Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

faity tha to klisi mexri to marti o ksaderfos moy to magazi ,kani ali doylia k den vgazi apo to video club giana to kratisi :|.

rita k sta mothercare tha exi 20% moy estilan minima ,ine pagosmia mera pedioy to sabbato;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

εμεις φοραμε 4+.....σε active pampers ή baby dry...εχω καιρο να παρω libero...προχθες εκανα μια απατεωνια και βουτηξα απο τα λητω(απο εκει που αλλαζουν τα παιδια) ενα 5αρι της libero,για να τσεκαρω..ειχα μεινει στο 4αρι,αλλα οπως καταλαβαινετε μας ηρθε κουτι το 5αρι......λογικα ειμαστε στα 9 κιλακια..εχω κ δυο κουπονια για libero,εχετε υποψη σας για καμια προσφορα...ληγουν αυτο τον μηνα....

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

και μολις πριν εφαγα μεγαλη ηττα κοριτσια....την βαζω ξαπλωτη στο κρεβατι,παω να φερω τα ρουχαλακια της που ειχα σιδερωσει και την βρισκω μεσα σε 1-2 λεπτα να πολεμαει να καθησει με το κωλαρακι της.λεω σγ....φευγω παω τουαλετα ,σχεδον απεναντι απο το δωματιο της και ακουω τη φωνουλα καπως.....παω και την βλεπω ορθια στη γωνια του κρεβατιου να χοροπηδαει..να κρατιεται με το ενα της χερι κ με το αλλο να χτυπαει την κουπαστη....πω,πω...μεχρι αυριο,που θα κατεβασουμε την κουνια κατω...αγχος μεγαλο

Φαιρουλίνιους πες τώρα κανά κόλπο για να πίνει ο ασπρούλης νερό... :cry: Δεν πίνει ο σκ@τιάρης... :cry: Αααααααααα σήμερα δεν του έδωσα χαμομήλι μήπως και πιει το νερό του, αλλά τζίφος...

μαιρουλα μηπως του φταιει το ποτηρακι?

ποιο εχεις??

αποφασισα να ΜΗΝ παω για δουλεια αυτες τις μερες τελικα .

δεν ξερω αν ηταν αντδραση επειδη οι περισσοτεροι μου ελεγαν να παω , παντως ΔΕΝ ειμαι ετοιμη ακομα να αφησω τον μικρο μου κ μαλιστα τετοιες μερες.

8 χρονια δουλευω ασταματητα (κ γιορτες) κ μου δινεται η ευκαιρεια να μεινω με το μωρο μου κ δεν θελω να την ανταλαξω με 1200 ευρω ενιωθα οτι του πουλαω

τωρα θα μου πειτε τι θα κανω τον φλεβαρη...........εκει δεν θα εχω αλλη επιλογη κ αναγκαστικα θα το ζησω

ευχαριστω ολες οσες ειπατε την γνωμη σας

η αληθει αειναι οτι υπηρχαν αποψεις κ κουβεντες που με αγγιξαν ιδιαιτερα

ριτακι εσυ ξερεις καλυτερα και να εισαι σιγουρη πως πηρες την καλυτερη αποφαση για σενα και το μικρακι σας...

μην το αμφισβητησεις αυτο!

Και πολύ καλά κάνουν! Αν μιλάμε για αυτό το σκεύασμα που είναι πόσιμο, τότε να πω ότι της φίλης μου το παιδάκι επί 25 μέρες έιχε αίμα στα κακά του.

αν ειναι αυτο που εκανε η ξαδερφη μου στο μικρο της πολυ θα στενοχωρηθω...:|

απο πανες πως παμε????τι νουμερο φορατε??ποια μαρκα κ ποιο μοντελο χρησιμοποιειτε????

το σαββατοκυριακο του εβαλα 4...

φοραμε libero...και pampers active fit + baby dry

τις libero τις εχω πιο πολυ για χρηση εντος σπιτιου επειδη ειναι λιγο πιο χοντρες...

και μολις πριν εφαγα μεγαλη ηττα κοριτσια....την βαζω ξαπλωτη στο κρεβατι,παω να φερω τα ρουχαλακια της που ειχα σιδερωσει και την βρισκω μεσα σε 1-2 λεπτα να πολεμαει να καθησει με το κωλαρακι της.λεω σγ....φευγω παω τουαλετα ,σχεδον απεναντι απο το δωματιο της και ακουω τη φωνουλα καπως.....παω και την βλεπω ορθια στη γωνια του κρεβατιου να χοροπηδαει..να κρατιεται με το ενα της χερι κ με το αλλο να χτυπαει την κουπαστη....πω,πω...μεχρι αυριο,που θα κατεβασουμε την κουνια κατω...αγχος μεγαλο

πω,πω ευτυχως που δεν επεσε....

κοριτσια οταν χανομαι ξαφνικα εκει που μιλαμε χωρις να πω καληνυχτα ειναι γιατι εχει ξυπνησει ο μικρος...

και οταν ξυπναει την νυχτα για φαι...ΦΩΝΑΖΕΙ!!!

παταω το shut down και φευγω σφαιρα..............

μην με παρεξηγειτε...

Αννικο μου Χρονια σου Πολλα!!!!!!!!!

για να σου ευχονται ολες κατι θα ξερουν...;)

(ατιμο facebook)

σημερα φαγαμε μπανανα και ΔΕΝ μας αρεσε...

ουτε εμενα μου αρεσει ιδιαιτερα αρα δεν απορω...............

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

Διαφημίσεις

γιατι καλε δεν σας αρεσε η μπανανα???????

απο ποτηρακια ,ποιο χρησιμοποιειτε?????

εμεις αυτο που βολευτηκαμε τελικα ηταν το σιλακονατο της ruby για 6 μηνων...αλλα δυστυχως σημερα ηπιαμε γαλα εκει μεσα και εμεινε γαλα στο στομιο και δεν φευγει ευκολα,ειναι κ δυσκολο στομιο...οι οδηγιες λενε οχι για κρεμες κ ανθρακουχα....οποτε ?????

πασχαλιτσα ποσα κιλα ειναι το μικρο σου??

παρεπιπτοντως για marry poppins και εμενα στην αρχη δεν επινε νερο...επιπλεον επειδη θηλαζα,δεν ειχε πιει ποτε...στην αρχη της εδινα με το κουταλακι λοιπον,γιατι θεωρουσα οτι εφταιγε το μπιμπερο,ή οτι απλα δεν της αρεσε.....με το κουταλακι ομως το επινε..οποτε σγ σγ της το εβαλα σε κανα δυο διαφορετικα μπιμπερο κ το ηπιε αμεσως......

nektaria εμεις εχουμε της nuk το first choice...

http://www.amazon.co.uk/NUK-First-Choice-Learner-Bottle/dp/B000KUAL54

ενα μπιμπερο της nuby με θηλη σαν του στηθους και αυτο

http://www.amazon.co.uk/TOMY-mOmma-Non-Spill-Cup-250ml/dp/B004DAHXDU/ref=sr_1_10?ie=UTF8&qid=1291927256&sr=1-10

το οποιο εχει τρυπουλες με γρηγορη ροη...

προς το παρον πινει απο της nuk οχι με ευχαριστηση...οταν μαθει αυτο θα του δωσω και το αλλο

το μπιμπερο το εχω απορριψει λογω της θηλης αλλα εσενα ισως σε βολεψει με το γαλα...

γιατι δεν της το δινεις με ποτηρακι και αλλη θηλη ειδικη για γαλα?

απο κιλα πριν ενα μηνα περιπου ειμασταν 6.300

τωρα ισως εχει παει 7...θα παμε παιδιατρο next week

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

tb_sig_spring.giftt140507.aspx

τα Μαγιόπαιδα

εγω ειχα της chicco αλλα ηταν τοσο σκληρο το στομιο...απαπα,ουτε εγω δεν μπορουσα να ρουφηξω....πηρα τυχαια απο τζαμπο δυο της ruby με αυτο το στομιο...δεν το βρισκω σαν ποτηρακι στο σαιτ του λητω...non spill εννοειται....

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090108&itmid=2976714

στην αρχη για κανα δυο μερες μας ετρεχε λιγο παραπανω απο το στοματακι,αλλα πλεον το χουμε χαλαρα......δεν μπορω να καταλαβω τι θηλες εχουν τα δικα σου....

μας εστειλε κ η νονα μας το πρωτο της δωρο για τα χριστουγεννα,μιας κ ο μπαμπας μου πηγε αιγινα κ τυχαια συναντηθηκανε...βελουδινο φορεμα,σκουρο λιλα ....μπολερακι πλεχτο σαν το σαπιο μηλο...και παλτουδακι..ιβουαρ.....αχ...τι ωραια....τα υπολοιπα απο κοντα ειπε....ναχει το παιδι τωρα με τα κρυα εκτος απο μπουφαν και κατι πιο μακρυ κ ζεστο ειπε...χιχιχι........θα διαφωνησω εγω?????δεν νομιζω...

Διαφημίσεις

καλημερα φιλες μου !!!!

πως ειστε ?εμεις πρωινοι πρωινοι

naya μου εγω οποτε δεν θελει να φαει δεν το ζοριζω .προσπαθω να φαει 5 κουταλιες εστω αν ειναι δυνατον ΑΛΛΑ μετα δεν του δινω γαλα. ξαναπροσπαθβ λιγο αργοτερα, αλλα οχι οταν εχει εκνευρισμο ....

δεν ξερω αν κανω ομως το σωστο

σαν τακτικη εχω να μην τον ζοριζω ιδιαιτερα γιατι εκνευριζεται κ αυτος κ εγω κ επισης οπως σου ξαναειπα φροντιζω αν δεν θελει να φαει το φαι του (φρουτο κτλ) να μην του δωσω σαν αντικτασταση γαλα . με το μυαλο μου νομιζω οταν θα βολευτει αν καθε φορα που δεν θελει φαι .....του δινω ενα ζεστο μπουκαλι γαλα .

δοκιμασε να αλλαξεις την ωρα που την ταιζεις.ισως αυτο ?

88M1p3.pngycQap3.png

καλημερα σε ολες τις μανουλιτσες και τα ομορφα παιδακια σας.....

παλι μονη μου????

naya μου,λοιπον θα σου πω το εξης που ειπε σε μια κοπελα στη φαιναρετη,αν την ξερεις, η μαια εκει....το μωρο της οταν ειχα παει εκει ηταν 7μιση προς 8 μηνων και απο 5μιση που ξεκινησε να τρωει,ζητημα ηταν να ειχε φαει 20 κουταλιες 2 μηνες...και της λεει η μαια...πολλα παιδακια δεν θελουν να φανε,ειδικα οταν θηλαζουν..ετσι αυτα τα μωρα μπορει να ξεκινησουν φαγητο κ 8-9 μηνων κ μαλιστα τοτε με οχι κ τοσο πολτοποιημενο φαγητο.... της ειπε να παρει εξτρα συμβουλες απο τον γιατρο της..για να αλλαξει το μενου..αλλα συνηθως ουτε αυτο εχει αποτελεσμα.... απλα το παιδι θα αργησει να φαει...ειπε πως ειναι απολυτα φυσιολογικο!!!!!!το ελεγε κ το ξαναελεγε!!!!!!!!τωρα εγω να σου πω την αληθεια δεν τοχα ξαναακουσει αυτο αλλα πραγματικα με επεισε....

εσυ βεβαια λες οτι τρωει .....αρα ισως να μην σε ενδιαφερει αυτο....αν ειναι ετσι....παιχνιδια ,τραγουδακια,αλλαξε κ τη θεση κ την ωρα που τρωει(γιατι οντως μπορει να μην πειναει) και ισως χρειαστει αλλαγη στο μενου .....αυτα εγω θα εκανα...κ κανω οταν η μικρη δεν τρωει κατι....εγω προσπαθω μετα απο κανα μεσαωρο σαν τη ριτα,και μια ωρα μη σου πω(οχι τα φρουτα) ...και αν δεν θελει τοτε δινω γαλα..εχει τυχει κ ουτε το γαλα ηπιε,οποτε κ καταλαβα οτι μαλλον δεν πειναειιιιι....ε,ναι!αλλα οως ειχε πει κ ο γιατρος μου,τα μωρα ειναι σαν εμας..περνανε φασεις κ μην σου φανει περιεργο αν καποιες τροφες που τις ετρωγε ,σταματησει να τις τρωει...ή γενικα δεν του αρεσουν.....

φιλες νοικοκυρες θελω βοηθεια

λοιπον πηρα το καθριστικο φουρνο dr.beckmann αλλα εβγαλε μονο τα μισα. λεει βεβαια οτιμπορει να εφαρμοστει σε ζεστο κ κρυο φουρνο.το δοκιμασα σε κρυο μεχρι στιγμης αλλα οπως ειπα εβγαλε τα μισα.

εχετε να προτεινετε καποιο αλλο αποτελεσματικο δοκιμασμενο καθαριστκο ?????

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...