανετε???στην αρχη ειχα παθει μια παρακρουση...

τι εχει βγει στο εμποριο...τι σου λενε να παρεις,οτι και καλα χρειαζεται...

μετα φοβομουν για το πως θα ανταπεξελθω στη μπουμπου αν δεν τα παρω ολααααα...και επιπλεον αν θα τα καταφερω...ευτυχως ο αντρουλης μου,που εχει αποψη για ολα μου ειπε..θα παρουμε αυτο και εκεινο και το αλλο...κλπ..το αλλο και εκεινο και το παραλλο,δεν χρειαζονται..τελος..καθομαι και γελαω πολλες φορες μονη μου..αλλα μου θυμιζει το ολο σκηνικο του γαμου ,που μας βαζουν στο τρυπακι να τα θελουμε ολα,μα ολα...και που ποτε δεν θα ειναι αρκετα..γιατι συνεχεια θα υπαρχουν καποιοι να βγαζουν και κατι νεο και ωραιο...

εγω παλι με οτιδηποτε εχει να κανει με πραγματα του εμποριου τα παιρνω ασχημα :-D:-Dοπως πολυ σωστα ειπες τα ιδια εγιναν κ στο γαμο..κ τοτε φυσικα δεν με πιασανε κοροιδο-τουλαχιστον απο οσο νομιζω...αλλα πληρωσα πολυ λιγα λεφτα κ δεν πεταξα λεφτα σε πραγματα που θα πηγαιναν χαμενα..εκανα πολλες περικοπες. κ τωρα με το μωρο καπως ετσι νιωθω. μουα ρεσουν τα λιτα, απλα πραγματα, να ειναι οικονομικα, να μου κανουν τη δουλεια μου κ μετα απο 2-3 χρονια να μη λυπηθω να τα πεταξω η να τα χαρισω, η ακομα κ να τα πουλησω. εκει που ειμαι ιδιαιτερα αυστηρη ειναι με τις κρεμες κ αυτα του εμποριου. πχ sudocream εχει φαει Χ:mrgreen: οτιδηποτε εχει μεσα παραφινη...η μαια μας ειπε πως κρεμα για συγκαμα δε χρειαζεται εαν το πλενεις το μωρο σου σε καθε αλλαγμα. εαν χρειαστει ομως κρεμα μονο bebanthen.

τα πραγματα εχουν προχωρησει πολυ κ δεν ειναι οτι γυρναμε στα παλιακα...απλα οσες ερευνες κ να γινουν ολα θα γυρισουν στο οτι η φυση ξερει . εμεις πχ δε γενναμε στο κρεβατι ανασκελα με τα ποδια πανω οπως στην Ελλαδα...μπορεις να περπατας οσο εχεις συσπασεις κ στο τελος μπορεις να γεννησεις σε οποια σταση θες. γενικα καταλαβαινω οτι φρικαρω το κοσμο...:rolleyes::-D αλλα για εμενα σε πολλα πραγματα η φυση με εχει πεισει...κ αφου αυτο το κανουν οι γυναικες για δισσεκατομυρια χρονια ειμαι σιγουρη πως κ εμεις δεν θα εχουμε προβλημα...ειδικα στο εξωτερικο παντως πρωθειται πολυ το να ακουμε τη φυση...τα λεω στους δικους μου αυτα κ ενθουσιαζοντε! δε το περιμενα

Επεξεργάστηκαν by fairymummy

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία. Είμαι υπάλληλος Ελλάδας αλλά ταυτόχρονα και νόμιμος εκπρόσωπος στην Ελλάδα. Itʼs complicated!

χμμ ναι.. :D ισως να μιλησεις κατευθειαν με την εταιρεια να σου πουν. φορολογεισαι Ελλαδα η Σκωτια?

κοιτα..συμφωνω και επαυξανω..αλλα βασικα οσο και να πλυνεις το μωρακι σου,αν ειναι να συγκαει,θα συγκαει..δεν ειναι ολα ιδανικα οπως θα θελαμε..και οπως τα λενε οι μαιες ή οι γιατροι..ακομα και σε αλλες ηλικιες,οπως για την χρηση αντιβιωτικων κλπ...δηλ το "..χρησιμοποιησε εκεινο κ το αλλο γιατι ειναι καλυτερο,ή πιο αγνο,ή πιο κλπ..." εμενα δεν μου λεει μια,γιατι ετσι θα ειχαμε τον ιδανικο κοσμο,μονο που δεν τον εχουμε...

εμενα η μαμα μου ας πουμε στην αδερφη μου πριν 25 χρονια και σε μενα πριν 35,ειτε ελλαδα ειτε αμερικη σε μενα για τον αφαλο της εδωσαν οινοπνευμα και ενα αλλο σκευασμα κ ποτε δεν της ειπαν για το γαλα της..τι να πω???στα ματακια μετα απο επαληθευση,της ειχαν πει βαμβακι με απλο νερο επισης,οπως αλλωστε και στο μπανιο....και κρεμουλες διαφορες βεβαια της εποχης παντα..τωρα για τη συγκεκριμενη οπως και για τοσα αλλα,επειδη οι αποψεις διαφερουν,απο μαια σε μαια,απο γιατρο σε γιατρο,απο εταιρεια και ερευνα σε εταιρεια και αλλη ερευνα..ενα ειναι σιγουρο,οτι θα πρεπει να ειμαστε μονιμως σε επαγρυπνηση και συνεχως ξεψαρωμενες,οπως στο γαμο και στα βαφτισια,αυριο μεθαυριο...

πεινασα..παω για φαγητουλι...με ματιασε και η καρ... η γειτονισσα απεναντι..παω να σκασω!!!

εφαγαααα...και ειμαι και λιαζομαι τωρα..μηπως και παρω λιγο Β12 ή 16,δεν θυμαμαι..και κλεινοντας fairymummy....για του λογου το αληθες,σε ολον τον κοσμο οπως και στην ελλαδα και στην αγγλια,οι γεννες μπορει να διαφερουν λιγο αλλα πανω κατω παραμενουν ιδιες..και ορθια σε εχουν και σε αφηνουν να περπατας κλπ στον τοκετο και σε αλλη σταση χωρις απαραιτητως τα ποδια εκει πανω σε ξεγεννουν...απλα ολοι δεν τα ξερουν κ τους φαινεται ΠΕΡΙΕΡΓΟ οταν το πρωτακουν(και αυτο ισχυει δεκαδες χρονια ,πχ η αδερφη μου στο ελενα πριν 25 χρ.)...οπως και για τις αλλες μεθοδους που ειχες πει αντι της επισκληριδιου...σε σκανδιναβικες χωρες και αμερικη κ γενικα ευρωπη κατα 80% ετσι λειτουργουν..παντα ομως υπαρχουν αναλογα τη χωρα και αλλα πραγματα..δυστυχως ή ευτυχως..τωρα θα μας πεις εσυ ,μολις γεννησεις,την εμπειρια σου..ε???μην το ξεχασεις τοτε!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...