Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

naya και κατι αλλο ασχετο..μου εφτιαξε μια φιλη την μακετα για το ημερολογιο που σου ελεγα .......... το πηγε ο αγγελος κ σημερα τηλφωνησα στο τυπογραφειο κ μου βγηκε η ολη δουλεια 22 το ενα ......... σου φαινονται πολλα???? βεβαια υπερπαραγωγη με διπλη εικονα .......δηλαδη επειδη ειναι επιτραπεζιο ημερολογιο οταν καποιος γυριζει το φυλο εχει κ απτην αναποδη φωτογραφια.........

αν δεν βαλω απτην αναποδη κ μεινει ασπρο βγαινει περιπου στα 14 μου ειπε .......... του ειπα την δευτερα θα του απαντησω για το οκ ανειναι .

τι λες κ εσυ που το εψαξες?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ βρε κορίτσια εχω δοκιμάσει όλες τις ώρες από 7 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι και από το να έχει ενα 2ωρο που ήπιε γάλα μέχρι 4,5 ώρες...

κάποια στιγμή για 2-3 μέρες φτάσαμε να τρώει λίγο καλύτερα (όχι ποσότητα αλλά έστω στις πρώτες κουταλιές άνοιγε το στόμα) αλλά μόνο για τότε και μετά κάναμε μεγάλο πισωγύρισμα.

έχω και το θέμα της δουλειάς, δλδ περιμένω το πρωί να ξυπνήσει να της δώσω κρέμα και μετά να φύγω (πολλές φορές φτάνω στη δουλειά στις 12) γιατί η πεθερά μου από τη μια μου είπε καλύτερα να μάθει με εμένα να τρώει, από την άλλη 2 φορές που δοκίμασε δεν τα πολυκατάφερε και τρίτο και σημαντικό ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΖΗΤΑΩ. χθες για παράδειγμα έδωσα όσο μπόρεσα στη μικρή και μετά είδα ότι νύσταξε οπότε δεν είχε νοήμα να συνεχίσω την προσπάθεια και λέω στη πεθερά μου ότι το μωρό είναι έτοιμο για ύπνο και αν ξυπνήσει στο μισάωρο (τις περισσότερες φορές κοιμάται 15-20 λεπτάκια) να δοκιμάσε να της δώσει. Ε δεν πρόλαβα ούτε να ντυθώ και αντί να την κοιμίσει την έβαλε να την ταΐσει! καμια συνενοήση σας λέω!

και ο δικος μου ο γιατρος γενικά χαλαρός είναι και λέει να το πάρουμε σιγά σιγά (και να μην περιμένω π.χ. να φάει τα λαχανικά για να της δώσω και κρέας αλλά να της δίνω από όλα ένα-ένα έστω και από λίγο) αλλά την Τρίτη που του μίλησα δεν ήταν τόσο χάλια η κατάσταση.

γαλά μετά το φαγητό δεν της δίνω ποτέ. Συνήθως το πίνει μιάμιση-δύο ώρες μετά εκτός από σήμερα που της το έδωσα στο μισάωρο γιατί πλάνταξε στο κλάμα....

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

(ενα ενα τα θυμαμαι )

νεκταρια ευχαριστω για τα λινγκ με τις στρατες, αυτα στα λητω τα ειχα δει κ γω .

εχω δει κ στα jumbo ..........που εχει 5-6 σχεδια αλλα τα εχουν κρεμασμενα κ δεν μπορουσα να καταλαβω .

οποτε σημερα θα παμε στα λητω εδω πειραιως που τα εχουν στημενα κατω να τα ξαναδω θα κανω κ δοκιμη αν με αφησουν κ η θα αγορασω απο εκει η απτα jumbo

νεκταρια αν παω jumbo θες να σου παρω τους κρικους για το παρκοκρεββατο μηπως ????????????

88M1p3.pngycQap3.png

naya και κατι αλλο ασχετο..μου εφτιαξε μια φιλη την μακετα για το ημερολογιο που σου ελεγα .......... το πηγε ο αγγελος κ σημερα τηλφωνησα στο τυπογραφειο κ μου βγηκε η ολη δουλεια 22 το ενα ......... σου φαινονται πολλα???? βεβαια υπερπαραγωγη με διπλη εικονα .......δηλαδη επειδη ειναι επιτραπεζιο ημερολογιο οταν καποιος γυριζει το φυλο εχει κ απτην αναποδη φωτογραφια.........

αν δεν βαλω απτην αναποδη κ μεινει ασπρο βγαινει περιπου στα 14 μου ειπε .......... του ειπα την δευτερα θα του απαντησω για το οκ ανειναι .

τι λες κ εσυ που το εψαξες?

ριτά και αυτό που έιδα εγώ (αλλά τοίχου) 22 ευρώ έβγαινε τελικά (απλά αυτοί υποτίθεται σου δίνουν και το εργαλείο για να το φτιάξεις). Αυτό που μου "άρεσε" περισσότερο και βρήκα και θετικά σχόλια είναι αυτο http://www.red-fly.com/el-gr/Home.aspx. Ρίξε αν θέλεις μια ματιά

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

πω πω αυτο με την πεθερα το αντιμετωπιζω που κ που κ εγω . κ αφου επιμενω οτι νυσταζει κ δεν θελει αλλο ο μικρος ααυτη επιμενει ...την αφηνω αφου θελει να δοκιμασει με αποτελεσμα ο μικρος να γινει εξαλλος κ μετα με γελιο ικανοποιησης ακουω "ΑΧ ΝΥΣΤΑΖΕΙ....ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ" εμ κυρα μου τι σου λεω τοση ωρα???????????:evil::evil::evil:

μηπως πονανε τα ουλα της γιατι ετοιμαζει δοντακι κ δεν θελει το κουταλι ??????

μην γελατε κ εμενα 2 μερες πριν βγαλει τα δοντια τυχαιο η οχι δεν ηθελε το κουταλι

αν πας στο γιατρο να κοιταξει τα ουλα ........

αλλιως δοκιμασε κ διαφορετικο κουταλι

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

ριτά και αυτό που έιδα εγώ (αλλά τοίχου) 22 ευρώ έβγαινε τελικά (απλά αυτοί υποτίθεται σου δίνουν και το εργαλείο για να το φτιάξεις). Αυτό που μου "άρεσε" περισσότερο και βρήκα και θετικά σχόλια είναι αυτο http://www.red-fly.com/el-gr/Home.aspx. Ρίξε αν θέλεις μια ματιά

α πολυ ωραια θα το κοιταξω .............ευχαριστω !!!!!

εχει κ το επιτραπεζιο που θελω ............ευχαριστω !!!!!!!!:P:p:p:p

88M1p3.pngycQap3.png

αχ αστο το θέμα της πεθεράς πονάει πολύ (και το λέω αυτό με πλήρη γνώση της "αχαριστίας" μου γιατί η γυναίκα με βοηθάει πολύ με τη μικρή).

κουταλάκια δοκιμάσαμε 3 διαφορετικά χωρίς καμιά ιδιαίτερη προτίμηση από τη μικρή.

Για δόντι την τρίτη που κοίταξε ο γιατρός είπε είμαστε μακριά ακόμα (αν και την ενοχλούν φανερά τα ούλα της εδώ και μια βδομάδα) και πραγματικά ελπίζω να είναι αυτό γιατί και μια ακεφιά την έχουμε τις τελευταίες μέρες...

tt17d185.aspx

tt17d186.aspx

εγω την προτελευταια φορα που του κοιταξε τα ουλα(οχι αυτη που ηταν αρρωστος την προηγουμε) μου λεει η γιατρος...."την επομενη φορα που θα ερθετε θα εχετε δοντακια κατω" κ σε 20 μερες που την ειδαμε επειδη αρρωστησε ειχαμε οντως 2 δοντακια!

ελπιζω να ειναι αυτο κ να ειναι περαστικο

επισης η θενα ειχε πει κατι τοτε σε μενα που δεν ξερω αν ειναι σωστο.μου ειχε πει οτι δεν θελει τα φρουτα γιατι τον τσουζουν τα ουλα που ετοιμαζονται.δεν ξερω αν ειχε δικιο αλλα οντως εβγαλε δοντια

μην στεναχωριεσαι ουτε μενα τρωει καθε μερα παντως.υπαχουν κ μερες που τρωει με το ζορι 5 κουταλιες κ αλλες που δεν τρωει κζθολου .κ καποιες που το τσακιζει :rolleyes:

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια φιλεναδεσ μου:-D

naya υπομονη υπομονη υπομονη υπαρχουν παιδια που δεν ειναι φαγουδικα(που λεει ο πατερασ μου):tongue: μπορει να εχεισ ενα απο αυτα,αστην να φαει οσο θελει υπαρχουν μερεσ που δεν τρονε αλλα κ μερεσ που οτι κοινητε πυροβολειτε χεχε θα το δεισ κ δεν θα το πιστευεισ εμενα ολα το εχουν παθει αυτο:rolleyes: απο τη στιγμη που δεν αρρωστενουν τα παιδια κ ειναι υγιη μην ανχονεσε ,οσο για τα δοντια εμενα θυμαμαι στα αλλα μου ελεγε η γιατροσ μπα ακομα δεν βλεπω τπτ κ μετα απο 3 μερεσ εσκαγαν,δεν φαινοντε παντα;) αλλα κ να μην σκασει δεν συμαινει οτι δεν την τρωνε η δεν ποναει:confused:

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ειδα κατι στο ιντερνετ αλλα δεν ξερω αν θελω να το δουν κ αλλοι ειναι φρικιαστικο δεν ξερω πωσ να το χαρακτιρισω δεν αντεξα να δω δευτερη φοτο αλλα εχω θυμωσει παρα πολυ μονο διαβαστε καλυτερα περιοριστειτε μεχρι εκει

http://gnomeskepistimi.wordpress.com/2008/12/08/%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%B1%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%B1%CE%B6%CE%B1/

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

ritaki δες τα pm σου...γενικα

καλημερα!!!

τι καλημερα...μεσημεριασε

:confused:

εμας παλι την βρωμη με μηλο την κατασπαραξε κ σημερα(του εβαλα μισο μηλο γιατι ηταν μεγαλα) κ εφαγα 130 μλ αρχικα κ μετα αλλα 60 του φτιαξα τα εφαγε κ ξεραθηκε ........μονο του χωρις αγκαλια χωρις τιποτα.....

ΤΗΕΝΑΚΙ πως ειστε εκει ?εχετε κρυο ????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...