Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και για να ξεχαστουμε και να γυρισουμε στα δικα μας...

ριτακι του πηρες σκετη βρωμη?

ποια???

εμενα παντως την μπανανα ΔΕΝ τη θελει...του την ανακατεψα και με μηλο αλλα τιποτα...5 κουταλιες εφαγε...

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

ναι απτα βιολογικα πηρα αλλα δεν ξερω πως να του την κανω ακριβως ..... η marsolan νομιζω ειχε πει για συνταγη με ζωμο κτλ αλλα εγω δεν ηξερα την εκανα με νερο τωρα κ εβαλα κ μηλο οπως σας ειπα κ του αρεσε αρκετα . δεν την εκανα αραιη ομως ....δεν ξερω ποιο ειναι το σωστο. το απογευμα α ρωτησω την παιδιατρο παντως κ θα σας πω

Etzel λεγεται η μαρκα θες να ψαξω να το βρω να σου πω λεπτομεριες?

88M1p3.pngycQap3.png

oxi ritaki αν ειναι θα παω σ ενα βιολογικομαγαζο να ρωτησω αφου ρωτησω πρωτα την παιδιατρο...

εσυ του την εδωσες με δικη σου πρωτοβουλια ε???

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

oxi ritaki αν ειναι θα παω σ ενα βιολογικομαγαζο να ρωτησω αφου ρωτησω πρωτα την παιδιατρο...

εσυ του την εδωσες με δικη σου πρωτοβουλια ε???

ΝΑΙ μονη μου την εδωσα αφου πηρα πρωτα την αλλη βλακεια κ του αρεσε ειπα να δοκιμασω κ αυτο.το απογευμα θα ρωτησω βεβαια(για να μην σας πω οτι θα της παω κ την συσκευασια)

στο μαγαζι εκει ειχε παρα πολλα μπερδευτηκα τοσο πολυ. ειχε κ ενα που εγραφε πιτουρο βρωμης :confused::confused:

πρεπει να βρω παντως (εφοσον παρω κ το οκ απτη γιατρο) συνταγες...δεν ειμαι σιγουρη οτι το εκανα σωστα .....δεν μυριζε ομορφα αλλα αυτος τρελαθηκε

88M1p3.pngycQap3.png

δεν σου ειπαν απο το μαγαζι πως φτιαχνεται?

δεν εχει οδηγιες στα ελληνικα ε???

αλλα αφου το εφαγε...μια χαρα θα το εκανες...........;)

τα Μαγιόπαιδα

Καλησπερα σε ολες!!

Πως ειστε??Εγω αρκετα κουρασμενη και βαριεστημενη...

Anyway...θα το ξεπερασουμε κι αυτο!Τον υπνο που μου λειπει ποτε θα τον βρω δεν ξερω!!

Ριτακι,οι νιφαδες βρωμης ειναι το λεγομενο κουακερ...ειναι σαν μικρα-μικρα κορν φλεηκς.Η κανονικη βρωμη που αλεθεται ειναι καρπος,σαν ρυζι μακρυκοκο και σκουρα.

Το πιτουρο βρωμης δεν ξερω ακριβως γιατι δεν το εχω χρησιμοποιησει.

Εγω ριχνω σε ενα κατσαρολακι 200 μλ γαλα(κανονικο πληρες) κι εκει μεσα ριχνω αλλοτε νιφαδες αλλοτε αλεσμενη βρωμη και τα ανακατευω με τον αναδευτηρα μεχρι να γινουν χυλος.Βαζω μεσα και μια μπανανα ή αλλο φρουτακι και γινεται γλυκισμα!!Στο πιτσ-φυτιλι ειναι ετοιμος ο χυλος!

Χτες κι εμενα η μικρη δεν ετρωγε...γενικα!

Ποιος ξερει τι ειχε...

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου ειμαι στο τρεξιμο, δεν εχω προλαβει να σας μελετησω.

Ειμαστε καλα με το μπεμπονι μου!Εχθες καθιστος, διαβαζε ενα βιβλιαρακι και πολυ ενθουσιαστηκα που γυριζε τις σελιδες του βιβλιου του μια μια!Ειμαι μια περηφανη κι ερωτευμενη μαμα!

Σας στελνω την αγαπη μου!Καλο Σαβ/κο να εχετε!Φιλια σε ολες!

GL5Pp3.png

qhk8p3.png

sue μου φιλακια πολλα ...........ομορφο κ ξεκουραστο σαβ/ακο

φιλια στον κουκλο σου κ στο σποριδιο ε ????????

andith ελπιζουμε πως πανω απολα εισαι καλα στην υγεια σου

σε σκεφτομαστε φιλια κ στο ολγακι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...