Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το εκανα οπως το κανουμε εμεις στο δικο μας φαγητο....... στην ψαροσουπα ας πουμε το βραζω με το φλουδι.ετσι το εκανα .....τωρα σε λιγο θα φαει.....απλα σκεφτηκα μην εχω κανω βλακεια ..... δεν ρωτησα κ γω η χαζη κ τωρα να παρω να ρωτησω γιαυτο ????:oops::oops::oops::oops:

Ριτάκι κάτι είπαμε, σωστά;

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτακι δεν σε προλαβα...το κολοκυθακι μπορει να χρειαστει λιγο ξυσιμο εξωτερικα...οχι απαραιτητα...εγω το κανω που κ που...το νερο δεν πρεπει να ξεπερναει πολυ παραπανω τα λαχανικα κ καλα θαταν με κλειστο το καπακι να μεινουν ολα τα συστατικα μεσα.εγω τα βραζω εξαρχης σγ σγ κ βλεπω με το πηρουνι ποτε ειναι ετοιμα...φανταζομαι τα γνωριζεις αυτα,απλα τα ξαναλεω...

marry οσο για τις χωρες εκεινες με το κρυο που λες,εκει εχουν μαθει στο κρυο....κ ειναι μεσα στα γονιδια τους(που κ παλι προσεχουν)...οπως αλλωστε κ σε αλλα μερη της ελλαδας που εχουν κρυο κ χιονια κ γενικα βαρυ χειμωνα!!!εδω εμεις ,να πουμε τι?που μεχρι προχθες ειχαμε 15 βαθμους κ νταλα ηλιο???δεν θα αρρωστησουμε κ εμεις κ τα μωρα με τετοιο αλλοκοτο καιρο νομιζεις κ τετοια αποτομη αλλαγη θερμοκρασιας???

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

εμενα η μικρη δεν εχει ορεξη για μια ακομα μερα να φαει απο τα δοντακια της...πρεπει να βγαινει το 2ο.κ εχουμε κ λιγα σαλια οταν κανει τα δικα της να τρεχουν...μονο γαλα πινει....5 κουταλιτσες βρωμη το πρωι (χωρις φρουτα δεν το συζηταμε,αυτα τα εφτυνε)...πεινουσε το μωρο ομως κ της εδωσα παλι γαλα..τωρα πριν νυσταζε και δεν πεινουσε καθολου κ ειχαν περασει 4 ωρες και...τωρα κοιμαται..ελπιζω να ξυπνησει κ να φαει..εχει φτιαξει η μανουλα κοτοπουλακι με πατατα-κολοκυθι-καροτο-μπροκολο.....μμμμμμμμ

εμεις σπανακορυζο σημερα.......ο μακης θα κατενθουστιαστει....(εμενα μου λες)

Διαφημίσεις

na mai κ εγω στη δουλεια φυσικα:confused:

πηρε οποσ σασ ειπα ψαρακια κουτσομουρεσ κ μια τσιπουρα για μενα ο Αηδονησ κ τελικα μισονυστικη εμεινα:|

μου ταφαγαν τα παιδια:tongue: εγω τηγανιτα δεν τρωω κ εβαλα στο γκριλ τη τσιπουρα αφου ειχαν φαει αυτα κ τελικα μου εφαγαν κ την ουρα χιχι

mary θα σε μαλωσω εισαι τοσο ομορφη κ τωρα εγινεσ μπαλονακι παρε παραδιγμα απο μενα που πειρα 18 κ τα εχασα ολα αλλα προσεχω ακομα

πηρα κ το ' acai ' to εχεισ ακουσει λενε οτι βοηθαει για πολλα κιλα οχι για 1-2 που θελω εγω αλλα το πηρα για αντιξιοδοτιτο μπερδευτικα που στο λενε τελοσ παντον ,αλλα κοψε μασαμπουκα κ λιπαρα εγω το πρωι βαζω 2 κσ φλεικσ ολικησ (fytro)κ 1κσ μουσλι χωρισ ζαχαρη μετα καφε λιγο φαι το μεσημερι χωρισ λαδια κ ψωμια το απογευμα εχω φτιαξει κεκακια ολικησ με υποκαταστατο ζαχαρησ κ τρωω κανενα η κανα τοστακι ολικησ παντα κ το βραδυ παλι μουσλι με γαλα. ατασταλιεσ κανω παντα αλλα ερχομαι στα ισια μου αλλεσ μερεσ.;)

για το κοτοπουλο ηθελα να πω οτι καλυτερα στιθοσ γιατι ολεσ τισ ενεσεισ τισ κανουν στο λεμο κ τα μπουτια γι αυτο λενε στιθοσ ειναι πιο υγιεινο;)

για το κρυο λενε ντυστο καλα το παιδι κ βγαλτο ,δεν ειναι οτι αρρωσταινεισ απο το κρυο απλα τοτε ολοι οι ιοι βρησκουν ευκερια κ χτυπουν γιατι με τη ζεστη δεν αντεχουνεξου κ ο πυρετοσ που το σωμα μασ το κανει για να μασ προστατεψει να σκοτωσει τουσ κακουσ δλδ:tongue: αλλα μερικεσ φορεσ οπωσ το να ανεβαζει σαρανταρια κανει κακο κ σε μασ ,ειναι συμαντικο να μην δινεται αμεσοσ αντιπυρετικα εγω πανω απο 38,7+ θα δοσω αν ειναι μερα μπορει να το αφυσω κ στο39 πωσ θα σκοτωθουν οι κακοι:tongue:,

αν παλυ κατσετε σε ρευμα ε αυτο φταιει το κεφαλι σασ που θα πιαστιτε απο το κρυο κ οχι κανασ ιοσ χιχι

για το acai des

http://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?products_id=10024

αυτα γιατι ειπα πολλα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε δίαιτα. Δεν σας έχω πει το κατόρθωμά μου : ενώ στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 8 κιλά, αφού γέννησα πόσα λέτε να πήρα; Σωστά! Πήρα! Όλες χάνουν με το τρέξιμο κι εγώ πήρα 12!!! :shock::shock::shock:

αχ,μαιρουλα να ερθω κι εγω στο club? στην εγκυμοσυνη πηρα 9...

τα εχασα ολα εκτος απο 1 και τωρα συνολο ειμαι +5

και συνεχιζω....μα πως στο καλο το παθαμε αυτο?

εγω θηλαζω κιολας :shock:

marry οσο για τις χωρες εκεινες με το κρυο που λες,εκει εχουν μαθει στο κρυο....κ ειναι μεσα στα γονιδια τους(που κ παλι προσεχουν)...οπως αλλωστε κ σε αλλα μερη της ελλαδας που εχουν κρυο κ χιονια κ γενικα βαρυ χειμωνα!!!εδω εμεις ,να πουμε τι?που μεχρι προχθες ειχαμε 15 βαθμους κ νταλα ηλιο???δεν θα αρρωστησουμε κ εμεις κ τα μωρα με τετοιο αλλοκοτο καιρο νομιζεις κ τετοια αποτομη αλλαγη θερμοκρασιας???

νεκταρια μου εγω το ειπα αυτο για το κρυο...ναι,εχεις δικιο στο οτι εχουν συνηθισει αλλα το κρυο πιστευω αν εισαι ντυμενος καλα δεν ειναι κακο...

ριτακι με γεια την στρατα!

καλες βολτες στον μικρο σου!!!

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ααα..παρεπιπτοντως ουτε κρυουλιαρα ειμαι ουτε φοβιτσιαρα....εμενα ακομα που δεν την αφηνω στο κρυο δεν εχει βγαλει ουτε μυξα....γιαυτο κ βολτα απο βδομαδα...να φυγει λιγο απο τους 3-4 βαθμους το θερμομετρο...

θενα κ πασχαλιτσα μου,αν ειναι μονο με το ντυσιμο να την γλυτωναμε,τοτε γιατι οταν βγαινουμε εξω και θα κρυωσει η μυτουλα κ θα αρχισει να τρεχει κ θα φτερνιστεις κλπ και την πατας,ενω εισαι τελεια ντυμενος,χωρις να εχεις κατσει σε κλειστο χωρο καν με προσβαση σε μικροβια κλπ??

εγω οσον αφορα τιο κοτοπουλο σας ειπα τι μου ειπαν μαια κ παιδιατρος.η ευκολη λυση ειναι το στηθος ,γιαυτο μουπαν...ειδικα δε, αν παρεις βιολογικο κοτοπουλο,ή κοτοπουλο που ξερεις,παντα προτιμανε μπουτι..εχεις δει ποτε σε νοσοκομειο στηθος??παντα μπουτι..μαλακο κ ζουμερο...δεν θα επιμεινω αλλο...αλλοιμονο!!!!

εμενα η δικια μου εφαγε αργα αλλα μονο το μισο..130 γρ....σημερα την εχει πιασει λογοδιαρροια....μαμαμα..μπαμπα...τατατα...και γενικα παρλα...καθεται στην κουνια μονη της κ παιζει με τα παιχνιδακια της κ πουρ πουρ πουρ..τους μιλαει... κ αν δεν την παρει ο μπαμπας της αγκαλια ,κοιταει εμενα κ λεει..μαμα..αλλιως οταν ερχεται ο μπαμπας της ή τον ακουει στο τηλ λεει μπαμπα..εχουμε τρελαθει ολοιιιιιι......λιγα σαλια βγαζει καθως μιλαει...συνηθως δεν βγαζει....μαλλον τα δοντακια ε????

χιονιζε????αλλιως τι καταλαβε με τοσο κρυο χωμενο στο καροτσι του????εξαλλου αν θυμαμαι καλα ολο ψιλοαρρωστο ακουω να τον εχεις..μυξες κλπ//λεω εγω τωρα....

Διαφημίσεις

χιονιζε????αλλιως τι καταλαβε με τοσο κρυο χωμενο στο καροτσι του????εξαλλου αν θυμαμαι καλα ολο ψιλοαρρωστο ακουω να τον εχεις..μυξες κλπ//λεω εγω τωρα....

εμενα αρρωστο??? ποτε???

στο καροτσι του φοραει φορμα χιονιου κ καθεται στον κωλο μονιμως να βλεπει...οχι απλα καταλαβαινει!!!!! :D:D:Dο Γιωργακης μου εχει μαθει στην βολτα με τον κοσμο...πρωτη βολτα βγηκε 10 ημερων με βροχη χεχε

κοιτα, δεν τον εβγαλα στους -5 καθε μερα...αλλα ητανε Σαββατο κ πηγαμε την καθιερωμενη μας οικογενειακη βολτα το πρωι....ειναι κ ολα Χριστουγεννιατικα εδω...πολυ ομορφα!!!

παντως να σας πω κ το αλλο...το ποσο αρρωσταινει ενα παιδακι ειανι κ στον οργανισμο του....δειτε 2 αδερφια που μαζι δεν πανε βολτες πχ? το ενα μπορει να αρρωσταινει συνεχεια κ το αλλο οχι...εγω δεν τρελλαινομαι ιδιαιτερα οπως πλεον σε ολα τα πραγματα

Καλησπερα μαμαδες και ζουζουνακια!

Τι κρυο ειναι αυτοοοοο???Και πιο πολυ με εκνευριζει οτι εγινε ξαφνικα αλλιως δεν με απασχολει!

Νεκταρια,μοιραζομαστε την ιδια αποψη για την βολτα του παιδιου...αλλα εγω ιδιαιτερως αποφευγω τις μερες με πολυ υγρασια!Κι εδω στα μερη μου εχει τρελλες βροχες και υγρο κλιμα!Αποφευγω να την βγαζω εξω...και σημερα στις 8.30 που ημουν εξω το πρωι ειχε 4 βαθμους..γυρω στις 11 ηταν εξισου παγωμενα και φυσαγε απιστευτα...δεν επαιζε να την βγαλω εξω με τιποτε ομως!Ασε...μας πετυχε χτες η αποτομη αλλαγη και ειπα ποτε να φτασω στο μαγαζι του πεθερου μου να μπει το παιδι σε προφυλαγμενο χωρο!

Και σκεψου οτι δεν μου εχει αρρωστησει μεχρι τωρα αλλα πριν 4 μερες που την εβγαλα εξω με ηλιο,μεσημερι,χωρις υγρασια...παρολαυτα...η μυτουλα ετρεξε κι ακομη τρεχει!!

Επισης μοιραζομαστε την ιδια αποψη για το κοτοπουλο...επειδη εχω απο το χωριο απο τη θεια μου και οσο μπορω μονο απο εκει θα τρωει η μικρη...ξεκοκαλιζω και βαζω τα παντα απο το πουλακι...μπουτια,φτερουγες...everything!!!

Ritaki..με γεια η στρατα σας!!!

Κι εγω την χορτοσουπα ακριβως οπως την κανει η Μαιρουλα την κανω!!

Και το κολοκυθακι...δεν το ξεφλουδιζω!

Βρε κοριτσια σημερα η μικρη με το ζορι εφαγε τα φρουτα της,κατασπαραξε το κοτορυζαλευρο και στο βραδυνο δεν ηθελε χορτοσουπα αλλα το γιαουρτι της..τι να κανω κι εγω...μια κουταλια γιαουρτι για κοροιδια..2 κουταλιες χορτοσουπα μετα!!!Μωρε την αλλη φορα...ανακατεμενο με γιαουρτακι θα το φαει!

Πολυς αυτοσχεδιασμος βρε παιδι μου!!!

εμενα αρρωστο??? ποτε???

στο καροτσι του φοραει φορμα χιονιου κ καθεται στον κωλο μονιμως να βλεπει...οχι απλα καταλαβαινει!!!!! :D:D:Dο Γιωργακης μου εχει μαθει στην βολτα με τον κοσμο...πρωτη βολτα βγηκε 10 ημερων με βροχη χεχε

κοιτα, δεν τον εβγαλα στους -5 καθε μερα...αλλα ητανε Σαββατο κ πηγαμε την καθιερωμενη μας οικογενειακη βολτα το πρωι....ειναι κ ολα Χριστουγεννιατικα εδω...πολυ ομορφα!!![/QUO

εγω γιατι θυμαμαι που εχεις πει τοσες φορες οτι ο μικρος εχει μυξες ? ....απο περιεργεια οσες βγηκατε σημερα πηγατε σε κλειστους χωρους ή σε ανοιχτους????γιατι εγω σημερα μεχρι το μπαλκονι εφτασα κ εκει ειχε 3 βαθμους.......σημερα στην αγγλια δηλ βγηκατε βολτα στους δρομους ή σε εμπορικα κ τετοια?κ τι θερμοκρασια ειχατε παρεπιπτοντως???

και εμεις 20 ημερων βγηκαμε...και το εχουμε ξεσκισει ...βολτες με αυτοκινητο κ χωρις...καθεται η κυρια και κανει το κεφαλι της σαν πελεκανος.......θελει να βπεπει τα παντα..στο δε αυτοκινητο τωρα,τσαντιζεται που δεν μπορει να σηκωθει να βλεπει εξω που θελει..χιχιχι..το σκατο μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...