Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο ξανθοψειρας κοιμαται κ γω εχω πλακωθει στις δουλειες .........αερισα καθαρισα κτλ τωρα εχει μεινει σιδερωμα:evil: κ το μπαλοκονι εξω.πρεπει ειτελους να καθαρισω καλα κ να βαλουμε τα φωτακια εξω ......ελεος θα φυγουν οι γιορτες κ εμεις θα εχουμε ακομα στην κουτα . αυριο εχει ρεπο ο αγγελος οποτε εχουμε παιδιατρο στις 5 κ μετα ψωνια ...........

νεκταρια μου καλα εκανες κ τα ειπες. πολλες εχουμε νιωσει τυψεις για διαφορους λογους κ κυριως σε οτι αφορα τον θηλασμο . τι σημασια εχει που θηλασα 3 μηνες? με κανει λιγοτερο μανα η λιγοτερο ικανη? τεσπα δεν θα το συνεχισω. παντως καλα εκανες κ τα ειπες αφου ετσι νιωθεις πολλες απο μας ισως εχουμε νιωσει ασχημα.

τι αλλο ? douar ολα καλα? 3xmama χαθηκες........... πολλες εχουν ψιλοχαθει

εχει καμια το τηλ της andith??????????αν ναι το θελω σας παρακαλω σε προσωπικο μνμ

κ αν μπει κ μας διαβασει ας γραψει εστω μια τελεια να ξερουμε οτι ειναι καλα:tongue::tongue:

θα παω να κανω ενα τσιγαρακι τωρα (μην φωναζετε:?) κ ξαναρχομαι για λιγο ομως γιατι εχω σιδερωμα

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε συ ριτακι ποτε να σου ερθω πειραια για καφεδακι???ο μπαμπας μου πηγαινει βολτα καθε μερα απο εκει..να του λεγα να με φερει καποια μερα..κ μενα εχει ρεπο αυριο ο μακης...τι λες????

eNortjKzUjI0M7A0MVCyBlwwFYIC0Q,,59.png

ρε συ ριτακι ποτε να σου ερθω πειραια για καφεδακι???ο μπαμπας μου πηγαινει βολτα καθε μερα απο εκει..να του λεγα να με φερει καποια μερα..κ μενα εχει ρεπο αυριο ο μακης...τι λες????

για αυριο δεν ξερω φιλεναδα γιατι μετα τον παιδιατρο θα παρουμε τον αδελφο μου κ θα παμε να παρουμε στρατα κ μετα δεν ξερω που μπορει να μας βγαλει .

αν ομως ο μπαμπας σου ερχεται συχνα πειραια κ δεν εχεις προβλημε με τον σκυλο μπορεις να ερθεις σπιτι μου οποτε θες :P:p:p:p

88M1p3.pngycQap3.png

καλησπερα κοριτσακια!!

Νεκταρια μου...γιατι να μετανιωσεις για οτι ειπες???

Μηπως δεν ειπες κι εσυ αληθειες???

Εχεις απολυτο δικιο κι εσυ γιατι δεν εισαι φανατισμενη υπερ του ενος η του αλλου...Και ξερεις τι νομιζω???Ο φανατισμος ειναι το χειροτερο πραγμα!

Θα σου πω και κατι να σε εκπληξει:

Οταν γεννηθηκε το κοριτσακι μου,ηταν ενα γλυκο και ησυχο μωρακι...δεν ακουγοταν το πουλακι μου!!Αλλα...ξαφνικα τα απογευματα εκλαιγε χωρις λογο...πραγματικα χωρις λογο!Επισης η μικρη δεν θηλαζε,μια δυο φορες τα καταφερε και τις αλλες εκλαιγε και δεν επιανε τη θηλη!!

Την τελευταια μερα,λιγο πριν φυγουμε μαθαμε οτι το παιδι ειχε σπασμενη κλειδα!Αμεσως μας λυθηκε η απορια γιατι το κατα τα αλλα πανησυχο πλασματακι εκλαιγε...με λογο πλεον!

ολη αυτην την εισαγωγη την εκανα για το παρακατω:

Ο θηλασμος εξακολουθουσε να ειναι λοιπον θεμα ενοχλησης...Στην προσπαθεια μου να βρω ακρη ζητησα γνωμες και βοηθεια απο μια απο τις κοπελες που αναφερεις.

Περιμενα να ακουσω τα χιλια μυρια...ελεγα,ωχ...να η ταμπελα ανικανη μανα θα ερθει!!

Σε πληροφορω,οχι μονο δεν με εκραξε:shock:,οχι μονο δεν ηταν απολυτη:shock: αλλα μου ειπε οτι ενας σοβαρος λογος που το παιδι δεν θηλαζε ηταν και η σπασμενη κλειδα του.Κατι που ουτε καν μου ειχε περασει απο το μυαλο μεσα στην στεναχωρια μου!!!

Με λιγα λογια...εχεις δικιο για την εικονα που δινουν..αλλα πες μου ειλικρινα την περιμενες αυτη θετικη ας το πουμε αντιδραση σε εμενα???Εγω οχι παντως!!!

Οσο για τις ετοιμες κρεμες και τα λοιπα που ανεφερες οτι ελεγαν οτι και καλα δεν θελουν να μαγειρεψουν για τα παιδια τους???Χαζομαρες....Πολλα μπορει να θελω να κανω...αλλα χρονο εχω???

Κι εγω που δεν δινω ετοιμες...για ρωτα με....δεν μπορει να ταισει αλλος το μωρο,πρεπει να ειμαι αποικω για να ετοιμασω της ωρας...γιατι καλα οσα αλεθονται....την βρωμη και το σπιτικο ρυζαλευρο ο αντρας μου παντως δεν μπορει να τα φτιαξει...ποσα να κανει κι αυτος???

για αυριο δεν ξερω φιλεναδα γιατι μετα τον παιδιατρο θα παρουμε τον αδελφο μου κ θα παμε να παρουμε στρατα κ μετα δεν ξερω που μπορει να μας βγαλει .

αν ομως ο μπαμπας σου ερχεται συχνα πειραια κ δεν εχεις προβλημε με τον σκυλο μπορεις να ερθεις σπιτι μου οποτε θες :P:p:p:p

καθε μερα κατεβαινει...θα σου εξηγησω απο κοντα γιατι...καλα εννοειται πως για αυριο δεν παιζει,αφου κ ο δικος μου αντρας εχει ρεπο....τωρα με τα σκυλια δεν εχουμε προβλημα εννοειται....οποτε βλεπουμε......λογικα απο δευτερα...ο αγγελος δουλευει σ/κ??

Διαφημίσεις

εντωμεταξυ...στις 2-3 που ηταν να φαει το μεσημεριανο της ,ειχε γκρινια γιατι ειχε ξυπνησει νωριτερα και δεν ειχε χορτασει τον υπνο της πιο πριν...και τοτε δεν ηθελε να φαει τπτ...οποτε κ κοιμηθηκε νηστικη κατα τις 3.30-4....κ ακομα κοιμαται...δεν ξερω τωρα τι να κανω..να κανω skip το μεσημεριανο????το ρυζαλευρο δεν το τρωει που δεν το τρωει..ο μακης δεν πηγε να μου φερει βρωμη κλπ...μηπως να της το εδινα τωρα???κ να πιει γαλα κατευθειαν το βραδυ,στις 10????

σαββατο δουλευει 10-6, για κυριακη δεν ξερω ακομα.

εγω νομιζω νεκταρια μου θα το εδινα τωρα το μεσημεριανο :rolleyes:

σιδερωνω γιατι ο μικρος καθεται κ παιζο-γκρινιαζει στο παρκο . οποτε σιδερωνω με μελωδια γκρινιας :?

88M1p3.pngycQap3.png

οκ το φαγαμε το φαγητακι μας...οοοοοολο!κοτοπουλακι με μακαρονακια,ειδικα για παιδια,επειδη το αναφερε καποια χτες....απο σιμιγδαλι μονο κ νερο..ουτε αυγα ,ουτε γαλα....

ααα......δεν σας ειπα..το σαββατο το πρωι ξεκινησε να λεει πολυ αλλα πολυ ...τα τα τα τα...και σημερα ξεκινησε παλι μετα απο καιρο τα... μα μα κ τα... μπα μπα παλι....αλλα και κατι αλλα περιεργα...παιζει με τη γλωσσα της..κατι... θα, κατι... φφφφφ..νομιζω το φαγητο της πριν το ελεγε μαμ....

Διαφημίσεις

nektaria moy ise fovero polivolo:tongue: poy ta skeftese tooooosa k ta grafis den ponane ta xeria soy xixixixi se pirazo kale....

de sas ipa simera piga gia na rotiso gia dolia,aponanti apo to spiti moy sta 100m ine ena KTEO idiotiko k ftiaxni k tmima gia ntalikes tora xtizoyn k ine k gnostoi me ton antra moy k pigame k moy ipan an tha paroyn telika k ali kopela tha moy poy,makari esto k part time tha ime poli tixeri;)

tora ime sti doylia mexri tis 10 exo doylies na kano alla varieme:cool:

ayta !

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

απο πανες πως παμε????τι νουμερο φορατε??ποια μαρκα κ ποιο μοντελο χρησιμοποιειτε????

tetia mpoytia poy exi k o dikos moy forame to 4 opos oles nomizo k gia poli kero giati meta adinatizoyn otan perpatoyn.

tora exo apo ta aldi k epidi eklinan exo stockari pollaaaaa:tongue:

alla kamia fora perno k pambers ta prasina 4+ alla moy vroman vre pedi moy otan ine katoyrimena den antexonte ena apo ta aldi den mirizan k ta pira se misi timi ta 80temaxia 7,5 euro;)

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

de sas ipa simera piga gia na rotiso gia dolia,aponanti apo to spiti moy sta 100m ine ena KTEO idiotiko k ftiaxni k tmima gia ntalikes tora xtizoyn k ine k gnostoi me ton antra moy k pigame k moy ipan an tha paroyn telika k ali kopela tha moy poy,makari esto k part time tha ime poli tixeri;)

tora ime sti doylia mexri tis 10 exo doylies na kano alla varieme:cool:

ayta !

θα φυγεις απο εκει που εισαι δηλαδη? ελπιζω να σε παρουν αφου το θες :)

απο πανες πως παμε????τι νουμερο φορατε??ποια μαρκα κ ποιο μοντελο χρησιμοποιειτε????

το 4 φοραμε (το 4συν το πηρε ο αγγελος καταλαθος κ αυτο μας κανει)

ειμαστε περιπου 8μιση κιλα, αυριο που θα παω γιατρο θα σας πω ακριβως. κ του φραω κυριως παμπερς .

εσεις?

88M1p3.pngycQap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...