Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

oxi νεκταρια μου δεν ειναι δυσκολο αλλα δεν ξερω αν καταλαβεις. οταν λεει κουνια ακου τι εννοει.............. γυριζει το κατω μερος , δεν εχει πια ροδακια κ γινεται σαν κατι αλογακια που ειναι σαν τραμπαλα????το σχημα που εχει ενα ελκυθρο απο κατω. ετσι αυτο εννοει . κ κανει προς πισω ενω το παιδι ειναι στο καθισμα . καταλαβες περιπου ??????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημεραααα

ριτα μεγια καλοφορετα:tongue:

εγω του εχω δοσει αρνακι αλλα κ κατσικακι ειναι πιο αγνα απο κοτοπουλο που ειναι μεσ την ορμονη:confused:.

εμενα ειχε περ.κεφαλησ 44,4 καλα ειναι? βαβαια ειναι 9,5 κιλα αλλα δεν ξερω ποσο ρολο παιζει αυτο!γιατι οσο μεγαλωνουν αλλαζουν οι αναλογιεσ ο γιωργοσ ειχε πιο μεγαλο κεφαλι κ λιγοτερα κιλα σε αυτην την ηλικια:shock: ειναι λιγο τουρλοκεφαλασ:mrgreen: ενο τα αλλα ειχουν πιο μικρο

σημερα εχω ψαρακια θελω να παω κ s/m κ μετα 3-6 δουλεια:evil:

φιλακια παω να κανω καμια δουλιτσα

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

kalimera ki apo mena!

epestrepsa epitelous meta apo arketi kathisterisi. to vrady pou irtha xionize!

exthes o mpempis koimithike proti fora sto krevvati tou. ton evale dld i mama mou. irthe kai koimithike se mas giati stis 2 irthe o andras mou na me parei apo to aerodromio.

oso gia ti douleia kai ego epesterpsa prin sarantiso omos doulevo apo to spiti opote eimaste mazi. alla kapoies fores exo taxidia. ti na kano ta exei auta i douleia mou. den thelo na tin afiso oute kai mporo alloste.

rita rotises ti giatro gia ti strata kai ti sou eipe?

uDLqp1.png

α ριτα ολα τα παιδακια παντα πρωτα πανε πισω κ μετα προστα χιχι κ μενα ολα ετσι πηγαν

κ εδω πολυ κριο εχει κ εναν ηλιο ΝΑ χιονια για εδω πολυ παραξενο αλλα δεν βλεπουμε αυτεσ τισ μερεσ ,τα φιλαξαν για εσεσ αθηναιεσ μου:tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

ο δικος μου εχει 46 :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τωρα ειδα οτι εχει βγει απτην καμπυλη(δεν μου ειπε βεβαια κατι η γιατρος)

το παιδι μου ειναι κεφαλας:oops::shock:

το δικο σου θα γινει Αινσταιν:tongue::tongue::tongue:

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

kalimera ki apo mena!

epestrepsa epitelous meta apo arketi kathisterisi. to vrady pou irtha xionize!

exthes o mpempis koimithike proti fora sto krevvati tou. ton evale dld i mama mou. irthe kai koimithike se mas giati stis 2 irthe o andras mou na me parei apo to aerodromio.

oso gia ti douleia kai ego epesterpsa prin sarantiso omos doulevo apo to spiti opote eimaste mazi. alla kapoies fores exo taxidia. ti na kano ta exei auta i douleia mou. den thelo na tin afiso oute kai mporo alloste.

rita rotises ti giatro gia ti strata kai ti sou eipe?

καλως ηρθες νατασσακι!

ναι ρωτησα ..........

λοιπον δεν την προτεινει γιατι υπαρχει παρα πολυ μεγαλος κινδυνος για ατυχηματα μου ειπε.παρολα αυτα δεν εχει καμια σχεση με τα ισχυα η οτιδηποτε αλλο εχω ακουσει ........

της ειπα οτι θα γορασω κ μου ειπε τι να προσεξω στην αγορα κ οταν ειναι στρατα να μην πατανε στα πελματα κατω .

τι αλλο ???? α κ αυτο που σας ειπα νωριτερα για το παρκο ...........οτι γυμναζεται πολυ καλυτερα κ αποκτα αυτοπεποιθιση κ περπατανε ευκολοτερα(αποτι την στρατα)

20 λεπτα τηνμερα μου ειπε να τον αφηνω

αυτη με συμβουλεψε η να παρω στρατα που να εχει στοπ κ σταματαει εντελως. ετσι αυτο το συστημα (κουνια) που σας λεω μου φαινεται μια χαρα .....το παιδι απλα κθεται στο καθισμα κ κουνιεται κ αν θελω το κανω κ στρατα:-P

88M1p3.pngycQap3.png

το δικο σου θα γινει Αινσταιν:tongue::tongue::tongue:

παιζειςμε τον πονο μου μαρυ κουμπαρα ?!:rolleyes:

ασε με

γυρισαμε σπιτι κοιταω τι εχει σημειωσει κ βλεπω την καμπυλη της καφαλας του κ σοκαριστηκα η μανα :shock::shock::shock:

για να μην μου πει τιποτα ειναι οκ??????????

η να την παρω ????????

μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ εχω εναν κεφαλα

88M1p3.pngycQap3.png

εμενα (5μηνων +10) στις 6.10 ηταν 67εκ. , 8κλ κ 42εκ. κεφαλι

στις 17.11 (6 +20) ηταν 68 εκ. υψος ,8.85 και περιμετρο δεν μου το σημειωσε ,η βλαμμενη στο ικα εκεινη τη φορα...αλλααααα,πηγα να της βαλω χτες ενα μπλουζακι κ δεν της εκανε...δεν της χωρουσε με τπτ στο κεφαλι.....οποτε πρεπει ναχει παρει τουλαχιστον 1-2 ποντους....που κ παλι ειμαστε σε πληρη αναλογια με μετρηση καθε μηνος....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

καλημεραααα

ριτα μεγια καλοφορετα:tongue:

εγω του εχω δοσει αρνακι αλλα κ κατσικακι ειναι πιο αγνα απο κοτοπουλο που ειναι μεσ την ορμονη:confused:.

γιαυτο λε ςνα μου ειπε κ να επεμενε για βιολογικο κοτοπουλο????

μου ειπε ομως στηθος κοτοπουλο.........

πωλειται ξεχωριστα το βιολογικο στηθος κοτοπουλο αραγε????κ αν ναι που ???? δεν εχω ιδεα

αυτην την βδομαδα θα φαειμοσχαρι , την αλλη κοτοπουλο

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλως ηρθες νατασσακι!

ναι ρωτησα ..........

λοιπον δεν την προτεινει γιατι υπαρχει παρα πολυ μεγαλος κινδυνος για ατυχηματα μου ειπε.παρολα αυτα δεν εχει καμια σχεση με τα ισχυα η οτιδηποτε αλλο εχω ακουσει ........

της ειπα οτι θα γορασω κ μου ειπε τι να προσεξω στην αγορα κ οταν ειναι στρατα να μην πατανε στα πελματα κατω .

τι αλλο ???? α κ αυτο που σας ειπα νωριτερα για το παρκο ...........οτι γυμναζεται πολυ καλυτερα κ αποκτα αυτοπεποιθιση κ περπατανε ευκολοτερα(αποτι την στρατα)

20 λεπτα τηνμερα μου ειπε να τον αφηνω

αυτη με συμβουλεψε η να παρω στρατα που να εχει στοπ κ σταματαει εντελως. ετσι αυτο το συστημα (κουνια) που σας λεω μου φαινεται μια χαρα .....το παιδι απλα κθεται στο καθισμα κ κουνιεται κ αν θελω το κανω κ στρατα:-P

τι εννοουσε να μην πατανε τα πελματα κατω???κ πως θα περπαταει????

α,δεν το πολυκαταλαβα αυτο για την κουνια αλλα δεν πειραζει...μουπε η πεθερα μου οτι εχουν βρει μια ωραια...ευγενικα ευγενικα θα της πω τις λεπτομερειες που πρεπει να προσεξουν για να παρουν μια καλη κ οχι ο,τι θελησουν αυτες.....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

loipon pame stin anoixi !!!!!!!!!!! exei xionia!!!! einai i kouniada mou sta petherika tis kai pame kai emeis.

oso gia to kruo k tis voltes ena tha sas po... tis meres pou eimastan oloi mazi florentia eixe arketo kruo k vroxi! kai tin teleutaia mera pou eixame kanei check out k eixame afisei sto hotel ta pragmata mas k kaname voltes o loukoumas xestike ta malla! lerothike ... eftase to sk@to sthn kaltsa. ton allaxa ton kaimenouli se mia plateia! mesa sto kruo. meta kalssika enoiotha tupseis alla genika o dikos mou einai skliragogimenos! ton pleno kapoies fores na fantasite me kruo nero (topika meta apo allagma) kai den leei tpt to kaimenaki! opote min to fovaste toso to kruo

alloste den arrostenoume spo to kruo alla apo ta mikrovia! den uparxei iatriki orologia krioma!

uDLqp1.png

γιαυτο λε ςνα μου ειπε κ να επεμενε για βιολογικο κοτοπουλο????

μου ειπε ομως στηθος κοτοπουλο.........

πωλειται ξεχωριστα το βιολογικο στηθος κοτοπουλο αραγε????κ αν ναι που ???? δεν εχω ιδεα

αυτην την βδομαδα θα φαειμοσχαρι , την αλλη κοτοπουλο

nai mporeis na vreis xorista. na xereis thelei arketi ora giati einai pio skliro!

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...