Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια. Όλο μεταμεσονύχτιες συζητήσεις κάνετε και εμεις που δουλεύουμε τις χάνουμε. Εγω πάντως δεν την έχω δώσει βρώμη γιατί προσωπικά δεν μου αρέσει και βρωμάει. Βέβαια με φρούτα δεν έχω δοκιμάσει.

Naya μου περίμενα τηλ από την Μαίρη αλλά δεν με πήρε. Μου είπε οτι είχε κάτι δουλειές. Αν θέλεις μπορούμε να βρεθούμε οι δυο μας το σκ. Μπορείς να με πάρεις τηλ ότι ωρα θέλεις.Και μην στεναχωριέσαι που δεν τρώει η μικρή. Η δικιά μου έκανε να συνηθίσει το κουτάλι 1,5 μήνα. Τώρα αρχίζει να ανοίγει καλά το στόμα της για το φάι και την κρέμα γιατί για φρούτο στις 2-3 κουταλιές αρχίζει το σφράγισμα. Και εγω δεν τηνέδωσα ποτέ συμπλήρωμα μετά γιατί δεν ήθελε.

Πάντως εμείς δεν έχουμε ακόμα γκρίνια και τα δόντια μας ούτε καν φαίνονται στον ορίζοντα.

Να ρωτήσω κάτι, δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναπεί. Η γιατρός μου είπε ότι τα χειλάκια στο πιπάκι της μικρής είναι λίγο κλειστά κάτι σαν την φίμωση των αγοριών. Μας είπε οτι δεν είναι κάτι το ανησυχιτικό και να το πλένουμε με χαμομηλάκι να μαλακώσει.Έχετε ακούσει τίποτα

eRUnp3.png

7Pgnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτακι μου ευχαριστω αλλα ειπα στην πεθερα μου που ειναι η δουλεια της κοντα εκει να τους παρει εκεινη....

ρε κοριτσια,χωρις να θυμωσετε...τα μωρα μας ειναι μολις 6-7 μηνων..κ τους δινετε φρεσκο γαλα?????εννοοντας βραζετε τη βρωμη με φρ.γαλα????δεν ειναι πολυ νωρις????με αυτο το σκεπτικο,μαλλον τους δινετε κ γαλα φρεσκο αντι για σκονη ε???

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

nektaria μου οχι δεν πινει γαλα φρεσκο...το γαλα με τη βρωμη βραζει ;) οποτε σκοτωνει βακτηριδια...τη βρωμη δε μπορεις να τη βρασεις με γαλα σκονη...στο μαγειρεμα συνισταται το φρεσκο γαλα ...αλλα οχι στο να το πιουν δεν εχει μεσα ολα αυτα που χρειαζοντε τα μωρακια

παντως εισαστε τυχερες αν το βραζετε με γαλα κ οχι με νερο οπως θα το κανω εγω ,γιατι ειμαι σιγουρη οτι θαναι πιο νοστιμο με γαλα...βεβαια δεν ξερω γιατι δεν πινουνε φρ.γαλα ,παρα μετα τον χρονο...νομιζα οτι ειναι κ για αλλους λογους..παντως εμενα δεν με ενδιαφερει το φρ. γαλα δυστυχως,παρολαυτα θα βαλω ή φρουτα ,ή ζωμο....ειδιμεν απο αυριο...μιας κ φρουτα παλι δεν εφαγε...ξυνιζει τα μουτρα της...α,πα,πα....ηξερα για αφθρα αλλα μαλλον τα δοντια ειναι καλυτερη δικαιολογια....κ νομιζω οτι παει να σπασει το ουλακι κ για το δευτερο ..οποτε...

Διαφημίσεις

ηρθα για λιγο γιατι κοντευει η ωρα για μπανακια γαλατακια κ νανι:tongue:

πηγα γυμναστηριο ειπα να παρω κ τη Δαναη κ καθοταν παναγιτσα ορθια δυπλα μου κ κοιταγε με απορια ειχε πολυ γελιο:lol:

αυτο με το κουακερ θα το δοκιμασω κ εγω αλλα με νερο γαλα φρεσκο δεν δινω μεχρι να παει 2,νεκταρια δεν το δινουν γιατα νεφρα τουσ οπωσ εχω ξανα πει ,οι πρωτεινεσ που εχει το φρεσκο προκαλουν βλαβεσ στα νεφρα κ φυσικα αυτο φαινεται οταν μεγαλωνουν κ οχι αμεσοσ.

το φρουτο το βαζετε μεσα πολτοποιημενο? κ βραζει κ αυτο μαζι?

παω κ θα ξαναρθω :wink:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

κατι τετοιο ηξερα και εγω βρε θενα.......και η μαμα μου στην αμερικη μας εδινε κουακερ με νερο απο μικρουλια αλλα με γαλα μονο απο 1μιση κ πανω (μολις πριν το συζηταγαμε)...τωρα ουτε που θυμαται πως το εφτιαχνε,παρα μονο οτι δεν θελει πολυ γιατι ειναι βαρυ....τωρα πρεπει να βρω...ποσα γρ βρωμης ,ποσο νερο και κυριως ποση ωρα τα βραζω....πρεπει να μεινει νερακι μεσα φανταζομαι γιατι αμα πολτοποιηθει θα γινει στεγνος χυλος..και δεν θελουμε να μην μπορει να το καταπιει ε????ετσι την πατησα με τα ζυμαρικα...κοριτσια ,γινεται στοκος....εβαζα ζουμι..και ξαναβαζα ζουμι...και ρουφαγε συνεχεια..ακομα κ πριν τελειωσει το πιατο της συνεχιζα και εβαζα γιατι παλι στεγνωνε.....μαρσολαν κ φαιρυ για πειτε τι κ πως,αν κ το νερο ειναι αλλιως απο το γαλα.....

geia sas koritsia

mesa sta neura eimai

eimai frankfurti kai perimeno. exasa to 1o aeroplano gia ellada giati eixe kathisterisi i proti mou ptisi.

eimai kommatia

loipon oti thumamai

akoma forame noumero 3 libero, molis teleiosoun auta pou exo 1-2 paketa tha arxisoume to 4.

loipon an thymaste kai emeis eixame thema me to fai mias kai den polu etroge. teleutaia omos troei kalutera. vevaia kai autos opos i mama tou den troei poltoipoiimena ta laxanika. tou ta patame me to pirouni

oso gia petheres ena tha sas po: i dikia mou einai polu kali genika alla oute mporei oute THELEI na asxolithei idiaitera me to mpempi.

4 meres tora pou eleipa i mana mou ton eixe tetarti pempti, simera ton eixe i pethera mou me ton pethero kai perimenan ti mana mou na ton taisei. ekeinin argise giati eixe sidero kai meta tha pigaine douleia kai tin peirane tilefono na tis poune na paei na ton taisei! o andras mou leei kala re mana den xereis na taiseis frouta ena moro!

THELO NA GYRISO SPITI MOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

μαρσολαν κ φαιρυ για πειτε τι κ πως,αν κ το νερο ειναι αλλιως απο το γαλα.....

εμεις εδω δινουμε φρεσκο γαλα κανονικα στον χρονο...η βρωμη να βραστει με νερο γινεται??? εντυπωση μου κανει. για τα βεφρα δεν εχω διαβασει πουθενα το μονο οτι το φρεσκο γαλα δεν εχει σιδηρο κλπ που χρειαζοντε τα μωρα. κ γι αυτο δεν δινουμε τοσο νωρις. αλλα ενδεικνυτε στην μαγειρικη.,...ρυζογαλα, ανθος αραβοσιτου κλπ. κ φιλες μου στην ελλαδα με φρεσκο γαλατακι μαγειρευουν. δεν γνωριζω περισσοτερα να σας πω. ενα βραδυ που ημουν ελλαδα κ μπηκα σε φαρμακειο να παρω γαλα κ λεει ο φαρμακοποιος σε εναν αλλον που ηθελε το ιδιο γαλα με μενα αλλα το νουμερο 2, του λεει ποσο ειναι η μικρη, λεει 9 μηνων, λεει βαλε μισο σκονη μισο φρεσκο...οποτε μηπως ειναι κ στον γιατρο? εμεις εδω εχουμε ολες τις ιδιες οδηγιες γιατι υπαρχουν κρατικες οδηγιες, δεν ειναι στον γιατρο τοσο πολυ...

νατασα χαρας στο κουραγιο σου!!!! πρεπει να εχεις πολυ τολμη, μπραβο σου σε θαυμαζω:!!! εγω δεν εμπιστευομαι κανεναν εκτος απο τις κοπελες στον παιδικο

gia poio pragma?

uDLqp1.png

gia poio pragma?

που συνεχισες τη δουλεια με νεογεννητο κ φευγεις ταξιδια κλπ...κ εγω θελω να συνεχισω την καριερα μου κ μου εχει λειψει παρα πολυ (γυριζω τον γεναρη) αλλα δεν θα ειχα το θαρρος να τον αφησω τοσο μικρο ουτε καν στον πατερα του:rolleyes:

οκ βρε φαιρυ...γιαυτο ρωτησα...εσενα στο ειπαν φανταζομαι εκει να το βρασεις με γαλα...σιγουρα με νερο γινεται,δεν το συζηταω,οπως κ ο ανθος οριζης κ το ρυζαλευρο......αλλα πες μας με γαλα τι οδηγιες σου εδωσαν...ποσο γαλα ,σε ποση ποσοτητα κ ποση ωρα..για νιφαδες παντα....αλλιως να παρω τηλ τον γιατρο μου αυριο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...