Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτα ηθελα να ακουσω βρε thena...και εγω αυτης της αποψης ειμαι...

σελτεδακι-μωρομαντηλα-πανα για αλλαγμα το βραδυ διπλα μου...εμεις μαλλον θα το σκασουμε το 45ε για ενα στρωματακι για το πορτ μπεμπε...επισης θα παρουμε μια κουνια και αντιστοιχο καλο στρωμα για το δωματιο της...και για το παρκοκρεβατο σγ σγ...θα δουμε..μηπως μετακινω το πορτ απο δωματιο σε δωματιο για αρχη,αν χρειαστει..εχω κ το ριλαξ,αν βολευτει η μπουμπου μου εκει...αλλιως και αλλο στρωματακι καλο για το παρκοκρ....οσο για το αλλαγμα κατα την διαρκεια της μερας ελεγα στην αλλαξιερα στο δωματιο της...στην τουαλετα δεν χωραει αλλο επιπλο οπως θα ηθελα,βεβαια δεν εχω κοιταξει για αυτη την περιπτωση ακομα....

http://www.bebeconfort.com/collection/UK/maison_toilette_meubles_duo_bain.htm

αυτά τα μπανάκια μπαίνουν και βγαίνουν ή πρέπει να είναι συνέχεια στο μπάνιο?

Επιπλέον, ρε κορίτσια τι συμβαίνει με το τικερακι μου και δείχνει λάθος εβδομάδα? Δεν ανανεώνεται?

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νατασουλα μπραβο..πολυ ωραια τα πραγματακια σου...και ο μπεμπης πολυ καλος..εμενα στις 33 +6 ηταν 2070γρ....θα ηθελα να ηταν αλλα 100-150 γρ ακομα...βεβαια απο τροφοδοσια πλακουντα και ομφαλιου ηταν τελεια..και αυτο μας ειπε η γιατρος οτι μας ενδιαφερει..οποτε ευελπιστω οτι θα παρει στις επομενες βδομαδες οσο περισσοτερο γινεται για να περασει τα 3000γρ.

παντως μαλλον θα χρειαστει να παρεις στρωματακι για το λικνο δυστυχως...ειδικα τους πρωτους μηνες απο ο,τι μουπαν και καταλαβα,χρειαζεται ωραιο στρωματακι....παντως με γεια και παλι ολα τα πραγματακια σου...νεες φωτο με προικα πανω κ στολισμενα...χιχιχι...

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

αυτά τα μπανάκια μπαίνουν και βγαίνουν ή πρέπει να είναι συνέχεια στο μπάνιο?

Επιπλέον, ρε κορίτσια τι συμβαίνει με το τικερακι μου και δείχνει λάθος εβδομάδα? Δεν ανανεώνεται?

εννοειται πως μπαινουν και βγαινουν..και μαλιστα αν δεν θελεις να το βαζεις κ να το βγαζεις αλλα θες απλα λιγο χωρο παραπανω...απλα διπλωνεται στα δυο..σηκωνεις το μπανιερακι και κουμπωνει πανω στην αλλαξιερα ορθιο..και εχει και αντιστοιχο στηριγμα επιδαπεδιο,αν θες να εχεις μονο το μπανιερακι..θα πρεπει να παρω τηλ ,να ρωτησω ποσο το μαλλι....

Ρωτάω γιατί σ' εμάς προβλεπόταν σήμερα ένα τελευταίο μάθημα στο οποίο μπορούσαν να έρθουν οι άντρες αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάμε :(

Σας έδειξαν κάτι ιδιαίτερο που μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν στη γέννα??

αυτα μας τα ειπαν στο πρωτο μαθημα...τους εδειξαν το μασαζ που μπορουν να μας κανουν οταν εχουμε συσπασεις, τι μπορουν να προσφερουν σε καθε σταδιο του τοκετου κ διαφορα τετοια.

Νατασα μεγεια τα πραγματακια.

κοριτσια εμας για τα μωρομαντηλα μας ειπαν τσου :mrgreen: εχουν χιλια δυο συστατικα που μονο κακο κανουν. τοπικο πλυσιμο παντα. τα μωρομαντηλα μονο για καμια εξοδο κ ωρα αναγκης.

Διαφημίσεις

αυτα μας τα ειπαν στο πρωτο μαθημα...τους εδειξαν το μασαζ που μπορουν να μας κανουν οταν εχουμε συσπασεις, τι μπορουν να προσφερουν σε καθε σταδιο του τοκετου κ διαφορα τετοια.

Νατασα μεγεια τα πραγματακια.

κοριτσια εμας για τα μωρομαντηλα μας ειπαν τσου :mrgreen: εχουν χιλια δυο συστατικα που μονο κακο κανουν. τοπικο πλυσιμο παντα. τα μωρομαντηλα μονο για καμια εξοδο κ ωρα αναγκης.

ευχαριστώ! ναι και εγώ ξέρω όχι μωρομάντηλα. έκανα μεγάλη έρευνα για να βρω ποια δεν έχουν paraben. αλλά και πάλι είναι μόνο για έκτακτη ανάγκη και έξοδο. Στην αρχή χρησιμοποιούμε αποστειρωμένες γάζες για να καθαρίσουμε το μωρό. Τώρα για βράδυ δεν ξέρω ακόμα σκέφτομαι τι να κάνω γιατί δεν πρέπει να το ξυπνάς όμως και τα μωρομάντηλα δεν είναι ότι καλύτερο. Μάλλον σκέφτομαι πανάκια ψιλοβρεγμένα.

uDLqp1.png

Ρωτάω γιατί σ' εμάς προβλεπόταν σήμερα ένα τελευταίο μάθημα στο οποίο μπορούσαν να έρθουν οι άντρες αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάμε :(

Σας έδειξαν κάτι ιδιαίτερο που μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν στη γέννα??

ευχαριστώ! ναι και εγώ ξέρω όχι μωρομάντηλα. έκανα μεγάλη έρευνα για να βρω ποια δεν έχουν paraben. αλλά και πάλι είναι μόνο για έκτακτη ανάγκη και έξοδο. Στην αρχή χρησιμοποιούμε αποστειρωμένες γάζες για να καθαρίσουμε το μωρό. Τώρα για βράδυ δεν ξέρω ακόμα σκέφτομαι τι να κάνω γιατί δεν πρέπει να το ξυπνάς όμως και τα μωρομάντηλα δεν είναι ότι καλύτερο. Μάλλον σκέφτομαι πανάκια ψιλοβρεγμένα.

κ εγω το ιδιο....πανακια βρεγμενα...:D

και εμενα μου ειπαν οι φιλες μου οχι για τα μωρομαντηλα,αλλα οι μαιες τους ειπαν ομως και καλα...αν εχεις σωστα μωρομαντηλα,οπως μπορεις να τα χρησιμοποιεις εξω καποια στιγμη,ετσι μπορεις και τα βραδυα με μετρο δηλ...κυριως για τα κακακια...αλλιως και βαμβακακι με νερο..γαζες δεν τους ειπαν..παντως θελει ο,τι πιο μαλακο για να καθαρισεις εκει καααατω..δηλ ή νερακι ή βαμβακακι ή μωρομαντηλο...τωρα υποτιθεται οτι υπαρχουν τελεια μωρομαντηλα (σε σχεση με τις ουσιες που εχουν μεσα) πλεον..οποτε μεχρι να κουραστω το βραδυ και να μην αντεχω αλλο,θα ακολουθησω το νερακι ,γιατι εχουμε και κοριτσακι εμεις..δεν θελουμε καμια ουρολοιμωξη...

Διαφημίσεις

κιτ για την περιποιηση του ομφαλου εχετε παρει??...ή θα εχετε αυτοσχεδια περιποιηση???και ελεγα τι δεν εχω παρει ακομα...τωρα το θυμηθηκα..

εγω δεν έχω πάρει ούτε ξέρω αν υπάρχουν.

Από bath/shampoo κλπ έχετε αποφασίσει? Εγώ έλεγα να πάρω τα Frezyderm που χρησιμοποιώ και τώρα στην εγκυμοσύνη. Όμως σκέφτομαι να πάρω τα Weleda μιας και μου φαίνονται ποιο αγνά!

Δεν ξέρω εν είμαι ακόμα σίγουρη.

uDLqp1.png

κιτ για την περιποιηση του ομφαλου εχετε παρει??...ή θα εχετε αυτοσχεδια περιποιηση???και ελεγα τι δεν εχω παρει ακομα...τωρα το θυμηθηκα..

οχι δε χρειαζεσαι...βαμβακι κ βραστο νερο που εχει χλιαρυνει. εαν τρεξει λιγο αιματακι που ειναι συχνο, βαλε στο βαμβακι μητρικο γαλα...δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο. επισης τα ματακια του δε τα πλενουμε στην αρχη. εαν τσιμπλιασουν πολυ μητρικο γαλα σε βαμβακι κ τα καθαριζουμε

και εγω θα παρω της frezyderm μαλλον..εχω τωρα την κρεμα εγκυμ της..στο λητω παντως αυτο προμοταρουν...παντως αν και εχω ακουσει για τα weleda,δεν τα βρισκεις ευκολα..οποτε..???....αλλιως και προδερμ που μου αρεσει παρα πολυ..δεν εχω μυρισει και τα frezyderm...αν δεν μου κανει κ η μυρωδια δεν παιζει να τα παρω..η κρεμα εγκ. με χαλαει απιστευτα..δεν μου αρεσει καθολου..

σαφως και υπαρχουν παντου κιτακια ...λητω,mothercare,ηρα κλπκλπ

οχι δε χρειαζεσαι...βαμβακι κ βραστο νερο που εχει χλιαρυνει. εαν τρεξει λιγο αιματακι που ειναι συχνο, βαλε στο βαμβακι μητρικο γαλα...δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτο. επισης τα ματακια του δε τα πλενουμε στην αρχη. εαν τσιμπλιασουν πολυ μητρικο γαλα σε βαμβακι κ τα καθαριζουμε

ευτυχως...αφου δεν χρειαζεται....δεν χρειαζεται...για τα ματακια του βεβαια δεν μου εχει δειξει ακομα η μαια αλλα απο ό,τι εχω δει σε βιντεακια και μου ειπε η κολλητη μου,νερακι σε βαμβακι...δεν ξερω θα ρωτησω..και γιαυτο και για το γαλα,που για να ειμαι ειλικρινης δεν μου φαινεται και ιδιαιτερα σωστο...αλλα κατι θα ξερεις παραπανω για να το λες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...