Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Μάϊος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φαίρυ για πες μου τώρα : τα αυγά είπες μόνο πολύ καλά βρασμένα τα δίνουμε. Δηλαδή πόση ώρα τα βράζουμε; Τα βράζουμε καλά μόνο για τη σαλμονέλα ή παίζει και τίποτα άλλο;

Με ενδιαφέρει αυτό πολύ. Της αδερφής μου το παιδάκι τα τσακίζει τα αυγά και μάλιστα ελαφρώς μελάτα... :?

μελατα απο τον χρονο κ μετα...αν θες να δωσεις αυγο βραστο πολυ πολυ καλα...να σφιξει ο κροκος...αν θυμαμαι καλα αυτο που παθαινεις λεγεται λιστερια...καπως ετσι..ειναι κα ργα δε θυμαμαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rita__ki

3184

• fairymummy

2682

• natasa133

1469

• THENA

1188

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νατασα μου ξερεις κατι...ολα οσα λες ειναι ολα οσα ελεγα εγω πριν γεννησω...χεχε...μετα αλλαξα πολυ...ολα αυτα που λες ειναι ολα οσα λενε τα βιβλια...μιλησα ομως με αρκετους γιατρους εδω κ μου εξηγησαν πολλα πραγματα...πιστευω πως αν βρεις εστω εναν γιατρο της εμπιστοσυνης σου κ τα συζητησεις θα δεις γιατι λεμε πως το καθε παιδακι εχει αλλες αναγκες, κ γιατι ορισμενα πραγματα ειναι απαγορευμενα κλπ :)

dustuxos fairy o logos pou den mporo na exo apoluti empistosuni stous giatrous einai giati eimai polla xronia sto xoro. i douleia mou einai epitiritria klinikon erevnon opote lvepo apo tin arxi kai apo mesa polla pragmata. den tous meiono, oute tous akurono omos eimai pleon se thesi na katalavo an kati einai ok i oxi.

p.x ton teleutaio ton ekopsa giati epemene sto emvolio gia ti gastrenteritida, den tha po arketa omos xero giauto to emvolio polu prin apo auton mias kai eimoun se meleti otan akoma to ereunousan kai xero pos 1. einai sxedon axrisot kai 2. mporei na einai epikundino, xana leo gia na min speiro ton paniko mporei na einai kapos epikundino

uDLqp1.png

dustuxos fairy o logos pou den mporo na exo apoluti empistosuni stous giatrous einai giati eimai polla xronia sto xoro. i douleia mou einai epitiritria klinikon erevnon opote lvepo apo tin arxi kai apo mesa polla pragmata. den tous meiono, oute tous akurono omos eimai pleon se thesi na katalavo an kati einai ok i oxi.

p.x ton teleutaio ton ekopsa giati epemene sto emvolio gia ti gastrenteritida, den tha po arketa omos xero giauto to emvolio polu prin apo auton mias kai eimoun se meleti otan akoma to ereunousan kai xero pos 1. einai sxedon axrisot kai 2. mporei na einai epikundino, xana leo gia na min speiro ton paniko mporei na einai kapos epikundino

ελα!!!! ενδιαφερον!!! εγω εχω τον αντρα μου στα ιατρικα κ απο εκει μαθαινω τα περισσοτερα...αλλα εδω οι γιατροι ειναι γενικα πολυ διαφορετικοι...δε ξερω εσυ τι γνωμη εχεις για την αγγλια βεβαια

Σαφως και δεν θα δωσω kinderte,infacolic στο μωρο αλλα φυσικο χαμομηλακι για την δυσκοιλιοτητα...

Μάρσυ μια ερώτηση γιατί εγώ εδώ και λίγες μέρες δίνω χαμομήλι της milupa και κάτι δεν μου αρέσει... Έχω όλη την καλή διάθεση να δώσω κανονικό χαμομήλι (εξάλλου στις αρχές τέτοιο του έδινα), αλλά έχω κολλήσει στα εξής : μας λένε ότι όλα πρέπει να είναι βρασμένα τουλάχιστον ένα 10λεπτο για να σκοτώνονται όλοι οι μικροοργανισμοί, σωστά; Έχει νόημα, όμως, να βράζουμε το χαμομήλι 10 λεπτά; Δεν χάνει όλες του τις ιδιότητες; Από την άλλη, πώς να μην το βράσουμε; Το χαμομήλι φύεται στο έδαφος και δεν πλένεται πριν αποξηρανθεί... Μπορεί να είμαι υπερβολική και μάλλον κάτι μου διαφεύγει, αλλά σκέφτομαι...

2522daf9de.png

swGop2.png

Διαφημίσεις

ελα!!!! ενδιαφερον!!! εγω εχω τον αντρα μου στα ιατρικα κ απο εκει μαθαινω τα περισσοτερα...αλλα εδω οι γιατροι ειναι γενικα πολυ διαφορετικοι...δε ξερω εσυ τι γνωμη εχεις για την αγγλια βεβαια

i apopsi pou exo gia tin agglia einai polu kali omos opos xanaanefere ligo pio xuma giati mporoun na antapexelthoun kalutera se polles periptoseis. (opos to paradeigma pou edosa me to sundromo down)

uDLqp1.png

κ σχετικα με το εμβολιο εδω κανενας δε το κανει ουτε καν στο συστηνουν ;)

Και πολύ καλά κάνουν! Αν μιλάμε για αυτό το σκεύασμα που είναι πόσιμο, τότε να πω ότι της φίλης μου το παιδάκι επί 25 μέρες έιχε αίμα στα κακά του.

2522daf9de.png

swGop2.png

Μάρσυ μια ερώτηση γιατί εγώ εδώ και λίγες μέρες δίνω χαμομήλι της milupa και κάτι δεν μου αρέσει... Έχω όλη την καλή διάθεση να δώσω κανονικό χαμομήλι (εξάλλου στις αρχές τέτοιο του έδινα), αλλά έχω κολλήσει στα εξής : μας λένε ότι όλα πρέπει να είναι βρασμένα τουλάχιστον ένα 10λεπτο για να σκοτώνονται όλοι οι μικροοργανισμοί, σωστά; Έχει νόημα, όμως, να βράζουμε το χαμομήλι 10 λεπτά; Δεν χάνει όλες του τις ιδιότητες; Από την άλλη, πώς να μην το βράσουμε; Το χαμομήλι φύεται στο έδαφος και δεν πλένεται πριν αποξηρανθεί... Μπορεί να είμαι υπερβολική και μάλλον κάτι μου διαφεύγει, αλλά σκέφτομαι...

μαιρη,το αγνο χαμομηλακι που αν το εχει μαζεψει κανεις απο τα λιβαδια και το εχει λιασει καλα να μην μαυρισει...δεν εχει τιποτε!!Αλλωστε τα μωρα μας δεν ειναι πλεον σε απολυτη αποστειρωση!!!

Εγω το βραζω κανονικα,οσο πρεπει για να το πιει κι ενας ενηλικας!

Στην τελικη απο της milupa η οποιδηποτε αλλο ακομη και σε φακελακι θα το προτιμουσα.Αυτα ειναι και αποτειρωμενα υποτιθεται

κ σχετικα με το εμβολιο εδω κανενας δε το κανει ουτε καν στο συστηνουν ;)

αμαν πια με τα βρωμοεμβολια εδω....αργησα να ενημερωθω και οσο σκεφτομαι οτι καναμε ολα τα υποχρεωτικα...ακομη κι αυτα που δεν θα επρεπε να ειναι:confused:

Διαφημίσεις

μαιρη,το αγνο χαμομηλακι που αν το εχει μαζεψει κανεις απο τα λιβαδια και το εχει λιασει καλα να μην μαυρισει...δεν εχει τιποτε!!Αλλωστε τα μωρα μας δεν ειναι πλεον σε απολυτη αποστειρωση!!!

Εγω το βραζω κανονικα,οσο πρεπει για να το πιει κι ενας ενηλικας!

Στην τελικη απο της milupa η οποιδηποτε αλλο ακομη και σε φακελακι θα το προτιμουσα.Αυτα ειναι και αποτειρωμενα υποτιθεται

Και από πού παίρνεις αυτό το χαμομήλι; Εγώ αγόρασα Ματίνα και Ινδία και συναγωνίζονταν στη μαυρίλα... :?

2522daf9de.png

swGop2.png

Και από πού παίρνεις αυτό το χαμομήλι; Εγώ αγόρασα Ματίνα και Ινδία και συναγωνίζονταν στη μαυρίλα... :?

αχ,βρε Μαιρουλα...δεν το αγοραζω...να ειναι καλα η πεθερα μου και οι θειες που το μαζευουν.Αν εχεις κανεναν γνωστο να σου δωσει απο καμια εξοχη!!

Γιατι δεν πας σε κανενα βιολογικαδικο??κατι μπορει να βρεις κι εκει!!

tha sas doso ena akoma paradeigma gia tin diafora uk kai ellada (sorry an sas kourazo)

sumfono APOLUTA oti stin ellada exoume upersuntagografisi omos uparxei mia megali pali diafora me agglia:

oi giatroi (eidika ton nosokomeion) stin ellada prospathoun panta na apofugoun ta xeirotera giati p.x an ena paidi xeiroterepsei stin ellada i mana tou den mporei eukala na parei tin adeia pou tha parei mia agglida, opote einai ekpaideumenoi sto na kanoun grigora ta paidia kala akoma k me kostos ti makroxronia ugeia tous (mias kai ginontai pio evalota) uparxoun dld kai aloi koinonikoi paragontes pou paizoun rolo.

enas ellinas upallilos me pireto prepei na paei sti douleia asap opote tha parei farmaka exo tha parei adeia gia merikes meres xoris na xreiazete na dosei idieteres exiguseis kai tha vrei to xrono na epanelthei akoma kai xoris farmaka.

den leo oti oi giatroi einai agioi, alloste auto einai to provlima mou. omos leo na min sugkrinoume panta isopedotika ti ginete exo k ti stin ellada.

uDLqp1.png

Σας αφηνω κι εγω κοριτσακια...

να κλεισω ματι γιατι θα ξυπνησει κατα τις 7 η κυρα Πηνελοπη να πιει γαλα και εγω παλι θα κουτουλαω!!!

Αλλα...τι να κανω....μπορω κι αλλιως??

φιλακια-καλο ξημερωμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...