Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το βαλα νεκταρια δες αν θελεις κ πεσμου πως σου φαινεται

aaaa ..καταλαβα..σαν αλογακι...αυτα τα κουνιστα....οπως τοπες..τυου τραμπαλα...καλοοοοοοοοοοο,πολυ καλο...μα,ελεγα εγω,πως γινεται κ κουνια?????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

aaaa ..καταλαβα..σαν αλογακι...αυτα τα κουνιστα....οπως τοπες..τυου τραμπαλα...καλοοοοοοοοοοο,πολυ καλο...μα,ελεγα εγω,πως γινεται κ κουνια?????

δεν ηξερα πως αλλιως να στο περιγραψω :P

νομιζω ηταν πετυχημενη περιγραφη παντως

αργοτερα που θα τον ξαναβαλω θα βγαλω κ αλλο βιντεο να δεις

στο μαγαζι τον δοκιμασα παντως σε 20 περιπου στρατες . ακολουθοντας κ τις συμβουλες τις γιατρου για το τι να προσεξω νομιζω ειναι καλη αγορα. θα δειξει

αν σου την κανουν δωρο γιατι δεν πας μαζι κ εσυ/?

κ μενα δωρο ηταν απτον αδελφο μου κ πηγα μαζι απτο να τρεχω για αλλαγες

88M1p3.pngycQap3.png

θα το πω στον μακη...να τους το πει...δεν μου εδωσαν το περιθωριο να σκεφτω οτι θα με ηθελαν μαζι για να διαλεξουμε...αλλα κ παλι,σγ ..αν αποφασισουν να πανε μονες τους-πεθερα κ κουνιαδα-κ να παρουν ο,τι αυτες αρεσκονται,και μετα δεν μαρεσει εμενα,και δεν πηγαινω να την αλλαξω???αλλα θα προσπαθησω να παω μαζι τους..ή να τους προτεινω καποια που θαεχω δει...να μαθαινα λες τι εχουν ψιλοαποφασισει να παρουν μεσω του μακη??????χμμμμ

εντωμεταξυ η στρατα ειναι ενα πραγμα που θα το ακολουθησω ενστικτωδως...κ η μαια στη φαιναρετη κ ο παιδιατρος προτειναν..ΟΧΙ!!!!αλλα εγω λεω ναι...με μετρο ,προσοχη και ολα θα πανε καλα νομιζω..

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

πηρα πολλα πραγματα απτα λητω εχτες κ παιχνιδια κ καινουργιες πιπιλες

ειδα παλι τα καρεκλακια αυτοκινητου κ για αλλη μια φορα μπερδευτηκα (στα καρεκλακια εχει -10%)

εσεις τι νουμερο θα παρετε?

εχει κ ως 24 μηνων κ εως 36 μηνων εχω μπερδευτει τοσο

αυτο που εχουμε που ειναι το σετ του καροτσιου γραφει εως 13 κιλα αλλα ειμαστε 8μιση κ με το ζορι μας χωραει , αφηστε που κοντευει να βγει το(μεγαλο:tongue:) κεφαλι απεξω

νεκταρια ειδα κ τα ρουχα της lives δεν τρελαθηκα τοσο ....... επωνυμα παιδικα αγοραζω απτην εταιρεια που δουλευω (συγκεκριμενη μαρκα τζιν ) κ τα παιρνω -30% κ καποια -50%

88M1p3.pngycQap3.png

πεστους οτι κ καλα η μικρη εχει μπουτακια κ θελεις να το δοκιμασεις για να μην την κοβει κ καλα κ την ενοχλει ;)

αντε παω να κανω καμια δουλεια γιατι οργιασε ο μικρος στο παρκο κ τωρα ξεραθηκε

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν ειναι αληθινο αλλα το αφιερωνω σε ολες σας κ στα παιδακια μας

κ ειδικα στη mary poppins που εχτες στεναχωρεθηκε με καποιο αλλο λινκ

http://epikairon.blogspot.com/2009/07/blog-post.html

ας μην ξεχναμε λοιπον να αγκαλιαζουμε αυτους που αγαπαμε

88M1p3.pngycQap3.png

Τι να να σας πω ρε κοριτσια το θεωρω υπερβολικο,χωρις λογο να βγαλουμε τα μωρα εξω σημερα..με 5 βαθμους????να υπηρχε λογος..οκ...εξαλλου δεν θα ειναι ολος ο χειμωνας με τοσο χαμηλη θερμοκρασια...το να περιμενουμε 1-2-3 μερες δεν νομιζω οτι θα παθει τπτπ το μωρο..εδω εμεις κ παγωνουμε ,το μωρακι????

εμεις παντως βγαινουμε απο 20 ημερων εξω και ταξιδια και απο ολα ...αλλα παντα με μετρο...και δεν εχουμε αρρωστησει ποτε...ουτε μυξα....

εννοειται πως δεν θα παθουν τιποτα για 1-2 μερες αλλα στο εξωτερικο που εχει σχεδον ολο τον χειμωνα κρυο ολα τα μικρα ειναι εξω...

πιστευω πως αν ειναι καλα ντυμενος μπορω να βγω...ασχετα που δεν το επελεξα για σημερα...

παιζειςμε τον πονο μου μαρυ κουμπαρα ?!:rolleyes:

ασε με

γυρισαμε σπιτι κοιταω τι εχει σημειωσει κ βλεπω την καμπυλη της καφαλας του κ σοκαριστηκα η μανα :shock::shock::shock:

για να μην μου πει τιποτα ειναι οκ??????????

η να την παρω ????????

μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ εχω εναν κεφαλα

μην αγχωνεσαι βρε ριτακι...το καθε παιδι εχει την δικη του αναπτηξη...μεχρι να παει φανταρος θα στρωσει!!:D

re koritsia polu alagmeno ton vlepo to gio mou! pio fronimo kai usixo kai sa na mi thelei kai polu-polu aggalia

μηπως βγηκε απο αλμα και ηρεμησε???

andith κοριτσακι μου σε σκεφτομαστε ολες!!!

φιλακια στην μικρη σου!!!

κοριτσια εμενα την μπανανα ΔΕΝ την θελει τελικα...

σημερα την εκανα με αχλαδι και απο 5 κουταλιες που εφαγε χτες με το μηλο σημερα εφαγε 10...μετα γυρναγε το κεφαλι και το εφτυνε...εκλαιγε...τον σηκωσα απο το καρεκλακι και ηθελε γαλα...

του εδωσα...

αυριο δεν θα βαλω μπανανα...

ελπιζω να ειναι φαση και να περασει

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Γεια σας ομορφούλες! Πώς είστε σήμερα;

Εγώ είμαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι χθες ταράχτηκα πάρα πολύ και τα έβαλα και με τον εαυτό μου που μπήκα εκεί, αλλά... τελικά έχω αποκτήσει άμυνες. Σκέφτηκα τη Δανάη και το αισιόδοξο μήνυμα που δίνει σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν το θέμα. Μιλάω για το "smell of rain" που αληθές ή όχι (κατά κάποιους) εμένα με βοήθησε πολύ.

Ριτάκι και Πασαχαλίτσα, σας ευχαριστώ πολύ και ζητώ συγνώμη που σας στεναχώρησα με το "ξέσπασμά" μου, αλλά ειλικρινά για μένα το φόρουμ ήταν και είναι μια δυναμωτική ένεση και μια καλή παρέα που δεν θέλω να χάσω.... γιατί από την άλλη δεν αντέχω τέτοια θέματα και θεάματα...

Για να αλλάξω κλίμα τώρα, να πω ότι ο απρούλης δεν μπορεί να συναγωνιστεί τους Γιώργηδες (βρε λέτε να είναι το όνομα; ), αλλά κάνει κι αυτός την προσπάθειά του...

2522daf9de.png

swGop2.png

Στέκεται στα τέσσερα, κάνει μπρος-πίσω και δίνει την αίσθηση ότι μπουσουλάει... προς τα πίσω!

Σχετικά με τη διατροφή, προχθές η παιδίατρος μου είπε να του δώσω κοτόπουλο. Έβρασα, λοιπόν, χθες λίγο στήθος με μια πατάτα και ένα καρότο και σήμερα θα προσθέσω φιδέ και θα το ξαναβράσω για κανά 10λεπτο. Εμένα ποτέ δεν μου έκανε υποδείξεις σχετικά με βιολογικά ή ό,τι άλλο τέλος πάντων. Φαντάζομαι ότι είναι στον τύπο της να αφήνει το γονιό να αποφασίζει για κάποια πράγματα. Τέλος πάντων, αγοράσαμε χθες λίγο στήθος από τον κοτοπουλά που παίρνουμε πάντα και τώρα που διάβασα ότι ο Βασιλόπουλος έχει βιολογικό, την επόμενη φορά θα πάρουμε από εκεί. Ωστόσο, νομίζω ότι θα προτιμώ να του δίνω μοσχαράκι, παρά κοτόπουλο. Μου πρότεινε να του φτιάξω γιουβαρλάκια. Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Αυτά και τα φασολάκια είναι η καταδίκη μου! Αν θέλεις να με τυραννήσεις, βάλε μου αυτά στο πιάτο... :( Τώρα θα πρέπει, όμως, να τα μαγειρεύω... Αχ... Αχ... Αχ....

Με τον άντρα μου ξεκινήσαμε δίαιτα. Δεν σας έχω πει το κατόρθωμά μου : ενώ στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 8 κιλά, αφού γέννησα πόσα λέτε να πήρα; Σωστά! Πήρα! Όλες χάνουν με το τρέξιμο κι εγώ πήρα 12!!! :shock::shock::shock:

Το μαρούλι πάει σύννεφο και η κοιλιά γουργουρίζει όλη μέρα κι όλη νύχτα...

Αυτά τα νέα.

Ριτάκι με γεια η καίνουρια στράτα!

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Andith όπου κι αν είσαι (έχω την αίσθηση ότι θα πήγαινες Κύπρο) εύχομαι να είσαι καλά κι εσύ κι η όμορφη κορούλα σου! Να ξέρεις ότι όλες σε σκεφτόμαστε με αγάπη και ενδιαφέρον. Φιλιά πολλά!

2522daf9de.png

swGop2.png

το εκανα οπως το κανουμε εμεις στο δικο μας φαγητο....... στην ψαροσουπα ας πουμε το βραζω με το φλουδι.ετσι το εκανα .....τωρα σε λιγο θα φαει.....απλα σκεφτηκα μην εχω κανω βλακεια ..... δεν ρωτησα κ γω η χαζη κ τωρα να παρω να ρωτησω γιαυτο ????:oops::oops::oops::oops:

88M1p3.pngycQap3.png

Ριτάκι, να σου κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει;

Εγώ κόβω την πατάτα σε πολύ μικρά κυβάκια, το καρότο και αυτό σε πολύ μικρά κομματάκι και το κολοκυθάκι σε λίγο μεγαλύτερα. Τα βάζω σε ένα μικρό κατσαρολάκι με λίγο νερό. Μόλις αρχίσει ο βρασμός, χαμηλώνω το μάτι και το αφήνω να βράσει για τουλάχιστον 10 λεπτά. Τόσο δεν μας λένε ότι πρέπει να βράσει το νερό για να σκοτωθούν όλοι οι μικροοργανισμοί. Δεν προσθέτω στο ενδιάμεσο άλλο νερό για αυτό χαμηλώνω το μάτι (για να μην εξατμιστεί και μου καεί το φαγητό).

Με αυτόν τον τρόπο και μου βράζουν όλα πολύ καλά και δεν περιμένω πολύ ώρα να γίνει.

Κάθε μέρα βράζω καινούρια σούπα. Μόνο τώρα με το κοτόπουλο θα του δώσω χθεσινή.

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...