Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οκ βρε φαιρυ...γιαυτο ρωτησα...εσενα στο ειπαν φανταζομαι εκει να το βρασεις με γαλα...σιγουρα με νερο γινεται,δεν το συζηταω,οπως κ ο ανθος οριζης κ το ρυζαλευρο......αλλα πες μας με γαλα τι οδηγιες σου εδωσαν...ποσο γαλα ,σε ποση ποσοτητα κ ποση ωρα..για νιφαδες παντα....αλλιως να παρω τηλ τον γιατρο μου αυριο...

ναι ναι απλα διευκρινισα οτι εδω δινουμε γαλα στο ετος..εβαπορε απαγορευεται να φανταστεις

λοιπον, βραζω 200μλ γαλατακι με 50γρ νιφαδες περιπου...αναλογα ποσο πηχτο το θελω....αν πχ θελω να βαλω πορτοκαλι ή ροδι μεσα το κανω πιο πηχτο ωστε να αραιωσει με το φρουτακι. δε το βραζω με το φρουτο ετσι....το βαζω μετα

το ανθος οριζης που λες ειναι το ανθος αραβοσιτου??:rolleyes:εγω κ αυτο με γαλα το κανω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

που συνεχισες τη δουλεια με νεογεννητο κ φευγεις ταξιδια κλπ...κ εγω θελω να συνεχισω την καριερα μου κ μου εχει λειψει παρα πολυ (γυριζω τον γεναρη) αλλα δεν θα ειχα το θαρρος να τον αφησω τοσο μικρο ουτε καν στον πατερα του:rolleyes:

συμφωνω κ εγω ....θελει τολμη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μια κοπελα απο την αιγινα που δουλευε πειραια,πηγε για δουλεια πριν σαραντησει,αλλα επειδη θα την απελυαν αλλιως κλπ....

ταχα παρει τρελα το καλοκαιρι...ακους εκει....κ καθε μερα αιγινα-πειραια-πειραια -αιγινα...

τα δικαιωματα της που πηγαν?????ή μηπως θα εχανε τη θεση της οπως ελεγε, σε μια μεγαλη ναυτιλιακη που ηταν..απαραδεκτο..αλλα εγω εχω διαφορετικες πεποιθησεις πανω σε αυτο το θεμα...ελπιζω να μην προσβαλω καμια σας...για μενα μιλαω παντα....

τα λεω γιατι το μωρο μαθαινε διαφορετικα απο ο,τι ηθελε εκεινη με τις γιαγιαδες..κ μου κλαιγοταν ολο το καλοκαιρι.εμ....ή που το μωρο δεν ηθελε νε την θηλασει..κ δεν την αναγνωριζε ευκολα...κλπ..δεν ξερω νατασσακι εσυ ποτε ξεκινησες ...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

νεκταρια μου κ εγω γι αυτο δεν γυρισα στη δουλεια αμεσως...τωρα νιωθω οτι θελω να γυρισω, εχει αρχισει μου λειπει....αλλα πλεον ο μικρος με γνωριζει κ τον παω ηδη μια φορα τη βδομαδα παιδικο για να συνηθισουμε ολοι κ να ειμαι σιγουρη οτι περναει καλα....αλλα 3 μερες θα δουλευω στο πανεπιστημιο κ 2 απο το σπιτι....γενικα θελω να συνεχισω τη καριερα μου αλλα θελω σιγα σιγα να τον αμολησω...ε μη γινει κ μαμακιας τελειως χιχιχι

Καλησπερα κοριτσια!!

Εφυγα απο το θεμα λιγο αποτομα το μεσημερι..αλλα η μικρη φωναζε!!Και μετα εκανα το λαθος να την βγαλω εξω...πολυ καλα ντυμενη βεβαια αλλα στην πορεια ο καιρος εγινε χαλι!!!Λυσσαγε ο αερας,και εκανε ενα απιστευτο κρυο.Στο χωριο μου ειπε ο θειος μου χιονισε:rolleyes:και δεν ειναι και σε κανενα φοβερο υψομετρο.

Ειμαι τα κομματια μου,σας το ειπα εεε??

Εγω προσωπικα οσον αφορα το γαλα που πινει δινω σκονη Απταμιλ κανονικοτατα μεχρι τον χρονο.Μετα η γιατρος μας συστησε φρεσκο.

Βρωμη δεν δινω συνεχεια αλλα καποιες φορες για εναλλαγη!

Γινεται και με νερο αλλα ειναι καλυτερα με γαλα φρεσκο,πιο ευγευστη!!Ειναι το ιδιο οπως ενα μωρο που τρωει γιαουρτακι-οχι παιδικο..φρεσκο δεν ειναι κι αυτο??

Επισης απο 7 μηνων και μετα πολλες μαμαδες δινουν και ρυζογαλα κλπ κλπ με οδηγιες γιατρων..

Επανω στις νιφαδες λεει πρωτα να τις μουλιασει κανεις σε νερακι για κανενα 2ωρο.Εγω αυτο το βημα το προσπερνω

Βαζω 200 γρμ γαλα και γυρω στα 50-60 γρμ βρωμη.Το ιδιο κανω και με την αλεσμενη.Τα ζεσταινω μεχρι να γινουν ελαφρυς χυλος...οχι στοκος.

Μετα προσθετω το φρουτο...συνηθως μπανανα ή αχλαδι ή αβοκαντο ωριμο που μεσα στον ζεστο χυλο λυωνουν!!Ειδαλλως ολα μαζι στο μουλτι η στο ραβδομπλεντερ.

Καλα οταν η βρωμη ειναι αλεσμενη δεν θελει καν μουλτι,γινεται λεια σαν κρεμα!

Με καθε ειδους ζωμο κανω κατεξοχην το ρυζαλευρο της,το οποιο το λατρευει και δεν προκειται να το σταματησω μεχρι να το βαρεθει.

Διαφημίσεις

ναι ναι απλα διευκρινισα οτι εδω δινουμε γαλα στο ετος..εβαπορε απαγορευεται να φανταστεις

λοιπον, βραζω 200μλ γαλατακι με 50γρ νιφαδες περιπου...αναλογα ποσο πηχτο το θελω....αν πχ θελω να βαλω πορτοκαλι ή ροδι μεσα το κανω πιο πηχτο ωστε να αραιωσει με το φρουτακι. δε το βραζω με το φρουτο ετσι....το βαζω μετα

το ανθος οριζης που λες ειναι το ανθος αραβοσιτου??:rolleyes:εγω κ αυτο με γαλα το κανω

οχι..δεν ειναι το ιδιο...το ανθος οριζης ειναι απο ο,τι εχω διαβασει στην ετικετα ...προψημενο ρυζαλευρο,αν το λεω καλα..το ανθος αραβοσιτου ειναι απο αραβοσιτο=καλαμποκι..καμια σχεση...

οποτε εγω ας ξεκινησω με 200μλ νερο κ 50 γρ νιφαδες...ή και λιγοτερο νερο ισως....γιατι δεν πηζειτοσο ευκολα οπως το γαλα...κ δεν το περνας απο μπλεντερ????γινεται απο μονο του χυλος???μου φαινεται με το νερο χλωμο να γινει χωρις...φανταζομαι θα κανω κ στο μουλτυ τα φρουτα κ θα τα βαλω μετα μεσα..ή και ολα μαζι ισως μετα το βρασιμο της βρωμης...μου φαινονται τεραστιες οι νιφαδες να τις φαει ετσι..τοση ωρα εχω βαλει κ βραζω λιγο...δεν δενει βρε γμτ...ουτε λιωνουν καθολου...απλα ειναι σαν να μουσκευουν ΚΑΛΑ.....μπλιαχχχ

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

α δε το ηξερα αυτο το οριζης χεχε

παντως οσο το βραζω με το γαλα τοσο πηζει...κ ειναι το μοναδικο πραγμα που δε το περναω απο το μουλτι....το τρωει μια χαρα ετσι κ μετα βαζω το φρουτο που περασα στο μουλτι στο μπωλακι κ τα ανακατευω

η βρωμη ειναι το μοναδικο πραγμα που ο δικος μου μπορει να το φαει χωρις να το αλεσω χαχαχα

μαρσολαν δοκιμασε κ μανγκο!!! τρελλαθηκε ο δικος μου!!!!

κι η δικια μου το ιδιο...αλλα εγω φροντισα να εχω κι απο τα δυο ιδιως στην αρχη γιατι δεν ηξερα τι αντιδραση θα εχει:rolleyes:

Διαφημίσεις

α δε το ηξερα αυτο το οριζης χεχε

παντως οσο το βραζω με το γαλα τοσο πηζει...κ ειναι το μοναδικο πραγμα που δε το περναω απο το μουλτι....το τρωει μια χαρα ετσι κ μετα βαζω το φρουτο που περασα στο μουλτι στο μπωλακι κ τα ανακατευω

fairoula to kseris ine to rizalevro to sketo xoris ti vanilia to grafoun etsi gia na min to mperdevoume ,palia poy den ipirxe krema vanilia ola etsi to egrafan;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

marsoral ti enois zomo ayta ta kivakia?

οχι καλε...ζωμο κοτας η απο μοσχαρακι η απο λαχανικα.Οποτε φτιαχνω οτιδηποτε απο τα παραπανω κραταω κανενα λιτρο στην συντηρηση και τα υπολοιπα σε παγοκυστες στην καταψυξη!!

εμενα επειδη δεν εχει ουτε δοντακια ,ουτε τρωει σαν το δικο σου...θα το πολτοποιησω με τα φρουτα στανταρ...γιατι με το νερο απλα ΔΕΝ ΔΕΝΕΙ με τπτ....

pare to kouacer k tripsto sto mpleder na gini skoni isos dialithi kalitera k meta vrasto ,ayrio tha to kano k ego k tha soy po

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

βρε κοριτσια...

τι βασανο κι αυτος ο φυσιολογικος ορος γαι τα μωρα μας!!!

Τωρα της βαλαμε γιατι εχει καταρροουλα και το παιδι ουρλιαζει!!

Ευτυχως μετα το ξεχνα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...