Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εννοει οχι ολο το πελμα κατω αλλα στις μυτες(τουλαχιτον τωρα)

εσυ νεκταρια ρωτησες τον δικος σας γιατρο για την στρατα?????τι σας ειπε?

νατασσουλι ευχαριστω για την πληροφορια για το κοτοπουλακι :D

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εννοει οχι ολο το πελμα κατω αλλα στις μυτες(τουλαχιτον τωρα)

εσυ νεκταρια ρωτησες τον δικος σας γιατρο για την στρατα?????τι σας ειπε?

νατασσουλι ευχαριστω για την πληροφορια για το κοτοπουλακι :D

ap'oso xero den kanei na patane kato an den mporoun na stathoun orthia kai tetoia, den eimai sigouri giati. nomizo gia ton idio logo pou den kanei na ta vazoume emeis na kathointai alla prepei na to kanoun mona tous

na min pigainei megalo varos sti mesi k kataponeite. otan oi mues einai etoimoi na stirixoun to paidi tha ginei apo mono tou. to idio isxuei kai me to kathisma kai me to na stekontai orthia.

palia evazan ta mora na kathointai pio noris, xoris na perimoenoun na katsoun apo mona tous kai to idido kai me to na stekontai orthia kai giauto simera para polus kosmos exei provlimata me ti mesi tou. giati ta apotelesmata den fainontai amesa alla sto mellon gia kapoia pragmata. giauto eipe i giatros na min pataei me olo to pelma

uDLqp1.png

τωρα κοιταξα τις σημειωσεις τις κ γραφει στηθος σε αστερακι αν βρω στηθος φιλετο

o vasilopoulos exei sigoura

apopsi mou einai na pareis to stithos oso gia ti geusi pou leei i nektaria auto nai men isxuei omos ta mikrakia akoma nomizo den mporoun na katalavoun toso ti diafora.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

νεκταρια σου βαζω βιντεακι στην ομαδα για να δεις πως ειναι η κουνια .ειναι χωρις τον μικρο πανω κ ειναι μικρο νομιζω ομως θα καταλαβεις .

αργοτερα θα βαλω κ με τον μικρο κ αργοτερα που καποιος μου κραταει την καμερα θα σου βαλω να δεις πως μετατρεπετ σε κουνια η σε στρατα, πολυ ευκολα.

ρωτα ομως κ συ τον γιατρο σου :D

88M1p3.pngycQap3.png

δηλ θελετε να πειτε οτι με το κρυο δεν παιζει να κρυωσουμε ,ε???θα με τρελανετε....εγω παντως πιστευω οτι δεν χρειαζεται να υπαρχουν μικροβια μονο για να κολλησει κ να αρρωστησει καποιος...γιαυτο αλλωστε οταν βγαινουμε εξω στο κρυο κ η μυτη θα τρεξει κ τα αυτια θα παγωσουν κ κρυο θα μπει απο καπου...ειτε μυτη ,ειτε στομα ειτε αυτια,ακομα κ αν ειναι σκεπασμενα και μετα θα αρρωστησουμε καπως...αλλιως πως ολοι μας παθαινουν κ την ωτιτιδα κ το ενα κ το αλλο..εγω κολυμπουσα χροοοονια στην ανοιχτη πισινα του αγ.κοσμα αν εχετε υποψη σας κ ημασταν παντα πολυ σκληραγωγημενοι,αλλα λογω του κρυου κλπ κ σε εξωτερικους χωρους κ σε προπονησεις εκτος πισινας,ευκολα αρρωσταιναμε...με το κατιτις μας ολοι μας....ποσο μαλλον ενα μωρακι που το ανοσοποιητικο του ακομα ειναι ........θα μου πεις πως θα αποκτησει ανοσοποιητικο αν δεν βρεθει κ σε κρυο κ σε μικροβια κλπ???ναι συμφωνω......ναι κ στις βολτες με λιγο κρυο αλλα οχι σε τετοιες τοσο εξαιρετικα χαμηλες θερμοκρασιες ακομα..αλλωστε κ το παιδι αφου θαναι κλεισμενο μεσα στη ζελατινα και δεν θα το ευχαριστηθει κ τπτ....κλεισμενο στο καβουκι του!!

τελοσπαντων η καθεμια σας ξερει...εμενα οπως πρωειπα δεν μου εχει αρρωστησει ποτε μα ποτε μεχρι τωρα,τυχαιο???θα δειξει.....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

ασε νεκταρια κ παλι σας περναμε στην κεφαλα :evil::evil::evil::evil:

γεννηθηκε με 38cm

40 ηταν 26 ημερων

44 ηταν 3μηνων+9 ημερων

45 ηταν 4μιση μηνων

46 ΤΩΡΑ

εχω εναν κεφαλα :evil:

χμμμμ

εμεις γεννηθηκαμε με 33 ομως....

13 ημ. 34

43 ημ. 37,5

2μηνων 39

3 +10 40

και τωρα

8 οταν θα παμε ξανα δεν θαναι και 44???

ap'oso xero den kanei na patane kato an den mporoun na stathoun orthia kai tetoia, den eimai sigouri giati. nomizo gia ton idio logo pou den kanei na ta vazoume emeis na kathointai alla prepei na to kanoun mona tous

na min pigainei megalo varos sti mesi k kataponeite. otan oi mues einai etoimoi na stirixoun to paidi tha ginei apo mono tou. to idio isxuei kai me to kathisma kai me to na stekontai orthia.

palia evazan ta mora na kathointai pio noris, xoris na perimoenoun na katsoun apo mona tous kai to idido kai me to na stekontai orthia kai giauto simera para polus kosmos exei provlimata me ti mesi tou. giati ta apotelesmata den fainontai amesa alla sto mellon gia kapoia pragmata. giauto eipe i giatros na min pataei me olo to pelma

μαλιστα...νομιζω λογικο μου ακουγεται εν μερει,τωρα που το συνηδειτοποιω..απλα αυτο ερχεται σε αντιθεση με αυτο που λενε οτι με τη στρατα δεν περπαταει καλα,γιατι περπαταει με τις μυτες πιο πολυ κ βαριεται.....φανταζομαι απο εμας εξαρταται ποσο ψηλα θα το εχουμε στο καθισματακι κ ποσο πολυ θα παταει στη φτερνα του...και απο μονο του το καθε μωρο ποσο συντομα θα πατησει καλα κατω,αναλογα με το ποσο δυνατο ειναι...

εμενα αυτο που μου ειπε για το περπατημα στις μυτες που ακουμε οσο αναφορα την στρατα ειναι πως δεν ισχυει.οτι δηλαδη μαθαινουν ετσι .

το ποτε θα περπατησουν ειναι θεμα ππαιδιου...........ποση δυναμη(γυμνασμενο) ποσο αυτοπεπθιση εχει κ τι κινητρα

88M1p3.pngycQap3.png

o vasilopoulos exei sigoura

apopsi mou einai na pareis to stithos oso gia ti geusi pou leei i nektaria auto nai men isxuei omos ta mikrakia akoma nomizo den mporoun na katalavoun toso ti diafora.

νομιζω κ διαφορα στη γευση καταλαβαινουν (αλλιως δεν θα καναν μπλιαχ σε κατι αγευστοκλπ) αλλα τοπα κυριως για το ποσο μαλακο ειναι...δοκιμασε το 1 φορα μονο κ θα με θυμηθεις νατασσακι μου.....οι γιατροι μας το λενε( επειδη εγω τοπα στον παιδιατρο μου) ,για την ευκολια μας...κ μουπε,αν δεν βαριεσαι,εννοειται πως το μπουτι ειναι καλυτερο..γιατι ειναι ενα θεμα....παντως μετα στο μουλτι ειναι μερα με νυχτα,το στηθος με το μπουτι...το ενα στεγνο ,το αλλο ζουμερο.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...