Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Παντως να ξέρεις κάνουν κρα για λογιστές εδώ 😂 γίνεται χαμός. Κ εμένα όλο μου το σόι είναι στα ναυτιλιακά και τα έβλεπα κ εγώ από μικρή αλλά έκανα το λάθος.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ μωρε το καημενακι...εμενα ευτυχως δεν γρινιαζει....αλλα σπρωχνει το ρουφηχτηρι μυτης...χεχε...του ρουφαω τη μυτη καθε πρωι κ καθε βραδυ

fairoula εμενα ο γιατρος μου εχει πει δεν κανει να το χρησιμοποιουμε συχνα αυτο...ειναι μονο για εκτακτες περιπτωσεις...

ισως κανει ζημια λεει...προσεξε το βρε κοριτσακι

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fairoula εμενα ο γιατρος μου εχει πει δεν κανει να το χρησιμοποιουμε συχνα αυτο...ειναι μονο για εκτακτες περιπτωσεις...

ισως κανει ζημια λεει...προσεξε το βρε κοριτσακι

αληθεια??? αφου το πρωι εχει μυξες τι να κανω? λες επειδη ρουφαει να σπαει αγγεια??? δεν μου εχει πει κατι σχετικο :confused:

αλλα εγω το σκεφτηκε οτι εμεις δεν πλενουμε τη μυτη μας καθε πρωι κ βραδυ? του παιδιου πως να τη πλυνω? ορο ομως δε του βαζω χωρις λογο...χμμ προβληματιστηκα...αλλα το πρωι τωρα με το κρυο παντα εχει μυξες μωρε

ναι ειναι λιγο επικινδυνο για τα αγγεια...

να σου πω κατι...εγω οταν βλεπω οτι παει να μπουκωσει του βαζω ορο...

οχι με πιεση....

αν δω οτι εχει πολλες μυξες του βαζω πιο πολυ και καποιες βγαινουν μονες τους ή αν ειναι ακρη ακρη τις βγαζω εγω...

αν δω οτι χειροτερευει τοτε χρησιμοποιω το ρουφηχτηρι...

ετσι μου εχει πει....

και ορο με φειδω...

τα Μαγιόπαιδα

χμμ να σαι καλα...απλα τσαντιζεται με το χαρτακι που τη σκουπαω κ ελεγα να τη ρουφαω...δε θα το ξανακανω χεχε..ευτυχως του αρεσει που του πλενω τη μουρη καθε πρωι...πλεον βαζει κ τα χερακια του μονος του κατω απο τη βρυση :)

ευτυχως του αρεσει που του πλενω τη μουρη καθε πρωι...

αυτο μας αρεσει κι εμας πολυ...και μαλιστα τον πλενω με κρυο νερο...

εχει πολυ γελιο...μετα μολις τον σκουπιζω με την πετσετα σκαει και ενα χαμογελο στον εαυτο του στον καθρεφτη...:)

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Μπήκα με διάθεση για να σας δω και να σας μιλήσω. Διάβασα τα νέα σας και έπεσα πάνω σε ένα link... :-( Κορίτσια, ορισμένα πράγματα είναι τόσο απάνθρωπα και φρικιαστικά, που δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλα ούτε καν να τα παραθέτουμε... Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν κρατήθηκα και είδα μια φωτογραφία. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να βρω ησυχία για μέρες... Κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν αντέχει να βλέπει αυτά τα ανθρωπάκια, πολύ περισσότερο... :-(

2522daf9de.png

swGop2.png

κοριτσακι μου μην το σκεφτεσαι....

παει περασε.................

σκεψου τον ασπρουλη σου!!!

μια χαζομαρα του,ενα χαμογελο του.......:P

ε,????

τα Μαγιόπαιδα

κοριτσακι μου μην το σκεφτεσαι....

παει περασε.................

σκεψου τον ασπρουλη σου!!!

μια χαζομαρα του,ενα χαμογελο του.......:P

ε,????

Να είσαι καλά Πασχαλίτσα μου.

2522daf9de.png

swGop2.png

πολλες καλημερες!!!

αχ,ωραιο το κρυο αλλα τι θα κανουμε με την βολτα μας?

δεν θελω να την χασουμε..........

εσεις θα βγειτε?

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς ακόμα κοιμόμαστε αλλά θα πάμε την βόλτα μας με τη μορφή εσκιμώου και την ζελατίνα μας. Αμα είναι να μην βγαίνουμε λόγω κρύου, τότε θα πρέπει να κάτσουμε όλο το χειμώνα σπίτι.

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

καλημερα απο τονχιονισμενο πειραια!

ποιος θα μας ο λεγε πριν μια βδομαδα οτι θα βλεπαμε χιονι !!!!!!!!!

αναψαμε κ λιγο τα καλοριφερ ...........

κ ειναι τελεια!

ο μπαμπας μαας εφυγε για δουλεια κ μειναμε με τον σκυλο εμεις.

κ γω σημερα θα βγαινα βολτα αλλα δεν βρισκω αυτο το ναιλ του καροτσιου (το ψαχνω απο χτες:twisted:) σαν αδιαβρχο που ειναι .....οποτε θα μεινω μεσα

88M1p3.pngycQap3.png

λοιπον θα σας λεω με δοσεις τα νεα μου γιατι εχω τον μικρο ξυπνιο ..........

εχτες καναμε εμβολιακι .......πηγαμε 8500 κ 71 ποντους θυμηστε μου μετα να σας ρωτησω κατι για την περιμετρο του κεφαλιου που θα εχω το βιβλιαρια.αληθεια εσας ποσο ειναι?

μας βρηκε πολυ καλα, περασε η ωτιτιδα μας κ το δερματικο μας εντελως. απο σημερα ξεκιναμε κ μεις επισημα λαχανικα 2 μερες καλοκυθι παταταμετα 2 μερες καροτο σελινο κ μετα ολα μαζι συν κρεατακι

μια βδομαδα μοσχαρι κ μια βδομαδα κοτοπουλο για αρχη. κ μετ θα δινω λεει 2 μερες το ενα κ δυο μερες το αλλο .

κτοπουλου προτεινει βιολογικο ομως. μου ειπε να βαζω λεμονακι κ 1κουταλια της σουπας ελαιολαδο. μπορω λεει αφου φαει αυτα να του δινω κ κατσικι.το εχετε κξανακουσει???????????ξαφνιατηκα!

τον ειδε με τα ματια της οτι μπουσουλαει κανονικα κ δεν το πιστευε το σηειωσε στο βιβλιαριο κ γω η μανα καμαρωνα!τον ειδε να σηκωνεται κ μου ειπε να τον αφηνω οσο περισσοτερο στο παρκο μπορω γιατι ειναι φοβερη γυμναστικη για ολο το σωμα κ αποκτυν κ αυτοπεποιθιση κ πιστευει οτι θα περπατησει γρηγορα . ετοιμαζουμε 2 δοντια πανω ......

τι αλλο???????

α! για την βρωμη μου ειπε φυσικα ΝΑΙ ......την ρωτησα γιατι δεν μου το ειχε πει απ ομονης κ η απαντηση της ηταν πως αρκετα πΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΩΝΕ κ γιυο δεν το λεει κατι τετοιο. απορουσε μαλιστα οταν τις ειπα οτι ξερω μανουλες που κ δινουν βρωμη κ αρεσει στα παιδια τους!

οσο τρωει λεει να την δινω σε οτι μορφη θελω .

α κ κατι αλλο μου ειπε να δινω πρωι το φρουτο που δινει ενεργεια (για να χτυπιεται ολη μερα μετα φγακι κ το απογευμα βρωμη. θα το δοοκιμασω σημερα γιατι ετσι οπως μου τα ειπε ισως κατι αλλαξει στο προγραμμα του κ κοιμαται νωριτερα

πηραμε κ στρατα θα σας πω σε λιγο ομως

88M1p3.pngycQap3.png

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1557&ct=1110201&itmid=2973709

αυτη πηραμε σε αλλο ομως χρωμα κ εχει τρελαθει ! τωρα την εχω κουνια , στρατα την εβαλα πολυ λιγο εχτες για να δω αντιδρασεις . ο μικρος αντι να πηγαινει μπροστα πηγαινει προς τα πισω :?

ειδα απο κοντα κ το καρεκλακι φαγητου που εχει η ειρηνη μας (νομιζω) κ τρελαθηκα ηταν πολυ ωραιο:P:p:p

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα κ απο μενα....

ριτακι ειναι πολυ δυσκολο να βγαλεις μια φωτο τη στρατα οταν θα την εχεις κουνια????

Τι να να σας πω ρε κοριτσια το θεωρω υπερβολικο,χωρις λογο να βγαλουμε τα μωρα εξω σημερα..με 5 βαθμους????να υπηρχε λογος..οκ...εξαλλου δεν θα ειναι ολος ο χειμωνας με τοσο χαμηλη θερμοκρασια...το να περιμενουμε 1-2-3 μερες δεν νομιζω οτι θα παθει τπτπ το μωρο..εδω εμεις κ παγωνουμε ,το μωρακι????

εμεις παντως βγαινουμε απο 20 ημερων εξω και ταξιδια και απο ολα ...αλλα παντα με μετρο...και δεν εχουμε αρρωστησει ποτε...ουτε μυξα....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...